Notaris Monster

Ben jij op zoek naar een professional voor jouw notaris zaken in Monster?

Dan ben je aan het juiste adres.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Monster verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Monster – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Monster gezocht?

Nu notaris offertes vergelijken

Notaris Monster
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 124 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Monster, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Naaldwijk, Ter Heijde en Poeldijk bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Monster

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Monster is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een notariskantoor binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor in Monster vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris van Monster kan vinden!

Spring direct naar:

Een top notaris Monster vinden

Wil je een competente notaris in Monster vinden? Dan kunnen we je gerust stellen! Een professionele notaris vind je namelijk gewoon vanuit notaris-kaart.nl. Wij hebben een royaal portefeuille en daarmee vind je in minder dan enkele momenten een geschikte notaris in Monster voor jouw klus. Je bent niet voor alles verplicht om een notaris in Monster in te huren. Wij adviseren dan ook om dit van tevoren even na te gaan. Maar tevens als het optioneel is, is het aannemen of raadplegen van een notaris in Monster meestal alsnog een geschikte keuze.

Wanneer je één van onderstaande zaken wilt organiseren, ben je iedere keer verplicht om een notaris in Monster in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarbuiten om voor de opvolgende gevallen een notaris in Monster te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afhandeling van een erfenis

Daarbuiten speelt een notaris in Monster een gewichtige rol in zaken bij het aan- en verkopen van onroerend goed, zoals een huis. Maar ook bij executie veilingen en het opstarten van een onderneming binnen verscheidene rechtsvormen komt een notaris in Monster om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Monster

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Monster?

Een degelijk notariskantoor in Monster kan je precies helpen met de situatie waar jij een notaris voor wilt inhuren. Een van de talrijke voordelen van een notariskantoor in Monster is dat er verschillende notarissen werken die je tevens kunnen helpen. Je zult bij een notariskantoor in Monster dan ook notarissen voor diverse soorten specialismen zien rondlopen. Je kunt derhalve voor een heel breed spectrum aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Monster.

Een algemene notaris kan je meestal ook helpen, maar een notariskantoor kun je doorgaans een kenmerkend specialisme brengen. Een specialist kan je vaak net even iets extra’s brengen, als de gebeurtenis daarom vraagt. Hier haal je ook het maximale uit je situatie. Wat dat betreft kan een vertrouwd notariskantoor in Monster je enorm veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Monster?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Monster te vinden dat bij je past.

Monster notariskantoor testament & samenlevingscontract

Er zijn talrijke voordelen aan het zoeken in Monster naar een notariskantoor. Op de allereerste plaats is het mogelijk om geld te besparen bij de acquisitie van een woning. Hier kan men denken aan onder andere minder kosten op de akte van hypotheek, de notaris zal je immers van begeleiding voorzien. De notaris in Monster weet alles over de authentieke akten en verschillende soorten akten, je weet dus geheid dat jij altijd weer aan de eisen zult voldoen voor als voorbeeld een overeenkomst.

Daarbuiten zal je dankzij de notaris flink wat tijd kunnen besparen. Het opmaken van onder andere een hypotheek akte kost veel tijd, al helemaal voor personen die meerdere huizen in bezit hebben. Je wil hier zelf natuurlijk zo weinig mogelijk tijd aan kwijt zijn. Door in Monster een notariskantoor te vinden, bespaar je jezelf flink wat inspanning.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Monster?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Monster.

Notaris kosten Monster

Het is van belang dat je weet wat het onderscheid is tussen een gewone jurist en een notaris. Dit helpt je om tot de juiste keuze te komen. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische kwesties en raad. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een bezwaar. Een notaris richt zich overwegend op notariële zaken en aktes. Hierdoor is het een persoon met een hoge mate van specifieke kennis en specialisatie.

Een notaris kantoor in Monster is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De taken die een notaris op zich neemt, waaronder het opmaken van certificaten, kunnen niet door een reguliere jurist worden gedaan.

