Notaris Gieten

Ben jij opzoek naar een ijzersterke notaris uit Gieten die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Gieten verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Gieten – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Notaris Gieten gezocht?

Laat je snel helpen

Notaris Gieten
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 95 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Gieten, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Gieterveen, Nieuwediep en Gasselternijveen bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Gieten

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Gieten is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Gieten vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je met alle plezier wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Een top notaris Gieten vinden

Ben je zoekende naar een kundige notaris in Gieten? Dan hebben we goed nieuws voor je! Een juiste notaris vind je namelijk makkelijk met notaris-kaart.nl. Met ons brede aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een competente notaris in Gieten die aansluit op jouw behoefte. Je bent niet altijd verplicht om een notaris in Gieten in te schakelen. Wij adviseren dan ook om dit vooraf rustig na te gaan. Maar evenals als het optioneel is, is het contracteren of benaderen van een notaris in Gieten vaak alsnog een verstandige keuze.

Wanneer je één van de volgende zaken wilt regelen, ben je iedere keer verplicht om een notaris in Gieten in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de eerstvolgende zaken raden wij ten strengste aan om een notaris in Gieten te vinden, ook al is dit niet voorgeschreven:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en behandeling van een erfenis

Indien je onroerend goed wilt aan- of verkopen, zoals een huis of een bedrijfspand, krijg je zeker weten te maken met een notaris. Maar ook bij executie veilingen en het beginnen van een onderneming binnen verschillende rechtsvormen komt een notaris in Gieten om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Gieten

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Gieten?

Sommige mensen zijn zoekende naar waar ze exact een notariskantoor in Gieten voor nodig hebben. Een notariskantoor in Gieten kan je onder andere ondersteunen met het opstellen van een wilsbeschikking of het verwerken van een nalatenschap. Bovendien is het zo dat een notariskantoor in Gieten er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opmaken. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Vrijwel iedereen zal ooit wel eens een keer een notaris nodig hebben, het is dus noodzakelijk om wel te weten hoe je een notariskantoor in Gieten moet zoeken.

Een algemene notaris kan je doorgaans ook helpen, maar een notariskantoor kan je regelmatig een kenmerkend specialisatie brengen. Echter zijn er talloze denkbare scenario`s waar je een autoriteit aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Hier haal je ook het meeste uit je situatie. Wat dat betreft kan een aardig notariskantoor in Gieten je heel veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Gieten?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Gieten te vinden dat bij je past.

Gieten notariskantoor samenlevingscontract en testament

We zouden wel tien oorzaken kunnen benoemen waarom jij mede zou moeten kiezen voor een Gieten notarispraktijk, je zal nu eenmaal heel veel baat ondervinden bij deze partij. Ten eerste kan deze je flink wat geld besparen bij de aanschaf van een huis of kantoorpand. Hier kan men denken aan onder andere gereduceerde kosten op de akte van hypotheek, de notaris zal je immers van begeleiding voorzien. In Gieten bij een notariskantoor ben je aan het geschikte adres voor een samenlevingscontract en een wilsbeschikking. Je weet dus altijd dat deze aktes begrijpelijk en legitiem zijn.

Tevens bespaart een notariskantoor je ook behoorlijk tijd. Het opstellen van onder andere een hypotheek akte kost flink wat tijd, al helemaal voor mensen die verscheidene woningen in bezit hebben. Je wil hier zelf natuurlijk zo weinig mogelijk tijd aan kwijt zijn. Door in Gieten een notariskantoor te zoeken, bespaar je jezelf veel inspanning.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Gieten?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Gieten.

Notaris kosten Gieten

De onkosten zijn een belangrijke component als je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Gieten. Je wil niet denken dat je goedkoop uit bent, maar tegelijkertijd geld kwijt raken aan iemand die zijn arbeid niet verstaat, maar je wilt ook niet te veel betalen.

Wat is dan echt de manier om een behendig notaris kantoor in Gieten te vinden? Je vraagt ongecompliceerd via ons sommige offertes op en je maakt op basis daarvan simpel de aantrekkelijkste keuze. De kosten van een notaris kantoor in Gieten worden dan in ieder geval uitstekend voor je gespecificeerd en je weet meteen waar je aan toe bent.

