Notaris Meppel

Wil jij een ijzersterke notaris uit Meppel die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Meppel verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Meppel – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Meppel gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Notaris Meppel
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 125 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Meppel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Havelte, Darp en Havelterberg bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Meppel

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Meppel is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris in Meppel. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste notaris van Meppel kan vinden!

Spring direct naar:

Een bekwame notaris Meppel vinden

Wil je een deskundige notaris in Meppel vinden? Dan hebben we fijn nieuws voor je! Een deskundige notaris vind je immers gemakkelijk dankzij notaris-kaart.nl. We hebben een royaal portefeuille en hiermee vind je binnen een paar ogenblikken een praktische notaris in Meppel voor jouw opdracht. Je bent niet voor alles verplicht om een notaris in Meppel in te schakelen. Wij adviseren dan ook om dit van tevoren even na te gaan. Maar ook als het optioneel is, is het aannemen of consulteren van een notaris in Meppel regelmatig alsnog een geschikte keuze.

Wanneer je één van onderstaande zaken wilt organiseren, ben je immer verplicht om een notaris in Meppel in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren verder om voor de opvolgende gevallen een notaris in Meppel te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afwikkeling van een nalatenschap

Verder speelt een notaris in Meppel een importante rol in zaken rondom het aan- en verkopen van onroerend goed, zoals een huis. Maar ook bij executie veilingen en het opstarten van een onderneming binnen allemaal rechtsvormen komt een notaris in Meppel om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Meppel

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Meppel?

Het is nog over het algemeen zo dat men zich afvraagt voor welke dingen je precies een notariskantoor in Meppel nodig hebt. Een notariskantoor in Meppel kan je onder meerdere assisteren met het opstellen van een wilsbeschikking of het verwerken van een nalatenschap. Ook is het zo dat een notariskantoor in Meppel er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opmaken. Je kunt onder andere denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Bijna iedereen zal ooit wel eens een keer een notaris nodig hebben, het is dus noodzakelijk om wel te weten hoe je een notariskantoor in Meppel moet zoeken.

Een kantoor is natuurlijk niet uitsluitend in staat om je sowieso verder te helpen, maar heeft veelal ook nog eens een notaris voor je die exact de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Uiteraard kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Evengoed zijn er allemaal denkbare situaties waar je een kenner aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je zometeen ook niet voor complexe verrassingen te staan. Vaak kan een vakkundig notariskantoor in Meppel je daardoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Meppel?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Meppel te vinden dat bij je past.

Meppel notariskantoor samenlevingscontract & testament

We zouden wel tien aanleidingen kunnen opnoemen waarom jij ook zou moeten kiezen voor een Meppel notarispraktijk, je zal nu eenmaal erg veel baat ondervinden bij deze partij. Ten eerste kan deze je flink wat geld besparen bij de aankoop van een woonhuis of bedrijfspand. Vanwege het advies wat een notaris je geeft, kun je als voorbeeld goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. In Meppel bij een notariskantoor ben je aan het goede adres voor een samenlevingscontract en een wilsbeschikking. Je weet dus iedere keer dat deze aktes helder en wettelijk zijn.

Daarbuiten zal je vanwege de notaris veel tijd over kunnen houden. Het opstellen van een hypotheekakte is een uitermate zorgvuldige en tijdrovende klus. Het is natuurlijk zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen. De Meppel notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Meppel?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Meppel.

Notaris kosten Meppel

Alvoor je te verdiepen in de prijzen is het van belang om het onderscheid tussen een jurist en een notaris te kennen. Het is toch de eerste stap die je moet maken. Een jurist is de persoon die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een verweerschrift. Een notaris anderzijds is de partij die in het bijzonder gericht is op de notariële zaken. Het is een pro met een hoge mate van vakbekwaamheid en specialisatie.

Het notaris kantoor in Meppel stelt als voorbeeld de stukken op die komen kijken bij het verstrekken van een lening of bij het opmaken van een testament. De werkzaamheden van een jurist en de taken van een notaris zijn wederzijds niet uitwisselbaar.

