Notaris Jistrum

Behoefte aan een betaalbare notaris in Jistrum die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Jistrum verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Jistrum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Jistrum gezocht?

Nu notaris offertes vergelijken

Notaris Jistrum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 123 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Jistrum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Eastermar, Zwaagwesteinde en Twijzel bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Jistrum

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Jistrum is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een notaris in Jistrum. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris uit Jistrum kunt vinden!

Spring direct naar:

Een top notaris Jistrum vinden

Tevens al voor een langere tijd aan het zoeken naar een notaris in Jistrum? Het is niet steevast makkelijk om bij de juiste professional uit te komen, die jouw juridische zaken en officiële aktes onder zijn hoede kan nemen. Wij begrijpen dit als geen ander. Door het grote aanbod is het complex om de geschikte partijen nog te herkennen. Maar gedurende deze expeditie zullen wij er zeker weten voor je zijn. Op deze pagina zullen we jou dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven voordat je op zoek gaat naar een notaris in Jistrum. En dankzij deze tips wordt je zoektocht eenvoudiger dan ooit.

Je bent in elk geval verplicht om een notaris in Jistrum te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarbuiten om voor de opvolgende gevallen een notaris in Jistrum te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afhandeling van een nalatenschap

Alle notarissen uit Jistrum

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Jistrum?

Een competent notariskantoor in Jistrum kan je juist helpen met de gebeurtenis waar jij een notaris voor wilt inhuren. Het voordeel van een notariskantoor in Jistrum is dat er gewerkt wordt met een aantal notarissen. Je zult bij een notariskantoor in Jistrum dan ook notarissen voor allerlei soorten vakgebieden zien rondlopen. Je kunt dus voor erg veel gevariëerde projecten terecht bij een notariskantoor in Jistrum.

Een algemene notaris kan je meestal verder helpen, maar een notariskantoor kun je regelmatig een expliciet specialisme brengen. Een deskundige kan je vaak net even iets extra’s brengen, indien de omstandigheid erom vraagt. Hiermee haal je ook het meeste uit je situatie. Wat dat betreft kan een competent notariskantoor in Jistrum je enorm veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Jistrum?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Jistrum te vinden dat bij je past.

Jistrum notariskantoor testament & samenlevingscontract

Ben je een expeditie gestart naar die geweldige notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opstellen van stukken? Overweeg dan zeker in Jistrum een notariskantoor te zoeken voor deze taak. Ook het opstellen van een notarieel wilsbeschikking is iets wat personen in Jistrum via notariskantoor willen laten doen.

Je bent dan over het algemeen gegarandeerd van een wettelijk document, waarin alle afspraken nadrukkelijk zijn beschreven. De wettigheid van het document is wel zeer noodzakelijk wanneer het benodigd is dat hetgeen in het geschrift staat ook uitgevoerd wordt. Doorgaans is dat pas bij het verbreken van de overeenkomst in kwestie. Je wil dan dat alles begrijpelijk is verwoord, goed is beschreven en dat het zonder enige twijfel helder is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de verdeling eruit komt te zien.

Evengoed is het opheffen van een liefdesrelatie niet de enige beweegreden om een samenlevingscontract wat in Jistrum via notariskantoor is opgesteld te laten beëindigen. In ieder geval een huwelijk of geregistreerd partnerschap kan de condities van een samenlevingscontract laten opheffen. Vraag in Jistrum je notariskantoor naar de condities!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Jistrum?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Jistrum.

Notaris kosten Jistrum

Voor je te verdiepen in de onkosten is het noodzakelijk om het verschil tussen een jurist en een notaris te kennen. Het is toch de allereerste stap die je moet zetten. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische affaires en raadgeving. Je kunt onder andere denken aan een bezwaar. Een notaris anderzijds is de partij die in het speciaal gericht is op de notariële zaken. Daardoor is het een persoon met een hoge mate van specifieke kennis en specialisatie.

Het notaris kantoor in Jistrum stelt onder andere de documenten op die komen kijken bij het verstrekken van een lening of bij het opstellen van een testament. De taken van een jurist en de taken van een notaris zijn onderling niet uitwisselbaar.