Er zijn verschillende manieren om de onkosten van een notaris kantoor in Monster op te bouwen. Dit zijn de meest voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Monster

Nu notarissen uit Monster vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Monster vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Monster

Het is natuurlijk niet zo dat je het eerste kantoor maar moet binnengaan wat er maar bij jou in de nabijheid zit. Als je een paar eenvoudige stappen doorloopt, kom je uit bij een oplossing die wel bij je past. Indien je deze stappen doorloopt, weet je zeker dat je een betrouwbare en goedkope partij zult vinden. Door duidelijk te zijn in wat je wilt, zul je altijd in aanraking komen met een notarispraktijk in Monster die nauwgezet past bij je behoefte. Hij moet immers wel weten wat je nu precies van hem of haar wilt.

Is het enkel maar nodig om begeleiding te krijgen voor onder andere het kopen van een pand of wil je daarnaast een hypotheekakte op laten stellen? Middels daar rekening mee te houden zal jouw keuze in een keer een stuk simpeler worden. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Monster een standaard uurtarief van €150. Ga je voor een prof met wat mindere ervaring, ben je over het algemeen wat minder duur uit. Ga je voor een persoon met wat extra ervaring, betaal je vaak wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Monster op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Monster vergelijken

Het is handig om verscheidene aanbiedingen aan te vragen en die te vergelijken. In de aanvraag zal je helder moeten zijn in wat je verwacht en wat je zoekt. Hierdoor zal je zeker weten dat je te maken hebt met een vakkundige, een mate van professionaliteit is voor juridische zaken echt een ware noodzakelijkheid. Je komt er zo ook tijdig achter wanneer de notarispraktijk in Monster een bepaalde project niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt jou weer tijd.

Vervolgens hoef je louter nog maar een gesprek in te plannen. Vanuit dit kennismakingsgesprek krijg je meer inzicht in wat de notarispraktijk in Monster voor jou kan betekenen. Je kunt dan ogenblikkelijk kijken of het goed klikt met deze notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Monster

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Monster en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Monster

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Monster terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Monster

Blij met besluit

17 juli 2024

Naderhand verheugd dat ik mijn notaris via notaris-kaart heb gevonden.

- Tim Timmermans

Helemaal goed in orde

11 juli 2024

Opmaken van testament ging zonder teveel juridische taal en hierdoor goed.

- Mariska Huisman

Inhoudelijk en vakkundig.

2 juli 2024

De offertes waren snel in huis en vervolgens inhoudelijk sterk bijgestaan door de notaris.

- Natasja de Haan

Transparant in alles

27 juni 2024

Overzichtelijke aanbieding ontvangen en deze is ook nagekomen. Prima dus.

- Anita Prins

Geld wel maar moeite niet bespaard

19 juni 2024

Verklaring van erfrecht was meteen afgehandeld! En wat kosten kunnen besparen door de
vergelijking vooraf. Met die aanleiding ben ik tevreden!

- Anne de Wit

Samenlevingscontract opgemaakt

9 juni 2024

In een paar ontmoetingen werd het samenlevingscontract precies opgesteld zoals ik het voor ogen had. Top!

- Roel Verbeek

Domweg fijn

4 juni 2024

Hoopte al dat mijn notaris zo passend zou zijn.

- Wilhelmus Kuipers

Een professional die snapt waar hij het over heeft

28 mei 2024

Snel de passende man ontdekt. Dankjewel!

- Bastiaan van der Meulen

Goed werk gekregen

20 mei 2024

We hadden een zorg dat het lastig zou zijn en ook veel zou kosten. Gelukkig was het tegendeel waar. Gelukkig was het tegenovergestelde aan de orde.
Naast het werk wat gewoon grondig gedaan lijkt te zijn, weet ik nu door de uitleg ook precies waar ik voor betaal (herroeping testament). Erg prettig.

- Franciscus van Dijk

Uitgelichte notarissen uit Monster

Westland Partners Notarissen en Advocaten

Dijkweg 125-A
2675 AC Honselersdijk
Nederland

0174 712 428
https://www.westlandpartners.nl/

Franke Notariskantoor

Tiendweg 11
2671 SB Naaldwijk
Nederland

0174 623 381
http://www.notarisfranke.nl/

Westland Partners Lawyers and Notaries

Galgepad 21
2671 MV Naaldwijk
Nederland

0174 637 500
http://www.westlandpartners.nl/