Notaris Rijswijk

Ben jij opzoek naar een betaalbare notaris uit Rijswijk die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar notaris Rijswijk verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Rijswijk – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Notaris Rijswijk gezocht?

Laat je snel helpen

Notaris Rijswijk
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 77 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Rijswijk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Uitwijk, Andel en Giessen bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Rijswijk

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Rijswijk kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een notariskantoor binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris in Rijswijk. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris van Rijswijk kan vinden!

Spring direct naar:

Een kundige notaris Rijswijk vinden

Echt al voor een langere periode aan het zoeken naar een notaris in Rijswijk? Het is niet immer makkelijk om bij de juiste persoon uit te komen, die jouw juridische zaken en officiële stukken onder zijn hoede kan nemen. Wij snappen dit als geen ander. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Maar bij deze expeditie zullen wij er tevens voor je zijn. Op deze website zullen we je dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven als je op zoek gaat naar een notaris in Rijswijk. En dankzij deze tips wordt je zoektocht eenvoudiger dan ooit.

Wanneer je één van de volgende zaken wilt regelen, ben je altijd verplicht om een notaris in Rijswijk in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren verder om voor de opvolgende gevallen een notaris in Rijswijk te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afwikkeling van een erfenis

Alle notarissen uit Rijswijk

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Rijswijk?

Enkele mensen zijn zoekende naar waar ze precies een notariskantoor in Rijswijk voor nodig hebben. Een notariskantoor in Rijswijk kan je onder andere ondersteunen met het opmaken van een wilsbeschikking of het verwerken van een nalatenschap. Tevens is het zo dat een notariskantoor in Rijswijk er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opmaken. Je kunt als voorbeeld denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Het helpt als je weet hoe je een bekwaam notariskantoor in Rijswijk kunt vinden, omdat haast iedereen wel eens een keer een toestand heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een algemene notaris kan je vaak verder helpen, maar een notariskantoor kan je regelmatig een speciaal specialisatie brengen. Een deskundige kan je vaak net even iets extra’s brengen, als de situatie erom vraagt. Zo kom je later ook niet voor nare verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een fatsoenlijk notariskantoor in Rijswijk je heel erg veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Rijswijk?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Rijswijk te vinden dat bij je past.

Rijswijk notariskantoor samenlevingscontract en testament

We zouden wel tien aanleidingen kunnen benoemen waarom jij tevens zou moeten kiezen voor een Rijswijk notarispraktijk, je zal nu eenmaal erg veel voordeel ondervinden bij deze partij. Ten eerste kan deze je flink geld besparen bij de aankoop van een woning of kantoorpand. Hierbij kan men denken aan bijvoorbeeld minder onkosten op de akte van hypotheek, de notaris zal je namelijk van begeleiding voorzien. In Rijswijk bij een notariskantoor ben je aan het goede adres voor een samenlevingscontract en een wilsbeschikking. Je weet dus altijd dat deze aktes begrijpelijk en legitiem zijn.

Tevens bespaart een notariskantoor je ook veel tijd. Het opmaken van onder andere een hypotheek akte kost flink wat tijd, al helemaal voor personen die een aantal woningen in bezit hebben. Het is natuurlijk zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen. De Rijswijk notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Rijswijk?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Rijswijk.

Notaris kosten Rijswijk

Wanneer je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Rijswijk dan is het van belang om je te oriënteren op de prijzen. Je wil niet denken dat je betaalbaar uit bent, maar tegelijkertijd geld kwijt zijn aan iemand die zijn arbeid niet verstaat, echter je wilt ook niet te veel betalen.

Wat is dan toch echt de manier om een handig notaris kantoor in Rijswijk te vinden? Via notaris-kaart.nl vraag je makkelijk diverse offertes op, waarna je je keuze kunt maken. De prijzen van een notaris kantoor in Rijswijk worden dan in ieder geval uitstekend voor je gespecificeerd en je weet snel waar je aan toe bent.

Er zijn verschillende manieren om de onkosten van een notaris kantoor in Rijswijk op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Rijswijk

Nu notarissen uit Rijswijk vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Rijswijk vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Rijswijk

Indien je een goedkope notarispraktijk in Rijswijk zoekt, kun je beter niet het allereerste kantoor binnenlopen wat je tegenkomt. Met een aantal stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Als je deze stappen volgt, weet je zeker dat je een betrouwbare en goedkope partij zult vinden. Als je voor jezelf helder hebt wat je wilt, helpt het je om een goed uurtarief te krijgen bij een notarispraktijk in Rijswijk. Als de taak begrijpelijk is, is het namelijk gemakkelijker om een specifiek tarief af te spreken.

