Notaris Suwald

Behoefte aan een top notaris in Suwald die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Suwald verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Suwald – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Notaris Suwald gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Notaris Suwald
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 86 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Suwald, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Garijp, Earnewald en Warten bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Suwald

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Suwald kan best een moeilijke klus blijken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris uit Suwald. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris van Suwald kunt vinden!

Spring direct naar:

Een top notaris Suwald vinden

Ben je zoekende naar een competente notaris in Suwald? Dan kunnen we je gerust stellen! Een competente notaris vind je immers gemakkelijk met notaris-kaart.nl. Wij hebben een breed portfolio en daarmee vind je binnen een paar momenten een geschikte notaris in Suwald voor jouw opdracht. Je bent niet altijd verplicht om een notaris in Suwald in te vliegen. Wij adviseren dan ook om dit vooraf rustig na te gaan. Maar tevens als het optioneel is, is het contracteren of consulteren van een notaris in Suwald vaak alsnog een verstandige keuze.

Indien je één van de volgende zaken wilt organiseren, ben je altijd verplicht om een notaris in Suwald in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarnaast om voor de komende gevallen een notaris in Suwald te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en behandeling van een erfenis

Ook speelt een notaris in Suwald een belangrijke rol in zaken rondom het aan- en verkopen van onroerend goed, bijvoorbeeld een huis. Maar ook bij executie veilingen en het opzetten van een onderneming binnen allemaal rechtsvormen komt een notaris in Suwald om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Suwald

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Suwald?

Het is nog over het algemeen zo dat men zich afvraagt voor welke kwesties je precies een notariskantoor in Suwald nodig hebt. Een notariskantoor in Suwald zal je begeleiden met vrijwel alles wat betrekking heeft op familierechtelijke zaken zoals bijvoorbeeld een nalatenschap of een wilsbeschikking. Daarbuiten is het zo dat een notariskantoor in Suwald er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opstellen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Zo goed als iedereen zal ooit wel eens een keer een notaris nodig hebben, het is dus noodzakelijk om wel te weten hoe je een notariskantoor in Suwald moet zoeken.

Een algemene notaris kan je doorgaans verder helpen, maar een notariskantoor kan je meestal een speciaal specialisatie brengen. Desondanks zijn er aparte denkbare scenario`s waar je een kenner aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Hier haal je ook het meeste uit je situatie. Wat dat betreft kan een competent notariskantoor in Suwald je enorm veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Suwald?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Suwald te vinden dat bij je past.

Suwald notariskantoor testament & samenlevingscontract

Ben je op zoek naar een deskundige notaris die een samenlevingscontract voor jou en je geliefde of huisgenoot kan opmaken? Overweeg dan zeker in Suwald een notariskantoor te vinden voor deze taak. In ieder geval het opmaken van een notarieel testament is iets wat mensen in Suwald via notariskantoor willen laten doen.

Je bent dan immer gegarandeerd van een geldig document, waarin alle afspraken expliciet zijn gedocumenteerd. Dit komt uiterst goed van pas wanneer een samenlevingscontract relevant wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat veelal bij het beëindigen van een verbinding. Je wil daarbij dat alles duidelijk is verwoord, fatsoenlijk is gedocumenteerd en dat het zonder enige twijfel duidelijk is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de distributie eruit komt te zien.

Desalniettemin is het afbreken van een verbinding niet de enige aanleiding om een samenlevingscontract wat in Suwald via notariskantoor is opgemaakt te laten ontbinden. Een samenlevingscontract komt in ieder geval te vervallen wanneer een verbinding wordt omgezet in een huwelijk of geregistreerd partnerschap. Je kunt het beste in Suwald je notariskantoor om raad vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Suwald?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Suwald.

Wat zijn de kosten voor een notaris kantoor Suwald

Alvorens je te verdiepen in de tarieven is het belangrijk om het verschil tussen een jurist en een notaris te kennen. Dit helpt je om tot de passende keuze te komen. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische affaires en raadgeving. Denk hier met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris richt zich grotendeels op notariële zaken en aktes. Hierdoor is het een professional met een hoge mate van specifieke kennis en specialisme.

Het notaris kantoor in Suwald stelt onder andere de stukken op die komen kijken bij het uitreiken van een krediet of bij het opmaken van een testament. De werkzaamheden van een jurist en de taken van een notaris zijn onderling niet uitwisselbaar.

