Notaris Bierum

Wil jij een top notaris uit Bierum die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Bierum verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Bierum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Notaris Bierum gezocht?

Nu notaris offertes vergelijken

Notaris Bierum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 98 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Bierum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Krewerd, Holwierde en Losdorp bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Bierum

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Bierum kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een notaris in Bierum. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris van Bierum kan vinden!

Spring direct naar:

Een professionele notaris Bierum vinden

Misschien al voor een langere periode aan het zoeken naar een notaris in Bierum? Het is niet altijd eenvoudig om bij de juiste persoon uit te komen, die jouw juridische zaken en officiële documenten onder zijn hoede kan nemen. Wij begrijpen dit als geen ander. Door het behoorlijke aanbod is het moeilijk om de handige partijen nog te vinden. Maar tijdens deze tocht zullen wij er ook voor je zijn. Op deze pagina zullen we jou dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven als je op zoek gaat naar een notaris in Bierum. En middels deze tips wordt je zoektocht leuker dan ooit.

Je bent in ieder geval verplicht om een notaris in Bierum te vinden voor:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarbuiten om voor de komende gevallen een notaris in Bierum te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en behandeling van een nalatenschap

Alle notarissen uit Bierum

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Bierum?

Het geschikte notariskantoor in Bierum sluit haarfijn aan bij je wensen. Een van de vele voordelen van een notariskantoor in Bierum is dat er verscheidene notarissen werken die je ook kunnen helpen. Dikwijls heeft een notariskantoor in Bierum voor verschillende disciplines notarissen in dienst. Je kunt dus voor heel veel gevariëerde projecten terecht bij een notariskantoor in Bierum.

Een kantoor is zodoende niet uitsluitend in staat om je überhaupt verder te helpen, maar heeft regelmatig ook nog eens een notaris voor je die uitgerekend de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Overigens kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Niettemin zijn er diverse denkbare gevallen waar je een expert aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Hier haal je ook het maximale uit je situatie. Wat dat betreft kan een slim notariskantoor in Bierum je heel veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Bierum?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Bierum te vinden dat bij je past.

Bierum notariskantoor testament en samenlevingscontract

We zouden wel tien argumenten kunnen opgeven waarom jij mede zou moeten kiezen voor een Bierum notarispraktijk, je zal nu eenmaal heel veel voordeel ondervinden bij deze partij. Allereerst kan deze je behoorlijk geld besparen bij de aankoop van een woonhuis of bedrijfspand. Hierbij kan je denken aan onder andere lagere onkosten op de akte van hypotheek, de notaris zal je namelijk van advies voorzien. In Bierum bij een notariskantoor ben je aan het geschikte adres voor een samenlevingscontract en een testament. Je weet dus immer dat deze stukken duidelijk en wettelijk zijn.

Daarbuiten bespaart een notariskantoor je ook veel tijd. Het opstellen van bijvoorbeeld een hypotheek akte kost flink wat tijd, al helemaal voor mensen die verscheidene woningen in bezit hebben. Je wil hier zelf begrijpelijk zo weinig mogelijk tijd aan kwijt zijn. De Bierum notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Bierum?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Bierum.

Wat zijn de kosten voor een notaris kantoor Bierum

Het is noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen een normale jurist en een notaris. Dit helpt je om tot de goede keuze te komen. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische zaken en raad. Je kunt onder andere denken aan een verweerschrift. Een notaris daartegenover is de partij die in het bijzonder gericht is op de notariële zaken. Hierdoor is het een persoon met een hoge mate van specifieke kennis en specialisatie.

Een notaris kantoor in Bierum is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De taken van een jurist en de taken van een notaris zijn wederzijds niet uitwisselbaar.

