Notaris Erm

Ben jij opzoek naar een ijzersterke notaris in Erm die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Erm verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Erm – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2021 en verder.

Notaris Erm gezocht?

Nu notaris offertes vergelijken

Notaris Erm
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 30 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Erm, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Wachtum, Schoonoord en Exloo bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Erm

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Erm is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een notariskantoor binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Erm vindt die hart heeft voor jouw zaak. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een top notaris Erm vinden

Ook al voor een lange periode aan het zoeken naar een notaris in Erm? Het is niet steevast eenvoudig om bij de juiste persoon uit te komen, die je juridische zaken en officiële papieren onder zijn hoede kan nemen. Wij begrijpen dit als geen ander. Door het flinke aanbod is het complex om de goede partijen nog te herkennen. Maar tijdens deze speurtocht zullen wij er zeker weten voor je zijn. Op deze pagina zullen we je dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven als je op zoek gaat naar een notaris in Erm. Door deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo lastig als voorheen.

Je bent in elk geval verplicht om een notaris in Erm te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de opvolgende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Erm te vinden, ook al is dit niet gedwongen:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afwikkeling van een erfenis

Alle notarissen uit Erm

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Erm?

Een degelijk notariskantoor in Erm kan je nauwgezet helpen met de toestand waar jij een notaris voor wilt inhuren. Een van de vele voordelen van een notariskantoor in Erm is dat er een aantal notarissen werken die je ook kunnen helpen. Je zult bij een notariskantoor in Erm dan ook notarissen voor verschillende soorten specialismen zien rondlopen. Je kunt zodoende voor een heel breed scala aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Erm.

Een kantoor is natuurlijk niet alleen in staat om je sowieso verder te helpen, maar heeft regelmatig ook nog eens een notaris voor je die uitgerekend de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Overigens kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Een professional kan je vaak net even iets extra’s brengen, wanneer de omstandigheid erom vraagt. Daarmee haal je ook het meeste uit je situatie. Wat dat betreft kan een slim notariskantoor in Erm je heel erg veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Erm?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Erm te vinden dat bij je past.

Erm notariskantoor samenlevingscontract en testament

Ben je een zoektocht gestart naar die perfecte notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opstellen van aktes? Laat je dan vooral eens inspireren door in Erm een notariskantoor te raadplegen. Evenals het opstellen van een notarieel testament is iets wat mensen in Erm via notariskantoor willen laten doen.

Je weet dan hoe dan ook dat je een legaal document ontvangt, waarin alles begrijpelijk en juridisch juist is vastgelegd. De rechtsgeldigheid van het document is immers erg noodzakelijk als het benodigd is dat wat in het geschrift staat ook uitgevoerd wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat vaak bij het eindigen van een liefdesrelatie. In dit soort tijden is het van belang dat het geschrift helder is, rechtsgeldig is en dat er zonder enige twijfel is gedocumenteerd hoe de distributie van dingen eruit moet komen te zien.

Niettemin is het opheffen van een verbinding niet de enige aanleiding om een samenlevingscontract wat in Erm via notariskantoor is opgesteld te laten beëindigen. Ook een trouwerij of geregistreerd partnerschap kan de condities van een samenlevingscontract laten ontbinden. Je kunt het slimste in Erm je notariskantoor om hulp vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Erm?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Erm.

Notaris kosten Erm

Alvoor je te verdiepen in de onkosten is het raadzaam om het verschil tussen een jurist en een notaris te kennen. Dit helpt je om tot de passende keuze te komen. Een jurist is de professional die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Denk hierbij met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris daartegenover is de partij die in het bijzonder gericht is op de notariële zaken. Daardoor is het een professional met een hoge mate van specifieke kennis en specialisatie.

Het notaris kantoor in Erm stelt bijvoorbeeld de aktes op die komen kijken bij het verstrekken van een kredietverlening of bij het opstellen van een wilsbeschikking. De taken van een jurist en de taken van een notaris zijn onderling niet uitwisselbaar.

