Notaris Beverwijk

Ben jij opzoek naar een professionele notaris in Beverwijk die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Beverwijk verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Beverwijk – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Beverwijk gezocht?

Nu notaris offertes vergelijken

Notaris Beverwijk
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 126 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Beverwijk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Velsen Zuid, Driehuis en Velserbroek bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Beverwijk

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Beverwijk is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een notariskantoor binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris in Beverwijk. Wij vertellen je met alle plezier wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Een top notaris Beverwijk vinden

Wil je een kundige notaris in Beverwijk vinden? Dan hebben we fijn bericht voor je! Een kundige notaris vind je namelijk makkelijk dankzij notaris-kaart.nl. Wij hebben een breed portfolio en hiermee vind je in minder dan enkele momenten een kundige notaris in Beverwijk voor jouw project. In bepaalde gevallen is het noodzakelijk om een notaris in Beverwijk in te huren, in overige gevallen is het inschakelen van een notaris in Beverwijk niet vereist, maar raden wij het wel ten zeerste aan.

Indien je één van onderstaande zaken wilt organiseren, ben je altijd verplicht om een notaris in Beverwijk in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de volgende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Beverwijk te vinden, ook al is dit niet vereist:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afhandeling van een nalatenschap

Indien je onroerend goed wilt aan- of verkopen, zoals een woning of een kantoorpand, krijg je in ieder geval te maken met een notaris. Maar ook als je een onderneming wilt beginnen en van bepaalde rechtsvormen gebruik gaat maken, komt een notaris in Beverwijk om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Beverwijk

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Beverwijk?

Bepaalde mensen zijn zoekende naar waar ze exact een notariskantoor in Beverwijk voor nodig hebben. Een notariskantoor in Beverwijk kan je onder andere bijstaan met het opstellen van een testament of het verwerken van een nalatenschap. Daarbuiten is het zo dat een notariskantoor in Beverwijk er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opmaken. Denk hier aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Het helpt als je weet hoe je een bevoegd notariskantoor in Beverwijk kunt vinden, omdat praktisch iedereen wel eens een keer een gebeurtenis heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een algemene notaris kan je veelal verder helpen, maar een notariskantoor kan je vaak een speciaal specialisme brengen. Echter zijn er verschillende denkbare situaties waar je een expert aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je later ook niet voor vervelende verrassingen te staan. Vaak kan een vakkundig notariskantoor in Beverwijk je daarom juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Beverwijk?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Beverwijk te vinden dat bij je past.

Beverwijk notariskantoor testament en samenlevingscontract

We zouden wel tien oorzaken kunnen opgeven waarom jij ook zou moeten kiezen voor een Beverwijk notarispraktijk, je zal nu eenmaal heel veel voordeel ondervinden bij deze partij. Op de allereerste plaats is het mogelijk om geld te besparen bij de verwerving van een woonhuis. Hier kan men denken aan als voorbeeld minder kosten op de akte van hypotheek, de notaris zal je namelijk van begeleiding voorzien. De notaris in Beverwijk weet alles over de authentieke akten en overige soorten akten, je weet dus zeker dat jij altijd weer aan de eisen zult voldoen voor als voorbeeld een contract.

Daarbuiten bespaart een notariskantoor je ook veel tijd. Het opstellen van een akte is een extreem zorgvuldige en tijdrovende klus. Het is natuurlijk zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen. De Beverwijk notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Beverwijk?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Beverwijk.

Kosten notaris Beverwijk

Wanneer je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Beverwijk dan is het slim om je te oriënteren op de prijzen. Je wilt immers niet te veel geld kwijt zijn voor een notaris, maar tevens wil je ook voorkomen dat je goedkoop uit lijkt te zijn, maar tegen een teleurstellende notaris aanloopt.

Maar hoe vind je dan echt dat goede notaris kantoor in Beverwijk? Je vraagt ongecompliceerd via ons meerdere offertes op en je maakt op basis daarvan eenvoudig de aantrekkelijkste keuze. De tarieven van een notaris kantoor in Beverwijk worden dan in ieder geval uitstekend voor je gespecificeerd en je weet snel waar je aan toe bent.

