Notaris Horssen

Ben jij op zoek naar een professional voor jouw notaris zaken in Horssen?

Dan ben je op de goede plek.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Horssen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Horssen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Horssen gezocht?

Een notaris uit Horssen vinden

Notaris Horssen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 128 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Horssen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Altforst, Appeltern en Batenburg bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Horssen

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Horssen is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een notariskantoor binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor in Horssen vindt die hart heeft voor jouw zaak. Wij vertellen je met alle plezier wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Een professionele notaris Horssen vinden

Echt al voor een lange periode aan het zoeken naar een notaris in Horssen? Het is niet immer makkelijk om bij de juiste professional uit te komen, die je juridische zaken en officiële stukken onder zijn hoede kan nemen. Wij begrijpen dit maar al te goed. Door het grote aanbod is het uitdagend om de praktische partijen nog te herkennen. Maar bij deze tocht zullen wij er echt voor je zijn. We laten dan ook alles aan bod komen wat jij nodig hebt, indien je op zoek bent naar een notaris in Horssen. Dankzij deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo lastig als daarvoor.

Indien je één van de volgende zaken wilt organiseren, ben je immer verplicht om een notaris in Horssen in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarbuiten om voor de onderstaande gevallen een notaris in Horssen te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afwikkeling van een erfenis

Alle notarissen uit Horssen

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Horssen?

Het goede notariskantoor in Horssen sluit nauwkeurig aan bij je behoeften. Een van de vele voordelen van een notariskantoor in Horssen is dat er een aantal notarissen werken die je ook kunnen helpen. Je zult bij een notariskantoor in Horssen dan ook notarissen voor allemaal soorten vakgebieden zien rondlopen. Je kunt dus voor enorm veel gevariëerde projecten terecht bij een notariskantoor in Horssen.

Een kantoor is dus niet alleen in staat om je sowieso verder te helpen, maar heeft regelmatig ook nog eens een notaris voor je die uitgerekend de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Natuurlijk kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Evengoed zijn er aparte denkbare situaties waar je een autoriteit aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je straks ook niet voor vervelende verrassingen te staan. Vaak kan een kundig notariskantoor in Horssen je daarom juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Horssen?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Horssen te vinden dat bij je past.

Horssen notariskantoor samenlevingscontract & testament

We zouden wel tien aanleidingen kunnen opgeven waarom jij tevens zou moeten kiezen voor een Horssen notarispraktijk, je zal nu simpelweg flink veel baat ondervinden bij deze partij. Ten eerste kan deze je flink wat geld besparen bij de aankoop van een huis of kantoorpand. Hierbij kan men denken aan bijvoorbeeld lagere kosten op de akte van hypotheek, de notaris zal je namelijk van advies voorzien. In Horssen bij een notariskantoor ben je aan het geschikte adres voor een samenlevingscontract en een testament. Je weet dus immer dat deze papieren helder en wettelijk zijn.

Tevens bespaart een notariskantoor je ook behoorlijk tijd. Het opstellen van onder andere een hypotheek akte kost veel tijd, al helemaal voor mensen die een aantal huizen in bezit hebben. Je wil hier zelf simpelweg zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn. Door in Horssen een notariskantoor te vinden, bespaar je jezelf flink wat inspanning.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Horssen?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Horssen.

Kosten notaris Horssen

Wanneer je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Horssen dan is het slim om je te oriënteren op de onkosten. Je wilt namelijk niet te veel geld kwijt zijn voor een notaris, maar tegelijkertijd wil je ook voorkomen dat je betaalbaar uit lijkt te zijn, maar tegen een teleurstellende notaris aanloopt.

Wat is dan wel de wijze om een handig notaris kantoor in Horssen te vinden? Via notaris-kaart.nl vraag je gemakkelijk een aantal offertes op, waarna je je keuze kunt maken. Je weet direct wat je kwijt bent aan een notaris kantoor in Horssen door een zorgvuldig gespecificeerde offerte.