Gaat je wens uitsluitend over het verkrijgen van begeleiding? Of wil je misschien een overeenkomst laten opstellen? Middels er rekening mee te houden zal je keuze in een keer een stuk gemakkelijker worden. Voor een notarispraktijk in Rijswijk zien we meestal een uurtarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de omgeving met gemiddelde ervaring. Voor de startende notarissen zal dit bedrag uiteraard iets minder hoog liggen, en tegenovergesteld voor een ervaren partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Rijswijk op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Rijswijk vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Rijswijk notarispraktijk offertes wilt aanvragen? Prachtig! Daar assisteren we je graag bij! Vanuit ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Rijswijk aan een notarispraktijk verbinden die past bij je behoeften.

Met onze offerte-aanvraag kun je makkelijk in het bezit komen van drie aanbiedingen op maat en je kunt zo makkelijk vergelijken. Vanzelfsprekend is dit gehele proces vrijblijvend en kosteloos, tot het ogenblik dat jij je keuze definitief hebt gemaakt om in Rijswijk je notarispraktijk uit te zoeken. Aansluitend kun je in een gesprek of bij een afspraak je voorkeuren verder uiteen zetten.

Wanneer je in Rijswijk een notarispraktijk zoekt, is het verstandig om niet langer te wachten en vandaag nog een kosteloos en vrijblijvende offerte op te vragen. Je kunt natuurlijk nog beslissen om een overige optie te proberen, maar dankzij onze offertes heb je geheid succes en begint je besparing vandaag nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Rijswijk

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Rijswijk en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Rijswijk

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Rijswijk terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Rijswijk

De stap naar een samenlevingscontract gezet

10 november 2022

Even getwijfeld of het nodig was, maar niettemin alles maar op papier laten zetten. Voelt wel prettig.

- Marloes van de Ven

Onderzoek was noodzakelijk en is grondig gedaan

3 november 2022

De procedure is ondersteund door diepgaand onderzoek zoals wenselijk. Dank!.

- Ruben de Bruijn

Persoonlijk bijgestaan

26 oktober 2022

Zeer klantgericht en oplossing gericht advies gekregen. Fijn.

- Jan Willemsen

Het juridisch uitpluizen van de zaak was noodzakelijk.

21 oktober 2022

Er is in onze zaak door de notaris degelijk en grondig onderzoek gedaan, net wat we nodig hadden. Bedankt.

- Bram Kuipers

Vakkundig en bedreven

14 oktober 2022

Er werd vaak tijd voor ons genomen en geen voorstel was teveel.

- Barbara Evers

Goedkope notaris

9 oktober 2022

We waren op zoek naar een notaris die lage tarieven rekende, gezien onze opstartfase.
Snel gevonden bij notaris-kaart en blij gestemd met de vlotheid.

- Wilhelmus Bosch

Tarieven vielen mee

1 oktober 2022

We dachten dat de notariskosten super hoog zouden oplopen maar gelukkig viel dit totaal mee.

- Eva van der Meulen

Notarieel gewoon top

21 september 2022

De offertes snel na verzoek binnen en daarom snel en prima juridisch advies gekregen.

- Eric van der Heijden

Onderzoek was noodzakelijk en is goed gedaan

12 september 2022

Er is in onze aangelegenheid door de notaris gedegen en zorgvuldig onderzoek gedaan, precies wat we nodig hadden. Dank!.

- Christiaan de Boer

Uitgelichte notarissen uit Rijswijk

De Rivieren Notarissen

Dorpsstraat 1
4271 AA Dussen
Nederland

085 022 0023
http://www.derivierennotarissen.nl/

Notarispraktijk Wolthuis

Kon. Emmalaan 20
4141 EC Leerdam
Nederland

0345 615 641
http://www.notariswolthuis.nl/

ADWIZA kancelaria prawa holenderskiego / adwokatura

Kruisstraat 21
4201 GE Gorinchem
Nederland

0183 354 544
http://www.adwiza.nl/