Notaris Houten

Behoefte aan een top notaris in Houten die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Houten verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Houten – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Houten gezocht?

Een notaris uit Houten vinden

Notaris Houten
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 117 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Houten, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Bunnik, Odijk en Ossenwaard bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Houten

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Houten kan best een moeilijke klus blijken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een notariskantoor binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris uit Houten. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een bekwame notaris Houten vinden

Misschien al voor een langere tijd aan het zoeken naar een notaris in Houten? Het is niet steevast eenvoudig om bij de juiste individu uit te komen, die jouw juridische zaken en officiële documenten onder zijn hoede kan nemen. Wij begrijpen dit als geen ander. Af en toe zie je door de bomen het bos niet meer. Maar bij deze expeditie zullen wij er tevens voor je zijn. Op deze site zullen we je dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven voordat je op zoek gaat naar een notaris in Houten. Met deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo moeizaam als vroeger.

Je bent in ieder geval verplicht om een notaris in Houten te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de opvolgende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Houten te vinden, ook al is dit niet voorgeschreven:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afhandeling van een nalatenschap

Alle notarissen uit Houten

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Houten?

Het is nog over het algemeen zo dat men zich afvraagt voor welke aangelegenheden je exact een notariskantoor in Houten nodig hebt. Een notariskantoor in Houten zal je assisteren met vrijwel alles wat betrekking heeft op familierechtelijke zaken zoals onder andere een erfenis of een wilsbeschikking. Tevens is een notariskantoor in Houten de uitverkoren partij die je kan assisteren met het opstellen van meerdere notariële aktes. Je kunt als voorbeeld denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Het helpt als je weet hoe je een deskundig notariskantoor in Houten kunt vinden, omdat bijna iedereen wel eens een keer een gebeurtenis heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een kantoor is dus niet uitsluitend in staat om je sowieso verder te helpen, maar heeft doorgaans ook nog eens een notaris voor je die exact de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Allicht kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Toch zijn er diverse denkbare gevallen waar je een kenner aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Hier haal je ook het meeste uit je situatie. Wat dat betreft kan een competent notariskantoor in Houten je enorm veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Houten?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Houten te vinden dat bij je past.

Houten notariskantoor samenlevingscontract en testament

Er zijn vele voordelen aan het zoeken in Houten naar een notariskantoor. Ten eerste kan deze je behoorlijk geld besparen bij de aankoop van een huis of bedrijfspand. Met het advies wat een notaris je geeft, kun je bijvoorbeeld goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. De notaris in Houten weet alles over de authentieke akten en verschillende soorten akten, je weet dus geheid dat jij altijd weer aan de eisen zult voldoen voor bijvoorbeeld een overeenkomst.

Tevens bespaart een notariskantoor je ook veel tijd. Het opmaken van een hypotheekakte is een uiterst zorgvuldige en tijdrovende taak. Het is uiteraard zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen. De Houten notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Houten?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Houten.

Kosten notaris Houten

Het is noodzakelijk dat je weet wat het onderscheid is tussen een normale jurist en een notaris. Dit helpt je om tot de geschikte keuze te komen. Een jurist is de persoon die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Je kunt onder andere denken aan een verweerschrift. Een notaris richt zich overwegend op notariële zaken en aktes. Daardoor is het een professional met een hoge mate van specifieke kennis en specialisme.

Een notaris kantoor in Houten is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De werkzaamheden van een jurist en de taken van een notaris zijn onderling niet uitwisselbaar.

Er zijn allerlei manieren om de tarieven van een notaris kantoor in Houten op te bouwen. Dit zijn de meest voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Houten

Nu notarissen uit Houten vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Houten vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Houten

De kosten voor een notarispraktijk in Houten kunnen veel uiteen lopen om allemaal oorzaken. Er bestaat over en weer behoorlijk wat verschil onder de allerlei notarispraktijken in Houten. Kosten kunnen flink variëren op basis van ervaring en kundigheid, maar tevens op basis van populariteit.

