Notaris Raalte

Zoek jij een topper voor jouw notaris zaken in Raalte?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar notaris Raalte verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Raalte – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Raalte gezocht?

Nu notaris offertes vergelijken

Notaris Raalte
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 137 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Raalte, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Heeten, Nieuw Heeten en Wesepe bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Raalte

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Raalte kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Raalte vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris uit Raalte kunt vinden!

Spring direct naar:

Een professionele notaris Raalte vinden

Ben je echt op zoek naar een notaris in Raalte? Het is niet altijd eenvoudig om bij de juiste individu uit te komen, die je juridische zaken en officiële stukken onder zijn hoede kan nemen. Wij begrijpen dit maar al te goed. Mogelijk zie je door de bomen het bos niet meer. Maar bij deze zoektocht zullen wij er ook voor je zijn. We laten dan ook alles aan bod komen wat jij nodig hebt, wanneer je op zoek bent naar een notaris in Raalte. Met deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo problematisch als eerder.

Je bent in ieder geval gedwongen om een notaris in Raalte te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de opvolgende zaken raden wij ten strengste aan om een notaris in Raalte te vinden, ook al is dit niet gedwongen:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afhandeling van een erfenis

Alle notarissen uit Raalte

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Raalte?

Een fatsoenlijk notariskantoor in Raalte kan je precies helpen met de gebeurtenis waar jij een notaris voor wilt inhuren. Een van de talrijke voordelen van een notariskantoor in Raalte is dat er verscheidene notarissen werken die je op weg kunnen helpen. Doorgaans heeft een notariskantoor in Raalte voor allerlei specialismen notarissen in dienst. Je kunt dus voor heel veel verscheidene projecten terecht bij een notariskantoor in Raalte.

Een algemene notaris kan je meestal ook helpen, maar een notariskantoor kun je dikwijls een bijzonder specialisme brengen. Een deskundige kan je vaak net even iets extra’s brengen, als de omstandigheid erom vraagt. Zo kom je achteraf ook niet voor teleurstellende verrassingen te staan. Vaak kan een professioneel notariskantoor in Raalte je daarom juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Raalte?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Raalte te vinden dat bij je past.

Raalte notariskantoor testament en samenlevingscontract

We zouden wel tien redenen kunnen opgeven waarom jij ook zou moeten kiezen voor een Raalte notarispraktijk, je zult nu simpelweg flink veel voordeel ondervinden bij deze partij. Ten eerste kan deze je flink wat geld besparen bij de aankoop van een woonhuis of kantoorpand. Door het advies wat een notaris je geeft, kun je als voorbeeld goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. In Raalte bij een notariskantoor ben je aan het geschikte adres voor een samenlevingscontract en een testament. Je weet dus steevast dat deze stukken glashelder en legitiem zijn.

Hiernaast zal je vanwege de notaris flink wat tijd over kunnen houden. Het opstellen van een akte is een zeer zorgvuldige en tijdrovende klus. Het is uiteraard zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen. De Raalte notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Raalte?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Raalte.

Wat zijn de kosten voor een notaris kantoor Raalte

Het is belangrijk dat je weet wat het onderscheid is tussen een reguliere jurist en een notaris. Het is toch de eerste stap die je moet maken. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische aangelegenheden en hulp. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een bezwaar. Een notaris daartegenover is de partij die in het bijzonder gericht is op de notariële zaken. Het is een specialist met een hoge mate van vakkennis en specialisme.

Een notaris kantoor in Raalte is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De taken van een jurist en de taken van een notaris zijn wederzijds niet uitwisselbaar.

Er zijn verschillende manieren om de tariefstellingen van een notaris kantoor in Raalte op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Raalte

Nu notarissen uit Raalte vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Raalte vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Raalte

De tariefstelling voor een notarispraktijk in Raalte kunnen veel uiteen lopen om aparte redenen. De ene notarispraktijk in Raalte is biologisch de andere niet. Wat een notaris kost kan stevig uiteen lopen op basis van ervaring, specialisatie, kennisgebieden en hoeveelheid opdrachten.

Indien je een notarispraktijk in Raalte vindt die nog niet zo lang bestaat of heel klein is, ben je veelal wat minder geld kwijt dan aan een notarispraktijk in Raalte die heel erg veel expertise heeft of enorm veel notarissen huisvest.

Je kunt in feite de goedkoopste notarispraktijk vinden door offertes op te vragen en daar de minst dure van te kiezen. Let er hierbij wel op dat de notaris van jouw keuze wel past bij je omstandigheid. Kijk wel of je kunt achterhalen wat het ene notariskantoor in prijs laat verschillen van het andere, zodat je hier een goed beeld bij krijgt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Raalte op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Raalte vergelijken

Het is verstandig om verschillende offertes aan te vragen en die te vergelijken. In de aanvraag zul je helder moeten zijn in wat je verwacht en wat je zoekt. Je weet dan ook zeker dat je met een specialist te maken krijgt, wat ontzettend belangrijk is in het geval van juridische kwesties. Je komt er zo ook bijtijds achter wanneer de notarispraktijk in Raalte een specifieke project niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt je weer tijd.

De volgende stap is het voeren van een consult. Dankzij dit onderhoud krijg je meer begrip in wat de notarispraktijk in Raalte voor jou kan inhouden. Je kunt dan meteen kijken of het fijn klikt met die notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Raalte

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Raalte en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Raalte

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Raalte terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Raalte

Content met afgeleverd werk

16 juni 2024

Domweg gelukkig met het opmaken van het samenlevingscontract.

- Hanneke Boer

Aanvraag offertes aan te raden

13 juni 2024

Wij kunnen notaris-kaart aanbevelen.

- Marco Hofman

Eenvoudigweg super!

5 juni 2024

Fantastisch georganiseerd! Top!

- Mark van der Linden

Aanrader

31 mei 2024

Uit persoonlijke ondervinding raden wij notaris-kaart en dus de offerte aanvraag aan.

- Renate Postma

Ervaring met notaris was top

25 mei 2024

Heel fijn met het notariskantoor samengewerkt. Afspraak was afspraa, bijzonder prettig.

- Caroline de Bruin

Had dit veel sneller moeten doen

15 mei 2024

Na eerst zelfstandig gezocht te hebben en veel geld kwijt te zijn geraakt aan een goedkope notaris, heb ik via notaris-kaart een uitblinker aan de haak geslagen. Kost wat meer, maar levert ook een stuk meer op.

- Karin Vink

Vlug afgehandeld

10 mei 2024

Van het opvragen van de offertes tot de aktes opstellen, het ging super en snel.Gemakkelijk en dus content.

- Nicolaas de Haan

Verstand van de wet

2 mei 2024

Naar verwachting, veel kennis van zaken.

- Mark de Jonge

Gewoon uitstekend

22 april 2024

Hoopte al dat mijn notaris zo passend zou zijn.

- Anouk van Dongen

Uitgelichte notarissen uit Raalte

Procee Oors Van der Werf notarissen

Marktstraat 9
8141 GA Heino
Nederland

0572 392 233
http://www.uwnotariaatinsalland.nl/

Notariskantoor De Zwart Raalte

Drostenkamp 2
8101 BX Raalte
Nederland

0572 363 619
http://www.notarisdezwart.nl/

Procee Oors Van der Werf

Munstersestraat 8
8102 CB Raalte
Nederland

0572 358 833
http://www.uwnotariaatinsalland.nl/