Notaris Meteren

Heb jij behoefte aan een expert voor jouw notaris zaken in Meteren?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Meteren verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Meteren – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Meteren gezocht?

Laat je snel helpen

Notaris Meteren
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 129 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Meteren, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Geldermalsen, Tricht en Buurmalsen bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Meteren

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Meteren is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Meteren vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste notaris uit Meteren kunt vinden!

Spring direct naar:

Een goede notaris Meteren vinden

Wil je een competente notaris in Meteren vinden? Dan hebben we goed nieuws voor je! Met notaris-kaart.nl kom je immers makkelijk in contact met een competente notaris. We hebben een fors portfolio en daarmee vind je in minder dan een paar momenten een passende notaris in Meteren voor je project. Je bent niet voor alles verplicht om een notaris in Meteren in te vliegen. Wij adviseren dan ook om dit eerst even na te gaan. Maar ook als het optioneel is, is het contracteren of consulteren van een notaris in Meteren regelmatig alsnog een verstandige keuze.

Wanneer je één van de volgende zaken wilt organiseren, ben je steevast verplicht om een notaris in Meteren in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de opvolgende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Meteren te vinden, ook al is dit niet vereist:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afwikkeling van een erfenis

Indien je onroerend goed wilt aan- of verkopen, bijvoorbeeld een huis of een bedrijfspand, krijg je ook te maken met een notaris. Maar ook als je een onderneming wilt beginnen en van sommige rechtsvormen gebruik gaat maken, komt een notaris in Meteren om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Meteren

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Meteren?

Een degelijk notariskantoor in Meteren kan je accuraat helpen met de gebeurtenis waar jij een notaris voor wilt inhuren. Een van de talrijke voordelen van een notariskantoor in Meteren is dat er verschillende notarissen werken die je tevens kunnen helpen. Je zult bij een notariskantoor in Meteren dan ook notarissen voor talloze soorten vakgebieden zien rondlopen. Je kunt zodoende voor een zeer breed scala aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Meteren.

Een kantoor is dus niet alleen in staat om je hoe dan ook verder te helpen, maar heeft vaak ook nog eens een notaris voor je die exact de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Natuurlijk kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Desalniettemin zijn er aparte denkbare scenario`s waar je een deskundige aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je zometeen ook niet voor teleurstellende verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een verstandig notariskantoor in Meteren je enorm veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Meteren?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Meteren te vinden dat bij je past.

Meteren notariskantoor samenlevingscontract & testament

Ben je een speurtocht gestart naar die competente notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opstellen van documenten? Overweeg dan zeker in Meteren een notariskantoor te zoeken voor deze taak. Als je een notarieel wilsbeschikking wil laten opmaken kom je ook dikwijls terecht bij een speurtocht in Meteren naar een notariskantoor.

Je bent dan altijd verzekerd van een legaal document, waarin alle afspraken expliciet zijn gedocumenteerd. De rechtmatigheid van het document is immers erg belangrijk als het nodig is dat wat in het document staat ook uitgevoerd wordt. Meestal is dat pas bij het verbreken van de afspraak in kwestie. In dit soort tijden is het van waarde dat het geschrift helder is, wettelijk is en dat er zonder enige twijfel is vastgelegd hoe de distributie van bezittingen eruit moet komen te zien.

Maar gelukkig komt – in contrast tot bij een wilsbeschikking – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het document wat je in Meteren via notariskantoor hebt laten opstellen. Een samenlevingscontract komt ook te vervallen indien een verhouding wordt omgezet in een trouwerij of geregistreerd partnerschap. Je kunt het slimste in Meteren je notariskantoor om raad vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Meteren?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Meteren.

Wat zijn de kosten voor een notaris kantoor Meteren

Alvorens je te verdiepen in de onkosten is het slim om het onderscheid tussen een jurist en een notaris te kennen. Dit is toch de allereerste stap die je moet maken. Een jurist is de persoon die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Je kunt als voorbeeld denken aan een verweerschrift. Een notaris daarentegen is de partij die in het bijzonder gericht is op de notariële zaken. Het is een prof met een hoge mate van vakkennis en specialisme.

