Notaris Appingedam

Heb jij behoefte aan een topper voor jouw notaris zaken in Appingedam?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar notaris Appingedam verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Appingedam – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Appingedam gezocht?

Schakel direct hulp in

Notaris Appingedam
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 112 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Appingedam, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Krewerd, Holwierde en Oosterwijtwerd bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Appingedam

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Appingedam kan best een moeilijke klus blijken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een notariskantoor binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Appingedam vindt die hart heeft voor jouw zaak. Wij vertellen je met alle plezier wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Een professionele notaris Appingedam vinden

Ben je zeker weten op zoek naar een notaris in Appingedam? Het kan moeilijk zijn om uit te komen bij de competente professional die je juridische zaken en documenten onder handen kan nemen. Wij begrijpen dit als geen ander. Zo nu en dan zie je door de bomen het bos niet meer. Maar tijdens deze zoektocht zullen wij er altijd voor je zijn. We laten dan ook alles aan bod komen wat jij nodig hebt, voordat je op zoek bent naar een notaris in Appingedam. Met deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo moeilijk als daarvoor.

Als je één van onderstaande zaken wilt organiseren, ben je steevast verplicht om een notaris in Appingedam in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de eerstvolgende zaken raden wij ten strengste aan om een notaris in Appingedam te vinden, ook al is dit niet verplicht:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afhandeling van een erfenis

Alle notarissen uit Appingedam

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Appingedam?

Bepaalde mensen zijn zoekende naar waar ze precies een notariskantoor in Appingedam voor nodig hebben. Een notariskantoor in Appingedam kan je onder meerdere ondersteunen met het opmaken van een testament of het verwerken van een nalatenschap. Tevens is een notariskantoor in Appingedam de uitverkoren partij die je kan assisteren met het opmaken van meerdere notariële aktes. Denk daarbij aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Het helpt als je weet hoe je een capabel notariskantoor in Appingedam kunt vinden, omdat praktisch iedereen wel eens een keer een situatie heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een algemene notaris kan je veelal verder helpen, maar een notariskantoor kan je dikwijls een specifiek specialisme brengen. Echter zijn er diverse denkbare gevallen waar je een kenner aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je straks ook niet voor teleurstellende verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een fatsoenlijk notariskantoor in Appingedam je enorm veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Appingedam?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Appingedam te vinden dat bij je past.

Appingedam notariskantoor samenlevingscontract & testament

Ben je een speurtocht gestart naar die competente notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opstellen van stukken? Overweeg dan zeker in Appingedam een notariskantoor te zoeken voor deze klus. Indien je een notarieel wilsbeschikking wil laten opmaken kom je ook regelmatig terecht bij een speurtocht in Appingedam naar een notariskantoor.

Je weet dan hoe dan ook dat je een rechtsgeldig document krijgt, waarin alles begrijpelijk en juridisch juist is gedocumenteerd. De rechtsgeldigheid van het document is wel erg belangrijk indien het noodzakelijk is dat hetgeen in het document staat ook uitgevoerd wordt. Dikwijls is dat pas bij het beëindigen van de regeling in kwestie. Je wil op dat moment dat alles duidelijk is beschreven, degelijk is beschreven en dat het zonder enige aarzeling duidelijk is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de verdeling eruit komt te zien.

Evengoed is het afbreken van een relatie niet de enige beweegreden om een samenlevingscontract wat in Appingedam via notariskantoor is opgesteld te laten beëindigen. Ook een huwelijk of geregistreerd partnerschap kan de voorwaarden van een samenlevingscontract laten beëindigen. Je kunt het beste in Appingedam je notariskantoor om begeleiding vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Appingedam?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Appingedam.

Notaris kosten Appingedam

Het is belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen een normale jurist en een notaris. Het is toch de allereerste stap die je moet maken. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische affaires en begeleiding. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een bezwaar. Een notaris richt zich overwegend op notariële zaken en aktes. Hierdoor is het een persoon met een hoge mate van specifieke kennis en specialisme.

