Notaris Lamswaarde

Heb jij behoefte aan een expert voor jouw notaris zaken in Lamswaarde?

Lees dan vooral verder.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Lamswaarde verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Lamswaarde – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Lamswaarde gezocht?

Een notaris uit Lamswaarde vinden

Notaris Lamswaarde
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 128 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Lamswaarde, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Graauw, Terhole en Kuitaart bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Lamswaarde

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Lamswaarde is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Lamswaarde vindt die hart heeft voor jouw zaak. Wij vertellen je met alle plezier wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Een bekwame notaris Lamswaarde vinden

Ben je misschien op zoek naar een notaris in Lamswaarde? Het is niet steevast makkelijk om bij de juiste persoon uit te komen, die je juridische zaken en officiële papieren onder zijn hoede kan nemen. Wij snappen dit maar al te goed. Mogelijk zie je door de bomen het bos niet meer. Maar bij deze tocht zullen wij er ook voor je zijn. We laten dan ook alles aan bod komen wat jij nodig hebt, indien je op zoek bent naar een notaris in Lamswaarde. En met deze tips wordt je zoektocht simpeler dan ooit.

Wanneer je één van de volgende zaken wilt regelen, ben je iedere keer verplicht om een notaris in Lamswaarde in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de opvolgende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Lamswaarde te vinden, ook al is dit niet vereist:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afwikkeling van een erfenis

Alle notarissen uit Lamswaarde

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Lamswaarde?

Het geschikte notariskantoor in Lamswaarde sluit precies aan bij je behoeften. Het voordeel van een notariskantoor in Lamswaarde is dat er gewerkt wordt met meerdere notarissen. Je zult bij een notariskantoor in Lamswaarde dan ook notarissen voor verschillende soorten kennisgebieden zien rondlopen. Je kunt derhalve voor een heel breed spectrum aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Lamswaarde.

Een algemene notaris kan je meestal ook helpen, maar een notariskantoor kun je doorgaans een speciaal specialisatie brengen. Niettemin zijn er allemaal denkbare situaties waar je een specialist aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Hier haal je ook het maximale uit je situatie. Vaak kan een kundig notariskantoor in Lamswaarde je daardoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Lamswaarde?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Lamswaarde te vinden dat bij je past.

Lamswaarde notariskantoor testament en samenlevingscontract

We zouden wel tien oorzaken kunnen opnoemen waarom jij tevens zou moeten kiezen voor een Lamswaarde notarispraktijk, je zult nu eenmaal flink veel baat ondervinden bij deze partij. Op de allereerste plaats is het mogelijk om geld te besparen bij de verwerving van een woonhuis. Hier kan men denken aan onder andere lagere onkosten op de akte van hypotheek, de notaris zal je immers van begeleiding voorzien. De notaris in Lamswaarde weet alles over de authentieke akten en overige soorten akten, je weet dus absoluut dat jij altijd weer aan de eisen zult voldoen voor bijvoorbeeld een contract.

Ook zal je dankzij de notaris flink wat tijd over kunnen houden. Het opstellen van onder andere een hypotheek akte kost veel tijd, al helemaal voor mensen die verscheidene woonhuizen in bezit hebben. Het is allicht zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen. Door in Lamswaarde een notariskantoor te vinden, bespaar je jezelf veel overlast.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Lamswaarde?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Lamswaarde.

Wat zijn de kosten van een notaris kantoor Lamswaarde

Het is noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen een gewone jurist en een notaris. Dit is toch de eerste stap die je moet maken. Een jurist is de persoon die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Denk hier met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris anderzijds is de partij die in het bijzonder gericht is op de notariële zaken. Hierdoor is het een professional met een hoge mate van specifieke kennis en specialisatie.

Het notaris kantoor in Lamswaarde stelt bijvoorbeeld de aktes op die komen kijken bij het uitreiken van een krediet of bij het opstellen van een wilsbeschikking. De taken die een notaris op zich neemt, zoals het opstellen van aktes, kunnen niet door een reguliere jurist worden gedaan.