Het notaris kantoor in Meteren stelt als voorbeeld de documenten op die komen kijken bij het verstrekken van een hypotheek of bij het opmaken van een wilsbeschikking. De werkzaamheden van een jurist en de werkzaamheden van een notaris zijn wederzijds niet uitwisselbaar.

Er zijn talloze manieren om de prijzen van een notaris kantoor in Meteren op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Meteren

Nu notarissen uit Meteren vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Meteren vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Meteren

Als je een goedkope notarispraktijk in Meteren zoekt, kun je beter niet het eerste kantoor ingaan wat je tegenkomt. Indien je een paar eenvoudige stappen doorloopt, kom je uit bij een uitkomst die wel bij je aansluit. Met deze stappen weet je absoluut dat je een betrouwbare partij zal vinden. Door duidelijk te zijn in wat je wilt, kun je natuurlijk in aanraking komen met een notarispraktijk in Meteren die nauwkeurig past bij je behoefte. Als de klus glashelder is, is het een stuk eenvoudiger om een gericht tarief af te spreken.

Gaat je wens alleen over het verkrijgen van begeleiding? Of wil je misschien een overeenkomst laten opstellen? Afhankelijk van je behoefte kan het tarief ook verschillen. Voor een notarispraktijk in Meteren zien we meestal een tarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de buurt met gemiddelde ervaring. Voor de startende notarissen zal dit bedrag natuurlijk iets lager liggen, en andersom voor een geroutineerde partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Meteren op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Meteren vergelijken

Het is verstandig om een aantal aanbiedingen aan te vragen en die te vergelijken. Het loont als je voor jezelf duidelijk hebt wat je precies wilt. Je weet dan echt zeker dat je met een professional te maken krijgt, wat erg van belang is in het geval van juridische zaken. Mocht de notarispraktijk in Meteren iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte manier achter, dit scheelt een boel tijd die nodeloos besteed wordt.

De opvolgende stap is het voeren van een kennismaking. Bij dit onderhoud krijg je meer begrip in wat de notarispraktijk in Meteren voor jou kan inhouden. In ieder geval zal je gelijk kunnen zien of de persoon wel diegene is die je zoekt voor je juridische zaken.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Meteren

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Meteren en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Meteren

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Meteren terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Meteren

Duidelijkheid voor straks

23 mei 2024

Een moment lang overwogen of ik toch niet een testament zou moeten laten opstellen. Had ik flink wat eerder moeten doen!

- Kirsten Vink

Geen zorgen gehad

13 mei 2024

De erfenis geregeld krijgen is al lastig en vervelend genoeg. Gelukkig hebben we door
de gevonden notaris hierin een zorg minder gehad.

- Cindy Mol

Voorbeeldig afgehandeld

6 mei 2024

Had in korte tijd een mooie offerte op maat, top!

- Frank Hermans

Gewoon super!

3 mei 2024

Fantastisch verzorgd! Super!

- Dave Jansen

Na opvragen offertes meteen ontvangen

23 april 2024

De offertes waren vlug ontvangen en hierdoor konden we vlug met een notaris in zee.

- Frank Molenaar

Inhoudelijk en vakkundig.

14 april 2024

De offertes waren snel in huis en later inhoudelijk aanzienlijk bijgestaan door de notaris.

- Cindy van der Horst

Bedankt

9 april 2024

Merci voor alle hulp en steun!

- Marcel van Dongen

Een prof die weet waar hij het over heeft

1 april 2024

In minder dan no-time een kundige notaris. Bedankt!

- Ilona Smeets

Super!

24 maart 2024

Na het uitzoeken van een notaris via notaris-kaart konden we snel antwoorden krijgen wat betreft
het erfrecht. De vragen die we hadden werden vlug en glashelder beantwoord.

- Ronald Hoekstra

Uitgelichte notarissen uit Meteren

Van den Eijnden & Koster notarissen

Steenweg 67a
4181 AK Waardenburg
Nederland

0418 651 771
http://ek-notarissen.nl/

Swane & Sorko, notaris en advocaten

Kerkstraat 36
4191 AB Geldermalsen
Nederland

0345 588 688
http://www.notaris-swane.nl/

Laurax Notariaat B.V.

Steenweg 67a
4181 AK Waardenburg
Nederland

0418 651 771
http://www.ek-notarissen.nl/