Notaris Driel

Heb jij behoefte aan een professional voor jouw notaris zaken in Driel?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Driel verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Driel – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Notaris Driel gezocht?

Laat je snel helpen

Notaris Driel
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 74 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Driel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Elst, Homoet en Oosterbeek bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Driel

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Driel kan best een moeilijke klus blijken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een notariskantoor binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor in Driel vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris uit Driel kan vinden!

Spring direct naar:

Een goede notaris Driel vinden

Wil je een professionele notaris in Driel vinden? Dan kunnen we je gerust stellen! Dankzij notaris-kaart.nl kom je immers eenvoudig in contact met een deskundige notaris. Door ons brede aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een verstandige notaris in Driel die aansluit op je behoefte. In bepaalde gevallen is het vereist om een notaris in Driel in te huren, in andere gevallen is het inschakelen van een notaris in Driel niet verplicht, maar raden wij het wel ten strengste aan.

Je bent in elk geval gedwongen om een notaris in Driel te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarbuiten om voor de onderstaande gevallen een notaris in Driel te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afwikkeling van een erfenis

Daarbuiten speelt een notaris in Driel een gewichtige rol in zaken bij het aan- en verkopen van onroerend goed, zoals een woonhuis. Echter ook wanneer je een handelsbedrijf wilt oprichten en van sommige rechtsvormen gebruik wilt maken, komt een notaris in Driel om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Driel

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Driel?

Het goede notariskantoor in Driel sluit exact aan bij je behoeften. Een van de talrijke voordelen van een notariskantoor in Driel is dat er een aantal notarissen werken die je ook kunnen helpen. Je zult bij een notariskantoor in Driel dan ook notarissen voor allerlei soorten kennisgebieden zien rondlopen. Je kunt daarom voor een heel breed spectrum aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Driel.

Een algemene notaris kan je meestal ook helpen, maar een notariskantoor kun je doorgaans een kenmerkend specialisme brengen. Een deskundige kan je vaak net even iets extra’s brengen, wanneer de toestand erom vraagt. Zo kom je later ook niet voor nare verrassingen te staan. Vaak kan een professioneel notariskantoor in Driel je daardoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Driel?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Driel te vinden dat bij je past.

Driel notariskantoor samenlevingscontract en testament

Ben je op zoek naar een kundige notaris die een samenlevingscontract voor jou en je vriendin of huisgenoot kan opstellen? Overweeg dan zeker in Driel een notariskantoor te vinden voor deze taak. Tevens het opstellen van een notarieel wilsbeschikking is iets wat personen in Driel via notariskantoor willen laten doen.

Je weet dan hoe dan ook dat je een geldig document ontvangt, waarin alles duidelijk en juridisch juist is beschreven. Dit komt uiterst goed van pas als een samenlevingscontract belangrijk wordt. Meestal is dat pas bij het beëindigen van de regeling in kwestie. Je wil dan dat alles helder is verwoord, correct is gedocumenteerd en dat het zonder enige twijfel duidelijk is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de distributie eruit komt te zien.

Desondanks is het opheffen van een verhouding niet de enige aanleiding om een samenlevingscontract wat in Driel via notariskantoor is opgemaakt te laten verbreken. Een samenlevingscontract komt daarnaast te vervallen indien een liefdesrelatie wordt omgezet in een trouwerij of geregistreerd partnerschap. Je kunt het beste in Driel je notariskantoor om raad vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Driel?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Driel.

Wat zijn de kosten voor een notaris kantoor Driel

Alvorens je te verdiepen in de kosten is het slim om het verschil tussen een jurist en een notaris te kennen. Dit helpt je om tot de juiste keuze te komen. Een jurist is de persoon die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Denk hier met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris richt zich voornamelijk op notariële zaken en aktes. Het is een specialist met een hoge mate van vakkennis en specialisme.