De tariefstellingen van een notaris kantoor in Lamswaarde kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Lamswaarde

Nu notarissen uit Lamswaarde vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Lamswaarde vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notarispraktijk Lamswaarde

Indien je een goedkope notarispraktijk in Lamswaarde zoekt, kun je beter niet het eerste kantoor binnenlopen wat je tegenkomt. Met een aantal stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Als je deze stappen doorloopt, weet je zeker dat je een deskundige en goedkope partij zult vinden. Wanneer je voor jezelf scherp hebt wat je wilt, helpt het je om een fatsoenlijk tarief te krijgen bij een notarispraktijk in Lamswaarde. Als de taak helder is, is het veel simpeler om een passend uurtarief af te spreken.

Is het uitsluitend maar nodig om raad te krijgen voor als voorbeeld het aankopen van een woning of wil je ook een hypotheekakte op laten maken? Met hier rekening mee te houden zal jouw keuze in een keer een stuk simpeler worden. Voor een notarispraktijk in Lamswaarde zien we veelal een uurtarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de omgeving met gemiddelde ervaring. Ga je voor een persoon met wat minder ervaring, ben je over het algemeen wat goedkoper uit. Ga je voor een prof met wat meer ervaring, betaal je wel wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Lamswaarde op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Lamswaarde vergelijken

Het is uiteraard een heel goed idee om eerst een aanvraag voor een aanbieding de deur uit te doen. Het loont als je voor jezelf duidelijk hebt wat je precies wilt. Je weet dan bovendien zeker dat je met een vakkundige te maken krijgt, wat heel belangrijk is in het geval van juridische zaken. Mocht de notarispraktijk in Lamswaarde iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte wijze achter, dit scheelt een boel tijd die overbodig besteed wordt.

Daarna hoef je enkel nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen. Tijdens dit gesprek is het een optie om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Lamswaarde die je voor je hebt. Je kunt dan ogenblikkelijk kijken of het goed klikt met deze notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Lamswaarde

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Lamswaarde en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Lamswaarde

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Lamswaarde terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Lamswaarde

Goed en snel geregeld

19 mei 2024

Opstellen van testament ging zonder teveel juridische taal en daarom uitstekend.

- Dave Willemsen

Zeer vakkundig

15 mei 2024

Een werkelijke prof getroffen. Dat gaf veel zekerheid tijdens het traject..

- Wilhelmus Smeets

Ze had kennis van zaken

8 mei 2024

Ze was enorm professioneel en kundig. Fantastisch!

- Paulus Smits

Vertrouwelijke notaris ingeschakeld

2 mei 2024

Zeer vertrouwelijke kwestie goed geregeld door de notaris.

- Joyce van Vliet

Individueel bijgestaan

25 april 2024

Zeer klantvriendelijk en oplossing gericht advies gekregen. Super.

- Leonie de Jonge

Vliegensvlug een vakkundige professional

18 april 2024

Na de offertes vlug de geschikte keuze kunnen maken. Contact volgde vlug.

- Leonie Schouten

Een persoon die snapt waar hij het over heeft

13 april 2024

Direct de juiste man ontdekt. Schitterend!

- Tessa Kramer

Goedkoop is duurkoop

6 april 2024

Na allereerst zelfstandig gezocht te hebben en veel geld kwijt te zijn geraakt aan een goedkope notaris, heb ik via notaris-kaart een uitblinker aan de haak geslagen. Kost wat meer, maar levert ook een stuk meer op.

- Vanessa de Leeuw

Ervaring met notariskantoor was super

30 maart 2024

Heel fijn met het notariskantoor samengewerkt. Afspraken werden mooi op tijd nagekomen!

- Adriaan Jonker

Uitgelichte notarissen uit Lamswaarde

Goethem Notariskantoor Van

Spoorweg 13
4561 XZ Hulst
Nederland

0114 312 821
http://www.notarisvangoethem.nl/

Notariskantoor Van Goethem, Spoorweg, Hulst

Spoorweg 13
4561 XZ Hulst
Nederland

0114 312 821
http://www.notarisvangoethem.nl/

Notaris Stolker

's-Gravenhofplein 9
4561 AJ Hulst
Nederland

0114 314 355
http://www.notaris-stolker.nl/