Notaris Deurne

Zoek jij een expert voor jouw notaris zaken in Deurne?

Dan ben je aan het juiste adres.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Deurne verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Deurne – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Deurne gezocht?

Nu notaris offertes vergelijken

Notaris Deurne
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 115 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Deurne, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van De Mortel, Someren en Asten bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Deurne

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Deurne is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor in Deurne vindt die hart heeft voor jouw zaak. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een professionele notaris Deurne vinden

In ieder geval al voor een langere periode aan het zoeken naar een notaris in Deurne? Het is niet steevast makkelijk om bij de juiste professional uit te komen, die jouw juridische zaken en officiële documenten onder zijn hoede kan nemen. Wij begrijpen dit maar al te goed. Door het stevige aanbod is het ingewikkeld om de kundige partijen nog te zien. Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan in deze tocht. Op deze pagina zullen we jou dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven als je op zoek gaat naar een notaris in Deurne. En door deze tips wordt je zoektocht simpeler dan ooit.

Indien je één van onderstaande zaken wilt regelen, ben je altijd verplicht om een notaris in Deurne in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de volgende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Deurne te vinden, ook al is dit niet vereist:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afwikkeling van een nalatenschap

Alle notarissen uit Deurne

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Deurne?

Een fatsoenlijk notariskantoor in Deurne kan je nauwgezet helpen met de gebeurtenis waar jij een notaris voor wilt inhuren. Een van de vele voordelen van een notariskantoor in Deurne is dat er talloze notarissen werken die je verder kunnen helpen. Regelmatig heeft een notariskantoor in Deurne voor allerlei vakgebieden notarissen in dienst. Je kunt zodoende voor een heel breed scala aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Deurne.

Een algemene notaris kan je doorgaans verder helpen, maar een notariskantoor kun je veelal een expliciet specialisatie brengen. Een specialist kan je vaak net even iets extra’s brengen, wanneer de gebeurtenis daarom vraagt. Hiermee haal je ook het meeste uit je situatie. Wat dat betreft kan een fijn notariskantoor in Deurne je heel veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Deurne?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Deurne te vinden dat bij je past.

Deurne notariskantoor testament en samenlevingscontract

We zouden wel tien redenen kunnen opgeven waarom jij ook zou moeten kiezen voor een Deurne notarispraktijk, je zal nu eenmaal heel veel voordeel ondervinden bij deze partij. Ten eerste kan deze je veel geld besparen bij de aankoop van een huis of kantoorpand. Hierbij kan men denken aan onder andere lagere onkosten op de akte van hypotheek, de notaris zal je immers van raad voorzien. De notaris in Deurne weet alles over de authentieke akten en overige soorten akten, je weet dus zeker weten dat jij altijd weer aan de eisen zult voldoen voor onder andere een overeenkomst.

Verder bespaart een notariskantoor je ook regelmatig wat tijd. Het opstellen van een akte is een uiterst zorgvuldige en tijdrovende taak. Je wil hier zelf begrijpelijk zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn. Door in Deurne een notariskantoor te vinden, bespaar je jezelf veel overlast.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Deurne?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Deurne.

Wat zijn de kosten voor een notaris kantoor Deurne

Het is noodzakelijk dat je weet wat het onderscheid is tussen een reguliere jurist en een notaris. Dit is toch de allereerste stap die je moet zetten. Een jurist is de professional die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Je kunt onder andere denken aan een verweerschrift. Een notaris daarentegen is de partij die in het speciaal gestructureerd is op de notariële zaken. Het is een professional met een hoge mate van vakkennis en specialisatie.

Het notaris kantoor in Deurne stelt onder andere de aktes op die komen kijken bij het uitreiken van een kredietverlening of bij het opstellen van een wilsbeschikking. De taken van een jurist en de taken van een notaris zijn over en weer niet uitwisselbaar.

