Notaris Ottersum

Wil jij een professionele notaris uit Ottersum die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Ottersum verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Ottersum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Ottersum gezocht?

Laat je snel helpen

Notaris Ottersum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 102 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Ottersum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Plasmolen, Middelaar en Gennep bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Ottersum

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Ottersum kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor in Ottersum vindt die het beste met je voor heeft. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste notaris van Ottersum kan vinden!

Spring direct naar:

Een professionele notaris Ottersum vinden

Ben je misschien op zoek naar een notaris in Ottersum? Het is niet immer makkelijk om bij de juiste persoon uit te komen, die jouw juridische zaken en officiële stukken onder zijn hoede kan nemen. Wij snappen dit als geen ander. Mogelijk zie je door de bomen het bos niet meer. Maar tijdens deze tocht zullen wij er zeker weten voor je zijn. We laten dan ook alles aan bod komen wat jij nodig hebt, indien je op zoek bent naar een notaris in Ottersum. Vanwege deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo zwaar als daarvoor.

Indien je één van onderstaande zaken wilt regelen, ben je steevast verplicht om een notaris in Ottersum in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de eerstvolgende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Ottersum te vinden, ook al is dit niet vereist:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en behandeling van een erfenis

Alle notarissen uit Ottersum

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Ottersum?

Een aantal mensen zijn zoekende naar waar ze precies een notariskantoor in Ottersum voor nodig hebben. Een notariskantoor in Ottersum zal je begeleiden met vrijwel alles wat relatie heeft op familierechtelijke zaken zoals bijvoorbeeld een erfenis of een wilsbeschikking. Daarnaast is het zo dat een notariskantoor in Ottersum er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opstellen. Denk hierbij aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Bijna iedereen zal ooit wel eens een keer een notaris nodig hebben, het is dus noodzakelijk om wel te weten hoe je een notariskantoor in Ottersum moet zoeken.

Een kantoor is daarom niet alleen in staat om je hoe dan ook verder te helpen, maar heeft meestal ook nog eens een notaris voor je die uitgerekend de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Overigens kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Niettemin zijn er diverse denkbare situaties waar je een expert aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Hier haal je ook het meeste uit je situatie. Vaak kan een vakkundig notariskantoor in Ottersum je daardoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Ottersum?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Ottersum te vinden dat bij je past.

Ottersum notariskantoor samenlevingscontract & testament

We zouden wel tien oorzaken kunnen opnoemen waarom jij mede zou moeten kiezen voor een Ottersum notarispraktijk, je zult nu eenmaal flink veel baat ondervinden bij deze partij. Ten eerste kan deze je flink wat geld besparen bij de aankoop van een woning of bedrijfspand. Hier kan je denken aan bijvoorbeeld gereduceerde kosten op de akte van hypotheek, de notaris zal je immers van advies voorzien. De notaris in Ottersum weet alles over de authentieke akten en andere soorten akten, je weet dus zeker dat jij altijd weer aan de eisen zult voldoen voor bijvoorbeeld een contract.

Verder bespaart een notariskantoor je ook flink wat tijd. Het opmaken van onder andere een hypotheek akte kost flink wat tijd, al helemaal voor personen die verscheidene huizen in bezit hebben. Je wil hier zelf natuurlijk zo weinig mogelijk tijd aan kwijt zijn. Middels in Ottersum een notariskantoor te vinden, bespaar je jezelf behoorlijk overlast.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Ottersum?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Ottersum.

Kosten notaris Ottersum

De prijzen zijn een belangrijke component indien je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Ottersum. Je wil niet denken dat je betaalbaar uit bent, maar gelijktijdig geld kwijt raken aan iemand die zijn ambacht niet verstaat, maar je wilt ook niet te veel betalen.

Wat is dan echt de wijze om een bekwaam notaris kantoor in Ottersum te vinden? Je vraagt gewoon via ons sommige offertes op en je maakt op basis daarvan makkelijk de aantrekkelijkste keuze. Je weet acuut wat je kwijt bent aan een notaris kantoor in Ottersum via een secuur gespecificeerde prijsopgave.

De tarieven van een notaris kantoor in Ottersum kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Ottersum

Nu notarissen uit Ottersum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Ottersum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notarispraktijk Ottersum

De kosten voor een notarispraktijk in Ottersum kunnen behoorlijk uiteen lopen om diverse oorzaken. Er bestaat onderling aanzienlijk wat verschil tussen de allerlei notarispraktijken in Ottersum. Wat een notaris kost kan fors uiteen lopen op basis van ervaring, specialisatie, vakgebieden en aantal opdrachten.