De prijzen van een notaris kantoor in Gieten kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Gieten

Nu notarissen uit Gieten vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Gieten vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Gieten

Indien je een goedkope notarispraktijk in Gieten zoekt, kun je beter niet het eerste kantoor ingaan wat je tegenkomt. Indien je een paar simpele stappen doorloopt, kom je uit bij een oplossing die wel bij je past. Dankzij deze stappen weet je absoluut dat je een passende partij zal vinden. Wanneer je voor jezelf begrijpelijk hebt wat je wilt, helpt het je om een fijn tarief te krijgen bij een notarispraktijk in Gieten. Als de taak duidelijk is, is het namelijk gemakkelijker om een gericht uurtarief af te spreken.

Gaat je behoefte alleen over het verkrijgen van begeleiding? Of wil je misschien een hypotheekakte laten opstellen? Met hier rekening mee te houden zal jouw keuze in een keer een stuk gemakkelijker worden. Voor een notarispraktijk in Gieten zien we veelal een uurtarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de buurt met gemiddelde ervaring. Voor de startende notarissen zal dit bedrag uiteraard iets lager liggen, en andersom voor een ervaren partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Gieten op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Gieten vergelijken

Ben je er voor jezelf uit en sta je op het punt om in Gieten notarispraktijk offertes aan te vragen? Goed! Hier assisteren we je graag bij! Via ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Gieten aan een notarispraktijk verbinden die past bij jouw behoeften.

Via onze offerte-aanvraag kun je makkelijk in het bezit komen van drie offertes op maat en je kunt zo eenvoudig vergelijken. Uiteraard is dit hele proces vrijblijvend en kosteloos, tot het moment dat jij je keuze definitief hebt gemaakt om in Gieten je notarispraktijk uit te zoeken. In een persoonlijk contact kun je dan je behoeften verder kenbaar maken.

Wacht niet langer en vraag direct nog je vrijblijvende en gratis offertes op wanneer je in Gieten een notarispraktijk zoekt. Je kunt altijd nog beslissen om een overige optie te proberen, maar met onze offertes heb je gegarandeerd succes en begint je besparing direct nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Gieten

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Gieten en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Gieten

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Gieten terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Gieten

Lage tarieven

11 mei 2023

We waren op zoek naar een notaris die lage tarieven rekende, gezien onze opstartfase.
Vlug gevonden bij notaris-kaart en blij gestemd met de rapheid.

- Simone Smits

Heldere gang van zaken

7 mei 2023

Overzichtelijke offerte ontvangen en deze is ook nagekomen. Top dus.

- Eric van de Ven

Het juridisch onderzoeken van de zaak was essentieel.

30 april 2023

De procedure is ondersteund door diepgaand onderzoek zoals wenselijk. Bedankt.

- Mariska Bos

Lage tarieven

23 april 2023

We waren op zoek naar een notaris die lage tarieven rekende, gezien onze opstartfase.
Rap gevonden bij notaris-kaart en blij met de snelheid.

- Jacqueline Kuijpers

Helemaal goed in orde

16 april 2023

Opmaken van testament ging zonder teveel juridische spraak en daarom uitstekend.

- Rogier Bos

Afhandeling was persoonlijk

9 april 2023

Juridische taal helder vertaald in het proces. Zeer content met het proces.

- Eveline Timmermans

Aanrader!

2 april 2023

Een aanrader, een duidelijk gesprek en correct advies.

- Simon Verhoeven

Top geregeld

22 maart 2023

Had in korte periode een goeie offerte op maat, top!

- Simone van de Pol

Gewoon perfect

13 maart 2023

Uitstekende notaris, zoals ik had gehoopt.

- Koen Mol

Uitgelichte notarissen uit Gieten

Notariaat Zuidlaren

Het Achterom 1 a
9471 GW Zuidlaren
Nederland

050 409 1281
http://www.notariaatzuidlaren.nl/

Veldkamp & Prins Notarissen

Bloemdijk 2-B
9531 JL Borger
Nederland

0599 237 710
http://www.vpnotarissen.nl/

Aa en Hunze Notariaat

Brink 21
9461 AR Gieten
Nederland

0592 261 217
http://www.notariaataaenhunze.nl/