Notaris Schiphol

Ben jij op zoek naar een expert voor jouw notaris zaken in Schiphol?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar notaris Schiphol verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Schiphol – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Schiphol gezocht?

Nu notaris offertes vergelijken

Notaris Schiphol
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 122 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Schiphol, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Oude Meer, Luchthaven Schiphol en Schiphol Rijk bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Schiphol

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Schiphol is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor in Schiphol vindt die hart heeft voor jouw zaak. Wij vertellen je met alle plezier wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Een professionele notaris Schiphol vinden

Ben je op zoek naar een juiste notaris in Schiphol? Dan kunnen we je gerust stellen! Via notaris-kaart.nl kom je namelijk makkelijk in contact met een kundige notaris. We hebben een fors portfolio en daarmee vind je in minder dan een paar momenten een kundige notaris in Schiphol voor je opdracht. Je bent niet altijd verplicht om een notaris in Schiphol in te roepen. Wij adviseren dan ook om dit eerst even na te gaan. Maar ook als het optioneel is, is het contracteren of benaderen van een notaris in Schiphol vaak alsnog een verstandige keuze.

Indien je één van onderstaande zaken wilt regelen, ben je immer verplicht om een notaris in Schiphol in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarnaast om voor de onderstaande gevallen een notaris in Schiphol te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afwikkeling van een nalatenschap

Tevens speelt een notaris in Schiphol een importante rol in zaken gerelateerd aan het aan- en verkopen van onroerend goed, zoals een huis. Maar ook bij executie veilingen en het oprichten van een onderneming binnen verschillende rechtsvormen komt een notaris in Schiphol om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Schiphol

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Schiphol?

Sommige mensen zijn zoekende naar waar ze exact een notariskantoor in Schiphol voor nodig hebben. Een notariskantoor in Schiphol kan je onder meerdere bijstaan met het opmaken van een wilsbeschikking of het verwerken van een nalatenschap. Ook is het zo dat een notariskantoor in Schiphol er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opstellen. Denk hierbij aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Zo goed als iedereen zal ooit wel eens een keer een notaris nodig hebben, het is dus van belang om wel te weten hoe je een notariskantoor in Schiphol moet zoeken.

Een algemene notaris kan je vaak verder helpen, maar een notariskantoor kan je vaak een bijzonder specialisatie brengen. Echter zijn er allemaal denkbare situaties waar je een autoriteit aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je achteraf ook niet voor vervelende verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een slim notariskantoor in Schiphol je enorm veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Schiphol?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Schiphol te vinden dat bij je past.

Schiphol notariskantoor testament & samenlevingscontract

Ben je op zoek naar een kundige notaris die een samenlevingscontract voor jou en je vriendin of huisgenoot kan opstellen? Laat je dan absoluut eens inspireren door in Schiphol een notariskantoor te raadplegen. Wanneer je een notarieel wilsbeschikking wil laten opstellen kom je ook meestal terecht bij een expeditie in Schiphol naar een notariskantoor.

Je bent dan immer gegarandeerd van een wettelijk document, waarin alle afspraken nadrukkelijk zijn gedocumenteerd. Dit komt uitermate goed van pas indien een samenlevingscontract belangrijk wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat gewoonlijk bij het eindigen van een verhouding. In dit soort tijden is het van nut dat het geschrift duidelijk is, wettelijk is en dat er zonder enige twijfel is gedocumenteerd hoe de verdeling van spullen eruit moet komen te zien.

Echter gelukkig komt – in contrast tot bij een testament – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het geschrift wat je in Schiphol via notariskantoor hebt laten opmaken. In ieder geval een huwelijk of geregistreerd partnerschap kan de condities van een samenlevingscontract laten verbreken. Je kunt het slimste in Schiphol je notariskantoor om advies vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Schiphol?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Schiphol.

Kosten notaris Schiphol

Voor je te verdiepen in de prijzen is het belangrijk om het onderscheid tussen een jurist en een notaris te kennen. Dit helpt je om tot de geschikte keuze te komen. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische zaken en begeleiding. Je kunt als voorbeeld denken aan een bezwaar. Een notaris daartegenover is de partij die in het speciaal gericht is op de notariële zaken. Het is een pro met een hoge mate van vakkennis en specialisme.

