Notaris Den Helder

Heb jij behoefte aan een topper voor jouw notaris zaken in Den Helder?

Dan ben je aan het juiste adres.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Den Helder verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Den Helder – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Den Helder gezocht?

Een notaris in Den Helder vinden

Notaris Den Helder
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 123 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Den Helder, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Anna Paulowna, Breezand en Den Burg bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Den Helder

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Den Helder kan best een moeilijke klus blijken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een notariskantoor binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een notaris uit Den Helder. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een kundige notaris Den Helder vinden

Misschien al voor een langere tijd aan het zoeken naar een notaris in Den Helder? Het kan ingewikkeld zijn om uit te komen bij de competente persoon die je juridische zaken en aktes onder handen kan nemen. Wij begrijpen dit als geen ander. Door het grote aanbod is het moeilijk om de praktische partijen nog te herkennen. Maar tijdens deze tocht zullen wij er echt voor je zijn. Op deze pagina zullen we jou dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven indien je op zoek gaat naar een notaris in Den Helder. Door deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo problematisch als daarvoor.

Je bent in elk geval gedwongen om een notaris in Den Helder te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren verder om voor de onderstaande gevallen een notaris in Den Helder te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en behandeling van een erfenis

Alle notarissen uit Den Helder

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Den Helder?

Het kundige notariskantoor in Den Helder sluit exact aan bij je wensen. Een van de talrijke voordelen van een notariskantoor in Den Helder is dat er verscheidene notarissen werken die je verder kunnen helpen. Doorgaans heeft een notariskantoor in Den Helder voor aparte disciplines notarissen in dienst. Je kunt dus voor een enorm breed scala aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Den Helder.

Een algemene notaris kan je veelal verder helpen, maar een notariskantoor kun je doorgaans een speciaal specialisatie brengen. Een expert kan je vaak net even iets extra’s brengen, als de omstandigheid erom vraagt. Hiermee haal je ook het maximale uit je situatie. Vaak kan een kundig notariskantoor in Den Helder je daarom juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Den Helder?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Den Helder te vinden dat bij je past.

Den Helder notariskantoor samenlevingscontract en testament

Ben je een zoektocht begonnen naar die geweldige notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opmaken van aktes? Laat je dan vooral eens inspireren door in Den Helder een notariskantoor te raadplegen. Wanneer je een notarieel wilsbeschikking wil laten opmaken kom je ook vaak terecht bij een speurtocht in Den Helder naar een notariskantoor.

Je weet dan überhaupt dat je een rechtsgeldig document ontvangt, waarin alles glashelder en juridisch juist is gedocumenteerd. Dit komt zeer goed van pas als een samenlevingscontract belangrijk wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat doorgaans bij het afbreken van een liefdesrelatie. Je wil dan dat alles begrijpelijk is verwoord, fatsoenlijk is vastgelegd en dat het zonder enige twijfel duidelijk is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de verdeling eruit komt te zien.

Echter gelukkig komt – in contrast tot bij een testament – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het geschrift wat je in Den Helder via notariskantoor hebt laten opstellen. Een samenlevingscontract komt altijd te vervallen wanneer een verhouding wordt omgezet in een trouwerij of geregistreerd partnerschap. Je kunt het slimste in Den Helder je notariskantoor om raad vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Den Helder?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Den Helder.

Kosten notaris Den Helder

Het is belangrijk dat je weet wat het onderscheid is tussen een gewone jurist en een notaris. Het is toch de allereerste stap die je moet zetten. Een jurist is de persoon die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Denk hierbij met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris richt zich grotendeels op notariële zaken en aktes. Het is een specialist met een hoge mate van vakbekwaamheid en specialisatie.

Een notaris kantoor in Den Helder is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De taken die een notaris op zich neemt, waaronder het opmaken van aktes, kunnen niet door een reguliere jurist worden gedaan.

