Notaris Waverveen

Heb jij behoefte aan een professional voor jouw notaris zaken in Waverveen?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar notaris Waverveen verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Waverveen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Waverveen gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Notaris Waverveen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 122 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Waverveen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Abcoude, Baambrugge en De Hoef bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Waverveen

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Waverveen is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Waverveen vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste notaris uit Waverveen kan vinden!

Spring direct naar:

Een bekwame notaris Waverveen vinden

Ben je zoekende naar een vakkundige notaris in Waverveen? Dan kunnen we je gerust stellen! Een juiste notaris vind je immers gewoon dankzij notaris-kaart.nl. Wij hebben een fors portefeuille en hiermee vind je binnen enkele ogenblikken een competente notaris in Waverveen voor jouw project. Je bent niet voor alles verplicht om een notaris in Waverveen in te huren. Wij adviseren dan ook om dit van tevoren rustig na te gaan. Maar evenals als het optioneel is, is het aannemen of benaderen van een notaris in Waverveen meestal alsnog een geschikte keuze.

Je bent in elk geval gedwongen om een notaris in Waverveen te vinden voor:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarbuiten om voor de volgende gevallen een notaris in Waverveen te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afhandeling van een erfenis

Wanneer je onroerend goed wilt aan- of verkopen, bijvoorbeeld een woonhuis of een bedrijfspand, krijg je tevens te maken met een notaris. Maar ook bij executie veilingen en het opstarten van een onderneming binnen diverse rechtsvormen komt een notaris in Waverveen om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Waverveen

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Waverveen?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt voor welke kwesties je precies een notariskantoor in Waverveen nodig hebt. Een notariskantoor in Waverveen kan je onder meerdere ondersteunen met het opstellen van een testament of het verwerken van een erfenis. Daarnaast is het zo dat een notariskantoor in Waverveen er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opstellen. Je kunt als voorbeeld denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Zo goed als iedereen zal ooit wel eens een keer een notaris nodig hebben, het is dus noodzakelijk om wel te weten hoe je een notariskantoor in Waverveen moet zoeken.

Een algemene notaris kan je veelal verder helpen, maar een notariskantoor kan je dikwijls een kenmerkend specialisme brengen. Toch zijn er aparte denkbare gevallen waar je een autoriteit aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Hiermee haal je ook het maximale uit je situatie. Wat dat betreft kan een fatsoenlijk notariskantoor in Waverveen je heel veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Waverveen?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Waverveen te vinden dat bij je past.

Waverveen notariskantoor testament & samenlevingscontract

Ben je op zoek naar een competente notaris die een samenlevingscontract voor jou en je vriendin of huisgenoot kan opmaken? Overweeg dan zeker in Waverveen een notariskantoor te zoeken voor deze opdracht. Evenals het opstellen van een notarieel testament is iets wat men in Waverveen via notariskantoor willen laten doen.

Je bent dan over het algemeen verzekerd van een legaal document, waarin alle afspraken expliciet zijn vastgelegd. Dit komt uitermate goed van pas wanneer een samenlevingscontract belangrijk wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat gewoonlijk bij het afbreken van een liefdesrelatie. In dit soort tijden is het van waarde dat het document begrijpelijk is, wettelijk is en dat er zonder enige twijfel is beschreven hoe de verdeling van bezittingen eruit moet komen te zien.

Desondanks is het opheffen van een verhouding niet de enige reden om een samenlevingscontract wat in Waverveen via notariskantoor is opgesteld te laten verbreken. In ieder geval een huwelijk of geregistreerd partnerschap kan de voorwaarden van een samenlevingscontract laten opheffen. Je kunt het beste in Waverveen je notariskantoor om hulp vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Waverveen?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Waverveen.

Kosten notaris Waverveen

Alvoor je te verdiepen in de prijzen is het noodzakelijk om het verschil tussen een jurist en een notaris te kennen. Dit helpt je om tot de juiste keuze te komen. Een jurist is de persoon die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Denk hier met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris richt zich overwegend op notariële zaken en aktes. Het is een prof met een hoge mate van vakkennis en specialisatie.

Een notaris kantoor in Waverveen is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De taken die een notaris op zich neemt, zoals het opmaken van aktes, kunnen niet door een gewone jurist worden gedaan.

