Notaris Oppenhuizen

Ben jij opzoek naar een professionele notaris in Oppenhuizen die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Oppenhuizen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Oppenhuizen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Oppenhuizen gezocht?

Schakel direct hulp in

Notaris Oppenhuizen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 106 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oppenhuizen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Sneek, Hommerts en Jutrijp bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Oppenhuizen

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Oppenhuizen kan best een moeilijke klus blijken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een notaris in Oppenhuizen. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste notaris van Oppenhuizen kunt vinden!

Spring direct naar:

Een bekwame notaris Oppenhuizen vinden

Ook al voor een lange periode aan het zoeken naar een notaris in Oppenhuizen? Het is niet steevast simpel om bij de juiste professional uit te komen, die jouw juridische zaken en officiële papieren onder zijn hoede kan nemen. Wij snappen dit als geen ander. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan in deze tocht. Op deze site zullen we je dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven voordat je op zoek gaat naar een notaris in Oppenhuizen. En middels deze tips wordt je zoektocht makkelijker dan ooit.

Als je één van de volgende zaken wilt organiseren, ben je immer verplicht om een notaris in Oppenhuizen in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de eerstvolgende zaken raden wij ten strengste aan om een notaris in Oppenhuizen te vinden, ook al is dit niet gedwongen:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afhandeling van een nalatenschap

Alle notarissen uit Oppenhuizen

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Oppenhuizen?

Het juiste notariskantoor in Oppenhuizen sluit precies aan bij je behoeften. Het voordeel van een notariskantoor in Oppenhuizen is dat er gewerkt wordt met een aantal notarissen. Je zult bij een notariskantoor in Oppenhuizen dan ook notarissen voor diverse soorten expertises zien rondlopen. Je kunt zodoende voor een heel breed spectrum aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Oppenhuizen.

Een kantoor is daarom niet uitsluitend in staat om je sowieso verder te helpen, maar heeft regelmatig ook nog eens een notaris voor je die exact de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Allicht kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Desondanks zijn er verschillende denkbare gevallen waar je een professional aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Hiermee haal je ook het maximale uit je situatie. Wat dat betreft kan een verstandig notariskantoor in Oppenhuizen je heel veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Oppenhuizen?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Oppenhuizen te vinden dat bij je past.

Oppenhuizen notariskantoor testament en samenlevingscontract

We zouden wel tien oorzaken kunnen opgeven waarom jij tevens zou moeten kiezen voor een Oppenhuizen notarispraktijk, je zal nu eenmaal heel veel baat ondervinden bij deze partij. Ten eerste kan deze je flink wat geld besparen bij de aanschaf van een woning of bedrijfspand. Met het advies wat een notaris je geeft, kun je onder andere goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. In Oppenhuizen bij een notariskantoor ben je aan het juiste adres voor een samenlevingscontract en een testament. Je weet dus altijd dat deze stukken begrijpelijk en legitiem zijn.

Daarbuiten bespaart een notariskantoor je ook regelmatig wat tijd. Het opstellen van onder andere een hypotheek akte kost flink wat tijd, al helemaal voor personen die verscheidene woningen in bezit hebben. Het is uiteraard zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen. Door in Oppenhuizen een notariskantoor te zoeken, bespaar je jezelf behoorlijk overlast.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Oppenhuizen?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Oppenhuizen.

Wat zijn de kosten voor een notaris kantoor Oppenhuizen

Voor je te verdiepen in de tarieven is het slim om het verschil tussen een jurist en een notaris te kennen. Dit helpt je om tot de juiste keuze te komen. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische kwesties en begeleiding. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een bezwaar. Een notaris anderzijds is de partij die in het speciaal gestructureerd is op de notariële zaken. Hierdoor is het een persoon met een hoge mate van specifieke kennis en specialisme.

Een notaris kantoor in Oppenhuizen is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De werkzaamheden die een notaris op zich neemt, waaronder het opstellen van documenten, kunnen niet door een gewone jurist worden gedaan.

