Notaris Made

Zoek jij een topper voor jouw notaris zaken in Made?

Lees dan vooral verder.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Made verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Made – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Made gezocht?

Laat je snel helpen

Notaris Made
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 106 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Made, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Drimmelen, Lage Zwaluwe en Hooge Zwaluwe bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Made

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Made is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris uit Made. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een professionele notaris Made vinden

Tevens al voor een langere periode aan het zoeken naar een notaris in Made? Het is niet steevast eenvoudig om bij de juiste individu uit te komen, die jouw juridische zaken en officiële aktes onder zijn hoede kan nemen. Wij snappen dit als geen ander. Misschien zie je door de bomen het bos niet meer. Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan in deze speurtocht. Op deze website zullen we jou dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven voordat je op zoek gaat naar een notaris in Made. En middels deze tips wordt je zoektocht eenvoudiger dan ooit.

Wanneer je één van de volgende zaken wilt organiseren, ben je altijd verplicht om een notaris in Made in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de volgende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Made te vinden, ook al is dit niet gedwongen:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afhandeling van een erfenis

Alle notarissen uit Made

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Made?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt voor welke dingen je precies een notariskantoor in Made nodig hebt. Een notariskantoor in Made kan je onder andere helpen met het opstellen van een testament of het verwerken van een erfenis. Ook is het zo dat een notariskantoor in Made er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opstellen. Denk hierbij aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Het helpt als je weet hoe je een deskundig notariskantoor in Made kunt vinden, omdat bijna iedereen wel eens een keer een omstandigheid heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een kantoor is natuurlijk niet alleen in staat om je sowieso verder te helpen, maar heeft veelal ook nog eens een notaris voor je die uitgerekend de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Overigens kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Een expert kan je vaak net even iets extra’s brengen, wanneer de toestand erom vraagt. Zo kom je daarna ook niet voor vervelende verrassingen te staan. Vaak kan een vakkundig notariskantoor in Made je daardoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Made?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Made te vinden dat bij je past.

Made notariskantoor testament en samenlevingscontract

We zouden wel tien aanleidingen kunnen benoemen waarom jij mede zou moeten kiezen voor een Made notarispraktijk, je zult nu eenmaal erg veel voordeel ondervinden bij deze partij. Ten eerste kan deze je behoorlijk geld besparen bij de aankoop van een huis of bedrijfspand. Door het advies wat een notaris je geeft, kun je onder andere goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. De notaris in Made weet alles over de authentieke akten en andere soorten akten, je weet dus geheid dat jij altijd weer aan de eisen zult voldoen voor bijvoorbeeld een contract.

Daarnaast zal je dankzij de notaris veel tijd kunnen besparen. Het opmaken van bijvoorbeeld een hypotheek akte kost flink wat tijd, al helemaal voor personen die meerdere huizen in bezit hebben. Het is uiteraard zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen. Door in Made een notariskantoor te vinden, bespaar je jezelf veel inspanning.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Made?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Made.

Kosten notaris Made

Wanneer je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Made dan is het belangrijk om je te oriënteren op de prijzen. Je wil niet denken dat je goedkoop uit bent, maar tegelijkertijd geld kwijt zijn aan iemand die zijn vak niet verstaat, maar je wilt ook niet te veel betalen.

Wat is dan echt de manier om een bedreven notaris kantoor in Made te vinden? Via notaris-kaart.nl vraag je ongecompliceerd diverse offertes op, waarna je je keuze kunt maken. Je weet direct wat je kwijt bent aan een notaris kantoor in Made door een secuur gespecificeerde offerte.

Er zijn allemaal manieren om de tariefstellingen van een notaris kantoor in Made op te bouwen. Dit zijn de meest voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Made

Nu notarissen uit Made vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Made vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Made

Het is uiteraard niet zo dat je het allereerste kantoor maar moet betreden wat er maar bij jou in de regio zit. Als je een paar simpele stappen doorloopt, kom je uit bij een oplossing die wel bij je past. Door deze stappen weet je absoluut dat je een geschikte partij zal vinden. Wanneer je voor jezelf begrijpelijk hebt wat je wilt, helpt het je om een prima uurtarief te krijgen bij een notarispraktijk in Made. Hij moet namelijk wel weten wat je nu precies van hem of haar wil.

