Notaris Harderwijk

Behoefte aan een professionele notaris uit Harderwijk die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Harderwijk verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Harderwijk – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Harderwijk gezocht?

Een notaris uit Harderwijk vinden

Notaris Harderwijk
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 119 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Harderwijk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Nunspeet, Kootwijkerbroek en Elspeet bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Harderwijk

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Harderwijk is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor in Harderwijk vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste notaris uit Harderwijk kunt vinden!

Spring direct naar:

Een professionele notaris Harderwijk vinden

Ben je echt op zoek naar een notaris in Harderwijk? Het is niet immer makkelijk om bij de juiste professional uit te komen, die je juridische zaken en officiële stukken onder zijn hoede kan nemen. Wij snappen dit als geen ander. Mogelijk zie je door de bomen het bos niet meer. Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan in deze tocht. Op deze website zullen we jou dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven voordat je op zoek gaat naar een notaris in Harderwijk. Met deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo problematisch als daarvoor.

Je bent in elk geval verplicht om een notaris in Harderwijk te vinden voor:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarbuiten om voor de opvolgende gevallen een notaris in Harderwijk te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en behandeling van een nalatenschap

Alle notarissen uit Harderwijk

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Harderwijk?

Een competent notariskantoor in Harderwijk kan je nauwgezet helpen met de gebeurtenis waar jij een notaris voor wilt inhuren. Een van de talrijke voordelen van een notariskantoor in Harderwijk is dat er een aantal notarissen werken die je tevens kunnen helpen. Je zult bij een notariskantoor in Harderwijk dan ook notarissen voor verschillende soorten kennisgebieden zien rondlopen. Je kunt dus voor een enorm breed spectrum aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Harderwijk.

Een kantoor is natuurlijk niet uitsluitend in staat om je hoe dan ook verder te helpen, maar heeft doorgaans ook nog eens een notaris voor je die exact de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Allicht kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Evengoed zijn er allemaal denkbare situaties waar je een professional aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je zometeen ook niet voor nare verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een fatsoenlijk notariskantoor in Harderwijk je heel veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Harderwijk?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Harderwijk te vinden dat bij je past.

Harderwijk notariskantoor testament & samenlevingscontract

We zouden wel tien argumenten kunnen opnoemen waarom jij tevens zou moeten kiezen voor een Harderwijk notarispraktijk, je zult nu eenmaal erg veel baat ondervinden bij deze partij. Ten eerste kan deze je veel geld besparen bij de aankoop van een woonhuis of bedrijfspand. Met het advies wat een notaris je geeft, kun je bijvoorbeeld goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. In Harderwijk bij een notariskantoor ben je aan het geschikte adres voor een samenlevingscontract en een wilsbeschikking. Je weet dus iedere keer dat deze papieren glashelder en legaal zijn.

Tevens zal je dankzij de notaris veel tijd over kunnen houden. Het opstellen van een hypotheekakte is een uiterst zorgvuldige en tijdrovende taak. Je wil hier zelf natuurlijk zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn. De Harderwijk notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Harderwijk?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Harderwijk.

Notaris kosten Harderwijk

Het is noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen een reguliere jurist en een notaris. Dit is toch de eerste stap die je moet maken. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische affaires en raad. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een bezwaar. Een notaris richt zich overwegend op notariële zaken en aktes. Hierdoor is het een persoon met een hoge mate van specifieke kennis en specialisme.

Het notaris kantoor in Harderwijk stelt als voorbeeld de documenten op die komen kijken bij het uitreiken van een lening of bij het opstellen van een testament. De werkzaamheden die een notaris op zich neemt, bijvoorbeeld het opstellen van documenten, kunnen niet door een gewone jurist worden gedaan.

De tariefstellingen van een notaris kantoor in Harderwijk kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Harderwijk

Nu notarissen uit Harderwijk vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Harderwijk vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Harderwijk

Als je een goedkope notarispraktijk in Harderwijk zoekt, kun je beter niet het eerste kantoor binnentreden wat je tegenkomt. Door een paar stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Met deze stappen weet je zeker weten dat je een juiste partij zal vinden. Door uitgesproken te zijn in wat je wilt, zul je natuurlijk in contact komen met een notarispraktijk in Harderwijk die precies past bij je voorkeuren. Als de klus glashelder is, is het een stuk gemakkelijker om een specifiek tarief af te spreken.

