Notaris Walem

Ben jij opzoek naar een top notaris in Walem die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Walem verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Walem – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2021 en verder.

Notaris Walem gezocht?

Een notaris in Walem vinden

Notaris Walem
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 51 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Walem, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Margraten, Valkenburg en Schin Op Geul bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Walem

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Walem kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Walem vindt die het beste met je voor heeft. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste notaris van Walem kunt vinden!

Spring direct naar:

Een professionele notaris Walem vinden

Ben je zoekende naar een competente notaris in Walem? Dan kunnen we je gerust stellen! Dankzij notaris-kaart.nl kom je immers gemakkelijk in contact met een deskundige notaris. Met ons veelzijdige aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een competente notaris in Walem die aansluit op je behoefte. In sommige gevallen is het vereist om een notaris in Walem in te schakelen, in overige gevallen is het inschakelen van een notaris in Walem niet verplicht, maar raden wij het wel ten zeerste aan.

Je bent in ieder geval verplicht om een notaris in Walem te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de volgende zaken raden wij ten strengste aan om een notaris in Walem te vinden, ook al is dit niet vereist:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en behandeling van een nalatenschap

Verder speelt een notaris in Walem een belangrijke rol in zaken bij het aan- en verkopen van onroerend goed, bijvoorbeeld een huis. Maar ook indien je een concern wilt opstarten en van sommige rechtsvormen gebruik wilt maken, komt een notaris in Walem om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Walem

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Walem?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt voor welke kwesties je exact een notariskantoor in Walem nodig hebt. Een notariskantoor in Walem kan je onder meerdere bijstaan met het opmaken van een wilsbeschikking of het verwerken van een nalatenschap. Daarbuiten is het zo dat een notariskantoor in Walem er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opmaken. Denk hierbij aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Het helpt als je weet hoe je een vakbekwaam notariskantoor in Walem kunt vinden, omdat haast iedereen wel eens een keer een toestand heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een kantoor is natuurlijk niet uitsluitend in staat om je hoe dan ook verder te helpen, maar heeft meestal ook nog eens een notaris voor je die uitgerekend de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Allicht kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Toch zijn er diverse denkbare scenario`s waar je een specialist aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je daarna ook niet voor complexe verrassingen te staan. Vaak kan een kundig notariskantoor in Walem je hierdoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Walem?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Walem te vinden dat bij je past.

Walem notariskantoor testament en samenlevingscontract

Ben je op zoek naar een kundige notaris die een samenlevingscontract voor jou en je liefste of huisgenoot kan opstellen? Laat je dan zeker eens inspireren door in Walem een notariskantoor te raadplegen. Ook het opmaken van een notarieel testament is iets wat personen in Walem via notariskantoor willen laten doen.

Je weet dan sowieso dat je een legaal document ontvangt, waarin alles begrijpelijk en juridisch juist is beschreven. Dit komt buitengewoon goed van pas als een samenlevingscontract belangrijk wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat gewoonlijk bij het afbreken van een verhouding. In dit soort tijden is het van nut dat het geschrift overduidelijk is, wettelijk is en dat er zonder enige twijfel is beschreven hoe de verdeling van bezittingen eruit moet komen te zien.

Echter gelukkig komt – in tegenstelling tot bij een wilsbeschikking – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het document wat je in Walem via notariskantoor hebt laten opmaken. Een samenlevingscontract komt tevens te vervallen indien een relatie wordt omgezet in een huwelijk of geregistreerd partnerschap. Vraag in Walem je notariskantoor naar de condities!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Walem?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Walem.

Notaris kosten Walem

Alvoor je te verdiepen in de kosten is het raadzaam om het onderscheid tussen een jurist en een notaris te kennen. Dit helpt je om tot de goede keuze te komen. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische affaires en advies. Denk hierbij met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris daarentegen is de partij die in het speciaal gericht is op de notariële zaken. Het is een pro met een hoge mate van vakbekwaamheid en specialisme.

Een notaris kantoor in Walem is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De taken die een notaris op zich neemt, zoals het opmaken van documenten, kunnen niet door een normale jurist worden gedaan.

