Notaris Lemmer

Heb jij behoefte aan een expert voor jouw notaris zaken in Lemmer?

Dan ben je aan het juiste adres.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Lemmer verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Lemmer – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Lemmer gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Notaris Lemmer
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 113 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Lemmer, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Oldeouwer, Doniaga en Scharsterbrug bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Lemmer

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Lemmer kan best een moeilijke klus blijken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris in Lemmer. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris van Lemmer kan vinden!

Spring direct naar:

Een bekwame notaris Lemmer vinden

In ieder geval al voor een langere tijd aan het zoeken naar een notaris in Lemmer? Het is niet altijd simpel om bij de juiste persoon uit te komen, die je juridische zaken en officiële aktes onder zijn hoede kan nemen. Wij begrijpen dit maar al te goed. Door het grote aanbod is het complex om de passende partijen nog te vinden. Maar gedurende deze speurtocht zullen wij er echt voor je zijn. Op deze pagina zullen we je dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven wanneer je op zoek gaat naar een notaris in Lemmer. Wegens deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo problematisch als daarvoor.

Je bent in elk geval gedwongen om een notaris in Lemmer te vinden voor:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarbuiten om voor de komende gevallen een notaris in Lemmer te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afwikkeling van een nalatenschap

Alle notarissen uit Lemmer

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Lemmer?

Het passende notariskantoor in Lemmer sluit precies aan bij je behoeften. Het voordeel van een notariskantoor in Lemmer is dat er gewerkt wordt met verschillende notarissen. Je zult bij een notariskantoor in Lemmer dan ook notarissen voor talloze soorten specialismen zien rondlopen. Je kunt dus voor heel veel gevariëerde projecten terecht bij een notariskantoor in Lemmer.

Een algemene notaris kan je veelal verder helpen, maar een notariskantoor kun je vaak een bijzonder specialisme brengen. Een expert kan je vaak net even iets extra’s brengen, als de omstandigheid erom vraagt. Daarmee haal je ook het meeste uit je situatie. Wat dat betreft kan een competent notariskantoor in Lemmer je enorm veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Lemmer?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Lemmer te vinden dat bij je past.

Lemmer notariskantoor testament en samenlevingscontract

Er zijn vele voordelen aan het zoeken in Lemmer naar een notariskantoor. Ten eerste kan deze je flink wat geld besparen bij de aanschaf van een woonhuis of kantoorpand. Vanwege het advies wat een notaris je geeft, kun je bijvoorbeeld goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. In Lemmer bij een notariskantoor ben je aan het geschikte adres voor een samenlevingscontract en een wilsbeschikking. Je weet dus iedere keer dat deze stukken duidelijk en wettig zijn.

Daarbuiten bespaart een notariskantoor je ook flink wat tijd. Het opstellen van een akte is een uiterst zorgvuldige en tijdrovende klus. Het is allicht zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen. Door in Lemmer een notariskantoor te zoeken, bespaar je jezelf flink wat overlast.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Lemmer?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Lemmer.

Wat zijn de kosten voor een notaris kantoor Lemmer

Alvoor je te verdiepen in de kosten is het belangrijk om het verschil tussen een jurist en een notaris te kennen. Dit helpt je om tot de juiste keuze te komen. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische kwesties en raad. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een verweerschrift. Een notaris daarentegen is de partij die in het bijzonder gericht is op de notariële zaken. Daardoor is het een persoon met een hoge mate van specifieke kennis en specialisatie.

Een notaris kantoor in Lemmer is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De taken van een jurist en de taken van een notaris zijn wederzijds niet uitwisselbaar.

De tarieven van een notaris kantoor in Lemmer kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Lemmer

Nu notarissen uit Lemmer vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Lemmer vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notaris Lemmer

Als je een goedkope notarispraktijk in Lemmer zoekt, kun je beter niet het eerste kantoor binnenstappen wat je tegenkomt. Wegens een aantal stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Dankzij deze stappen weet je immers dat je een competente partij zal vinden. Als je voor jezelf scherp hebt wat je wilt, helpt het je om een goed uurtarief te krijgen bij een notarispraktijk in Lemmer. Als de klus duidelijk is, is het een stuk gemakkelijker om een passend tarief af te spreken.