Een notaris kantoor in Appingedam is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De werkzaamheden van een jurist en de werkzaamheden van een notaris zijn over en weer niet uitwisselbaar.

De onkosten van een notaris kantoor in Appingedam kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Appingedam

Nu notarissen uit Appingedam vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Appingedam vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Appingedam

Het is simpelweg niet zo dat je het allereerste kantoor maar moet binnenstappen wat er maar bij jou in de omgeving zit. Met een aantal stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Door deze stappen weet je absoluut dat je een competente partij zal vinden. Door uitgesproken te zijn in wat je wilt, zal je doorgaans in contact komen met een notarispraktijk in Appingedam die nauwkeurig past bij je voorkeuren. Hij moet immers wel weten wat je nu precies van hem of haar wilt.

Gaat je wens uitsluitend over het verwerven van advies? Of wil je verder een overeenkomst laten opmaken? Middels daar rekening mee te houden zal jouw keuze in een keer een stuk makkelijker worden. Voor een notarispraktijk in Appingedam zien we gewoonlijk een uurtarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de regio met gemiddelde ervaring. Voor de beginnende notarissen zal dit bedrag natuurlijk iets lager liggen, en andersom voor een ervaren partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Appingedam op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Appingedam vergelijken

Het is verstandig om verschillende offertes aan te vragen en die te vergelijken. Het loont als je voor jezelf helder hebt wat je precies wilt. Hierdoor zal je zeker weten dat je te maken hebt met een vakkundige, een mate van deskundigheid is voor juridische zaken echt een ware noodzakelijkheid. Mocht de notarispraktijk in Appingedam iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle wijze achter, dit scheelt een boel tijd die overbodig besteed wordt.

Daarna hoef je enkel nog maar een gesprek in te plannen. Vanuit dit gesprek krijg je meer begrip in wat de notarispraktijk in Appingedam voor jou kan betekenen. Je kunt dan meteen kijken of het goed klikt met die notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Appingedam

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Appingedam en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Appingedam

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Appingedam terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Appingedam

Deskundige notaris

20 mei 2024

In minder dan no-time een vakkundige notaris. Bedankt!

- Dirk van Dongen

Ze had kennis van zaken

15 mei 2024

Mijn notaris had onmiskenbaar kennis van zaken. Buitengewoon!

- Albert van der Meer

Gewoon goed

6 mei 2024

Rap en begrijpelijk afgehandeld. Dank!

- Melanie van de Ven

We zijn persoonlijk begeleid

28 april 2024

Elke fase werd goed gefundeerd . Erg content met het proces.

- Lisette Brouwer

Door raad en daad bijgestaan

25 april 2024

Een persoon gevonden die van aanpakken wist. Zeer veel aan gehad. Geweldig!

- Kelly van der Horst

Snel afgehandeld

20 april 2024

Van het opvragen van de offertes tot de aktes opstellen, het ging geweldig en snel.Soepel en dus tevreden.

- Miranda Driessen

Hele aangelegenheid vakkundig begeleid

9 april 2024

Snelle en directe afhandeling van de procedure. Ook vlug reactie op aanvraag van de offertes.

- Martijn Visser

Helemaal goed in orde

1 april 2024

Opstellen van wilsbeschikking ging zonder teveel juridische spraak en hierdoor prima.

- Bas van der Heijden

Simpelweg goed

30 maart 2024

Fantastische notaris, zoals ik had gewenst.

- Angelique Hoekstra

Uitgelichte notarissen uit Appingedam

Emmius Notarissen

Brander 13
9934 NR Delfzijl
Nederland

0596 635 000
http://www.emmiusnotarissen.nl/?utm_source=google&utm_medium=google-places&utm_campaign=local-search

Meijer & Broekema Notarissen

Kerkstraat 148
9603 AL Hoogezand
Nederland

0598 451 284
https://notariaatdepoel.nl/

Notariaat Winschoten, Siekman Kruize Rolfers

Emmastraat 10
9671 AP Winschoten
Nederland

0597 451 199
http://www.notariaatwinschoten.nl/?utm_source=google&utm_medium=google-places&utm_campaign=local-search