Indien je een notarispraktijk in Ottersum vindt die nog niet zo lang bestaat of heel klein is, ben je veelal wat minder geld kwijt dan aan een notarispraktijk in Ottersum die zeer veel expertise heeft of zeer veel notarissen huisvest.

Een wijze om de goedkoopste notarispraktijk in Ottersum te zoeken is door verschillende aanbiedingen te vergelijken en de goedkoopste te kiezen. Het is op dat moment wel van belang dat de gekozen notaris aansluit bij je wensen. Kijk wel of je kunt achterhalen wat het ene notariskantoor in prijs laat variëren van het andere, zodat je hier een fatsoenlijk beeld bij krijgt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Ottersum op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Ottersum vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Ottersum notarispraktijk aanbiedingen wilt aanvragen? Goed! Daar kunnen wij je namelijk ideaal bij bijstaan! Ons netwerk is namelijk enorm groot waardoor ook in Ottersum een notarispraktijk te vinden is die nauwkeurig aansluit op je wensen en behoeften.

Je vraagt simpel via onze offerte-aanvraag drie offertes op en je aanvraag wordt spoedig beantwoord door een aantal partijen die voor jou interessant zijn. Uiteraard is dit gehele proces vrijblijvend en kosteloos, tot het ogenblik dat jij je keuze permanent hebt gemaakt om in Ottersum je notarispraktijk uit te zoeken. Hierna kun je in een kennismakingsgesprek of tijdens een afspraak je behoeften verder uiteen zetten.

Als je in Ottersum een notarispraktijk zoekt, is het slim om niet langer te wachten en vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte op te vragen. Later kun je over het algemeen nog een overige weg bewandelen, maar wij verzekeren dat je met onze offertes succes zult hebben en dat je vandaag al begint met besparen op je onkosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Ottersum

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Ottersum en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Ottersum

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Ottersum terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Ottersum

Kosten wel maar moeite niet bespaard

5 maart 2024

Verklaring van erfrecht opstellen was vlug gedaan! En wat kosten kunnen besparen door de
vergelijking van te voren. Blij dus!

- Renate Willemsen

Uiteindelijk een testament

2 maart 2024

Na lang twijfelen toch maar een testament op laten maken. Content met deze beslissing!

- Ilse Hendriks

De notaris was zeer bereikbaar

24 februari 2024

Goed bereikbare notaris gekregen, erg content.

- Sabrina Willemsen

Eindelijk een samenlevingscontract

14 februari 2024

Even getwijfeld of het benodigd was, maar toch alles maar op papier laten zetten. Geeft een stuk rust.

- Cornelia van den Bosch

Content met beslissing

10 februari 2024

Was een prima keuze om via notaris-kaart aan mijn notaris te komen.

- Manon Postma

Vlot een bijpassende notaris geregeld.

26 januari 2024

Ongeacht de haast kwestie een notaris gevonden die geheel bij onze zaak pastte. Top!

- Melanie Bakker

Helemaal goed in orde

16 januari 2024

Wilsbeschikking is buiten al teveel poespas afgehandeld. Duidelijke taal en lage kosten. Perfect.

- Ellen van de Ven

Geen zorgen gehad

13 januari 2024

Te doen krijgen met een erfdeel is al vreugdeloos op zich. Gelukkig hebben we door
de gevonden notaris daarin een zorg minder gehad.

- Nicolaas Jonker

Prima afhandeling testament!

3 januari 2024

We hadden een zorg dat het lastig zou zijn en ook veel zou kosten. Gelukkig was het omgekeerde waar. Gelukkig was het tegendeel aan de orde.
Naast het werk wat gewoon kritisch gedaan lijkt te zijn, weet ik nu door de uiteenzetting ook precies waar ik voor betaal (herroeping testament). Erg prettig.

- Maurice Jansen

Uitgelichte notarissen uit Ottersum

Notariskantoor Vierlingsbeek

Grotestraat 89
5821 AC Vierlingsbeek
Nederland

0478 631 555
http://www.notariskantoorvierlingsbeek.nl/

ZwartOpWit Notariaat

Noorderhof 12
5804 BV Venray
Nederland

0478 226 000
http://www.zwartopwitnotariaat.nl/

Mathijsen & Weijs Notarissen

Dr
Doctor Poelsstraat 10
5802 AX Venray

0478 586 100
http://www.mathijsenenweijs.nl/