Notaris Terschelling Lies

Zoek jij een professional voor jouw notaris zaken in Terschelling Lies?

Lees dan vooral verder.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Terschelling Lies verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Terschelling Lies – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Terschelling Lies gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Notaris Terschelling Lies
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 127 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Terschelling Lies, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Terschelling Formr, Terschelling Hoorn en Terschelling Baaid bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Terschelling Lies

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Terschelling Lies kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris uit Terschelling Lies. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste notaris uit Terschelling Lies kunt vinden!

Spring direct naar:

Een kundige notaris Terschelling Lies vinden

Ben je ook op zoek naar een notaris in Terschelling Lies? Het is niet steevast eenvoudig om bij de juiste persoon uit te komen, die jouw juridische zaken en officiële aktes onder zijn hoede kan nemen. Wij snappen dit als geen ander. Mogelijk zie je door de bomen het bos niet meer. Maar tijdens deze expeditie zullen wij er tevens voor je zijn. We laten dan ook alles aan bod komen wat jij nodig hebt, indien je op zoek bent naar een notaris in Terschelling Lies. En met deze tips wordt je zoektocht simpeler dan ooit.

Als je één van de volgende zaken wilt organiseren, ben je immer verplicht om een notaris in Terschelling Lies in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren verder om voor de opvolgende gevallen een notaris in Terschelling Lies te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en behandeling van een erfenis

Alle notarissen uit Terschelling Lies

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Terschelling Lies?

Het juiste notariskantoor in Terschelling Lies sluit nauwkeurig aan bij je behoeften. Een van de talrijke voordelen van een notariskantoor in Terschelling Lies is dat er meerdere notarissen werken die je tevens kunnen helpen. Veelal heeft een notariskantoor in Terschelling Lies voor allerlei vakgebieden notarissen in dienst. Je kunt zodoende voor een heel breed spectrum aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Terschelling Lies.

Een kantoor is daarom niet uitsluitend in staat om je überhaupt verder te helpen, maar heeft meestal ook nog eens een notaris voor je die uitgerekend de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Allicht kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Evengoed zijn er diverse denkbare situaties waar je een professional aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je daarna ook niet voor teleurstellende verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een aardig notariskantoor in Terschelling Lies je heel veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Terschelling Lies?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Terschelling Lies te vinden dat bij je past.

Terschelling Lies notariskantoor samenlevingscontract en testament

Ben je een zoektocht gestart naar die geschikte notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opstellen van stukken? Overweeg dan zeker in Terschelling Lies een notariskantoor te zoeken voor deze klus. Ook het opstellen van een notarieel wilsbeschikking is iets wat men in Terschelling Lies via notariskantoor willen laten doen.

Je bent dan over het algemeen gegarandeerd van een legaal document, waarin alle afspraken nadrukkelijk zijn vastgelegd. Dit komt buitengewoon goed van pas indien een samenlevingscontract belangrijk wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat over het algemeen bij het afbreken van een relatie. Je wil daarbij dat alles helder is beschreven, fatsoenlijk is vastgelegd en dat het zonder enige aarzeling duidelijk is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de verdeling eruit komt te zien.

Niettemin is het afbreken van een relatie niet de enige aanleiding om een samenlevingscontract wat in Terschelling Lies via notariskantoor is opgesteld te laten verbreken. Ook een trouwerij of geregistreerd partnerschap kan de condities van een samenlevingscontract laten verbreken. Je kunt het slimste in Terschelling Lies je notariskantoor om begeleiding vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Terschelling Lies?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Terschelling Lies.

Notaris kosten Terschelling Lies

Als je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Terschelling Lies dan is het van belang om je te oriënteren op de tarieven. Je wilt namelijk niet te veel geld kwijt zijn voor een notaris, maar tevens wil je ook voorkomen dat je betaalbaar uit lijkt te zijn, maar tegen een teleurstellende notaris aanloopt.

Maar hoe vind je dan wel dat verstandige notaris kantoor in Terschelling Lies? Via notaris-kaart.nl vraag je gewoon meerdere offertes op, waarna je je keuze kunt maken. De tariefstelling van een notaris kantoor in Terschelling Lies worden dan in ieder geval uitstekend voor je gespecificeerd en je weet direct waar je aan toe bent.