De tarieven van een notaris kantoor in Walem kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Walem

Nu notarissen uit Walem vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Walem vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Walem

Het is uiteraard niet zo dat je het eerste kantoor maar moet binnengaan wat er maar bij jou in de buurt zit. Met een paar stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Als je deze stappen doorloopt, weet je zeker dat je een competente en goedkope partij zult vinden. Door uitgesproken te zijn in wat je wilt, zul je meestal in aanraking komen met een notarispraktijk in Walem die nauwgezet past bij je behoeften. Hij moet immers wel weten wat je nu exact van hem of haar verwacht.

Is het uitsluitend maar nodig om begeleiding te krijgen voor bijvoorbeeld het aankopen van een gebouw of wil je echt een akte op laten maken? Door daar rekening mee te houden zal je keuze in een keer een stuk eenvoudiger worden. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Walem een normaal uurtarief van €150. Voor de startende notarissen zal dit bedrag uiteraard iets minder hoog liggen, en andersom voor een geroutineerde partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Walem op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Walem vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Walem notarispraktijk offertes wilt aanvragen? Fijn! Hier ondersteunen we je graag bij! Met ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Walem aan een notarispraktijk verbinden die past bij je wensen.

Je vraagt simpelweg via onze offerte-aanvraag drie aanbiedingen op en je offerteaanvraag wordt gauw beantwoord door meerdere partijen die voor jou aantrekkelijk zijn. Logischerwijs is dit hele proces vrijblijvend en kosteloos, tot het ogenblik dat jij je keuze definitief hebt gemaakt om in Walem je notarispraktijk uit te zoeken. In een persoonlijk gesprek kun je dan je voorkeuren verder kenbaar maken.

Wacht niet langer en vraag direct nog je vrijblijvende en gratis aanbiedingen op indien je in Walem een notarispraktijk zoekt. Later kun je altijd nog een alternatieve weg bewandelen, maar wij beloven dat je met onze offertes succes zult hebben en dat je nu al start met besparen op je kosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Walem

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Walem en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Walem

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Walem terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Walem

Geen zorgen gehad

16 juli 2021

De erfenis geregeld krijgen is al onaangenaam en vervelend genoeg. De notaris welke we daar gevonden hebben heeft ons hierin ontzorgd zover dat kon, erg prettig.

- Ivo Jansen

De stap naar een samenlevingscontract gezet

7 juli 2021

Na een aantal jaar gezamenlijk wonen alles toch maar officieel gemaakt. Geeft een boel rust.

- Renate Visser

Gewoon perfect!

28 juni 2021

Boven verwachting! Geweldig!

- Jessica van de Ven

Goed en snel geregeld

26 juni 2021

Testament is buiten al teveel heisa georganiseerd. Begrijpelijke taal en lage prijzen. Perfect.

- Marc de Koning

Geen nummer, humane behandeling

19 juni 2021

Zeer klantgericht en oplossing gericht advies gekregen. Fijn.

- Bas Maas

Merci

10 juni 2021

Dank jullie wel voor de begeleiding en hulp!

- Robert van Doorn

Super!

4 juni 2021

Na het uitzoeken van een notaris via notaris-kaart konden we gauw antwoorden krijgen wat betreft
het erfrecht. De antwoorden waren helder zonder teveel juridische taal.

- Daniël Bos

Voelt vertrouwd

24 mei 2021

Vertrouwde partij ontdekt die me ondersteunt. Goed!

- Robertus Bosch

Prima afhandeling testament!

22 mei 2021

We hadden een zorg dat het moeizaam zou zijn en ook veel zou kosten. Gelukkig was het tegendeel waar. Gelukkig was het omgekeerde aan de orde.
Begrijpelijk betaal je voor het werk van de notaris echter ik begreep ook nog eens waarvoor wat betreft
de herroeping van mijn wilsbeschikking. Heel prettig.

- Hendrika de Bruijn

Uitgelichte notarissen uit Walem

Notaris Olivers Beheer B.V.

Raadhuisstraat 1
6447 AP Merkelbeek
Nederland

088 304 0304
http://www.metisnotarissen.nl/

Notarispraktijk mr. M.H.M. Bemelmans B.V.

Valkenburgerweg 20
6361 EC Nuth
Nederland

045 524 3436
http://www.notarissen-nederland.nl/limburg/nuth/mr-m-h-m-bemelmans-47.html

meester Bas van de Ven, notaris

Kleinstraat 4
6325 CW Berg en Terblijt
Nederland

0475 484 242
http://www.notarisvandeven.nl/