Een notarispraktijk in Houten die net gestart is, of uit alleen één of twee notarissen bestaat, kost doorgaans iets minder als een notarispraktijk in Houten die veel groter is neergezet en tientallen notarissen onder contract heeft.

Je kunt in theorie de goedkoopste notarispraktijk vinden door offertes op te vragen en daar de goedkoopste van te kiezen. Het is hier wel van belang dat de gekozen notaris aansluit bij je wensen. Kijk in ieder geval of je kunt achterhalen wat het ene notariskantoor in prijs laat afwijken van het andere, zodat je hier een goed beeld bij krijgt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Houten op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Houten vergelijken

Het is handig om aparte offertes aan te vragen en deze te vergelijken. Het loont als je voor jezelf helder hebt wat je precies zoekt. Je weet dan echt zeker dat je met een professional te maken krijgt, wat heel van belang is in het geval van juridische kwesties. Mocht de notarispraktijk in Houten iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte manier achter, dit scheelt een heleboel tijd die onnodig besteed wordt.

Hierna hoef je alleen nog maar een consult in te plannen. Door dit gesprek is het een optie om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Houten die je voor je hebt. In ieder geval zul je gelijk kunnen zien of de persoon wel diegene is die je zoekt voor jouw juridische zaken.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Houten

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Houten en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Houten

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Houten terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Houten

Snel een bijpassende notaris geregeld.

12 mei 2024

Ondanks de haast kwestie een notaris gevonden die geheel bij onze zaak pastte. Super!

- Jacob de Vries

Lage kosten

5 mei 2024

In verband met de oprichting van onze vennootschap zochten wij een een betaalbare notaris.
Rap gevonden bij notaris-kaart en verheugd met de haast.

- Sabine Schipper

Vakkundig en bedreven

28 april 2024

Geen verzoek of voorstel was te gek, notaris was erg ervaren in zijn vakgebied.

- Paul Bosman

Voelt overtuigend

24 april 2024

Partij ontdekt die vertrouwd aanvoelt. Goed!

- Eveline Sanders

Top begeleid van start tot beëindiging traject

19 april 2024

Snelle en pragmatische reacties gedurende het traject. Tevens snel reactie op aanvraag van de offertes.

- Natasja Verbeek

Oprecht goed

8 april 2024

Hoopte al dat mijn notaris zo goed zou zijn.

- Maria Maas

Had dit veel eerder moeten doen

3 april 2024

Na eerst zelf gezocht te hebben en veel centen kwijt te zijn geraakt aan een goedkope notaris, heb ik via notaris-kaart een kanjer aan de haak geslagen. Had ik veel eerder moeten doen.

- Steven Post

Prima werk gekregen

25 maart 2024

Ik was bang dat het enorm complex zou zijn en overwegend: prijzig. Gelukkig was het tegenovergestelde aan de orde.
Ongeacht het werk wat gewoon top gedaan lijkt te zijn, weet ik nu door de uitleg ook precies waar ik voor betaal (herroeping testament). Zeer aangenaam.

- Natasja Kuiper

Hele zaak vakkundig begeleid

21 maart 2024

Vlotte en pragmatische reacties gedurende het traject. Tevens vlug reactie op aanvraag van de offertes.

- Ronald van Wijk

Uitgelichte notarissen uit Houten

Anotaris

1e verdieping in het pand van Anotaris
Schoudermantel 37
3981 AE Bunnik

030 656 8788
http://www.anotaris.nl/

Ton & Van den Broecke Notarissen

Rinkespad 1
4105 DN Culemborg
Nederland

0345 547 766
http://www.tbnotarissen.nl/?utm_source=google&utm_medium=google-places&utm_campaign=local-search

Notariskantoor Stigter & Leskens B.V.

Het Spoor 72
3994 AL Houten
Nederland

030 635 1212
http://www.stigterleskens.nl/