Er zijn diverse manieren om de kosten van een notaris kantoor in Den Helder op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Den Helder

Nu notarissen uit Den Helder vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Den Helder vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notaris Den Helder

Het is uiteraard niet zo dat je het eerste kantoor maar moet binnentreden wat er maar bij jou in de nabijheid zit. Als je een paar makkelijke stappen doorloopt, kom je uit bij een oplossing die wel bij je past. Wanneer je deze stappen volgt, weet je zeker dat je een geschikte en goedkope partij zult vinden. Door uitgesproken te zijn in wat je wilt, kun je natuurlijk in aanraking komen met een notarispraktijk in Den Helder die nauwgezet past bij je wensen. Hij moet tenslotte wel weten wat je nu precies van hem of haar verwacht.

Is het uitsluitend maar nodig om raadgeving te krijgen voor bijvoorbeeld het overnemen van een pand of wil je misschien een overeenkomst op laten stellen? Afhankelijk van je behoefte kan het uurtarief ook verschillen. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Den Helder een standaard tarief van €150. Voor de startende notarissen zal dit bedrag natuurlijk iets minder hoog liggen, en tegenovergesteld voor een ervaren partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Den Helder op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Den Helder vergelijken

Ben je er voor jezelf uit en sta je op het punt om in Den Helder notarispraktijk aanbiedingen aan te vragen? Goed! Hier begeleiden we je graag bij! Ons netwerk is immers flink groot waardoor ook in Den Helder een notarispraktijk te vinden is die nauwkeurig aansluit op jouw wensen en behoeften.

Je vraagt eenvoudig via onze offerte-aanvraag drie aanbiedingen op en je aanvraag wordt gauw beantwoord door verschillende partijen die voor jou interessant zijn. Logischerwijs is dit gehele proces vrijblijvend en gratis, tot het moment dat jij je keuze definitief hebt gemaakt om in Den Helder je notarispraktijk uit te zoeken. In een persoonlijk onderhoud kun je dan je wensen verder kenbaar maken.

Wanneer je in Den Helder een notarispraktijk zoekt, is het belangrijk om niet langer te wachten en direct nog een gratis en vrijblijvende prijsopgave op te vragen. Later kun je over het algemeen nog een overige weg bewandelen, maar wij garanderen dat je met onze aanbiedingen succes zult hebben en dat je vandaag al begint met besparen op je onkosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Den Helder

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Den Helder en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Den Helder

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Den Helder terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Den Helder

Transparant in alles

21 juni 2024

Overzichtelijke offerte gekregen en deze is ook nagekomen. Uitstekend dus.

- Simone de Bruin

Inzichtelijk overzicht van de tarieven ontvangen en deze is keurig opgevolgd. Content dus!

12 juni 2024

- Vanessa van Loon

Aanvraag offertes aan te raden

4 juni 2024

Uit eigen ervaring bevelen wij notaris-kaart en daarom de offerte aanvraag aan.

- Nicole Visser

Voelt goed

27 mei 2024

Vertrouwde partij ontdekt die me ondersteunt. Aangenaam!

- Monique Bos

Geen zorgen gehad

20 mei 2024

Te maken krijgen met een erfenis is al verdrietig op zichzelf. De notaris die we daar gevonden hebben heeft ons hierin ontzorgd zover dit kon, zeer prettig.

- Daniëlle Jacobs

Door raad en daad bijgestaan

17 mei 2024

Geen woorden maar daden. Met mijn notaris stond ik stevig in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een verademing!

- Jacoba Kuipers

Zoals bedacht

8 mei 2024

Goed aanbod ontvangen.

- Danny Prins

Heel erg vakkundig

4 mei 2024

Een werkelijke professional gevonden. Dit zorgde voor zeer veel kalmte.

- Eric Hermans

Uiteindelijk een samenlevingscontract

23 april 2024

Na maanden gezamenlijk wonen alles toch maar officieel gemaakt. Geeft een boel rust.

- Barbara Peters

Uitgelichte notarissen uit Den Helder

Notariskantoor Glas & Mulder

Middenweg 113
1782 BC Den Helder
Nederland

0223 525 252
http://www.glas-mulder.nl/

Notarissencombinatie Den Helder

Doctorandus F. Bijlweg 5
1784 MC Den Helder
Nederland

0223 672 100
http://www.notarissencombinatie.nl/

Stouthart En Hilber Notarissen

Julianaplein 34 A
1781 HC Den Helder
Nederland

0223 524 090
http://www.stouthart-hilber.nl/