Is het alleen maar nodig om raadgeving te krijgen voor als voorbeeld het overnemen van een woonhuis of wil je misschien een overeenkomst op laten stellen? Door hier rekening mee te houden zal je keuze in een keer een stuk gemakkelijker worden. Voor een notarispraktijk in Lemmer zien we gewoonlijk een uurtarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de buurt met gemiddelde ervaring. Ga je voor een persoon met wat mindere ervaring, ben je over het algemeen wat goedkoper uit. Ga je voor een persoon met wat meer ervaring, betaal je vaak wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Lemmer op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Lemmer vergelijken

Het is natuurlijk een heel goed concept om eerst een aanvraag voor een aanbieding de deur uit te doen. In de offerteaanvraag zul je duidelijk moeten zijn in wat je verwacht en wat je zoekt. Je weet dan bovendien zeker dat je met een expert te maken krijgt, wat ontzettend van belang is in het geval van juridische zaken. Mocht de notarispraktijk in Lemmer iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle manier achter, dit scheelt een boel tijd die overbodig besteed wordt.

Daarna hoef je uitsluitend nog maar een kennismaking in te plannen. Dankzij dit kennismakingsgesprek krijg je meer begrip in wat de notarispraktijk in Lemmer voor jou kan betekenen. Je kunt dan direct kijken of het fijn klikt met die notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Lemmer

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Lemmer en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Lemmer

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Lemmer terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Lemmer

Geld wel maar moeite niet bespaard

16 april 2024

Verklaring van erfrecht opstellen was snel gedaan! En wat kosten kunnen besparen door de
vergelijking voorafgaand. Blij dus!

- Pascal Koning

Afhandeling was super

10 april 2024

Een eerlijke begeleiding in de zaak is alles wat we wilden en gekregen hebben. Super begeleiding gekregen.

- Karin Dijkstra

Zijn geweldig bijgestaan in de zaak

6 april 2024

Een eerlijke afhandeling in de procedure is alles wat we wilden en gekregen hebben. Super begeleiding gekregen.

- Hendrik Hoekstra

Snel geregeld

26 maart 2024

Verzoek verliep rap en de benodigde stukken waren binnen no time opgesteld.Vlot en zonder moeilijk toestanden dus gelukkig met de manier waarop dit gaat.

- Remco de Graaf

Gewoon goed

18 maart 2024

Rap en begrijpelijk geregeld. Dank!

- Petra Veenstra

Notariskantoor was super

12 maart 2024

Heel fijn met het notariskantoor samengewerkt. Afspraak was afspraa, bijzonder prettig.

- Bianca van der Heijden

Kennis van zaken

7 maart 2024

Naar verwachting, behoorlijk verstand van zaken.

- Ronald van Dongen

Prima begeleiding testament!

25 februari 2024

Ik was bang dat het enorm complex zou worden en vooral: duur. Niks is minder waar.
Natuurlijk betaal je vanwege het werk van de notaris maar ik begreep ook nog eens waarvoor wat betreft
de herroeping van mijn testament. Zeer aangenaam.

- Steven Jonker

Direct de geschikte pro gevonden

22 februari 2024

Na verzoek van de offertes kwam ik vlot in aanraking met een partij die haarfijn wist wat mijn zaak nodig had.

- Eveline Blom

Uitgelichte notarissen uit Lemmer

Deurwaarderskantoor Bleeker

Graaf Adolfstraat 35B
8606 BT Sneek
Nederland

0515 548 010
https://www.bleeker-incasso.nl/

Nationale Notaris Sneek

Stationsstraat 66
8601 GG Sneek
Nederland

030 242 5672
http://www.nationalenotaris.nl/

De Wit & Dijkstra Netwerk Notarissen

Westersingel 30A
8601 GR Sneek
Nederland

0515 417 885
http://www.dewit-dijkstra.nl/