De onkosten van een notaris kantoor in Terschelling Lies kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Terschelling Lies

Nu notarissen uit Terschelling Lies vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Terschelling Lies vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notaris Terschelling Lies

De kosten voor een notarispraktijk in Terschelling Lies kunnen flink uiteen lopen om allerlei redenen. De ene notarispraktijk in Terschelling Lies is natuurlijk de andere niet. Wat een notaris kost kan stevig uiteen lopen op basis van ervaring, specialisatie, vakgebieden en hoeveelheid opdrachten.

Een notarispraktijk in Terschelling Lies die net begonnen is, of uit alleen één of twee notarissen bestaat, kost normaliter iets minder als een notarispraktijk in Terschelling Lies die veel steviger is neergezet en tientallen notarissen onder contract heeft.

Een manier om de goedkoopste notarispraktijk in Terschelling Lies te zoeken is door diverse aanbiedingen te vergelijken en de goedkoopste te kiezen. Let er hierbij wel op dat de notaris van je keuze wel aansluit bij jouw situatie. Tracht wel te achterhalen wat het ene notariskantoor precies minder duur maakt dan het andere notariskantoor, zodat je een weldoordacht beslissing neemt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Terschelling Lies op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Terschelling Lies vergelijken

Het is slim om een aantal offertes aan te vragen en die te vergelijken. In de aanvraag zul je helder moeten zijn in wat je wil en wat je zoekt. Daardoor kun je zeker weten dat je te maken hebt met een specialist, een mate van professionaliteit is voor juridische zaken echt een ware noodzaak. Mocht de notarispraktijk in Terschelling Lies iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle wijze achter, dit bespaart een boel tijd die nodeloos besteed wordt.

Hierna hoef je uitsluitend nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen. Door dit kennismakingsgesprek is het een optie om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Terschelling Lies die je voor je hebt. Tevens zal je meteen kunnen zien of de persoon wel degene is die je zoekt voor jouw juridische zaken.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Terschelling Lies

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Terschelling Lies en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Terschelling Lies

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Terschelling Lies terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Terschelling Lies

Rap geregeld

19 mei 2024

Sinds het aanvragen van de offertes tot de aktes opstellen, het ging geweldig en rap.Soepel en dus tevreden.

- Judith Kuiper

Aanvraag offertes aan te raden

18 mei 2024

Wij kunnen notaris-kaart aanraden.

- Ronald van Dijk

Prijsopgave was betaalbaar

8 mei 2024

De tarieven waren laag, tegen onze verwachting in.

- Ramona van de Pol

Een prof die weet waar die het over heeft

3 mei 2024

Gauw de juiste man gevonden. Dankjewel!

- Adriana Evers

Uitermate professioneel

23 april 2024

Een echte pro gevonden. Dat gaf veel zekerheid gedurende het traject..

- Cindy Willems

Kennis van zaken

15 april 2024

Naar verwachting, veel verstand van zaken.

- Thijs Maas

Samenlevingscontract opgesteld

8 april 2024

Binnen een paar ontmoetingen werd het samenlevingscontract zorgvuldig opgesteld zoals ik het voor ogen had. Voortreffelijk!

- Bart de Groot

Goede afwikkeling testament!

1 april 2024

Ik was bang dat het zeer complex zou zijn en met name: prijzig. Gelukkig was het tegendeel aan de orde.
Naast het werk wat gewoon prima gedaan lijkt te zijn, weet ik nu door de uiteenzetting ook precies waar ik voor betaal (herroeping testament). Super aangenaam.

- Marleen de Ruiter

Voelt goed

25 maart 2024

Partij gevonden die vertrouwd aanvoelt. Top!

- Peter van de Wal

Uitgelichte notarissen uit Terschelling Lies

Notariskantoor mr. W.M. Cupido-Smit – Terschelling & Vlieland

Longway 39
8881 CM West-Terschelling
Nederland

0562 442 500
https://notaristerschelling.nl/

Notaris IJdema

Voorstraat 41
8801 LA Franeker
Nederland

0517 395 325
http://www.notarisijdema.nl/

Willem Jansma

Hoyte Roucomastrjitte 40
9035 CD Dronryp
Nederland

0517 231 752
http://www.willemjansma.nl/hoofd/Lllkkkcckk0999.php