Een notaris kantoor in Driel is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De werkzaamheden van een jurist en de taken van een notaris zijn onderling niet uitwisselbaar.

De prijzen van een notaris kantoor in Driel kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Driel

Nu notarissen uit Driel vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Driel vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Driel

Wanneer je een goedkope notarispraktijk in Driel zoekt, kun je beter niet het eerste kantoor binnenlopen wat je tegenkomt. Met een paar stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Dankzij deze stappen weet je zeker weten dat je een betrouwbare partij zal vinden. Door helder te zijn in wat je wilt, zal je doorgaans in verbinding komen met een notarispraktijk in Driel die precies past bij je voorkeuren. Hij moet namelijk wel weten wat je nu precies van hem of haar wilt.

Gaat je behoefte louter over het verwerven van raadgeving? Of wil je bovendien een hypotheekakte laten opmaken? Afhankelijk van je behoefte kan het tarief ook verschillen. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Driel een standaard uurtarief van €150. Ga je voor iemand met wat minder ervaring, ben je over het algemeen wat minder duur uit. Ga je voor een professional met wat extra ervaring, betaal je wel wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Driel op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Driel vergelijken

Het is simpelweg een erg goed concept om eerst een aanvraag voor een aanbieding de deur uit te doen. In de offerteaanvraag zul je helder moeten zijn in wat je wilt en wat je zoekt. Daardoor zal je zeker weten dat je te maken hebt met een deskundige, een mate van bekwaamheid is voor juridische zaken echt een ware noodzaak. Je komt er zo ook bijtijds achter indien de notarispraktijk in Driel een specifieke opdracht niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt je weer tijd.

De eerstvolgende stap is het voeren van een kennismakingsgesprek. Door dit kennismakingsgesprek is het een optie om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Driel die je voor je hebt. Bovendien zul je gelijk kunnen zien of de professional wel degene is die je zoekt voor je juridische zaken.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Driel

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Driel en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Driel

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Driel terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Driel

Eenvoudigweg super!

13 juli 2022

Boven verwachting! Uitstekend!

- Femke van Beek

Goede notariële ondersteuning

10 juli 2022

Geholpen door een professional die geweldig met me meeleeft, enorm welkom.

- Sabrina Martens

Zekerheid voor later

3 juli 2022

Na urenlang weifelen toch maar een testament op laten maken. Had ik flink wat eerder moeten doen!

- Ivo Bosch

Inzichtelijk totaalbeeld van de tarieven gekregen en deze is netjes opgevolgd. Content dus!

21 juni 2022

- Willem van den Bosch

Gauw de passende pro getroffen

17 juni 2022

Na de offertes direct de goede keuze kunnen maken. Gesprek volgde snel.

- Astrid Kuiper

Verstand van de wet

9 juni 2022

Naar verwachting, flink kennis van zaken.

- Bianca Timmermans

Moment voor actie

30 mei 2022

Geen woorden maar daden. Door mijn notaris stond ik degelijk in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een opluchting!

- Petronella Vink

Super geregeld

24 mei 2022

Had binnen korte tijd een mooie offerte op maat, super!

- Maartje van den Heuvel

Geen zorgen gehad

22 mei 2022

Te maken krijgen met een nalatenschap is al vreugdeloos op zichzelf. De notaris die we daar gevonden hebben heeft ons hierin ontzorgd zover dat kon, zeer fijn.

- Charlotte Bosch

Uitgelichte notarissen uit Driel

Van der Stap Notarissen B.V.

Jansbuitensingel 29
6811 AD Arnhem
Nederland

088 188 0000
http://www.vdstap.com/

Acosti Notariskantoor B.V.

Jacobaweg 12
6862 HG Oosterbeek
Nederland

026 339 1058
http://www.acosti-notaris.nl/

Loyens & Loeff N.V. (Arnhem office)

Utrechtseweg 165
6862 AJ Oosterbeek
Nederland

026 334 7272
http://www.loyensloeff.com/