Notaris Sloten

Ben jij opzoek naar een professionele notaris in Sloten die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Sloten verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Sloten – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Sloten gezocht?

Schakel direct hulp in

Notaris Sloten
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 114 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Sloten, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Tjerkgaast, Teroele en Woudsend bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Sloten

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Sloten kan best een moeilijke klus blijken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een notariskantoor binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een notaris uit Sloten. Wij vertellen je met alle plezier wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Een kundige notaris Sloten vinden

Ben je zoekende naar een competente notaris in Sloten? Dan kunnen we je gerust stellen! Een deskundige notaris vind je immers makkelijk bij notaris-kaart.nl. We hebben een royaal portefeuille en daarmee vind je binnen enkele ogenblikken een praktische notaris in Sloten voor je klus. Je bent niet voor alles verplicht om een notaris in Sloten in te roepen. Wij adviseren dan ook om dit van tevoren even na te gaan. Maar ook als het optioneel is, is het aannemen of raadplegen van een notaris in Sloten vaak alsnog een verstandige keuze.

Je bent in ieder geval verplicht om een notaris in Sloten te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarbuiten om voor de onderstaande gevallen een notaris in Sloten te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afwikkeling van een erfenis

Verder speelt een notaris in Sloten een gewichtige rol in zaken gerelateerd aan het aan- en verkopen van onroerend goed, zoals een huis. Maar tevens indien je een bedrijf wilt oprichten en van sommige rechtsvormen gebruik zult maken, komt een notaris in Sloten om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Sloten

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Sloten?

Het is nog iedere keer zo dat men zich afvraagt voor welke kwesties je precies een notariskantoor in Sloten nodig hebt. Een notariskantoor in Sloten kan je onder meerdere bijstaan met het opstellen van een testament of het verwerken van een erfenis. Verder is een notariskantoor in Sloten de uitverkoren partij die je kan begeleiden met het opmaken van allerlei notariële aktes. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Het helpt als je weet hoe je een competent notariskantoor in Sloten kunt vinden, omdat haast iedereen wel eens een keer een situatie heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een algemene notaris kan je veelal verder helpen, maar een notariskantoor kan je veelal een bijzonder specialisme brengen. Een specialist kan je vaak net even iets extra’s brengen, wanneer de situatie erom vraagt. Zo kom je straks ook niet voor nare verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een verstandig notariskantoor in Sloten je heel veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Sloten?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Sloten te vinden dat bij je past.

Sloten notariskantoor samenlevingscontract en testament

Ben je een zoektocht begonnen naar die perfecte notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opmaken van stukken? Overweeg dan zeker in Sloten een notariskantoor te vinden voor deze taak. Als je een notarieel testament wil laten opmaken kom je ook doorgaans terecht bij een speurtocht in Sloten naar een notariskantoor.

Je bent dan over het algemeen verzekerd van een geldig document, waarin alle afspraken expliciet zijn vastgelegd. De rechtsgeldigheid van het geschrift is immers erg van belang indien het nodig is dat wat in het document staat ook uitgevoerd wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat doorgaans bij het stoppen van een liefdesrelatie. Je wil daarbij dat alles helder is verwoord, correct is vastgelegd en dat het zonder enige twijfel inzichtelijk is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de distributie eruit komt te zien.

Echter gelukkig komt – in tegenstelling tot bij een wilsbeschikking – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het geschrift wat je in Sloten via notariskantoor hebt laten opmaken. In ieder geval een huwelijk of geregistreerd partnerschap kan de condities van een samenlevingscontract laten beëindigen. Je kunt het beste in Sloten je notariskantoor om raadgeving vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Sloten?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Sloten.

Kosten notaris Sloten

Indien je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Sloten dan is het slim om je te oriënteren op de tarieven. Je wil niet denken dat je goedkoop uit bent, maar tegelijkertijd geld kwijt zijn aan iemand die zijn ambacht niet verstaat, echter je wilt ook niet te veel betalen.

Echter hoe vind je dan echt dat praktische notaris kantoor in Sloten? Via notaris-kaart.nl vraag je natuurlijk sommige offertes op, waarna je je keuze kunt maken. De prijzen van een notaris kantoor in Sloten worden dan in ieder geval uitstekend voor je gespecificeerd en je weet acuut waar je aan toe bent.

