Notaris Enkhuizen

Heb jij behoefte aan een expert voor jouw notaris zaken in Enkhuizen?

Dan ben je op de goede plek.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Enkhuizen verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Enkhuizen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Enkhuizen gezocht?

Schakel direct hulp in

Notaris Enkhuizen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 111 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Enkhuizen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Lutjebroek, Andijk en Venhuizen bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Enkhuizen

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Enkhuizen kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor in Enkhuizen vindt die hart heeft voor jouw zaak. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een professionele notaris Enkhuizen vinden

Ook al voor een langere periode aan het zoeken naar een notaris in Enkhuizen? Het kan lastig zijn om uit te komen bij de kundige individu die jouw juridische zaken en aktes onder handen kan nemen. Wij snappen dit maar al te goed. Door het forse aanbod is het complex om de geschikte partijen nog te vinden. Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan in deze zoektocht. We laten dan ook alles aan bod komen wat jij nodig hebt, voordat je op zoek bent naar een notaris in Enkhuizen. Door deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo zwaar als daarvoor.

Je bent in elk geval gedwongen om een notaris in Enkhuizen te vinden voor:

 • Een testament op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de eerstvolgende zaken raden wij ten strengste aan om een notaris in Enkhuizen te vinden, ook al is dit niet vereist:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afwikkeling van een erfenis

Alle notarissen uit Enkhuizen

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Enkhuizen?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt voor welke kwesties je exact een notariskantoor in Enkhuizen nodig hebt. Een notariskantoor in Enkhuizen kan je onder meerdere assisteren met het opstellen van een testament of het verwerken van een erfenis. Daarbuiten is het zo dat een notariskantoor in Enkhuizen er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opstellen. Denk hier aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Het helpt als je weet hoe je een deskundig notariskantoor in Enkhuizen kunt vinden, omdat bijna iedereen wel eens een keer een toestand heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een kantoor is natuurlijk niet uitsluitend in staat om je hoe dan ook verder te helpen, maar heeft doorgaans ook nog eens een notaris voor je die exact de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Uiteraard kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Een specialist kan je vaak net even iets extra’s brengen, indien de toestand erom vraagt. Hier haal je ook het meeste uit je situatie. Wat dat betreft kan een goed notariskantoor in Enkhuizen je heel erg veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Enkhuizen?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Enkhuizen te vinden dat bij je past.

Enkhuizen notariskantoor testament & samenlevingscontract

Ben je een zoektocht begonnen naar die competente notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opmaken van stukken? Overweeg dan zeker in Enkhuizen een notariskantoor te zoeken voor deze klus. Indien je een notarieel testament wil laten opmaken kom je ook dikwijls terecht bij een zoektocht in Enkhuizen naar een notariskantoor.

Je weet dan überhaupt dat je een legaal document ontvangt, waarin alles helder en juridisch juist is vastgelegd. Dit komt zeer goed van pas indien een samenlevingscontract belangrijk wordt. Veelal is dat pas bij het beëindigen van de overeenkomst in kwestie. Je wil op dat moment dat alles helder is verwoord, goed is beschreven en dat het zonder enige aarzeling duidelijk is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de distributie eruit komt te zien.

Echter is het beëindigen van een liefdesrelatie niet de enige reden om een samenlevingscontract wat in Enkhuizen via notariskantoor is opgemaakt te laten verbreken. Een samenlevingscontract komt altijd te vervallen indien een verbinding wordt omgezet in een trouwerij of geregistreerd partnerschap. Vraag in Enkhuizen je notariskantoor naar de voorwaarden!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Enkhuizen?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Enkhuizen.

Kosten notaris Enkhuizen

Voor je te verdiepen in de kosten is het van belang om het verschil tussen een jurist en een notaris te kennen. Dit helpt je om tot de juiste keuze te komen. Een jurist is de persoon die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Je kunt onder andere denken aan een verweerschrift. Een notaris anderzijds is de partij die in het bijzonder gestructureerd is op de notariële zaken. Daardoor is het een persoon met een hoge mate van specifieke kennis en specialisme.

Een notaris kantoor in Enkhuizen is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De taken die een notaris op zich neemt, zoals het opmaken van aktes, kunnen niet door een normale jurist worden gedaan.

