Notaris Burum

Behoefte aan een ijzersterke notaris in Burum die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Burum verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Burum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Burum gezocht?

Schakel direct hulp in

Notaris Burum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 132 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Burum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Kollumerpomp, Warfstermolen en Munnekezijl bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Burum

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Burum is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris in Burum. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris uit Burum kan vinden!

Spring direct naar:

Een kundige notaris Burum vinden

Ben je op zoek naar een juiste notaris in Burum? Dan hebben we aantrekkelijk bericht voor je! Met notaris-kaart.nl kom je immers gemakkelijk in contact met een competente notaris. We hebben een ruim portefeuille en daarmee vind je binnen enkele ogenblikken een geschikte notaris in Burum voor je opdracht. In een paar gevallen is het vereist om een notaris in Burum in te huren, in overige gevallen is het inschakelen van een notaris in Burum niet noodzakelijk, maar raden wij het wel ten strengste aan.

Je bent in ieder geval gedwongen om een notaris in Burum te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarbuiten om voor de volgende gevallen een notaris in Burum te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afhandeling van een erfenis

Indien je onroerend goed wilt aan- of verkopen, zoals een huis of een kantoorpand, krijg je in ieder geval te maken met een notaris. Maar ook bij executie veilingen en het opstarten van een onderneming binnen verscheidene rechtsvormen komt een notaris in Burum om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Burum

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Burum?

Het passende notariskantoor in Burum sluit haarfijn aan bij je behoeften. Het voordeel van een notariskantoor in Burum is dat er gewerkt wordt met verschillende notarissen. Je zult bij een notariskantoor in Burum dan ook notarissen voor verschillende soorten specialismen zien rondlopen. Je kunt zodoende voor een heel breed spectrum aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Burum.

Een kantoor is natuurlijk niet alleen in staat om je sowieso verder te helpen, maar heeft vaak ook nog eens een notaris voor je die exact de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Uiteraard kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Een expert kan je vaak net even iets extra’s brengen, wanneer de situatie daarom vraagt. Hier haal je ook het meeste uit je situatie. Wat dat betreft kan een verstandig notariskantoor in Burum je enorm veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Burum?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Burum te vinden dat bij je past.

Burum notariskantoor samenlevingscontract & testament

Ben je een expeditie gestart naar die geweldige notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opmaken van documenten? Overweeg dan zeker in Burum een notariskantoor te zoeken voor deze klus. Wanneer je een notarieel testament wil laten opstellen kom je ook dikwijls terecht bij een zoektocht in Burum naar een notariskantoor.

Je bent dan over het algemeen verzekerd van een geldig document, waarin alle afspraken nadrukkelijk zijn gedocumenteerd. Dit komt uitermate goed van pas indien een samenlevingscontract relevant wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat doorgaans bij het afbreken van een verbinding. In dit soort tijden is het van waarde dat het geschrift duidelijk is, legaal is en dat er zonder enige twijfel is gedocumenteerd hoe de verdeling van bezittingen eruit moet komen te zien.

Niettemin is het opheffen van een verbinding niet de enige aanleiding om een samenlevingscontract wat in Burum via notariskantoor is opgesteld te laten ontbinden. In ieder geval een trouwerij of geregistreerd partnerschap kan de condities van een samenlevingscontract laten ontbinden. Vraag in Burum je notariskantoor naar de voorwaarden!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Burum?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Burum.

Wat zijn de kosten voor een notaris kantoor Burum

Het is belangrijk dat je weet wat het onderscheid is tussen een gewone jurist en een notaris. Dit is toch de eerste stap die je moet maken. Een jurist is de professional die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Denk dan met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris richt zich overwegend op notariële zaken en aktes. Het is een prof met een hoge mate van vakbekwaamheid en specialisme.

Een notaris kantoor in Burum is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De taken die een notaris op zich neemt, zoals het opmaken van aktes, kunnen niet door een gewone jurist worden gedaan.

