Notaris Terherne

Wil jij een ijzersterke notaris in Terherne die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Terherne verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Terherne – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Notaris Terherne gezocht?

Laat je snel helpen

Notaris Terherne
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 106 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Terherne, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Poppenwier, Tersoal en Goingarijp bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Terherne

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Terherne kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Terherne vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je graag wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Een bekwame notaris Terherne vinden

Wil je een competente notaris in Terherne vinden? Dan kunnen we je gerust stellen! Een kundige notaris vind je immers eenvoudig vanuit notaris-kaart.nl. Door ons brede aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een geschikte notaris in Terherne die aansluit op je behoefte. Je bent niet voor alles verplicht om een notaris in Terherne in te roepen. Wij adviseren dan ook om dit vooraf rustig na te gaan. Maar ook als het optioneel is, is het aannemen of benaderen van een notaris in Terherne meestal alsnog een verstandige keuze.

Indien je één van onderstaande zaken wilt organiseren, ben je immer verplicht om een notaris in Terherne in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de komende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Terherne te vinden, ook al is dit niet verplicht:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en behandeling van een nalatenschap

Als je onroerend goed wilt aan- of verkopen, zoals een woonhuis of een bedrijfspand, krijg je in ieder geval te maken met een notaris. Echter ook wanneer je een handelsbedrijf wilt opzetten en van bepaalde rechtsvormen gebruik zult maken, komt een notaris in Terherne om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Terherne

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Terherne?

Sommige mensen zijn zoekende naar waar ze precies een notariskantoor in Terherne voor nodig hebben. Een notariskantoor in Terherne kan je onder andere bijstaan met het opstellen van een wilsbeschikking of het verwerken van een erfenis. Verder is een notariskantoor in Terherne de uitverkoren partij die je kan begeleiden met het opstellen van een aantal notariële aktes. Je kunt onder andere denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Bijna iedereen zal ooit wel eens een keer een notaris nodig hebben, het is dus noodzakelijk om wel te weten hoe je een notariskantoor in Terherne moet zoeken.

Een kantoor is zodoende niet alleen in staat om je überhaupt verder te helpen, maar heeft meestal ook nog eens een notaris voor je die uitgerekend de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Allicht kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Desalniettemin zijn er talloze denkbare situaties waar je een specialist aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je zometeen ook niet voor vervelende verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een vertrouwd notariskantoor in Terherne je enorm veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Terherne?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Terherne te vinden dat bij je past.

Terherne notariskantoor testament en samenlevingscontract

We zouden wel tien redenen kunnen opgeven waarom jij ook zou moeten kiezen voor een Terherne notarispraktijk, je zult nu simpelweg erg veel baat ondervinden bij deze partij. Op de eerste plaats is het een optie om geld te besparen bij de verwerving van een woning. Met het advies wat een notaris je geeft, kun je onder andere goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. In Terherne bij een notariskantoor ben je aan het juiste adres voor een samenlevingscontract en een wilsbeschikking. Je weet dus iedere keer dat deze aktes begrijpelijk en wettelijk zijn.

Verder bespaart een notariskantoor je ook regelmatig wat tijd. Het opmaken van een hypotheekakte is een zeer zorgvuldige en tijdrovende taak. Je wil hier zelf uiteraard zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn. De Terherne notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Terherne?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Terherne.

Wat zijn de kosten voor een notaris kantoor Terherne

Het is van belang dat je weet wat het verschil is tussen een reguliere jurist en een notaris. Dit helpt je om tot de geschikte keuze te komen. Een jurist is de persoon die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Je kunt als voorbeeld denken aan een verweerschrift. Een notaris richt zich grotendeels op notariële zaken en aktes. Daardoor is het een persoon met een hoge mate van specifieke kennis en specialisme.

Een notaris kantoor in Terherne is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De werkzaamheden die een notaris op zich neemt, bijvoorbeeld het opmaken van aktes, kunnen niet door een reguliere jurist worden gedaan.