De onkosten van een notaris kantoor in Deurne kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Deurne

Nu notarissen uit Deurne vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Deurne vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notaris Deurne

Er zijn allemaal aanleidingen waarom de kosten voor een notarispraktijk in Deurne kunnen uiteenlopen. Er bestaat onderling aanzienlijk wat verschil tussen de diverse notarispraktijken in Deurne. Kosten kunnen behoorlijk afwijken op basis van ervaring en kundigheid, maar tevens op basis van populariteit.

Wanneer je een notarispraktijk in Deurne vindt die nog niet zo lang bestaat of erg klein is, ben je meestal wat minder geld kwijt dan aan een notarispraktijk in Deurne die zeer veel ervaring heeft of zeer veel notarissen huisvest.

Je kunt in feite de goedkoopste notarispraktijk vinden door offertes op te vragen en daar de minst dure van te kiezen. Het is dan wel van belang dat de gekozen notaris aansluit bij je wensen. Kijk ook of je kunt achterhalen wat het ene notariskantoor in prijs laat variëren van het andere, zodat je hier een goed beeld bij krijgt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Deurne op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Deurne vergelijken

Het is uiteraard een erg goed plan om eerst een aanvraag voor een aanbod de deur uit te doen. Het loont als je voor jezelf duidelijk hebt wat je precies verwacht. Hierdoor kun je zeker weten dat je te maken hebt met een expert, een mate van deskundigheid is voor juridische zaken echt een ware noodzaak. Je komt er zo ook tijdig achter indien de notarispraktijk in Deurne een specifieke taak niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt jou weer tijd.

Naderhand hoef je louter nog maar een gesprek in te plannen. Dankzij dit kennismakingsgesprek is het mogelijk om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Deurne die je voor je hebt. Tevens zul je meteen kunnen zien of de professional wel diegene is die je zoekt voor jouw juridische zaken.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Deurne

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Deurne en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Deurne

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Deurne terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Deurne

Verstand van zaken

20 juni 2024

Naar verwachting, veel kennis van zaken.

- Kevin de Wit

Eenvoudig goed

11 juni 2024

Duidelijk en vlot. Dank!

- René van Dijk

Een prof die snapt waar hij het over heeft

8 juni 2024

Razendsnel de geschikte man gevonden. Buitengewoon!

- Petra de Jong

Eenvoudig goed

1 juni 2024

Vlot en duidelijk geregeld. Dank je wel!

- Ilse Gerritsen

Transparant in alles

24 mei 2024

Begrijpelijke prijsopgave gehad en deze is ook nagekomen. Mooi dus.

- Ruud Bosch

Inhoudelijk en vakkundig.

14 mei 2024

De offertes waren snel in huis en nadien inhoudelijk sterk bijgestaan door de notaris.

- Ellen van der Heijden

Eenvoudig goed

10 mei 2024

Begrijpelijk en snel. Dank je wel!

- Hendrikus de Wit

Geld wel maar moeite niet bespaard

2 mei 2024

Verklaring van erfrecht opstellen was gauw gedaan! En wat geld kunnen besparen door de
vergelijking voorafgaand. Content dus!

- Peter Brouwer

Aanrader!

26 april 2024

Onbetwistbaar advies gekregen, echt blij met onze aanvraag op notaris-kaart.

- Anouk van de Pol

Uitgelichte notarissen uit Deurne

Mr. M.A.M. Kessels notaris

Wilhelminastraat 30
5721 KK Asten
Nederland

0493 691 423
http://www.notariskessels.nl/

Notaris Van Kaam

Witvrouwenbergweg 8
5711 CN Someren
Nederland

0493 494 352
https://www.notarisvankaam.nl/

Hannelie Jagtenberg Notariaat Deurne

De Poort 7
5751 CN Deurne
Nederland

0493 313 533
http://www.notariaatdeurne.nl/?utm_source=google&utm_medium=google-places&utm_campaign=local-search