De kosten van een notaris kantoor in Burum kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Burum

Nu notarissen uit Burum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Burum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Burum

De prijzen voor een notarispraktijk in Burum kunnen behoorlijk uiteen lopen om talloze aanleidingen. Er bestaat onderling aanzienlijk wat onderscheid onder de diverse notarispraktijken in Burum. Kosten kunnen veel afwijken op basis van ervaring en kunde, maar tevens op basis van populariteit.

Een notarispraktijk in Burum die net begonnen is, of uit alleen één of twee notarissen bestaat, kost doorgaans iets minder als een notarispraktijk in Burum die veel kolossaler is opgezet en tientallen notarissen onder contract heeft.

Je kunt in feite de goedkoopste notarispraktijk vinden door offertes op te vragen en daar de goedkoopste van te kiezen. Let er hierbij wel op dat de notaris van jouw keuze wel aansluit bij je situatie. Tracht bovendien te achterhalen wat het ene notariskantoor nou minder duur maakt dan het andere notariskantoor, zodat je een bewust besluit neemt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Burum op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Burum vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Burum notarispraktijk aanbiedingen wilt aanvragen? Gelukkig! Hier kunnen wij je immers ideaal bij assisteren! Ons netwerk is namelijk flink groot waardoor ook in Burum een notarispraktijk te traceren is die precies aansluit op jouw wensen en behoeften.

Met onze offerte-aanvraag kun je makkelijk in het bezit komen van drie aanbiedingen op maat en je kunt zo eenvoudig vergelijken. Vanzelfsprekend is dit hele proces vrijblijvend en gratis, tot het ogenblik dat jij je keuze permanent hebt gemaakt om in Burum je notarispraktijk uit te zoeken. In een persoonlijk contact kun je dan je voorkeuren verder kenbaar maken.

Wanneer je in Burum een notarispraktijk zoekt, is het handig om niet langer te wachten en nu nog een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen. Je kunt altijd nog nog besluiten om een alternatieve optie te proberen, maar via onze offertes heb je gegarandeerd succes en begint je besparing vandaag nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Burum

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Burum en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Burum

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Burum terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Burum

Vlot en juiste notaris gevonden

20 juli 2024

Ongeacht de haast kwestie een notaris gevonden die perfect bij onze kwestie pastte. Super!

- Mirjam Smit

Werkelijk een vakvrouw

9 juli 2024

Onze notaris had overduidelijk kennis van zaken. Erg fijn!

- Sharon Dekker

Moment voor actie

5 juli 2024

Een persoon gevonden die van aanpakken wist. Enorm veel aan gehad. Top!

- Erik Schouten

Geen nummer, menselijke behandeling

29 juni 2024

Persoonlijke afhandeling op menselijk niveau. Super.

- Sanne de Bruin

Moment voor actie

22 juni 2024

Een professional gevonden die van aanpakken wist. Enorm veel aan gehad. Top!

- Richard de Groot

Helder overzicht van de kosten gekregen en deze is keurig opgevolgd. Content dus!

15 juni 2024

- Franciscus Bosman

Begeleiding was persoonlijk

3 juni 2024

Elke fase werd goed gefundeerd . Zeer content met het traject.

- Johan Hoekstra

Afhandeling was persoonlijk

31 mei 2024

Iedere fase werd goed onderbouwd . Daarom erg content met de afhandeling.

- Rob Bos

Aanvraag offertes aan te bevelen

22 mei 2024

Uit eigen ondervinding bevelen wij notaris-kaart en zodoende de offerte aanvraag aan.

- David Prins

Uitgelichte notarissen uit Burum

Notarispraktijk Beugelink

Kerkstraat 5-11
9291 CA Kollum
Nederland

0511 451 805
http://www.notarisbeugelink.nl/

MOOK de Notaris

Nije Jirden 14
9231 KT Surhuisterveen
Nederland

0512 369 800
http://www.mookdenotaris.nl/

Mw Notariaat

Het Steen 13
9861 BA Grootegast
Nederland

0594 612 033
http://www.mwnotariaat.nl/