Er zijn aparte manieren om de prijzen van een notaris kantoor in Sloten op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Sloten

Nu notarissen uit Sloten vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Sloten vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Sloten

Er zijn talloze aanleidingen waarom de tariefstelling voor een notarispraktijk in Sloten kunnen verschillen. Er bestaat wederkerig aanzienlijk wat onderscheid tussen de allerlei notarispraktijken in Sloten. Tariefstellingen kunnen beduidend variëren op basis van ervaring en kunde, en bovendien op basis van populariteit.

Een notarispraktijk in Sloten die net begonnen is, of uit enkel één of twee notarissen bestaat, kost gemiddeld iets minder dan een notarispraktijk in Sloten die veel steviger is neergezet en tientallen notarissen onder contract heeft.

Je kunt in theorie de goedkoopste notarispraktijk vinden door aanbiedingen op te vragen en daar de goedkoopste van te kiezen. Het is op dat moment wel van belang dat de gekozen notaris aansluit bij je wensen. Kijk ook of je kunt achterhalen wat het ene notariskantoor in prijs laat afwijken van het andere, zodat je hier een degelijk beeld bij krijgt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Sloten op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Sloten vergelijken

Het is handig om aparte aanbiedingen aan te vragen en die te vergelijken. In de offerteaanvraag zul je duidelijk moeten zijn in wat je wilt en wat je zoekt. Je weet dan ook zeker dat je met een deskundige te maken krijgt, wat zeer noodzakelijk is in het geval van juridische affaires. Je komt er zo ook tijdig achter wanneer de notarispraktijk in Sloten een specifieke taak niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt je weer tijd.

De volgende stap is het voeren van een kennismaking. Dankzij dit gesprek krijg je meer begrip in wat de notarispraktijk in Sloten voor jou kan inhouden. Je kunt dan direct kijken of het goed klikt met deze notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Sloten

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Sloten en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Sloten

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Sloten terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Sloten

Duidelijk uiteenzetting van de tarieven ontvangen en deze is netjes opgevolgd. Tevreden dus!

8 maart 2024

- Maurice van den Bosch

Begeleiding was fantastisch

26 februari 2024

De begeleiding gedurende de zaak was prima en zoals gewenst. Prima begeleiding gehad.

- Hendrik de Groot

Simpelweg prima!

23 februari 2024

Fantastisch geregeld! Buitengewoon!

- Christiaan Peters

Goed en snel geregeld

12 februari 2024

Wilsbeschikking is buiten al teveel poespas geregeld. Duidelijke taal en lage tarieven. Perfect.

- Adriaan Willemsen

Domweg prima

10 februari 2024

Geweldige notaris, zoals ik had gehoopt.

- Elizabeth Vermeulen

Afhandeling uit handen

28 januari 2024

De erfenis afgehandeld krijgen is al lastig en langdradig genoeg. Gelukkig hebben we door
de gevonden notaris hierin een zorg minder gehad.

- Peter Mulder

Helemaal goed in orde

18 januari 2024

Testament is buiten al teveel poespas afgehandeld. Begrijpelijke taal en lage prijzen. Uitstekend.

- Adriana Peeters

Minder duur dan verwacht

13 januari 2024

Was achteraf een stuk voordeliger uit dan dat ik had verwacht.

- Maria Smits

Goedkoop en goed!

1 januari 2024

Verklaring van erfrecht opstellen was vlug gedaan! Inderdaad echt aan te raden om te vergelijken, daarom wat geld bespaard. Content dus!

- Joyce Peeters

Uitgelichte notarissen uit Sloten

Detmar Notaris Mr L A

Eekwerdlaan 2
8701 LS Bolsward
Nederland

0515 572 455
http://www.detmartroost.nl/

Notariskantoor Paauwe

Hammole 20
8711 BZ Workum
Nederland

0515 542 015
http://www.notarispaauwe.nl/

Notaris kantoor Paauwe

Hammole 20
8711 BZ Workum
Nederland

0515 542 015
http://www.notarispaauwe.nl/