Er zijn talloze manieren om de kosten van een notaris kantoor in Suwald op te bouwen. Dit zijn de meest voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Suwald

Nu notarissen uit Suwald vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Suwald vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Suwald

Er zijn diverse redenen waarom de tarieven voor een notarispraktijk in Suwald kunnen afwijken. Er bestaat wederkerig best wat verschil tussen de verschillende notarispraktijken in Suwald. Wat een notaris kost kan stevig uiteen lopen op basis van ervaring, specialisatie, vakgebieden en hoeveelheid opdrachten.

Een notarispraktijk in Suwald die net gestart is, of uit enkel één of twee notarissen bestaat, kost over het algemeen iets minder als een notarispraktijk in Suwald die veel kolossaler is opgericht en tientallen notarissen onder contract heeft.

Een wijze om de goedkoopste notarispraktijk in Suwald te zoeken is door verschillende offertes te vergelijken en de goedkoopste te kiezen. Let er hierbij wel op dat de notaris van jouw keuze wel aansluit bij je situatie. Tracht ook te achterhalen wat het ene notariskantoor precies minder duur maakt dan het andere notariskantoor, zodat je een weldoordacht besluit neemt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Suwald op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Suwald vergelijken

Het is verstandig om verschillende aanbiedingen aan te vragen en die te vergelijken. In de offerteaanvraag zal je duidelijk moeten zijn in wat je wil en wat je zoekt. Daardoor zul je zeker weten dat je te maken hebt met een expert, een mate van bekwaamheid is voor juridische zaken echt een ware noodzakelijkheid. Je komt er zo ook tijdig achter als de notarispraktijk in Suwald een bepaalde klus niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt je weer tijd.

De volgende stap is het voeren van een kennismakingsgesprek. Gedurende dit contact is het een optie om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Suwald die je voor je hebt. Je kunt dan ogenblikkelijk kijken of het fijn klikt met die notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Suwald

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Suwald en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Suwald

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Suwald terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Suwald

Had dit veel sneller moeten doen

14 mei 2023

Na bedonderd te zijn door mijn vroegere notaris heb ik via notaris-kaart wel een betrouwbare notaris gevonden. Kost wat meer, maar levert ook flink meer op.

- Rogier van den Broek

Kennis van regelgeving

1 mei 2023

Naar verwachting, flink wat verstand van zaken.

- Marjolein van de Ven

Tevreden met begeleiding

29 april 2023

Eenvoudig content met de gang van zaken rondom onze samenlevingsovereenkomst.

- Marjolein de Wit

Kritisch begeleid van start tot beëindiging proces

23 april 2023

Vlotte en directe afhandeling van de procedure. Vlotte feedback op de offerte aanvraag.

- Simon de Graaf

Betrouwbare notaris gevonden

16 april 2023

Erg deugdelijk en correct advies ontvangen via de notaris.

- Maarten de Bruin

Prijsopgave was betaalbaar

7 april 2023

De prijzen waren laag, tegen onze verwachting in.

- Matthijs van der Linden

Prima afhandeling testament!

30 maart 2023

We hadden een zorg dat het ongemakkelijk zou zijn en ook veel zou kosten. Gelukkig was het omgekeerde waar. Niets is minder waar.
Ongeacht het werk wat gewoon grondig gedaan lijkt te zijn, weet ik nu door de uitleg ook precies waar ik voor betaal (herroeping testament). Heel prettig.

- Marieke Mol

Duidelijk uiteenzetting van de kosten gekregen en deze is keurig opgevolgd. Tevreden dus!

25 maart 2023

- Janneke van der Laan

Goed werk gekregen

16 maart 2023

We hadden een zorg dat het lastig zou zijn en ook veel zou kosten. Gelukkig was het tegendeel waar. Niks is minder waar.
Ongeacht het werk wat gewoon top gedaan lijkt te zijn, weet ik nu door de uiteenzetting ook precies waar ik voor betaal (herroeping testament). Super fijn.

- Nienke van der Heijden

Uitgelichte notarissen uit Suwald

Nord Notarissen & Advocaten

Canterlandseweg 3
9061 BX Gytsjerk
Nederland

058 256 3344
http://www.notariskantoorbrouns.nl/

Notariskantoor Brouns

Canterlandseweg 3
9061 BX Gytsjerk
Nederland

058 256 3344
http://www.notariskantoorbrouns.nl/

Notariskantoor Mr. S. de Valk B.V.

Reidroas 8
9254 JR Hurdegaryp
Nederland

0511 479 030
http://www.notarisdevalk.nl/