Notaris Lamswaarde

Heb jij behoefte aan een expert voor jouw notaris zaken in Lamswaarde?

Lees dan vooral verder.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Lamswaarde verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Lamswaarde – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Notaris Lamswaarde gezocht?

Een notaris uit Lamswaarde vinden

Notaris Lamswaarde
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 111 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Lamswaarde, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Graauw, Terhole en Kuitaart bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Lamswaarde

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Lamswaarde is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Lamswaarde vindt die hart heeft voor jouw zaak. Wij vertellen je met alle plezier wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Een bekwame notaris Lamswaarde vinden

Ben je misschien op zoek naar een notaris in Lamswaarde? Het is niet steevast makkelijk om bij de juiste persoon uit te komen, die je juridische zaken en officiële papieren onder zijn hoede kan nemen. Wij snappen dit maar al te goed. Mogelijk zie je door de bomen het bos niet meer. Maar bij deze tocht zullen wij er ook voor je zijn. We laten dan ook alles aan bod komen wat jij nodig hebt, indien je op zoek bent naar een notaris in Lamswaarde. En met deze tips wordt je zoektocht simpeler dan ooit.

Wanneer je één van de volgende zaken wilt regelen, ben je iedere keer verplicht om een notaris in Lamswaarde in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de opvolgende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Lamswaarde te vinden, ook al is dit niet vereist:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afwikkeling van een erfenis

Alle notarissen uit Lamswaarde

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Lamswaarde?

Het geschikte notariskantoor in Lamswaarde sluit precies aan bij je behoeften. Het voordeel van een notariskantoor in Lamswaarde is dat er gewerkt wordt met meerdere notarissen. Je zult bij een notariskantoor in Lamswaarde dan ook notarissen voor verschillende soorten kennisgebieden zien rondlopen. Je kunt derhalve voor een heel breed spectrum aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Lamswaarde.

Een algemene notaris kan je meestal ook helpen, maar een notariskantoor kun je doorgaans een speciaal specialisatie brengen. Niettemin zijn er allemaal denkbare situaties waar je een specialist aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Hier haal je ook het maximale uit je situatie. Vaak kan een kundig notariskantoor in Lamswaarde je daardoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Lamswaarde?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Lamswaarde te vinden dat bij je past.

Lamswaarde notariskantoor testament en samenlevingscontract

We zouden wel tien oorzaken kunnen opnoemen waarom jij tevens zou moeten kiezen voor een Lamswaarde notarispraktijk, je zult nu eenmaal flink veel baat ondervinden bij deze partij. Op de allereerste plaats is het mogelijk om geld te besparen bij de verwerving van een woonhuis. Hier kan men denken aan onder andere lagere onkosten op de akte van hypotheek, de notaris zal je immers van begeleiding voorzien. De notaris in Lamswaarde weet alles over de authentieke akten en overige soorten akten, je weet dus absoluut dat jij altijd weer aan de eisen zult voldoen voor bijvoorbeeld een contract.

Ook zal je dankzij de notaris flink wat tijd over kunnen houden. Het opstellen van onder andere een hypotheek akte kost veel tijd, al helemaal voor mensen die verscheidene woonhuizen in bezit hebben. Het is allicht zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen. Door in Lamswaarde een notariskantoor te vinden, bespaar je jezelf veel overlast.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Lamswaarde?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Lamswaarde.

Wat zijn de kosten van een notaris kantoor Lamswaarde

Het is noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen een gewone jurist en een notaris. Dit is toch de eerste stap die je moet maken. Een jurist is de persoon die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Denk hier met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris anderzijds is de partij die in het bijzonder gericht is op de notariële zaken. Hierdoor is het een professional met een hoge mate van specifieke kennis en specialisatie.

Het notaris kantoor in Lamswaarde stelt bijvoorbeeld de aktes op die komen kijken bij het uitreiken van een krediet of bij het opstellen van een wilsbeschikking. De taken die een notaris op zich neemt, zoals het opstellen van aktes, kunnen niet door een reguliere jurist worden gedaan.

