Notaris IJmuiden

Heb jij behoefte aan een expert voor jouw notaris zaken in IJmuiden?

Dan ben je aan het juiste adres.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris IJmuiden verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit IJmuiden – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Notaris IJmuiden gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Notaris IJmuiden
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 65 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in IJmuiden, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Wijk aan Zee, Velsen Noord en Velsen Zuid bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris IJmuiden

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in IJmuiden kan best een moeilijke klus blijken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris uit IJmuiden. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste notaris uit IJmuiden kan vinden!

Spring direct naar:

Een professionele notaris IJmuiden vinden

Ook al voor een lange tijd aan het zoeken naar een notaris in IJmuiden? Het kan moeilijk zijn om uit te komen bij de kundige persoon die je juridische zaken en documenten onder handen kan nemen. Wij begrijpen dit maar al te goed. Door het flinke aanbod is het uitdagend om de kundige partijen nog te zien. Maar bij deze tocht zullen wij er echt voor je zijn. Op deze website zullen we je dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven wanneer je op zoek gaat naar een notaris in IJmuiden. Dankzij deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo moeilijk als voorheen.

Wanneer je één van onderstaande zaken wilt regelen, ben je steevast verplicht om een notaris in IJmuiden in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren verder om voor de onderstaande gevallen een notaris in IJmuiden te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en behandeling van een nalatenschap

Alle notarissen uit IJmuiden

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor IJmuiden?

Het goede notariskantoor in IJmuiden sluit nauwkeurig aan bij je behoeften. Het voordeel van een notariskantoor in IJmuiden is dat er gewerkt wordt met een aantal notarissen. Je zult bij een notariskantoor in IJmuiden dan ook notarissen voor allemaal soorten specialismen zien rondlopen. Je kunt dus voor heel veel verschillende projecten terecht bij een notariskantoor in IJmuiden.

Een kantoor is zodoende niet uitsluitend in staat om je hoe dan ook verder te helpen, maar heeft vaak ook nog eens een notaris voor je die precies de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Overigens kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Desondanks zijn er allemaal denkbare gevallen waar je een expert aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je zometeen ook niet voor complexe verrassingen te staan. Vaak kan een kundig notariskantoor in IJmuiden je daarom juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit IJmuiden?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor IJmuiden te vinden dat bij je past.

IJmuiden notariskantoor samenlevingscontract en testament

Ben je een expeditie gestart naar die geschikte notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opstellen van aktes? Laat je dan vooral eens inspireren door in IJmuiden een notariskantoor te raadplegen. Ook het opstellen van een notarieel testament is iets wat men in IJmuiden via notariskantoor willen laten doen.

Je weet dan sowieso dat je een legaal document krijgt, waarin alles glashelder en juridisch juist is beschreven. Dit komt buitengewoon goed van pas wanneer een samenlevingscontract belangrijk wordt. Veelal is dat pas bij het verbreken van de regeling in kwestie. In dit soort tijden is het van betekenis dat het document duidelijk is, wettig is en dat er zonder enige twijfel is gedocumenteerd hoe de verdeling van bezittingen eruit moet komen te zien.

Echter is het afbreken van een liefdesrelatie niet de enige reden om een samenlevingscontract wat in IJmuiden via notariskantoor is opgesteld te laten beëindigen. In ieder geval een trouwerij of geregistreerd partnerschap kan de voorwaarden van een samenlevingscontract laten verbreken. Vraag in IJmuiden je notariskantoor naar de condities!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract IJmuiden?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor IJmuiden.

Notaris kosten IJmuiden

Als je op zoek gaat naar een notaris kantoor in IJmuiden dan is het raadzaam om je te oriënteren op de tarieven. Je wilt immers niet te veel geld kwijt zijn voor een notaris, maar gelijktijdig wil je ook voorkomen dat je voordelig uit lijkt te zijn, maar tegen een teleurstellende notaris aanloopt.

Maar hoe vind je dan wel dat passende notaris kantoor in IJmuiden? Je vraagt gewoon via ons meerdere offertes op en je maakt op basis daarvan eenvoudig de slimste keuze. Je weet onmiddellijk wat je kwijt bent aan een notaris kantoor in IJmuiden met een zorgvuldig gespecificeerde prijsopgave.