Is het enkel maar nodig om raadgeving te krijgen voor onder andere het aanschaffen van een gebouw of wil je echt een akte op laten maken? Door er rekening mee te houden zal jouw keuze in een keer een stuk eenvoudiger worden. Voor een notarispraktijk in Harderwijk zien we doorgaans een tarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de buurt met gemiddelde ervaring. Voor de beginnende notarissen zal dit bedrag natuurlijk iets lager liggen, en tegenovergesteld voor een ervaren partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Harderwijk op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Harderwijk vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Harderwijk notarispraktijk aanbiedingen wilt opvragen? Gelukkig! Hier kunnen wij je immers geweldig bij bijstaan! Via ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Harderwijk aan een notarispraktijk verbinden die past bij je behoefte.

Dankzij onze offerte-aanvraag kun je simpel in het bezit komen van drie offertes op maat en je kunt zo eenvoudig vergelijken. Vanzelfsprekend is dit hele proces vrijblijvend en kosteloos, tot het moment dat jij je keuze permanent hebt gemaakt om in Harderwijk je notarispraktijk uit te zoeken. In een persoonlijk contact kun je dan je behoeften verder kenbaar maken.

Wacht niet langer en vraag vandaag nog je vrijblijvende en kosteloos aanbiedingen op wanneer je in Harderwijk een notarispraktijk zoekt. Later kun je iedere keer nog een andere weg bewandelen, maar wij beloven dat je met onze aanbiedingen succes zult hebben en dat je meteen al begint met besparen op je onkosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Harderwijk

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Harderwijk en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Harderwijk

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Harderwijk terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Harderwijk

Offerte was betaalbaar

19 juni 2024

We dachten dat de notariskosten erg hoog zouden oplopen maar gelukkig viel dit alles mee.

- Wouter van Beek

Goedkoop en top!

14 juni 2024

Verklaring van erfrecht opstellen was vlug gedaan! Inderdaad echt aan te raden om te vergelijken, daarom wat kosten bespaard. Blij dus!

- Margaretha Schouten

Vlot en juiste notaris gevonden

2 juni 2024

Snel begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde kwestie. Top!

- Maartje Hofman

Uiteindelijk een testament

28 mei 2024

Een tijd lang overwogen of ik toch niet een testament zou moeten laten opmaken. Blij met deze keuze!

- Anouk van Beek

Werkelijke specialist in rechtsgebied

24 mei 2024

Een echte pro gevonden. Dit zorgde voor heel veel kalmte.

- Tessa van den Broek

Transparant in alles

13 mei 2024

Overzichtelijke offerte gehad en deze is ook nagekomen. Uitstekend dus.

- Kirsten van Dam

Toch een testament

7 mei 2024

Een moment lang overwogen of ik toch niet een testament zou moeten laten opstellen. Content met deze keuze!

- Astrid Vermeulen

Betrouwbare notaris gevonden

30 april 2024

Zeer vertrouwelijke kwestie goed afgehandeld door de notaris.

- Wilhelmina van der Meulen

Voordelig en goed!

22 april 2024

Verklaring van erfrecht opstellen was gauw gedaan! En wat geld kunnen besparen door de
vergelijking van te voren. Met die aanleiding ben ik content!

- Barry Kuipers

Uitgelichte notarissen uit Harderwijk

Notariskantoor De Jonge (vh Le Grand en Van Geet)

Deventerweg 1
3843 GA Harderwijk
Nederland

0341 413 647
http://www.nkdj.nl/

OMVR advocaten + notarissen

Deventerweg 9
3843 GA Harderwijk
Nederland

0341 417 023
http://www.omvr.nl/

Notariskantoor de Jonge

Deventerweg 1
3843 GA Harderwijk
Nederland

0341 413 647
http://www.nkdj.nl/