Er zijn allemaal manieren om de prijzen van een notaris kantoor in Jistrum op te bouwen. Dit zijn de meest voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Jistrum

Nu notarissen uit Jistrum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Jistrum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Jistrum

Wanneer je een goedkope notarispraktijk in Jistrum zoekt, kun je beter niet het eerste kantoor binnenstappen wat je tegenkomt. Met een aantal stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Wanneer je deze stappen volgt, weet je zeker dat je een geschikte en goedkope partij zult vinden. Wanneer je voor jezelf helder hebt wat je wilt, helpt het je om een prima uurtarief te krijgen bij een notarispraktijk in Jistrum. Als de opdracht glashelder is, is het een stuk simpeler om een passend tarief af te spreken.

Gaat je wens louter over het verwerven van begeleiding? Of wil je bovendien een hypotheekakte laten opmaken? Door er rekening mee te houden zal jouw keuze in een keer een stuk makkelijker worden. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Jistrum een gebruikelijk tarief van €150. Ga je voor een professional met wat minder ervaring, ben je over het algemeen wat minder duur uit. Ga je voor een persoon met wat meer ervaring, betaal je vaak wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Jistrum op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Jistrum vergelijken

Ben je er voor jezelf uit en sta je op het punt om in Jistrum notarispraktijk aanbiedingen aan te vragen? Top! Hier helpen we je graag bij! Via ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Jistrum aan een notarispraktijk verbinden die past bij je voorkeuren.

Je vraagt simpel via onze offerte-aanvraag drie aanbiedingen op en je offerteaanvraag wordt snel beantwoord door sommige partijen die voor jou boeiend zijn. Natuurlijk is dit hele proces vrijblijvend en kosteloos, tot het ogenblik dat jij je keuze definitief hebt gemaakt om in Jistrum je notarispraktijk uit te zoeken. Hierna kun je in een gesprek of gedurende een afspraak je behoefte verder uiteen zetten.

Wanneer je in Jistrum een notarispraktijk zoekt, is het praktisch om niet langer te wachten en direct nog een gratis en vrijblijvende prijsopgave op te vragen. Je kunt natuurlijk nog beslissen om een andere optie te proberen, maar via onze aanbiedingen heb je gegarandeerd succes en begint je besparing direct nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Jistrum

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Jistrum en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Jistrum

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Jistrum terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Jistrum

Door raad en daad bijgestaan

19 mei 2024

Een persoon gevonden die van aanpakken wist. Zeer veel aan gehad. Geweldig!

- Mirjam Meijer

Notariskantoor was super

13 mei 2024

Het kantoor waar we mee hebben samengewerkt was super! Afspraak was afspraa, bijzonder prettig.

- Marijke van der Horst

Competent en vakkundig.

11 mei 2024

Er werd vaak tijd voor ons genomen en geen voorstel was teveel.

- Lisette van Veen

Voorbeeldig georganiseerd

2 mei 2024

Had in korte periode een mooie aanbieding op maat, super!

- Judith Jonker

Had dit veel eerder moeten doen

21 april 2024

Na opgelicht te zijn door mijn eerdere notaris heb ik via notaris-kaart wel een eerlijke notaris gevonden. Had ik veel eerder moeten doen.

- Arjan Post

Professionele en ervaren

14 april 2024

Er werd veel tijd voor ons genomen en geen verzoek was teveel.

- Marleen Sanders

Geen zorgen gehad

9 april 2024

De erfenis geregeld krijgen is al ingewikkeld en langdradig genoeg. Gelukkig hebben we door
de gevonden notaris hierin een zorg minder gehad.

- Ruben van de Ven

Gewoon goed

1 april 2024

Duidelijk en vlot. Bedankt!

- Pascal Smits

Begrijpelijk opgave van de kosten ontvangen en deze is netjes opgevolgd. Content dus!

28 maart 2024

- Martin Huisman

Uitgelichte notarissen uit Jistrum

Notarispraktijk mr. G. Huizinga B.V.

Doniawei 75
9104 GJ Damwâld
Nederland

0511 421 201
http://www.notarisleegstra.nl/

Notaris Leegstra

Blauhússtrjitte 2
9104 EV Damwâld
Nederland

0511 421 201
http://www.notarisleegstra.nl/

Notarispraktijk Beugelink

Kerkstraat 5-11
9291 CA Kollum
Nederland

0511 451 805
http://www.notarisbeugelink.nl/