Er zijn allerlei manieren om de kosten van een notaris kantoor in IJmuiden op te bouwen. Dit zijn de meest voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio IJmuiden

Nu notarissen uit IJmuiden vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit IJmuiden vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris IJmuiden

De tariefstelling voor een notarispraktijk in IJmuiden kunnen veel uiteen lopen om talloze oorzaken. Er bestaat onderling aanzienlijk wat onderscheid tussen de diverse notarispraktijken in IJmuiden. Tarieven kunnen stevig verschillen op basis van ervaring en kundigheid, maar ook op basis van populariteit.

Een notarispraktijk in IJmuiden die net gestart is, of uit enkel één of twee notarissen bestaat, kost over het algemeen iets minder als een notarispraktijk in IJmuiden die veel steviger is opgezet en tientallen notarissen onder contract heeft.

Een methode om de goedkoopste notarispraktijk in IJmuiden te vinden is door verschillende offertes te vergelijken en de minst dure te kiezen. Let er hierbij wel op dat de notaris van je keuze wel past bij jouw situatie. Probeer ook te achterhalen wat het ene notariskantoor precies minder duur maakt dan het andere notariskantoor, zodat je een doordacht beslissing neemt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van IJmuiden op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris IJmuiden vergelijken

Ben je er voor jezelf uit en sta je op het punt om in IJmuiden notarispraktijk aanbiedingen aan te vragen? Fijn! Daar kunnen wij je namelijk ideaal bij begeleiden! Via ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in IJmuiden aan een notarispraktijk koppelen die past bij jouw behoefte.

Je vraagt gemakkelijk via onze offerte-aanvraag drie offertes op en je offerteaanvraag wordt snel beantwoord door verschillende partijen die voor jou interessant zijn. Vanzelfsprekend is dit hele proces vrijblijvend en kosteloos, tot het moment dat jij je keuze permanent hebt gemaakt om in IJmuiden je notarispraktijk uit te zoeken. Hierna kun je in een consult of bij een afspraak je wensen verder uiteen zetten.

Indien je in IJmuiden een notarispraktijk zoekt, is het belangrijk om niet langer te wachten en nu nog een gratis en vrijblijvende prijsopgave op te vragen. Later kun je iedere keer nog een andere weg bewandelen, maar wij garanderen dat je met onze offertes succes zult hebben en dat je direct al start met besparen op je onkosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken IJmuiden

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit IJmuiden en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

IJmuiden

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit IJmuiden terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in IJmuiden

Goedkope notaris

12 juli 2022

We waren op zoek naar een notaris die lage tarieven rekende, wegens onze opstartfase.
Gelukt via notaris-kaart en content met de gang van zaken naderhand.

- Paul de Boer

Vlug de juiste specialist ontdekt

4 juli 2022

Na de offertes vlug de passende keuze kunnen maken. Gesprek volgde gauw.

- Angelique Schipper

Snel een bijpassende notaris geregeld.

30 juni 2022

Ongeacht de spoed kwestie een notaris gevonden die uitstekend bij onze kwestie pastte. Super!

- Annemarie Jacobs

Content met afhandeling

21 juni 2022

Gewoon voldaan met de gang van zaken rondom onze samenlevingscontract.

- Natasja Timmermans

Vakkundige notaris

14 juni 2022

Razendsnel de geschikte man ontdekt. Dankjewel!

- Barry Vink

Lage kosten

10 juni 2022

In verband met de oprichting van onze coöperatie zochten wij een een betaalbare notaris.
Gauw gevonden bij notaris-kaart en blij gestemd met de rapheid.

- Marinus Bosch

Tevreden met begeleiding

5 juni 2022

Gewoon voldaan met de gang van zaken rondom onze samenlevingscontract.

- Petronella van Vliet

De notaris was zeer bereikbaar

27 mei 2022

We konden de notaris zo goed als altijd bereiken voor beraad, erg fijn.

- Maria Koster

Voldaan met afgeleverd werk

16 mei 2022

Eenvoudig gelukkig met de gang van zaken rondom onze samenlevingscontract.

- Wendy Brouwer

Uitgelichte notarissen uit IJmuiden

De Meershoef Beheer B.V.

De Savornin Lohmanlaan 3
1981 CA Velsen-Zuid
Nederland

0255 547 547
http://www.roedanotaris.nl/

The Smit

De Savornin Lohmanlaan 1
1981 CA Velsen-Zuid
Nederland

0255 547 547
http://www.roedanotaris.nl/

Notariskantoor De Kiewit Buijsman Wientjes in

Hoofdstraat 236
2071 EP Santpoort-Noord
Nederland

023 538 3434
http://www.dekiewit.nl/