Er zijn aparte manieren om de onkosten van een notaris kantoor in Meppel op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Meppel

Nu notarissen uit Meppel vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Meppel vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notaris Meppel

Er zijn aparte redenen waarom de tariefstelling voor een notarispraktijk in Meppel kunnen uiteenlopen. Er bestaat over en weer behoorlijk wat onderscheid onder de aparte notarispraktijken in Meppel. Wat een notaris kost kan fors uiteen lopen op basis van ervaring, specialisatie, vakgebieden en aantal opdrachten.

Wanneer je een notarispraktijk in Meppel vindt die nog niet zo lang bestaat of enorm klein is, ben je doorgaans wat minder geld kwijt dan aan een notarispraktijk in Meppel die enorm veel ervaring heeft of zeer veel notarissen huisvest.

Je kunt in feite de goedkoopste notarispraktijk vinden door offertes op te vragen en daar de goedkoopste van te kiezen. Let er hierbij wel op dat de notaris van jouw keuze wel past bij jouw omstandigheid. Tracht wel te achterhalen wat het ene notariskantoor nou goedkoper maakt dan het andere notariskantoor, zodat je een bewust beslissing neemt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Meppel op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Meppel vergelijken

Het is slim om verschillende offertes aan te vragen en deze te vergelijken. Het loont als je voor jezelf duidelijk hebt wat je precies wilt. Daardoor zul je zeker weten dat je te maken hebt met een specialist, een mate van professionaliteit is voor juridische zaken echt een ware noodzakelijkheid. Je komt er zo ook tijdig achter als de notarispraktijk in Meppel een bepaalde project niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt jou weer tijd.

De volgende stap is het voeren van een kennismaking. Dankzij dit gesprek is het een optie om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Meppel die je voor je hebt. Tevens zul je meteen kunnen zien of de professional wel diegene is die je zoekt voor jouw juridische zaken.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Meppel

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Meppel en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Meppel

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Meppel terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Meppel

Notarieel gewoon top

16 juni 2024

De offertes waren snel in huis en daarna inhoudelijk sterk bijgestaan door de notaris.

- Petrus Boer

Goed werk gekregen

10 juni 2024

We hadden een zorg dat het moeilijk zou zijn en ook veel zou kosten. Gelukkig was het omgekeerde waar. Gelukkig was het tegenovergestelde aan de orde.
Uiteraard betaal je voor het werk van de notaris echter ik begreep ook nog eens waarvoor wat betreft
de herroeping van mijn testament. Erg aangenaam.

- Margaretha Meijer

Super verlopen

8 juni 2024

Had binnen korte tijd een passende aanbieding op maat, geweldig!

- Natasja Molenaar

Prima afwikkeling testament!

31 mei 2024

We hadden een zorg dat het ongemakkelijk zou zijn en ook veel zou kosten. Gelukkig was het omgekeerde waar. Niks is minder waar.
Ongeacht het werk wat gewoon prima gedaan lijkt te zijn, weet ik nu door de uitleg ook precies waar ik voor betaal (herroeping testament). Zeer fijn.

- Daniëlle Vos

Een persoon die weet waar hij het over heeft

20 mei 2024

Gauw de passende man gevonden. Bedankt!

- Marieke Janssen

Erfenis netjes verdeeld

18 mei 2024

Zware tijd achter de rug, maar notaris heeft keurig de erfenis verdeeld en alles in goede banen geleid.

- Daniël van Vliet

Transparant in alles

6 mei 2024

Duidelijke aanbieding gehad en deze is ook nagekomen. Prima dus.

- Tim Wolters

Samenlevingscontract opgemaakt

4 mei 2024

Samenlevingscontract was snel verzorgd. Super!

- Eric Vos

Rap geregeld

24 april 2024

Sinds het opvragen van de offertes tot de aktes opstellen, het ging super en rap.Snel en zonder lastig gedoe dus blij met de manier waarop dit gaat.

- Marloes van der Meulen

Uitgelichte notarissen uit Meppel

Notaris2Go

Blankenstein 123
7943 PE Meppel
Nederland


https://notarismeppel-notaris2go.nl/

Lever Notarissen

Zuideinde 53
7941 GB Meppel
Nederland

0522 252 721
https://www.lever.nl/

Swart

Wilhelminastraat
7941 JB Meppel
Nederland

0522 255 300
http://www.stotijnnotariaat.nl/