De tarieven van een notaris kantoor in Waverveen kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Waverveen

Nu notarissen uit Waverveen vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Waverveen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notaris Waverveen

Het is uiteraard niet zo dat je het eerste kantoor maar moet binnengaan wat er maar bij jou in de regio zit. Als je een paar simpele stappen doorloopt, kom je uit bij een uitkomst die wel bij je past. Als je deze stappen volgt, weet je zeker dat je een deskundige en goedkope partij zult vinden. Wanneer je voor jezelf scherp hebt wat je wilt, helpt het je om een goed tarief te krijgen bij een notarispraktijk in Waverveen. Hij moet immers wel weten wat je nu exact van hem of haar verwacht.

Is het enkel maar nodig om raadgeving te krijgen voor onder andere het aanschaffen van een huis of wil je ook een hypotheekakte op laten stellen? Afhankelijk van je behoefte kan het tarief ook verschillen. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Waverveen een normaal tarief van €150. Ga je voor een prof met wat mindere ervaring, ben je over het algemeen wat goedkoper uit. Ga je voor iemand met wat extra ervaring, betaal je vaak wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Waverveen op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Waverveen vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Waverveen notarispraktijk offertes wilt aanvragen? Goed! Hier assisteren we je graag bij! Via ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Waverveen aan een notarispraktijk koppelen die past bij je behoeften.

Je vraagt eenvoudig via onze offerte-aanvraag drie offertes op en je offerteaanvraag wordt gauw beantwoord door verschillende partijen die voor jou aantrekkelijk zijn. Je kunt dit volkomen gratis en vrijblijvend doen om zo tot jouw beste keuze voor een in Waverveen gevestigde notarispraktijk te komen. Aansluitend kun je in een consult of gedurende een afspraak je wensen verder uiteen zetten.

Indien je in Waverveen een notarispraktijk zoekt, is het belangrijk om niet langer te wachten en direct nog een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen. Je kunt natuurlijk nog beslissen om een andere optie te proberen, maar via onze offertes heb je geheid succes en begint je besparing direct nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Waverveen

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Waverveen en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Waverveen

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Waverveen terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Waverveen

Content met beslissing

10 juli 2024

Was een prima keuze om via notaris-kaart aan mijn notaris te komen.

- Marieke Veenstra

Had dit veel sneller moeten doen

1 juli 2024

Na eerst zelfstandig gezocht te hebben en veel centen kwijt te zijn geraakt aan een goedkope notaris, heb ik via notaris-kaart een topper aan de haak geslagen. Had ik veel sneller moeten doen.

- Miranda van der Horst

Goedkoop en goed!

24 juni 2024

Verklaring van erfrecht was zo geregeld! En wat kosten kunnen besparen door de
vergelijking van te voren. Blij dus!

- Marloes de Jonge

Ze had kennis van zaken

22 juni 2024

Ze was enorm professioneel en vakkundig. Heel fijn!

- Franciscus de Vries

Notarieel gewoon top

10 juni 2024

De offertes rap na aanvraag binnen en daarom snel en prima rechtelijk advies gekregen.

- Jeffrey de Jong

Notarieel gewoon top

8 juni 2024

De offertes waren snel in huis en vervolgens inhoudelijk sterk bijgestaan door de notaris.

- Bram Wolters

Geld wel maar moeite niet bespaard

27 mei 2024

Verklaring van erfrecht was zo afgehandeld! En wat geld kunnen besparen door de
vergelijking voorafgaand. Met die reden ben ik tevreden!

- Johannes van der Meulen

Vertrouwelijke notaris getroffen

23 mei 2024

Erg deugdelijk en passend advies gekregen via de notaris.

- Peter Vermeulen

Goede begeleiding testament!

18 mei 2024

We hadden een zorg dat het ongemakkelijk zou zijn en ook veel zou kosten. Gelukkig was het tegenovergestelde waar. Gelukkig was het tegenovergestelde aan de orde.
Natuurlijk betaal je vanwege het werk van de notaris echter ik begreep ook nog eens waarvoor wat betreft
de herroeping van mijn testament. Zeer aangenaam.

- Monique Sanders

Uitgelichte notarissen uit Waverveen

Fanoy Forsthövel Netwerk Notarissen

Bozenhoven 115
3641 AD Mijdrecht
Nederland

0297 288 086
http://www.fftn.nl/

Bumij B.V.

Rondweg 1
3641 SC Mijdrecht
Nederland

0297 214 540
http://www.notarissenkroesenpartners.nl/

FFT Notarissen

Bozenhoven 115
3641 AD Mijdrecht
Nederland

0297 288 086
http://www.fftn.nl/