Notaris Sint Philipsland

Zoek jij een professional voor jouw notaris zaken in Sint Philipsland?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Sint Philipsland verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Sint Philipsland – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Sint Philipsland gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Notaris Sint Philipsland
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 125 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Sint Philipsland, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Bruinisse, Tholen en Poortvliet bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Sint Philipsland

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Sint Philipsland kan best een moeilijke klus blijken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor in Sint Philipsland vindt die het beste met je voor heeft. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris van Sint Philipsland kan vinden!

Spring direct naar:

Een goede notaris Sint Philipsland vinden

Ben je op zoek naar een professionele notaris in Sint Philipsland? Dan kunnen we je gerust stellen! Een kundige notaris vind je immers makkelijk met notaris-kaart.nl. Wij hebben een veelzijdig portefeuille en daarmee vind je in minder dan enkele ogenblikken een geschikte notaris in Sint Philipsland voor jouw project. In een paar gevallen is het vereist om een notaris in Sint Philipsland in te huren, in overige gevallen is het inschakelen van een notaris in Sint Philipsland niet verplicht, maar raden wij het wel ten zeerste aan.

Als je één van de volgende zaken wilt organiseren, ben je steevast verplicht om een notaris in Sint Philipsland in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarbuiten om voor de komende gevallen een notaris in Sint Philipsland te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afhandeling van een erfenis

Wanneer je onroerend goed wilt aan- of verkopen, zoals een woonhuis of een bedrijfspand, krijg je in ieder geval te maken met een notaris. Maar ook als je een bedrijf wilt beginnen en van bepaalde rechtsvormen gebruik wilt maken, komt een notaris in Sint Philipsland om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Sint Philipsland

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Sint Philipsland?

Het is nog steeds zo dat men zich afvraagt voor welke dingen je exact een notariskantoor in Sint Philipsland nodig hebt. Een notariskantoor in Sint Philipsland kan je onder meerdere ondersteunen met het opstellen van een wilsbeschikking of het verwerken van een nalatenschap. Daarbuiten is een notariskantoor in Sint Philipsland de uitverkoren partij die je kan assisteren met het opstellen van een aantal notariële aktes. Je kunt als voorbeeld denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Bijna iedereen zal ooit wel eens een keer een notaris nodig hebben, het is dus belangrijk om wel te weten hoe je een notariskantoor in Sint Philipsland moet zoeken.

Een kantoor is daarom niet uitsluitend in staat om je hoe dan ook verder te helpen, maar heeft doorgaans ook nog eens een notaris voor je die uitgerekend de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Uiteraard kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Evengoed zijn er allerlei denkbare situaties waar je een expert aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Daarmee haal je ook het maximale uit je situatie. Vaak kan een professioneel notariskantoor in Sint Philipsland je daarom juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Sint Philipsland?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Sint Philipsland te vinden dat bij je past.

Sint Philipsland notariskantoor testament en samenlevingscontract

Er zijn talrijke voordelen aan het zoeken in Sint Philipsland naar een notariskantoor. Op de allereerste plaats is het mogelijk om geld te besparen bij de verwerving van een woning. Door het advies wat een notaris je geeft, kun je bijvoorbeeld goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. In Sint Philipsland bij een notariskantoor ben je aan het juiste adres voor een samenlevingscontract en een wilsbeschikking. Je weet dus iedere keer dat deze papieren duidelijk en legaal zijn.

Daarnaast zal je dankzij de notaris veel tijd over kunnen houden. Het opmaken van een akte is een buitengewoon zorgvuldige en tijdrovende klus. Het is natuurlijk zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen. De Sint Philipsland notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Sint Philipsland?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Sint Philipsland.

Kosten notaris Sint Philipsland

De tarieven zijn een doorslaggevende component als je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Sint Philipsland. Je wilt namelijk niet te veel geld kwijt zijn voor een notaris, maar tegelijkertijd wil je ook voorkomen dat je goedkoop uit lijkt te zijn, maar tegen een teleurstellende notaris aanloopt.

Echter hoe vind je dan echt dat kundige notaris kantoor in Sint Philipsland? Je vraagt eenvoudig via ons meerdere offertes op en je maakt op basis daarvan eenvoudig de allerbeste keuze. Je weet meteen wat je kwijt bent aan een notaris kantoor in Sint Philipsland met een zorgvuldig gespecificeerde prijsopgave.

