Notaris Landhorst

Ben jij opzoek naar een ijzersterke notaris in Landhorst die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Landhorst verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Landhorst – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Landhorst gezocht?

Laat je snel helpen

Notaris Landhorst
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 111 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Landhorst, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Wilbertoord, De Rips en Oploo bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Landhorst

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Landhorst is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor in Landhorst vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris van Landhorst kunt vinden!

Spring direct naar:

Een bekwame notaris Landhorst vinden

Ben je ook op zoek naar een notaris in Landhorst? Het kan uitdagend zijn om uit te komen bij de kundige individu die je juridische zaken en aktes onder handen kan nemen. Wij snappen dit als geen ander. Door het grote aanbod is het lastig om de handige partijen nog te vinden. Maar gedurende deze speurtocht zullen wij er tevens voor je zijn. Op deze site zullen we jou dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven als je op zoek gaat naar een notaris in Landhorst. Vanwege deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo zwaar als daarvoor.

Wanneer je één van onderstaande zaken wilt regelen, ben je iedere keer verplicht om een notaris in Landhorst in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarnaast om voor de onderstaande gevallen een notaris in Landhorst te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en behandeling van een nalatenschap

Alle notarissen uit Landhorst

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Landhorst?

Het geschikte notariskantoor in Landhorst sluit nauwkeurig aan bij je wensen. Een van de vele voordelen van een notariskantoor in Landhorst is dat er verscheidene notarissen werken die je op weg kunnen helpen. Je zult bij een notariskantoor in Landhorst dan ook notarissen voor diverse soorten expertises zien rondlopen. Je kunt zodoende voor een heel breed scala aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Landhorst.

Een kantoor is natuurlijk niet alleen in staat om je hoe dan ook verder te helpen, maar heeft doorgaans ook nog eens een notaris voor je die precies de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Overigens kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Niettemin zijn er allemaal denkbare situaties waar je een specialist aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Hier haal je ook het maximale uit je situatie. Vaak kan een vakkundig notariskantoor in Landhorst je daardoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Landhorst?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Landhorst te vinden dat bij je past.

Landhorst notariskantoor samenlevingscontract & testament

Er zijn talrijke voordelen aan het zoeken in Landhorst naar een notariskantoor. Allereerst kan deze je veel geld besparen bij de aankoop van een woonhuis of bedrijfspand. Met het advies wat een notaris je geeft, kun je bijvoorbeeld goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. In Landhorst bij een notariskantoor ben je aan het juiste adres voor een samenlevingscontract en een testament. Je weet dus immer dat deze aktes glashelder en legaal zijn.

Bovendien zal je vanwege de notaris behoorlijk tijd kunnen besparen. Het opstellen van onder andere een hypotheek akte kost flink wat tijd, al helemaal voor personen die verscheidene huizen in bezit hebben. Je wil hier zelf simpelweg zo weinig mogelijk tijd aan kwijt zijn. De Landhorst notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Landhorst?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Landhorst.

Notaris kosten Landhorst

Het is noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen een gewone jurist en een notaris. Dit is toch de allereerste stap die je moet zetten. Een jurist is de professional die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Denk dan met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris daartegenover is de partij die in het bijzonder gestructureerd is op de notariële zaken. Hierdoor is het een professional met een hoge mate van specifieke kennis en specialisatie.

Het notaris kantoor in Landhorst stelt onder andere de documenten op die komen kijken bij het uitreiken van een hypotheek of bij het opmaken van een wilsbeschikking. De taken van een jurist en de werkzaamheden van een notaris zijn over en weer niet uitwisselbaar.

Er zijn aparte manieren om de tarieven van een notaris kantoor in Landhorst op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Landhorst

Nu notarissen uit Landhorst vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Landhorst vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Landhorst

Indien je een goedkope notarispraktijk in Landhorst zoekt, kun je beter niet het eerste kantoor binnenlopen wat je tegenkomt. Wanneer je een paar makkelijke stappen doorloopt, kom je uit bij een oplossing die wel bij je aansluit. Wanneer je deze stappen volgt, weet je zeker dat je een passende en goedkope partij zult vinden. Door duidelijk te zijn in wat je wilt, kun je over het algemeen in aanraking komen met een notarispraktijk in Landhorst die nauwgezet past bij je voorkeuren. Hij moet immers wel weten wat je nu exact van hem of haar verwacht.