De prijzen van een notaris kantoor in Enkhuizen kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Enkhuizen

Nu notarissen uit Enkhuizen vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Enkhuizen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Enkhuizen

Er zijn talloze oorzaken waarom de tarieven voor een notarispraktijk in Enkhuizen kunnen variëren. Er bestaat onderling best wat verschil tussen de diverse notarispraktijken in Enkhuizen. Wat een notaris kost kan stevig uiteen lopen op basis van ervaring, specialisatie, vakgebieden en aantal opdrachten.

Een notarispraktijk in Enkhuizen die net gestart is, of uit enkel één of twee notarissen bestaat, kost meestal iets minder dan een notarispraktijk in Enkhuizen die veel kolossaler is neergezet en tientallen notarissen onder contract heeft.

Een manier om de goedkoopste notarispraktijk in Enkhuizen te zoeken is door aparte aanbiedingen te vergelijken en de minst dure te kiezen. Het is op dat moment wel van belang dat de gekozen notaris aansluit bij je wensen. Kijk wel of je kunt achterhalen wat het ene notariskantoor in prijs laat afwijken van het andere, zodat je hier een correct beeld bij krijgt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Enkhuizen op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Enkhuizen vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Enkhuizen notarispraktijk offertes wilt aanvragen? Goed! Hier ondersteunen we je graag bij! Via ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Enkhuizen aan een notarispraktijk verbinden die past bij jouw behoeften.

Via onze offerte-aanvraag kun je gemakkelijk in het bezit komen van drie aanbiedingen op maat en je kunt zo gemakkelijk vergelijken. Je kunt dit geheel kosteloos en vrijblijvend doen om zo tot jouw allerbeste keuze voor een in Enkhuizen gevestigde notarispraktijk te komen. Daarna kun je in een gesprek of gedurende een afspraak je behoeften verder uiteen zetten.

Wanneer je in Enkhuizen een notarispraktijk zoekt, is het praktisch om niet langer te wachten en meteen nog een gratis en vrijblijvende aanbieding aan te vragen. Je kunt natuurlijk nog besluiten om een overige optie te proberen, maar met onze aanbiedingen heb je geheid succes en begint je besparing vandaag nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Enkhuizen

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Enkhuizen en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Enkhuizen

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Enkhuizen terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Enkhuizen

Inzichtelijk totaalbeeld van de tarieven ontvangen en deze is netjes opgevolgd. Content dus!

17 mei 2024

- Ruben van Vliet

Prijsopgave was betaalbaar

5 mei 2024

De tarieven waren laag, tegen onze verwachting in.

- Rogier Jacobs

Duidelijk overzicht van de tarieven gekregen en deze is netjes opgevolgd. Tevreden dus!

30 april 2024

- Robertus van de Wal

Gepaste notariële ondersteuning

26 april 2024

Overweldigend om door een fijn gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Petronella de Lange

Door intense tijd heen geholpen

18 april 2024

Zware periode achter de rug, maar notaris heeft zorgvuldig de erfenis verdeeld en alles in juiste banen geleid.

- Kelly Kuijpers

Kosten wel maar moeite niet bespaard

13 april 2024

Verklaring van erfrecht was meteen geregeld! Nou echt aan te raden om te vergelijken, daardoor wat euro’s bespaard. Met die aanleiding ben ik tevreden!

- Renate Schouten

Oprecht vertrouwd

31 maart 2024

Hoopte al dat mijn notaris zo slim zou zijn.

- Bianca Bosch

Geld wel maar moeite niet bespaard

25 maart 2024

Verklaring van erfrecht opstellen was vlug gedaan! En wat kosten kunnen besparen door de
vergelijking van te voren. Content dus!

- Eva Kuipers

Goed werk ontvangen

17 maart 2024

Ik was bang dat het enorm ingewikkeld zou worden en vooral: prijzig. Niks is minder waar.
Naast het werk wat gewoon top gedaan lijkt te zijn, weet ik nu door de uiteenzetting ook precies waar ik voor betaal (herroeping testament). Erg aangenaam.

- Susanne Kuiper

Uitgelichte notarissen uit Enkhuizen

Notarissen Netwerk WFO

Zuiderkerkplein 9
1601 HK Enkhuizen
Nederland

0228 512 444
http://www.wfonotarissen.nl/

Notaris De Raad Reinders Notariaat

Vooreiland 8A
1671 HN Medemblik
Nederland

0227 541 328
http://www.deraadreinders.nl/

WFO Netwerk Notarissen

Burgemeester Schrijnderlaan 2
1613 JW Grootebroek
Nederland

0228 512 444
http://www.wfonotarissen.nl/?utm_source=google&utm_medium=google-places&utm_campaign=local-search