De tariefstellingen van een notaris kantoor in Sint Philipsland kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Sint Philipsland

Nu notarissen uit Sint Philipsland vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Sint Philipsland vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Sint Philipsland

Het is simpelweg niet zo dat je het allereerste kantoor maar moet ingaan wat er maar bij jou in de omgeving zit. Met een aantal stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Als je deze stappen volgt, weet je zeker dat je een passende en goedkope partij zult vinden. Als je voor jezelf helder hebt wat je wilt, helpt het je om een prima uurtarief te krijgen bij een notarispraktijk in Sint Philipsland. Als de klus begrijpelijk is, is het immers gemakkelijker om een specifiek tarief af te spreken.

Gaat je behoefte alleen over het verkrijgen van raad? Of wil je tevens een overeenkomst laten opmaken? Middels hier rekening mee te houden zal jouw keuze in een keer een stuk makkelijker worden. Voor een notarispraktijk in Sint Philipsland zien we over het algemeen een tarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de regio met gemiddelde ervaring. Voor de startende notarissen zal dit bedrag overigens iets lager liggen, en andersom voor een geroutineerde partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Sint Philipsland op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Sint Philipsland vergelijken

Het is uiteraard een zeer goed plan om eerst een aanvraag voor een prijsopgave de deur uit te doen. Het loont als je voor jezelf helder hebt wat je precies zoekt. Je weet dan bovendien zeker dat je met een expert te maken krijgt, wat erg van belang is in het geval van juridische aangelegenheden. Mocht de notarispraktijk in Sint Philipsland iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle wijze achter, dit scheelt een heleboel tijd die overbodig besteed wordt.

Aansluitend hoef je enkel nog maar een kennismaking in te plannen. Tijdens dit kennismakingsgesprek is het een optie om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Sint Philipsland die je voor je hebt. Bovendien zul je meteen kunnen zien of de professional wel diegene is die je zoekt voor je juridische zaken.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Sint Philipsland

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Sint Philipsland en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Sint Philipsland

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Sint Philipsland terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Sint Philipsland

Ze had kennis van zaken

17 juli 2024

Ze was zeer professioneel en vakkundig. Buitengewoon!

- Robert Kuiper

Direct de goede prof ontdekt

9 juli 2024

Na de offertes direct de passende keuze kunnen maken. Contact volgde snel.

- Marinus Janssen

Begrijpelijk overzicht van de kosten gekregen en deze is netjes opgevolgd. Content dus!

3 juli 2024

- Kevin de Leeuw

Ervaring met notaris was top

23 juni 2024

Heel fijn met het notariskantoor samengewerkt. Afspraak was afspraa, bijzonder prettig.

- Kirsten Koster

Afhandeling uit handen

21 juni 2024

Te doen krijgen met een erfenis is al droevig op zich. De notaris welke we daar gevonden hebben heeft ons hierin ontzorgd zover dit kon, erg prettig.

- Joost van der Laan

Gewoon super!

14 juni 2024

Geweldig georganiseerd! Top!

- Diana de Haan

Afhandeling was persoonlijk

2 juni 2024

Iedere stap werd goed gefundeerd . Hierdoor erg content met de afhandeling.

- Renate de Boer

Gewoon prima!

27 mei 2024

Geweldig geregeld! Buitengewoon!

- Albert de Vos

Ervaring met notariskantoor was super

19 mei 2024

Het notariskantoor waar we mee hebben samengewerkt was super! Afspraken werden mooi op tijd nagekomen!

- Jacobus Driessen

Uitgelichte notarissen uit Sint Philipsland

Notariskantoor Vermunt Mr M A C

Huijbergseweg 22
4631 GE Hoogerheide
Nederland

0164 673 297
http://www.notarisvermunt.nl/

Knook & Schot Notarissen

Hoogstraat 15
4691 CA Tholen
Nederland

0166 602 254
http://www.knookschot.nl/

De Breet Notariaat

Lange Parkstraat 1
4611 CP Bergen op Zoom
Nederland

0164 744 130
https://de-breet-notariaat.business.site/