Notaris Nijmegen

Heb jij behoefte aan een professional voor jouw notaris zaken in Nijmegen?

Lees dan vooral verder.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Nijmegen verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Nijmegen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Nijmegen gezocht?

Schakel direct hulp in

Notaris Nijmegen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 116 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Nijmegen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Valburg, Weurt en Slijk Ewijk bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Nijmegen

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Nijmegen kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een notaris uit Nijmegen. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris uit Nijmegen kan vinden!

Spring direct naar:

Een bekwame notaris Nijmegen vinden

Ben je echt op zoek naar een notaris in Nijmegen? Het kan lastig zijn om uit te komen bij de goede individu die jouw juridische zaken en documenten onder handen kan nemen. Wij begrijpen dit als geen ander. Door het behoorlijke aanbod is het ingewikkeld om de geschikte partijen nog te vinden. Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan in deze expeditie. Op deze site zullen we jou dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven indien je op zoek gaat naar een notaris in Nijmegen. Vanwege deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo problematisch als vroeger.

Als je één van onderstaande zaken wilt organiseren, ben je immer verplicht om een notaris in Nijmegen in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren verder om voor de komende gevallen een notaris in Nijmegen te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afhandeling van een nalatenschap

Alle notarissen uit Nijmegen

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Nijmegen?

Een goed notariskantoor in Nijmegen kan je nauwgezet helpen met de gebeurtenis waar jij een notaris voor wilt inhuren. Het voordeel van een notariskantoor in Nijmegen is dat er gewerkt wordt met verscheidene notarissen. Dikwijls heeft een notariskantoor in Nijmegen voor aparte vakgebieden notarissen in dienst. Je kunt dus voor erg veel verschillende projecten terecht bij een notariskantoor in Nijmegen.

Een algemene notaris kan je veelal ook helpen, maar een notariskantoor kun je regelmatig een speciaal specialisatie brengen. Een expert kan je vaak net even iets extra’s brengen, wanneer de gebeurtenis erom vraagt. Zo kom je zometeen ook niet voor teleurstellende verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een slim notariskantoor in Nijmegen je heel erg veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Nijmegen?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Nijmegen te vinden dat bij je past.

Nijmegen notariskantoor testament en samenlevingscontract

Ben je op zoek naar een kundige notaris die een samenlevingscontract voor jou en je liefste of huisgenoot kan opmaken? Laat je dan zeker eens inspireren door in Nijmegen een notariskantoor te raadplegen. Indien je een notarieel testament wil laten opstellen kom je ook dikwijls terecht bij een speurtocht in Nijmegen naar een notariskantoor.

Je bent dan altijd verzekerd van een rechtsgeldig document, waarin alle afspraken nadrukkelijk zijn vastgelegd. Dit komt uitermate goed van pas als een samenlevingscontract relevant wordt. Meestal is dat pas bij het opheffen van de afspraak in kwestie. In dit soort tijden is het van nut dat het geschrift helder is, wettig is en dat er zonder enige twijfel is gedocumenteerd hoe de distributie van dingen eruit moet komen te zien.

Maar gelukkig komt – in tegenstelling tot bij een wilsbeschikking – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het geschrift wat je in Nijmegen via notariskantoor hebt laten opmaken. Ook een trouwerij of geregistreerd partnerschap kan de condities van een samenlevingscontract laten beëindigen. Vraag in Nijmegen je notariskantoor naar de voorwaarden!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Nijmegen?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Nijmegen.

Notaris kosten Nijmegen

Het is belangrijk dat je weet wat het onderscheid is tussen een normale jurist en een notaris. Dit helpt je om tot de juiste keuze te komen. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische affaires en raadgeving. Je kunt als voorbeeld denken aan een verweerschrift. Een notaris anderzijds is de partij die in het bijzonder gericht is op de notariële zaken. Hierdoor is het een professional met een hoge mate van specifieke kennis en specialisatie.

Het notaris kantoor in Nijmegen stelt bijvoorbeeld de stukken op die komen kijken bij het uitreiken van een hypotheek of bij het opmaken van een testament. De taken van een jurist en de werkzaamheden van een notaris zijn onderling niet uitwisselbaar.