De kosten van een notaris kantoor in Horssen kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Horssen

Nu notarissen uit Horssen vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Horssen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Horssen

Als je een goedkope notarispraktijk in Horssen zoekt, kun je beter niet het allereerste kantoor binnentreden wat je tegenkomt. Door een paar stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Door deze stappen weet je zeker weten dat je een passende partij zal vinden. Als je voor jezelf begrijpelijk hebt wat je wilt, helpt het je om een fijn uurtarief te krijgen bij een notarispraktijk in Horssen. Hij moet immers wel weten wat je nu exact van hem of haar verwacht.

Gaat je wens louter over het verkrijgen van raad? Of wil je verder een overeenkomst laten opstellen? Middels hier rekening mee te houden zal je keuze in een keer een stuk makkelijker worden. Voor een notarispraktijk in Horssen zien we gemiddeld een tarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de buurt met gemiddelde ervaring. Ga je voor een professional met wat mindere ervaring, ben je over het algemeen wat minder duur uit. Ga je voor een professional met wat meer ervaring, betaal je wel wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Horssen op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Horssen vergelijken

Ben je er voor jezelf uit en sta je op het punt om in Horssen notarispraktijk offertes aan te vragen? Gelukkig! Daar kunnen wij je namelijk uitstekend bij bijstaan! Met ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Horssen aan een notarispraktijk verbinden die past bij jouw voorkeuren.

Via onze offerte-aanvraag kun je eenvoudig in het bezit komen van drie offertes op maat en je kunt zo simpel vergelijken. Je kunt dit geheel gratis en vrijblijvend doen om zo tot jouw allerbeste keuze voor een in Horssen gevestigde notarispraktijk te komen. In een persoonlijk gesprek kun je dan je behoeften verder kenbaar maken.

Wacht niet langer en vraag nu nog je vrijblijvende en kosteloos offertes op wanneer je in Horssen een notarispraktijk zoekt. Je kunt altijd nog besluiten om een overige optie te proberen, maar via onze offertes heb je geheid succes en begint je besparing direct nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Horssen

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Horssen en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Horssen

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Horssen terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Horssen

Gewoon top!

20 juli 2024

Boven verwachting! Grandioos!

- Mark Bakker

Echte autoriteit binnen rechtsgebied

12 juli 2024

Een echte prof getroffen. Dit zorgde voor heel veel ontspanning.

- Alexander Boer

Een persoon die snapt waar hij het over heeft

3 juli 2024

Binnen no-time een deskundige notaris. Fantastisch!

- Klaas Postma

Simpelweg perfect!

25 juni 2024

Boven verwachting! Super!

- Ruben de Jonge

Deskundig en vakkundig.

19 juni 2024

Er werd ruim tijd voor ons genomen en geen verzoek was teveel.

- Bianca van der Heijden

Goede notariële ondersteuning

9 juni 2024

Geholpen door een professional die enorm met me meeleeft, erg welkom.

- Kevin de Bruin

Goede afwikkeling testament!

4 juni 2024

We hadden een zorg dat het moeizaam zou zijn en ook veel zou kosten. Gelukkig was het omgekeerde waar. Gelukkig was het tegendeel aan de orde.
Begrijpelijk betaal je vanwege het werk van de notaris echter ik begreep ook nog eens waarvoor wat betreft
de herroeping van mijn wilsbeschikking. Erg aangenaam.

- Jacobus de Jong

Minder duur uit dan ik dacht

26 mei 2024

Kosten vielen een stuk minder hoog uit dan ik dacht.

- Richard de Jonge

Ervaring met notaris was top

19 mei 2024

Het kantoor waar we mee hebben samengewerkt was super! Afspraken werden mooi op tijd nagekomen!

- Catharina Smit

Uitgelichte notarissen uit Horssen

v. Drongelen Not./Juridische Dienstverlening B.V.

Molenstraat 43
5373 AM Herpen
Nederland

0412 487 111
https://www.dv-vd.nl/

De Vree Van Drongelen Notarissen – Adviseurs

Burgemeester van Erpstraat 16
5351 AW Berghem
Nederland

0412 487 111
http://www.dv-vd.nl/

Notaris Barbara van Kampen

Monseigneur van Den Boerpark 2
2A
5342 CD Oss

0412 626 333
http://www.notarisoss.nl/