De tariefstellingen van een notaris kantoor in Lamswaarde kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Lamswaarde

Nu notarissen uit Lamswaarde vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Lamswaarde vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notarispraktijk Lamswaarde

Indien je een goedkope notarispraktijk in Lamswaarde zoekt, kun je beter niet het eerste kantoor binnenlopen wat je tegenkomt. Met een aantal stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Als je deze stappen doorloopt, weet je zeker dat je een deskundige en goedkope partij zult vinden. Wanneer je voor jezelf scherp hebt wat je wilt, helpt het je om een fatsoenlijk tarief te krijgen bij een notarispraktijk in Lamswaarde. Als de taak helder is, is het veel simpeler om een passend uurtarief af te spreken.

Is het uitsluitend maar nodig om raad te krijgen voor als voorbeeld het aankopen van een woning of wil je ook een hypotheekakte op laten maken? Met hier rekening mee te houden zal jouw keuze in een keer een stuk simpeler worden. Voor een notarispraktijk in Lamswaarde zien we veelal een uurtarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de omgeving met gemiddelde ervaring. Ga je voor een persoon met wat minder ervaring, ben je over het algemeen wat goedkoper uit. Ga je voor een prof met wat meer ervaring, betaal je wel wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Lamswaarde op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Lamswaarde vergelijken

Het is uiteraard een heel goed idee om eerst een aanvraag voor een aanbieding de deur uit te doen. Het loont als je voor jezelf duidelijk hebt wat je precies wilt. Je weet dan bovendien zeker dat je met een vakkundige te maken krijgt, wat heel belangrijk is in het geval van juridische zaken. Mocht de notarispraktijk in Lamswaarde iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte wijze achter, dit scheelt een boel tijd die overbodig besteed wordt.

Daarna hoef je enkel nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen. Tijdens dit gesprek is het een optie om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Lamswaarde die je voor je hebt. Je kunt dan ogenblikkelijk kijken of het goed klikt met deze notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Lamswaarde

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Lamswaarde en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Lamswaarde

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Lamswaarde terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Lamswaarde

Aanrader

22 november 2023

Uit persoonlijke ervaring raden wij notaris-kaart en zodoende de offerte aanvraag aan.

- Hendrikus Bos

Uiteindelijk een testament

18 november 2023

Een tijd lang overwogen of ik toch niet een testament zou moeten laten opstellen. Blij met deze keuze!

- Tamara Driessen

Geen zorgen gehad

6 november 2023

Te doen krijgen met een erfenis is al treurig op zich. De notaris die we daar gevonden hebben heeft ons hierin ontzorgd zover dat kon, heel fijn.

- Annemarie de Leeuw

Goedkoop is duurkoop

30 oktober 2023

Na bedonderd te zijn door mijn vroegere notaris heb ik door notaris-kaart wel een eerlijke notaris getroffen. Kost iets meer, maar levert ook flink wat meer op.

- Cornelia Gerritsen

Goedkoop en goed!

29 oktober 2023

Verklaring van erfrecht opstellen was vlot gedaan! Wel echt aan te raden om te vergelijken, daarom wat kosten bespaard. Met die reden ben ik tevreden!

- Evelien Brouwer

Top advies gekregen!

12 oktober 2023

Een aanrader, een begrijpelijk gesprek en correct advies.

- Marianne Vermeulen

Een prof die weet waar die het over heeft

6 oktober 2023

Direct de juiste man gevonden. Bedankt!

- Judith Prins

Minder duur uit dan ik dacht

30 september 2023

Kosten vielen behoorlijk minder hoog uit dan ik dacht.

- Marinus de Bruin

Vlug afgehandeld

23 september 2023

Verzoek verliep rap en de benodigde stukken waren binnen no time opgesteld.Vlot en zonder lastig gedoe dus blij met de wijze waarop dit gaat.

- Miranda van Dijk

Uitgelichte notarissen uit Lamswaarde

Goethem Notariskantoor Van

Spoorweg 13
4561 XZ Hulst
Nederland

0114 312 821
http://www.notarisvangoethem.nl/

Notariskantoor Van Goethem, Spoorweg, Hulst

Spoorweg 13
4561 XZ Hulst
Nederland

0114 312 821
http://www.notarisvangoethem.nl/

Notaris Stolker

's-Gravenhofplein 9
4561 AJ Hulst
Nederland

0114 314 355
http://www.notaris-stolker.nl/