Notaris Wieringerwaard

Wil jij een professionele notaris uit Wieringerwaard die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Wieringerwaard verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Wieringerwaard – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Wieringerwaard gezocht?

Nu notaris offertes vergelijken

Notaris Wieringerwaard
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 109 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Wieringerwaard, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Schagen, Dirkshorn en Oudesluis bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Wieringerwaard

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Wieringerwaard is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een notariskantoor binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Wieringerwaard vindt die hart heeft voor jouw zaak. Wij vertellen je met alle plezier wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Een professionele notaris Wieringerwaard vinden

Ben je zoekende naar een vakkundige notaris in Wieringerwaard? Dan hebben we aantrekkelijk bericht voor je! Een professionele notaris vind je immers makkelijk dankzij notaris-kaart.nl. Door ons brede aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een geschikte notaris in Wieringerwaard die aansluit op je behoefte. Je bent niet voor alles verplicht om een notaris in Wieringerwaard in te vliegen. Wij adviseren dan ook om dit eerst even na te gaan. Maar ook als het optioneel is, is het inhuren of raadplegen van een notaris in Wieringerwaard vaak alsnog een geschikte keuze.

Je bent in elk geval gedwongen om een notaris in Wieringerwaard te vinden voor:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren verder om voor de onderstaande gevallen een notaris in Wieringerwaard te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en behandeling van een nalatenschap

Daarbuiten speelt een notaris in Wieringerwaard een importante rol in zaken rondom het aan- en verkopen van onroerend goed, bijvoorbeeld een woonhuis. Maar ook bij executie veilingen en het oprichten van een onderneming binnen verscheidene rechtsvormen komt een notaris in Wieringerwaard om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Wieringerwaard

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Wieringerwaard?

Een goed notariskantoor in Wieringerwaard kan je juist helpen met de toestand waar jij een notaris voor wilt inhuren. Het voordeel van een notariskantoor in Wieringerwaard is dat er gewerkt wordt met meerdere notarissen. Doorgaans heeft een notariskantoor in Wieringerwaard voor aparte disciplines notarissen in dienst. Je kunt dus voor enorm veel verscheidene projecten terecht bij een notariskantoor in Wieringerwaard.

Een kantoor is zodoende niet uitsluitend in staat om je sowieso verder te helpen, maar heeft vaak ook nog eens een notaris voor je die uitgerekend de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Uiteraard kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Echter zijn er talloze denkbare gevallen waar je een kenner aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je zometeen ook niet voor nare verrassingen te staan. Vaak kan een kundig notariskantoor in Wieringerwaard je daarom juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Wieringerwaard?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Wieringerwaard te vinden dat bij je past.

Wieringerwaard notariskantoor testament en samenlevingscontract

Ben je een speurtocht begonnen naar die geschikte notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opmaken van documenten? Laat je dan zeker eens inspireren door in Wieringerwaard een notariskantoor te raadplegen. Wanneer je een notarieel wilsbeschikking wil laten opstellen kom je ook doorgaans terecht bij een speurtocht in Wieringerwaard naar een notariskantoor.

Je bent dan iedere keer verzekerd van een geldig document, waarin alle afspraken nadrukkelijk zijn vastgelegd. Dit komt buitengewoon goed van pas indien een samenlevingscontract belangrijk wordt. Vaak is dat pas bij het eindigen van de afspraak in kwestie. In dit soort tijden is het van betekenis dat het document overduidelijk is, rechtsgeldig is en dat er zonder enige twijfel is beschreven hoe de verdeling van spullen eruit moet komen te zien.

Desondanks is het afbreken van een verbinding niet de enige reden om een samenlevingscontract wat in Wieringerwaard via notariskantoor is opgesteld te laten verbreken. In ieder geval een trouwerij of geregistreerd partnerschap kan de voorwaarden van een samenlevingscontract laten ontbinden. Je kunt het slimste in Wieringerwaard je notariskantoor om raadgeving vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Wieringerwaard?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Wieringerwaard.

Wat zijn de kosten voor een notaris kantoor Wieringerwaard

De tarieven zijn een belangrijke component wanneer je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Wieringerwaard. Je wil niet denken dat je goedkoop uit bent, maar tegelijkertijd geld kwijt zijn aan iemand die zijn beroep niet verstaat, echter je wilt ook niet te veel betalen.

