Notaris Epe

Heb jij behoefte aan een professional voor jouw notaris zaken in Epe?

Dan ben je aan het juiste adres.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Epe verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Epe – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Epe gezocht?

Schakel direct hulp in

Notaris Epe
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 119 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Epe, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Emst, Oene en Vaassen bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Epe

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Epe kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor in Epe vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je met alle plezier wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Een goede notaris Epe vinden

Tevens al voor een lange periode aan het zoeken naar een notaris in Epe? Het kan uitdagend zijn om uit te komen bij de competente professional die jouw juridische zaken en stukken onder handen kan nemen. Wij snappen dit als geen ander. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Maar bij deze speurtocht zullen wij er zeker weten voor je zijn. Op deze site zullen we je dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven indien je op zoek gaat naar een notaris in Epe. Wegens deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo lastig als voorheen.

Je bent in ieder geval verplicht om een notaris in Epe te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de komende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Epe te vinden, ook al is dit niet verplicht:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afwikkeling van een erfenis

Alle notarissen uit Epe

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Epe?

Het is nog over het algemeen zo dat men zich afvraagt voor welke zaken je exact een notariskantoor in Epe nodig hebt. Een notariskantoor in Epe zal je begeleiden met vrijwel alles wat betrekking heeft op familiaire zaken zoals bijvoorbeeld een erfenis of een testament. Ook is het zo dat een notariskantoor in Epe er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opstellen. Denk daarbij aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Bijna iedereen zal ooit wel eens een keer een notaris nodig hebben, het is dus van belang om wel te weten hoe je een notariskantoor in Epe moet zoeken.

Een algemene notaris kan je meestal verder helpen, maar een notariskantoor kan je meestal een kenmerkend specialisme brengen. Een expert kan je vaak net even iets extra’s brengen, indien de toestand erom vraagt. Hiermee haal je ook het maximale uit je situatie. Wat dat betreft kan een fijn notariskantoor in Epe je heel veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Epe?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Epe te vinden dat bij je past.

Epe notariskantoor testament en samenlevingscontract

We zouden wel tien argumenten kunnen opgeven waarom jij mede zou moeten kiezen voor een Epe notarispraktijk, je zult nu eenmaal heel veel voordeel ondervinden bij deze partij. Op de eerste plaats is het mogelijk om geld te besparen bij de acquisitie van een perceel. Vanwege het advies wat een notaris je geeft, kun je onder andere goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. De notaris in Epe weet alles over de authentieke akten en verschillende soorten akten, je weet dus zeker dat jij altijd weer aan de eisen zal voldoen voor onder andere een overeenkomst.

Ook bespaart een notariskantoor je ook veel tijd. Het opstellen van onder andere een hypotheek akte kost veel tijd, al helemaal voor mensen die een aantal huizen in bezit hebben. Je wil hier zelf begrijpelijk zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn. De Epe notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Epe?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Epe.

Wat zijn de kosten van een notaris kantoor Epe

De onkosten zijn een gewichtige component indien je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Epe. Je wil niet denken dat je betaalbaar uit bent, maar tegelijkertijd geld kwijt zijn aan iemand die zijn werk niet verstaat, doch je wilt ook niet te veel betalen.

Wat is dan toch echt de methode om een bedreven notaris kantoor in Epe te vinden? Je vraagt makkelijk via ons een aantal offertes op en je maakt op basis daarvan eenvoudig de slimste keuze. De tariefstelling van een notaris kantoor in Epe worden dan in ieder geval uitstekend voor je gespecificeerd en je weet snel waar je aan toe bent.

Er zijn allemaal manieren om de tariefstellingen van een notaris kantoor in Epe op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Epe

Nu notarissen uit Epe vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Epe vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Epe

Als je een goedkope notarispraktijk in Epe zoekt, kun je beter niet het allereerste kantoor binnenlopen wat je tegenkomt. Als je een paar eenvoudige stappen doorloopt, kom je uit bij een uitkomst die wel bij je past. Wanneer je deze stappen doorloopt, weet je zeker dat je een betrouwbare en goedkope partij zult vinden. Door duidelijk te zijn in wat je wilt, kun je doorgaans in contact komen met een notarispraktijk in Epe die nauwkeurig past bij je wensen. Als de klus begrijpelijk is, is het immers simpeler om een passend tarief af te spreken.

Is het uitsluitend maar nodig om hulp te krijgen voor onder andere het verkrijgen van een woning of wil je bovendien een akte op laten maken? Afhankelijk van je wens kan het uurtarief ook afwijken. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Epe een gebruikelijk tarief van €150. Ga je voor iemand met wat mindere ervaring, ben je over het algemeen wat goedkoper uit. Ga je voor een prof met wat extra ervaring, betaal je wel wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Epe op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Epe vergelijken

Het is simpelweg een erg goed idee om eerst een aanvraag voor een aanbod de deur uit te doen. Het loont als je voor jezelf helder hebt wat je precies wilt. Hierdoor zul je zeker weten dat je te maken hebt met een expert, een mate van deskundigheid is voor juridische zaken echt een ware noodzakelijkheid. Je komt er zo ook tijdig achter wanneer de notarispraktijk in Epe een bepaalde project niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt je weer tijd.

Daarna hoef je louter nog maar een consult in te plannen. Vanuit dit onderhoud krijg je meer inzicht in wat de notarispraktijk in Epe voor jou kan betekenen. Tevens zal je gelijk kunnen zien of de professional wel degene is die je zoekt voor jouw juridische zaken.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Epe

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Epe en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Epe

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Epe terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Epe

Duidelijk opgave van de tarieven ontvangen en deze is keurig opgevolgd. Tevreden dus!

21 juni 2024

- Petra van de Berg

Na opvragen offertes direct ontvangen

13 juni 2024

De offertes waren vlug ontvangen en dus konden we vlug met een notaris in zee.

- Sanne de Bruin

Goedkoop en top!

8 juni 2024

Verklaring van erfrecht was meteen afgehandeld! Inderdaad echt aan te raden om te vergelijken, daardoor wat euro’s bespaard. Blij dus!

- Bastiaan de Vos

Een persoon die snapt waar hij het over heeft

30 mei 2024

In minder dan no-time een deskundige notaris. Grandioos!

- Steven Peeters

Werkelijke deskundige in rechtsgebied

25 mei 2024

Mijn notaris had duidelijk veel ervaring in zijn vakgebied. Dat gaf veel duidelijkheid gedurende het traject..

- Angela Hoekstra

Merci

14 mei 2024

Bedankt voor alle assistentie en ondersteuning!

- Marc van de Velden

Zijn super bijgestaan in de zaak

8 mei 2024

De afwikkeling tijdens de procedure was geweldig en zoals gewenst. Eersterangs begeleiding gehad.

- Simone van Dam

Vlot en passende notaris gevonden

2 mei 2024

Ongeacht de spoed kwestie een notaris gevonden die uitstekend bij onze zaak pastte. Top!

- Bianca Vink

Blij met beslissing

24 april 2024

Naderhand verheugd dat ik mijn notaris via notaris-kaart heb gevonden.

- Adriana Bos

Uitgelichte notarissen uit Epe

Wassink Notariaat

Stationsstraat 6
8161 CR Epe
Nederland

0578 678 100
http://www.wassinknotariaat.nl/

Notarispraktijk Epe

Stationsstraat 6
8161 CR Epe
Nederland

0578 678 100
http://www.wassinkvermeulen.nl/

Notariaat Ridderhof & Stelwagen

Vicarieweg 13
8171 CG Vaassen
Nederland

0578 571 202
http://notariaatvaassen.nl/