De tarieven van een notaris kantoor in Erm kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Erm

Nu notarissen uit Erm vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Erm vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Erm

Het is simpelweg niet zo dat je het eerste kantoor maar moet binnentreden wat er maar bij jou in de buurt zit. Door een paar stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Als je deze stappen volgt, weet je zeker dat je een geschikte en goedkope partij zult vinden. Door uitgesproken te zijn in wat je wilt, zal je meestal in contact komen met een notarispraktijk in Erm die nauwkeurig past bij je wensen. Hij moet namelijk wel weten wat je nu exact van hem of haar verwacht.

Is het alleen maar nodig om hulp te krijgen voor bijvoorbeeld het verkrijgen van een gebouw of wil je misschien een akte op laten maken? Afhankelijk van je wens kan het uurtarief ook variëren. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Erm een normaal tarief van €150. Ga je voor een prof met wat mindere ervaring, ben je over het algemeen wat minder duur uit. Ga je voor een professional met wat meer ervaring, betaal je misschien wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Erm op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Erm vergelijken

Het is natuurlijk een erg goed plan om eerst een aanvraag voor een offerte de deur uit te doen. Het loont als je voor jezelf helder hebt wat je precies wilt. Je weet dan echt zeker dat je met een deskundige te maken krijgt, wat ontzettend noodzakelijk is in het geval van juridische affaires. Je komt er zo ook tijdig achter wanneer de notarispraktijk in Erm een specifieke project niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt jou weer tijd.

Daarna hoef je alleen nog maar een kennismaking in te plannen. Vanuit dit onderhoud krijg je meer begrip in wat de notarispraktijk in Erm voor jou kan betekenen. Je kunt dan meteen kijken of het fijn klikt met deze notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Erm

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Erm en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Erm

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Erm terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Erm

Prima werk ontvangen

19 februari 2021

Ik was bang dat het zeer complex zou worden en overwegend: prijzig. Niets is minder waar.
Uiteraard betaal je dan het werk van de notaris maar ik begreep ook nog eens waarvoor wat betreft
de herroeping van mijn wilsbeschikking. Erg prettig.

- Patrick Dekker

Onderzoek was nodig en is goed gedaan

11 februari 2021

Er is in onze kwestie door de notaris gedegen en grondig onderzoek gedaan, precies wat we nodig hadden. Dank!.

- Kim van den Heuvel

Immer bereikbaar voor vragen

2 februari 2021

Wij konden de notaris zo goed als altijd bereiken voor beraad, heel fijn.

- Hendrika Visser

Voldaan met afgeleverd werk

27 januari 2021

Eenvoudig content met de gang van zaken rondom onze samenlevingscontract.

- Maaike Meijer

Offerte was betaalbaar

20 januari 2021

We dachten dat de notariskosten erg hoog zouden stijgen maar gelukkig viel dit geheel mee.

- Claudia Dijkstra

Offertes vlot binnen

16 januari 2021

De offertes waren vlug binnen en daardoor konden we snel met de notaris in zee.

- Patricia van der Heijden

Prima raadgeving gekregen!

5 januari 2021

Onbetwistbaar advies ontvangen, werkelijk blij met onze aanvraag op notaris-kaart.

- Sebastiaan de Haan

Werkelijke autoriteit in rechtsgebied

30 december 2020

Een werkelijke specialist gevonden. Dat gaf veel zekerheid tijdens het traject..

- Dennis Veenstra

Toch een testament

24 december 2020

Een tijd lang nagedacht of ik toch niet een testament zou moeten laten opstellen. Content met deze keuze!

- Anne van de Ven

Uitgelichte notarissen uit Erm

Meijer & Broekema Notarissen

Kerkstraat 148
9603 AL Hoogezand
Nederland

0598 451 284
https://notariaatdepoel.nl/

Notariskantoor Van der Laan

Bospad
9684 AW Finsterwolde
Nederland

0597 333 950
http://www.notarisvanderlaan.nl/

Notariskantoor Hilgen

Wierde 7
9965 TA Leens
Nederland

0595 572 205
http://www.notarishilgen.nl/