Echter hoe vind je dan wel dat goede notaris kantoor in Wieringerwaard? Je vraagt simpel via ons een aantal offertes op en je maakt op basis daarvan eenvoudig de beste keuze. De onkosten van een notaris kantoor in Wieringerwaard worden dan in ieder geval uitstekend voor je gespecificeerd en je weet acuut waar je aan toe bent.

Er zijn allerlei manieren om de kosten van een notaris kantoor in Wieringerwaard op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Wieringerwaard

Nu notarissen uit Wieringerwaard vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Wieringerwaard vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notarispraktijk Wieringerwaard

Wanneer je een goedkope notarispraktijk in Wieringerwaard zoekt, kun je beter niet het allereerste kantoor binnentreden wat je tegenkomt. Indien je een paar simpele stappen doorloopt, kom je uit bij een uitkomst die wel bij je aansluit. Wanneer je deze stappen doorloopt, weet je zeker dat je een competente en goedkope partij zult vinden. Als je voor jezelf scherp hebt wat je wilt, helpt het je om een fatsoenlijk tarief te krijgen bij een notarispraktijk in Wieringerwaard. Hij moet namelijk wel weten wat je nu exact van hem of haar wil.

Gaat je behoefte alleen over het verkrijgen van begeleiding? Of wil je tevens een hypotheekakte laten opmaken? Afhankelijk van je behoefte kan het tarief ook verschillen. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Wieringerwaard een normaal tarief van €150. Ga je voor een professional met wat mindere ervaring, ben je over het algemeen wat minder duur uit. Ga je voor een prof met wat meer ervaring, betaal je wel wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Wieringerwaard op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Wieringerwaard vergelijken

Het is goed om verscheidene offertes aan te vragen en die te vergelijken. In de offerteaanvraag zul je duidelijk moeten zijn in wat je wil en wat je zoekt. Je weet dan bovendien zeker dat je met een deskundige te maken krijgt, wat erg van belang is in het geval van juridische zaken. Je komt er zo ook bijtijds achter als de notarispraktijk in Wieringerwaard een specifieke project niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt je weer tijd.

De volgende stap is het voeren van een gesprek. Gedurende dit gesprek is het een optie om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Wieringerwaard die je voor je hebt. Je kunt dan direct kijken of het fijn klikt met die notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Wieringerwaard

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Wieringerwaard en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Wieringerwaard

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Wieringerwaard terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Wieringerwaard

Had dit veel eerder moeten doen

28 februari 2024

Na eerst zelfstandig gezocht te hebben en veel geld kwijt te zijn geraakt aan een goedkope notaris, heb ik via notaris-kaart een uitblinker aan de haak geslagen. Had ik veel eerder moeten doen.

- Koen Smeets

Vlot een bijpassende notaris geregeld.

23 februari 2024

Ongeacht de spoed kwestie een notaris gevonden die uitmuntend bij onze zaak pastte. Super!

- Catharina Vink

Merci

12 februari 2024

Merci voor alle assistentie en ondersteuning!

- Tamara de Graaf

Inhoudelijk en bekwaam.

6 februari 2024

De offertes rap na verzoek binnenshuis en daarom snel en prima rechtelijk advies ontvangen.

- Frank Kuipers

Het rechtelijk uitpluizen van de aangelegenheid was noodzakelijk.

23 januari 2024

De procedure is ondersteund door vergaand onderzoek zoals wenselijk. Dank!.

- Anne Vermeulen

Prima geregeld.

21 januari 2024

Begrijpelijk en vlot. Dank!

- Bas Veenstra

Zijn geweldig bijgestaan in de zaak

10 januari 2024

De begeleiding tijdens de zaak was prima en zoals gewenst. Super begeleiding gehad.

- Eva de Jonge

Na aanvragen offertes direct ontvangen

7 januari 2024

De offertes waren vlug ontvangen en dus konden we rap met een notaris in zee.

- Peter de Graaf

Altijd bereikbaar voor aanvragen

28 december 2023

Top bereikbare notaris gekregen, erg content.

- Jasper Koster

Uitgelichte notarissen uit Wieringerwaard

Notariskantoor Mr W C M Baalman

Noord Zijperweg 9
1766 HE Wieringerwaard
Nederland

0224 221 941
http://www.notarisbaalman.nl/

Stouthart & Hilber notarissen Schagen B.V.

Loet 45
1741 BN Schagen
Nederland

0224 296 241
http://www.stouthart-hilber.nl/

Notariskantoor Welkers & Wardenaar

Hoep 2 A
1741 MC Schagen
Nederland

0224 272 350
http://www.notariswelkers.nl/