De tariefstellingen van een notaris kantoor in Nijmegen kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Nijmegen

Nu notarissen uit Nijmegen vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Nijmegen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Nijmegen

Indien je een goedkope notarispraktijk in Nijmegen zoekt, kun je beter niet het eerste kantoor binnenstappen wat je tegenkomt. Als je een paar eenvoudige stappen doorloopt, kom je uit bij een uitkomst die wel bij je past. Via deze stappen weet je absoluut dat je een juiste partij zal vinden. Door uitgesproken te zijn in wat je wilt, kun je natuurlijk in contact komen met een notarispraktijk in Nijmegen die nauwgezet past bij je voorkeuren. Als de klus glashelder is, is het immers eenvoudiger om een gericht uurtarief af te spreken.

Is het alleen maar nodig om hulp te krijgen voor bijvoorbeeld het kopen van een gebouw of wil je daarnaast een hypotheekakte op laten maken? Door daar rekening mee te houden zal je keuze in een keer een stuk makkelijker worden. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Nijmegen een standaard tarief van €150. Ga je voor een professional met wat minder ervaring, ben je over het algemeen wat goedkoper uit. Ga je voor een professional met wat meer ervaring, betaal je vaak wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Nijmegen op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Nijmegen vergelijken

Ben je er voor jezelf uit en sta je op het punt om in Nijmegen notarispraktijk offertes aan te vragen? Gelukkig! Daar begeleiden we je graag bij! Via ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Nijmegen aan een notarispraktijk verbinden die past bij je wensen.

Via onze offerte-aanvraag kun je makkelijk in het bezit komen van drie offertes op maat en je kunt zo eenvoudig vergelijken. Je kunt dit volkomen gratis en vrijblijvend doen om zo tot je beste keuze voor een in Nijmegen gevestigde notarispraktijk te komen. In een persoonlijk contact kun je dan je voorkeuren verder kenbaar maken.

Als je in Nijmegen een notarispraktijk zoekt, is het goed om niet langer te wachten en meteen nog een gratis en vrijblijvende prijsopgave op te vragen. Later kun je altijd nog een alternatieve weg bewandelen, maar wij garanderen dat je met onze aanbiedingen succes zult hebben en dat je nu al begint met besparen op je kosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Nijmegen

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Nijmegen en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Nijmegen

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Nijmegen terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Nijmegen

Werkelijk een vakvrouw

17 juni 2024

Mijn notaris had overduidelijk kennis van zaken. Grandioos!

- Jessica Timmermans

Goedkoop is duurkoop

14 juni 2024

Na eerst zelfstandig gezocht te hebben en veel centen kwijt te zijn geraakt aan een goedkope notaris, heb ik via notaris-kaart een kanjer aan de haak geslagen. Kost iets meer, maar levert ook veel meer op.

- Mark Janssen

Content met besluit

6 juni 2024

Was een geweldige keus om via notaris-kaart aan mijn notaris te komen.

- Nathalie Huisman

Notariskantoor was top

26 mei 2024

Heel fijn met het notariskantoor samengewerkt. Afspraak was afspraa, bijzonder prettig.

- Martine van der Horst

Transparant in alles

21 mei 2024

Overzichtelijke aanbieding gehad en deze is ook nagekomen. Super dus.

- Wilhelmina Kuijpers

Bekwame notaris in arm genomen

17 mei 2024

Ons samenlevingscontract is vakkundig en gauw opgesteld.
Er zaten wat extra haken en ogen aan bij ons maar hij heeft dit helder en bekwaam afgehandeld.
Ook vielen de tarieven ons erg mee.

- Hendrik van den Heuvel

Goedkoop en goed!

7 mei 2024

Verklaring van erfrecht opstellen was rap gedaan! En wat kosten kunnen besparen door de
vergelijking van te voren. Met die reden ben ik tevreden!

- Kirsten Vermeulen

De notaris was erg bereikbaar

28 april 2024

We konden hem zo goed als altijd bereiken voor overleg, heel fijn.

- Wouter van den Bosch

Aanrader

21 april 2024

Wij kunnen notaris-kaart aanprijzen.

- Antonius van Loon

Uitgelichte notarissen uit Nijmegen

Van Eldik & Van Eldik notaries B.V.

Rijksweg 66
6581 EP Malden
Nederland

024 366 6010
http://www.eldiknotaris.nl/

Dé Woonnotaris

Sint Canisiussingel 26
6511 TJ Nijmegen
Nederland

024 382 0420
http://www.dewoonnotaris.nl/

Hekkelman Lawyers N.V.

Prins Bernhardstraat 1
6521 AA Nijmegen
Nederland

024 382 8384
http://www.hekkelman.nl/