Er zijn allerlei manieren om de tarieven van een notaris kantoor in Bierum op te bouwen. Dit zijn de meest voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Bierum

Nu notarissen uit Bierum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Bierum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Bierum

Het is natuurlijk niet zo dat je het allereerste kantoor maar moet betreden wat er maar bij jou in de regio zit. Indien je een paar eenvoudige stappen doorloopt, kom je uit bij een uitkomst die wel bij je aansluit. Dankzij deze stappen weet je absoluut dat je een passende partij zal vinden. Als je voor jezelf begrijpelijk hebt wat je wilt, helpt het je om een fatsoenlijk tarief te krijgen bij een notarispraktijk in Bierum. Als de opdracht inzichtelijk is, is het veel simpeler om een gericht uurtarief af te spreken.

Gaat je behoefte uitsluitend over het verwerven van raad? Of wil je daarnaast een overeenkomst laten opstellen? Afhankelijk van je wens kan het tarief ook variëren. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Bierum een standaard tarief van €150. Ga je voor een prof met wat minder ervaring, ben je over het algemeen wat minder duur uit. Ga je voor een professional met wat meer ervaring, betaal je wel wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Bierum op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Bierum vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Bierum notarispraktijk aanbiedingen wilt aanvragen? Goed! Hier kunnen wij je immers uitstekend bij assisteren! Ons netwerk is namelijk enorm groot waardoor ook in Bierum een notarispraktijk te traceren is die nauwlettend aansluit op je wensen en behoeften.

Je vraagt makkelijk via onze offerte-aanvraag drie offertes op en je aanvraag wordt snel beantwoord door een aantal partijen die voor jou boeiend zijn. Je kunt dit volkomen kosteloos en vrijblijvend doen om zo tot je beste keuze voor een in Bierum gevestigde notarispraktijk te komen. In een persoonlijk gesprek kun je dan je behoeften verder kenbaar maken.

Wacht niet langer en vraag direct nog je vrijblijvende en kosteloos aanbiedingen op indien je in Bierum een notarispraktijk zoekt. Je kunt altijd nog besluiten om een alternatieve optie te proberen, maar met onze offertes heb je gegarandeerd succes en begint je besparing direct nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Bierum

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Bierum en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Bierum

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Bierum terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Bierum

Content met afgeleverd werk

21 november 2023

Gewoon content met de gang van zaken rondom onze samenlevingsovereenkomst.

- Nancy van de Ven

De notaris was erg bereikbaar

13 november 2023

We konden hem zo goed als altijd bereiken voor overleg, zeer fijn.

- Nicole Dekker

Gauw een vakkundige professional

8 november 2023

Na de offertes snel de juiste keuze kunnen maken. Contact volgde gauw.

- Maarten Kuipers

Hele aangelegenheid vakkundig begeleid

2 november 2023

Vlotte en directe afhandeling van de procedure. Ook vlug antwoord op aanvraag van de offertes.

- Adriana Koning

Offerte was betaalbaar

27 oktober 2023

De prijzen waren laag, tegen onze verwachting in.

- Michel Jonker

Zoals verwacht

10 oktober 2023

Uitstekend aanbod ontvangen.

- Maarten de Vries

Prima begeleid van start tot beëindiging traject

3 oktober 2023

Vlotte en directe afhandeling van de procedure. Snelle reactie op de offerte aanvraag.

- Claudia van de Veen

Heel erg professioneel

29 september 2023

Een werkelijke specialist ontdekt. Dit zorgde voor zeer veel rust.

- Jacoba van der Heijden

Het juridisch onderzoeken van de zaak was noodzakelijk.

19 september 2023

De procedure is ondersteund door vergaand onderzoek zoals wenselijk. Bedankt.

- Bas Evers

Uitgelichte notarissen uit Bierum

Emmius Notarissen

Brander 13
9934 NR Delfzijl
Nederland

0596 635 000
http://www.emmiusnotarissen.nl/?utm_source=google&utm_medium=google-places&utm_campaign=local-search

Meijer & Broekema Notarissen

Kerkstraat 148
9603 AL Hoogezand
Nederland

0598 451 284
https://notariaatdepoel.nl/

Professionals
/notaris