Een notaris kantoor in Schiphol is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De werkzaamheden van een jurist en de taken van een notaris zijn wederzijds niet uitwisselbaar.

De onkosten van een notaris kantoor in Schiphol kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Schiphol

Nu notarissen uit Schiphol vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Schiphol vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Schiphol

Als je een goedkope notarispraktijk in Schiphol zoekt, kun je beter niet het eerste kantoor binnenstappen wat je tegenkomt. Door een aantal stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Als je deze stappen volgt, weet je zeker dat je een geschikte en goedkope partij zult vinden. Als je voor jezelf scherp hebt wat je wilt, helpt het je om een goed uurtarief te krijgen bij een notarispraktijk in Schiphol. Hij moet namelijk wel weten wat je nu precies van hem of haar wil.

Gaat je wens alleen over het verkrijgen van hulp? Of wil je verder een hypotheekakte laten opstellen? Middels daar rekening mee te houden zal jouw keuze in een keer een stuk eenvoudiger worden. Voor een notarispraktijk in Schiphol zien we veelal een tarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de omgeving met gemiddelde ervaring. Voor de startende notarissen zal dit bedrag overigens iets minder hoog liggen, en andersom voor een geroutineerde partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Schiphol op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Schiphol vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Schiphol notarispraktijk aanbiedingen wilt aanvragen? Goed! Hier kunnen wij je namelijk uitstekend bij bijstaan! Met ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Schiphol aan een notarispraktijk verbinden die past bij je behoeften.

Je vraagt gemakkelijk via onze offerte-aanvraag drie offertes op en je offerteaanvraag wordt snel beantwoord door een aantal partijen die voor jou interessant zijn. Logischerwijs is dit hele proces vrijblijvend en gratis, tot het ogenblik dat jij je keuze definitief hebt gemaakt om in Schiphol je notarispraktijk uit te zoeken. In een persoonlijk contact kun je dan je behoefte verder kenbaar maken.

Indien je in Schiphol een notarispraktijk zoekt, is het belangrijk om niet langer te wachten en nu nog een kosteloos en vrijblijvende aanbieding op te vragen. Je kunt natuurlijk nog besluiten om een overige optie te proberen, maar met onze aanbiedingen heb je gegarandeerd succes en begint je besparing direct nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Schiphol

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Schiphol en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Schiphol

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Schiphol terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Schiphol

Gewoonweg fatsoenlijk

13 juli 2024

Hoopte al dat mijn notaris zo degelijk zou zijn.

- Patrick Blom

Begeleiding was prima

30 juni 2024

Een eerlijke afhandeling in de zaak is alles wat we wilden en gekregen hebben. Top begeleiding gehad.

- Bas Jonker

Lage tarieven

23 juni 2024

In verband met de oprichting van onze vennootschap zochten wij een een betaalbare notaris.
Vlug gevonden bij notaris-kaart en blij met de rapheid.

- Martijn Sanders

Super!

20 juni 2024

Na het uitkiezen van een notaris via notaris-kaart konden we vlot antwoorden krijgen wat betreft
het erfrecht. De reacties waren helder zonder teveel moeilijke taal.

- Bas Kok

Afhandeling was persoonlijk

15 juni 2024

Juridische woordgebruik helder vertaald in het traject. Erg content met het proces.

- Willem de Jonge

Merci

4 juni 2024

Merci voor alle assistentie en steun!

- Albert Timmermans

Samenlevingscontract opgemaakt

28 mei 2024

Samenlevingscontract was vlug verzorgd. Uitstekend!

- Marianne Brouwer

Verstand van zaken

19 mei 2024

Naar verwachting, flink verstand van zaken.

- Anita van de Pol

Competent en vakkundig.

18 mei 2024

Er werd veel tijd voor ons genomen en geen voorstel was teveel.

- Anita Willemsen

Uitgelichte notarissen uit Schiphol

Koogaa B.V.

Stommeerweg 35
1431 ET Aalsmeer
Nederland

0297 329 421
http://www.signumnotariaat.nl/

Signum Notariaat

Stommeerweg 35
1431 ET Aalsmeer
Nederland

0297 329 421
http://www.signumnotariaat.nl/

Venduhuis voor de Rechtspraktijk B.V.

Baden Powellweg 263
1069 LH Amsterdam
Nederland

020 506 2828
http://www.venduhuis.nl/