Gaat je behoefte louter over het verkrijgen van raad? Of wil je ook een akte laten opstellen? Middels er rekening mee te houden zal jouw keuze in een keer een stuk makkelijker worden. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Landhorst een standaard uurtarief van €150. Ga je voor iemand met wat minder ervaring, ben je over het algemeen wat goedkoper uit. Ga je voor een professional met wat extra ervaring, betaal je ook wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Landhorst op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Landhorst vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Landhorst notarispraktijk aanbiedingen wilt aanvragen? Gelukkig! Daar kunnen wij je namelijk uitstekend bij begeleiden! Vanuit ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Landhorst aan een notarispraktijk verbinden die past bij jouw behoefte.

Dankzij onze offerte-aanvraag kun je simpel in het bezit komen van drie aanbiedingen op maat en je kunt zo eenvoudig vergelijken. Uiteraard is dit hele proces vrijblijvend en kosteloos, tot het ogenblik dat jij je keuze permanent hebt gemaakt om in Landhorst je notarispraktijk uit te zoeken. Daarna kun je in een kennismaking of bij een afspraak je behoeften verder uiteen zetten.

Wanneer je in Landhorst een notarispraktijk zoekt, is het praktisch om niet langer te wachten en meteen nog een kosteloos en vrijblijvende offerte aan te vragen. Later kun je iedere keer nog een andere weg bewandelen, maar wij beloven dat je met onze offertes succes zult hebben en dat je vandaag al begint met besparen op je onkosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Landhorst

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Landhorst en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Landhorst

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Landhorst terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Landhorst

Helemaal goed in orde

6 maart 2024

Opstellen van testament ging zonder teveel juridische spraak en hierdoor prima.

- Niels Post

Kosten wel maar moeite niet bespaard

25 februari 2024

Verklaring van erfrecht opstellen was rap gedaan! En wat kosten kunnen besparen door de
vergelijking van te voren. Blij dus!

- Richard van der Linden

Aanrader!

22 februari 2024

Verhelderend advies gekregen, echt blij met onze aanvraag op notaris-kaart.

- Rogier Dijkstra

Voelt vertrouwd

12 februari 2024

Partij ontdekt die overtuigend aanvoelt. Aangenaam!

- Daniëlle Mol

Goedkoop is duurkoop

6 februari 2024

Na bedonderd te zijn door mijn voormalige notaris heb ik door notaris-kaart wel een eerlijke notaris getroffen. Kost iets meer, maar levert ook veel meer op.

- Wilhelmus van den Bosch

Super!

25 januari 2024

We hadden snel een notaris via notaris-kaart met zaken rondom ons erfrecht ontdekt. De antwoorden waren helder zonder teveel lastige taal.

- Richard de Koning

Helder uiteenzetting van de kosten ontvangen en deze is netjes opgevolgd. Content dus!

17 januari 2024

- Daniëlle Bosman

Goed werk gekregen

12 januari 2024

Ik was bang dat het erg ingewikkeld zou zijn en overwegend: prijzig. Niets is minder waar.
Naast het werk wat gewoon kritisch gedaan lijkt te zijn, weet ik nu door de uiteenzetting ook precies waar ik voor betaal (herroeping testament). Zeer aangenaam.

- Annemieke van der Laan

Vakkundige notaris

5 januari 2024

In minder dan no-time een kundige notaris. Dankjewel!

- Simone Schouten

Uitgelichte notarissen uit Landhorst

ZwartOpWit Notariaat

Noorderhof 12
5804 BV Venray
Nederland

0478 226 000
http://www.zwartopwitnotariaat.nl/

Mathijsen & Weijs Notarissen

Dr
Doctor Poelsstraat 10
5802 AX Venray

0478 586 100
http://www.mathijsenenweijs.nl/

Schretlen Notaris B.V.

Dorpsstraat 127
5731 JH Mierlo
Nederland

0492 370 090
http://www.schretlennotaris.nl/