Gaat je behoefte uitsluitend over het verkrijgen van raadgeving? Of wil je tevens een hypotheekakte laten opstellen? Afhankelijk van je behoefte kan het tarief ook variëren. Voor een notarispraktijk in Made zien we meestal een tarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de omgeving met gemiddelde ervaring. Ga je voor een professional met wat mindere ervaring, ben je over het algemeen wat minder duur uit. Ga je voor een professional met wat meer ervaring, betaal je vaak wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Made op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Made vergelijken

Ben je er voor jezelf uit en sta je op het punt om in Made notarispraktijk offertes aan te vragen? Mooi! Hier kunnen wij je immers uitstekend bij begeleiden! Ons netwerk is immers flink groot waardoor ook in Made een notarispraktijk te vinden is die precies aansluit op jouw wensen en behoeften.

Dankzij onze offerte-aanvraag kun je simpel in het bezit komen van drie aanbiedingen op maat en je kunt zo eenvoudig vergelijken. Je kunt dit volkomen kosteloos en vrijblijvend doen om zo tot jouw beste keuze voor een in Made gevestigde notarispraktijk te komen. In een persoonlijk gesprek kun je dan je voorkeuren verder kenbaar maken.

Wacht niet langer en vraag meteen nog je vrijblijvende en gratis offertes op wanneer je in Made een notarispraktijk zoekt. Later kun je iedere keer nog een andere route bewandelen, maar wij garanderen dat je met onze offertes succes zult hebben en dat je direct al begint met besparen op je kosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Made

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Made en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Made

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Made terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Made

Gewoon perfect

24 mei 2024

Hoopte al dat mijn notaris zo goed zou zijn.

- Marinus Smit

Vlot een passende notaris geregeld.

17 mei 2024

Ondanks de haast kwestie een notaris gevonden die uitstekend bij onze kwestie pastte. Top!

- Cornelis Visser

Snel een kundige professional

7 mei 2024

Na aanvraag van de offertes kwam ik gauw in gesprek met een partij die exact wist wat mijn omstandigheid benodigd had.

- Sander Kuijpers

Persoonlijk bijgestaan

29 april 2024

Zeer klantvriendelijk en oplossing gericht advies gekregen. Prettig.

- Bianca Janssen

Heel erg vakkundig

22 april 2024

Mijn notaris had duidelijk flink wat ervaring in zijn vakgebied. Dit zorgde voor zeer veel rust.

- Roel Bos

Bekwame notaris in arm genomen

19 april 2024

Deskundige notaris ontdekt die ons geholpen heeft met ons samenlevingscontract.
Ondanks de soort van uitzondering situaties, was het snel gedaan.
Ook vielen de kosten ons erg mee.

- Vincent Driessen

Toch een testament

13 april 2024

Een moment lang nagedacht of ik toch niet een testament zou moeten laten opmaken. Blij met deze beslissing!

- Marieke de Bruin

Kennis van zaken

6 april 2024

Zoals gehoopt, zeer kundig.

- Yvonne Boer

Geen nummer, humane behandeling

29 maart 2024

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Fijn.

- Raymond Sanders

Uitgelichte notarissen uit Made

Nationale Notaris Oosterhout

De Boedingen 39
4906 BA Oosterhout
Nederland

030 242 5672
http://www.nationalenotaris.nl/

Notariskantoor Staden

De Boedingen 39
4906 BA Oosterhout
Nederland

0162 456 055
http://www.staden.nl/

Van Meerwijk Netwerk Notarissen

Raadhuisplein 1
4921 ZJ Made
Nederland

0162 672 570
http://notarisvanmeerwijk.nl/