De prijzen van een notaris kantoor in Oppenhuizen kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Oppenhuizen

Nu notarissen uit Oppenhuizen vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Oppenhuizen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Oppenhuizen

Als je een goedkope notarispraktijk in Oppenhuizen zoekt, kun je beter niet het allereerste kantoor binnenlopen wat je tegenkomt. Als je een paar eenvoudige stappen doorloopt, kom je uit bij een uitkomst die wel bij je aansluit. Wanneer je deze stappen volgt, weet je zeker dat je een competente en goedkope partij zult vinden. Door uitgesproken te zijn in wat je wilt, kun je meestal in contact komen met een notarispraktijk in Oppenhuizen die haarfijn past bij je wensen. Hij moet immers wel weten wat je nu precies van hem of haar wilt.

Gaat je behoefte uitsluitend over het verwerven van advies? Of wil je ook een hypotheekakte laten opmaken? Middels daar rekening mee te houden zal jouw keuze in een keer een stuk simpeler worden. Voor een notarispraktijk in Oppenhuizen zien we veelal een uurtarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de buurt met gemiddelde ervaring. Voor de beginnende notarissen zal dit bedrag uiteraard iets lager liggen, en andersom voor een ervaren partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Oppenhuizen op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Oppenhuizen vergelijken

Het is verstandig om aparte aanbiedingen aan te vragen en deze te vergelijken. In de aanvraag zal je duidelijk moeten zijn in wat je wil en wat je zoekt. Hierdoor zal je zeker weten dat je te maken hebt met een expert, een mate van professionaliteit is voor juridische zaken echt een ware noodzakelijkheid. Mocht de notarispraktijk in Oppenhuizen iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle manier achter, dit bespaart een heleboel tijd die onnodig besteed wordt.

De volgende stap is het voeren van een consult. Via dit contact krijg je meer inzicht in wat de notarispraktijk in Oppenhuizen voor jou kan betekenen. Je kunt dan direct kijken of het goed klikt met die notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Oppenhuizen

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Oppenhuizen en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Oppenhuizen

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Oppenhuizen terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Oppenhuizen

Goed werk ontvangen

24 mei 2024

Ik was angstig dat het erg ingewikkeld zou worden en vooral: prijzig. Niets is minder waar.
Natuurlijk betaal je dan het werk van de notaris maar ik begreep ook nog eens waarvoor wat betreft
de herroeping van mijn testament. Zeer prettig.

- Franciscus de Bruijn

Heldere gang van zaken

14 mei 2024

Begrijpelijke prijsopgave gekregen en deze is ook nagekomen. Uitstekend dus.

- Simon Vink

Goed werk gekregen

10 mei 2024

Ik was angstig dat het zeer ingewikkeld zou worden en overwegend: prijzig. Gelukkig was het omgekeerde aan de orde.
Uiteraard betaal je vanwege het werk van de notaris maar ik begreep ook nog eens waarvoor wat betreft
de herroeping van mijn testament. Heel prettig.

- Sabine de Vos

De stap naar een samenlevingscontract gezet

30 april 2024

Even getwijfeld of het benodigd was, maar toch alles maar op papier laten zetten. Geeft een boel rust.

- Paul van de Velde

Notaris was top

22 april 2024

Heel fijn met het notariskantoor samengewerkt. Afspraak was afspraa, bijzonder prettig.

- Nicolaas Molenaar

Voordelig en top!

14 april 2024

Verklaring van erfrecht opstellen was vlot gedaan! Inderdaad echt aan te raden om te vergelijken, daardoor wat geld bespaard. Blij dus!

- Cindy Sanders

Kosten wel maar moeite niet bespaard

13 april 2024

Verklaring van erfrecht was zo afgehandeld! Nou echt aan te raden om te vergelijken, daardoor wat kosten bespaard. Content dus!

- Saskia de Graaf

Offertes snel binnen

1 april 2024

Gauw de offertes gehad en een juiste notaris gevonden.

- Janneke van der Heijden

Voelt overtuigend

24 maart 2024

Partij ontdekt die vertrouwd aanvoelt. Fantastisch!

- Sebastiaan van Dijk

Uitgelichte notarissen uit Oppenhuizen

Deurwaarderskantoor Bleeker

Graaf Adolfstraat 35B
8606 BT Sneek
Nederland

0515 548 010
https://www.bleeker-incasso.nl/

Nationale Notaris Sneek

Stationsstraat 66
8601 GG Sneek
Nederland

030 242 5672
http://www.nationalenotaris.nl/

De Wit & Dijkstra Netwerk Notarissen

Westersingel 30A
8601 GR Sneek
Nederland

0515 417 885
http://www.dewit-dijkstra.nl/