Er zijn diverse manieren om de prijzen van een notaris kantoor in Beverwijk op te bouwen. Dit zijn de meest voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Beverwijk

Nu notarissen uit Beverwijk vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Beverwijk vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Beverwijk

Het is uiteraard niet zo dat je het eerste kantoor maar moet betreden wat er maar bij jou in de regio zit. Door een paar stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Als je deze stappen volgt, weet je zeker dat je een deskundige en goedkope partij zult vinden. Indien je voor jezelf scherp hebt wat je wilt, helpt het je om een fatsoenlijk tarief te krijgen bij een notarispraktijk in Beverwijk. Als de taak inzichtelijk is, is het veel gemakkelijker om een passend uurtarief af te spreken.

Gaat je wens enkel over het verwerven van advies? Of wil je bovendien een overeenkomst laten opmaken? Afhankelijk van je wens kan het uurtarief ook afwijken. Voor een notarispraktijk in Beverwijk zien we meestal een uurtarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de buurt met gemiddelde ervaring. Ga je voor een professional met wat mindere ervaring, ben je over het algemeen wat minder duur uit. Ga je voor een persoon met wat meer ervaring, betaal je wel wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Beverwijk op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Beverwijk vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Beverwijk notarispraktijk offertes wilt aanvragen? Top! Daar helpen we je graag bij! Ons netwerk is namelijk heel erg groot waardoor ook in Beverwijk een notarispraktijk te traceren is die nauwkeurig aansluit op jouw voorkeuren en behoeften.

Vanuit onze offerte-aanvraag kun je eenvoudig in het bezit komen van drie offertes op maat en je kunt zo eenvoudig vergelijken. Uiteraard is dit hele proces vrijblijvend en gratis, tot het ogenblik dat jij je keuze permanent hebt gemaakt om in Beverwijk je notarispraktijk uit te zoeken. In een persoonlijk gesprek kun je dan je voorkeuren verder kenbaar maken.

Indien je in Beverwijk een notarispraktijk zoekt, is het verstandig om niet langer te wachten en direct nog een gratis en vrijblijvende offerte op te vragen. Je kunt altijd nog beslissen om een andere optie te proberen, maar dankzij onze offertes heb je gegarandeerd succes en begint je besparing direct nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Beverwijk

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Beverwijk en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Beverwijk

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Beverwijk terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Beverwijk

Betrouwbare partner

18 april 2024

Betrouwbare partij gevonden die me helpt. Fijn!

- Maartje Gerritsen

Eindelijk een samenlevingscontract

8 april 2024

Na een aantal jaar bijeen wonen alles toch maar officieel gemaakt. Voelt wel prettig.

- Adrianus Bos

Na opvragen offertes direct ontvangen

3 april 2024

De offertes waren vlot ontvangen en hierdoor konden we snel met de notaris in zee.

- Marijke Post

Notaris was super

29 maart 2024

Heel fijn met het notariskantoor samengewerkt. Afspraken werden mooi op tijd nagekomen!

- Angelique Smeets

Goedkoop is duurkoop

21 maart 2024

Na bedonderd te zijn door mijn vroegere notaris heb ik door notaris-kaart wel een eerlijke notaris getroffen. Had ik veel sneller moeten doen.

- Patricia Driessen

Werkelijk een vakvrouw

15 maart 2024

Mijn notaris had duidelijk kennis van zaken. Buitengewoon!

- Stefan Peeters

Begeleiding was fantastisch

6 maart 2024

De afhandeling tijdens de zaak was geweldig en zoals gewenst. Prima begeleiding gehad.

- Johannes de Ruiter

We zijn persoonlijk begeleid

29 februari 2024

Juridische taal begrijpelijk vertaald in het traject. Hierdoor zeer tevreden met de begeleiding.

- René Post

Eenvoudig goed

19 februari 2024

Rap en begrijpelijk afgehandeld. Bedankt!

- Jelle van de Brink

Uitgelichte notarissen uit Beverwijk

De Meershoef Beheer B.V.

De Savornin Lohmanlaan 3
1981 CA Velsen-Zuid
Nederland

0255 547 547
http://www.roedanotaris.nl/

The Smit

De Savornin Lohmanlaan 1
1981 CA Velsen-Zuid
Nederland

0255 547 547
http://www.roedanotaris.nl/

Lautenbach Notariskantoor

Kerklaan 11
1961 GA Heemskerk
Nederland

0251 203 203
http://www.notarislautenbach.nl/