De tariefstellingen van een notaris kantoor in Terherne kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Terherne

Nu notarissen uit Terherne vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Terherne vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notaris Terherne

Indien je een goedkope notarispraktijk in Terherne zoekt, kun je beter niet het eerste kantoor binnenlopen wat je tegenkomt. Wegens een paar stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Indien je deze stappen volgt, weet je zeker dat je een geschikte en goedkope partij zult vinden. Indien je voor jezelf helder hebt wat je wilt, helpt het je om een fijn tarief te krijgen bij een notarispraktijk in Terherne. Als de opdracht glashelder is, is het namelijk eenvoudiger om een passend uurtarief af te spreken.

Is het alleen maar nodig om raadgeving te krijgen voor bijvoorbeeld het kopen van een woonhuis of wil je misschien een hypotheekakte op laten stellen? Afhankelijk van je wens kan het tarief ook variëren. Voor een notarispraktijk in Terherne zien we doorgaans een uurtarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de omgeving met gemiddelde ervaring. Ga je voor iemand met wat minder ervaring, ben je over het algemeen wat minder duur uit. Ga je voor een persoon met wat extra ervaring, betaal je vaak wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Terherne op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Terherne vergelijken

Ben je er voor jezelf uit en sta je op het punt om in Terherne notarispraktijk offertes aan te vragen? Goed! Hier begeleiden we je graag bij! Vanuit ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Terherne aan een notarispraktijk koppelen die past bij jouw behoeften.

Dankzij onze offerte-aanvraag kun je gemakkelijk in het bezit komen van drie offertes op maat en je kunt zo gemakkelijk vergelijken. Je kunt dit geheel gratis en vrijblijvend doen om zo tot jouw allerbeste keuze voor een in Terherne gevestigde notarispraktijk te komen. Aansluitend kun je in een consult of gedurende een afspraak je behoefte verder uiteen zetten.

Wanneer je in Terherne een notarispraktijk zoekt, is het slim om niet langer te wachten en nu nog een kosteloos en vrijblijvende offerte op te vragen. Later kun je iedere keer nog een andere weg bewandelen, maar wij garanderen dat je met onze offertes succes zult hebben en dat je vandaag al start met besparen op je onkosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Terherne

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Terherne en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Terherne

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Terherne terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Terherne

Ze had kennis van zaken

22 november 2023

Ze was zeer professioneel en vakkundig. Enorm fijn!

- Marije van Doorn

Samenlevingscontract geregeld

13 november 2023

Binnen enkele ontmoetingen werd het samenlevingscontract zorgvuldig opgemaakt zoals ik het voor ogen had. Top!

- Barry Vos

Samenlevingscontract opgemaakt

11 november 2023

Samenlevingscontract was vlug geregeld. Schitterend!

- Nicole Hermans

Offertes snel binnen

5 november 2023

De offertes waren gauw ontvangen en daarom konden we gauw met de notaris in zee.

- Johanna Sanders

Snel een deskundige prof

25 oktober 2023

Na de offertes direct de goede keuze kunnen maken. Gesprek volgde snel.

- Anouk Veenstra

Geen zorgen gehad

14 oktober 2023

Te maken krijgen met een nalatenschap is al droevig op zichzelf. De notaris die we hier gevonden hebben heeft ons hierin ontzorgd zover dit kon, erg prettig.

- Wendy Vos

Offertes snel binnen

4 oktober 2023

De offertes waren snel ontvangen en daardoor konden we snel met een notaris in zee.

- Raymond de Wit

Samenlevingscontract opgesteld

25 september 2023

Binnen een paar ontmoetingen werd het samenlevingscontract nauwlettend opgemaakt zoals ik het voor ogen had. Top!

- Diana Koning

Geen nummer, humane behandeling

19 september 2023

Persoonlijke afhandeling op menselijk niveau. Prettig.

- Susanne Martens

Uitgelichte notarissen uit Terherne

Willem Jansma

Hoyte Roucomastrjitte 40
9035 CD Dronryp
Nederland

0517 231 752
http://www.willemjansma.nl/hoofd/Lllkkkcckk0999.php

De Haan Law

Tesselschadestraat 10
8913 HB Leeuwarden
Nederland

058 212 1075
http://www.dehaanlaw.nl/

Notaris Slagman

Willemskade 12
8911 BB Leeuwarden
Nederland

058 212 0022
http://www.notarisslagman.nl/