Notaris Berlikum

Wil jij een top notaris uit Berlikum die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Berlikum verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Berlikum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Notaris Berlikum gezocht?

Nu notaris offertes vergelijken

Notaris Berlikum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 103 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Berlikum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Schingen, Dronrijp en Menaldum bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Berlikum

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Berlikum is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een notariskantoor binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris uit Berlikum. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste notaris uit Berlikum kunt vinden!

Spring direct naar:

Een goede notaris Berlikum vinden

Ben je zoekende naar een vakkundige notaris in Berlikum? Dan hebben we fijn bericht voor je! Vanuit notaris-kaart.nl kom je immers makkelijk in contact met een competente notaris. Wij hebben een fors portefeuille en daarmee vind je in minder dan enkele momenten een kundige notaris in Berlikum voor je project. Je bent niet voor alles verplicht om een notaris in Berlikum in te huren. Wij adviseren dan ook om dit eerst even na te gaan. Maar evenals als het optioneel is, is het aannemen of benaderen van een notaris in Berlikum vaak alsnog een verstandige keuze.

Je bent in ieder geval gedwongen om een notaris in Berlikum te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarnaast om voor de opvolgende gevallen een notaris in Berlikum te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en behandeling van een erfenis

Daarbuiten speelt een notaris in Berlikum een importante rol in zaken rondom het aan- en verkopen van onroerend goed, bijvoorbeeld een woning. Maar tevens wanneer je een onderneming wilt beginnen en van bepaalde rechtsvormen gebruik zult maken, komt een notaris in Berlikum om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Berlikum

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Berlikum?

Een degelijk notariskantoor in Berlikum kan je nauwkeurig helpen met de situatie waar jij een notaris voor wilt inhuren. Een van de vele voordelen van een notariskantoor in Berlikum is dat er verscheidene notarissen werken die je op weg kunnen helpen. Je zult bij een notariskantoor in Berlikum dan ook notarissen voor allemaal soorten vakgebieden zien rondlopen. Je kunt dus voor erg veel gevariëerde projecten terecht bij een notariskantoor in Berlikum.

Een algemene notaris kan je veelal verder helpen, maar een notariskantoor kun je dikwijls een bijzonder specialisme brengen. Evengoed zijn er diverse denkbare scenario`s waar je een specialist aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je straks ook niet voor nare verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een vertrouwd notariskantoor in Berlikum je heel erg veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Berlikum?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Berlikum te vinden dat bij je past.

Berlikum notariskantoor testament & samenlevingscontract

We zouden wel tien oorzaken kunnen opgeven waarom jij ook zou moeten kiezen voor een Berlikum notarispraktijk, je zal nu simpelweg flink veel voordeel ondervinden bij deze partij. Op de eerste plaats is het een optie om geld te besparen bij de aankoop van een woning. Door het advies wat een notaris je geeft, kun je bijvoorbeeld goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. In Berlikum bij een notariskantoor ben je aan het geschikte adres voor een samenlevingscontract en een testament. Je weet dus immer dat deze aktes helder en wettelijk zijn.

Verder bespaart een notariskantoor je ook veel tijd. Het opstellen van een hypotheekakte is een meest zorgvuldige en tijdrovende taak. Je wil hier zelf begrijpelijk zo weinig mogelijk tijd aan kwijt zijn. De Berlikum notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Berlikum?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Berlikum.

Kosten notaris Berlikum

Alvorens je te verdiepen in de onkosten is het noodzakelijk om het onderscheid tussen een jurist en een notaris te kennen. Dit helpt je om tot de goede keuze te komen. Een jurist is de professional die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een bezwaar. Een notaris anderzijds is de partij die in het speciaal gestructureerd is op de notariële zaken. Hierdoor is het een persoon met een hoge mate van specifieke kennis en specialisatie.

Een notaris kantoor in Berlikum is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De werkzaamheden van een jurist en de taken van een notaris zijn wederzijds niet uitwisselbaar.

De tariefstellingen van een notaris kantoor in Berlikum kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Berlikum

Nu notarissen uit Berlikum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Berlikum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Berlikum

Het is natuurlijk niet zo dat je het eerste kantoor maar moet betreden wat er maar bij jou in de nabijheid zit. Wanneer je een paar eenvoudige stappen doorloopt, kom je uit bij een uitkomst die wel bij je past. Door deze stappen weet je absoluut dat je een betrouwbare partij zal vinden. Door uitgesproken te zijn in wat je wilt, kun je natuurlijk in aanraking komen met een notarispraktijk in Berlikum die nauwgezet past bij je behoeften. Hij moet namelijk wel weten wat je nu exact van hem of haar verwacht.

Gaat je behoefte enkel over het verkrijgen van hulp? Of wil je bovendien een akte laten opstellen? Middels er rekening mee te houden zal je keuze in een keer een stuk makkelijker worden. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Berlikum een gebruikelijk uurtarief van €150. Voor de startende notarissen zal dit bedrag natuurlijk iets minder hoog liggen, en tegenovergesteld voor een ervaren partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Berlikum op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Berlikum vergelijken

Het is goed om verschillende offertes aan te vragen en die te vergelijken. Het loont als je voor jezelf duidelijk hebt wat je precies zoekt. Hierdoor kun je zeker weten dat je te maken hebt met een specialist, een mate van professionaliteit is voor juridische zaken echt een ware noodzakelijkheid. Mocht de notarispraktijk in Berlikum iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte manier achter, dit scheelt een boel tijd die onnodig besteed wordt.

De volgende stap is het voeren van een gesprek. Door dit contact is het mogelijk om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Berlikum die je voor je hebt. Je kunt dan meteen kijken of het goed klikt met die notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Berlikum

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Berlikum en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Berlikum

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Berlikum terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Berlikum

Zoals verwacht

10 september 2023

Aanbieding was keurig.

- Marc Meijer

Begrijpelijk opgave van de kosten ontvangen en deze is keurig opgevolgd. Tevreden dus!

30 augustus 2023

- Annemieke Huisman

Notariskantoor was top

25 augustus 2023

Het kantoor waar we mee hebben samengewerkt was super! Afspraak was afspraa, bijzonder prettig.

- Sylvia Peters

Erfenis keurig verdeeld

15 augustus 2023

Door de notaris zijn we door een moeilijke periode heengeloodst. Erfenis is correct verdeeld.

- Adrianus van der Horst

Super!

8 augustus 2023

Na het selecteren van een notaris via notaris-kaart konden we rap antwoorden krijgen wat betreft
het erfrecht. De antwoorden waren helder zonder teveel lastige taal.

- Monique Veenstra

Kennis van wetgeving

25 juli 2023

Naar verwachting, flink kennis van zaken.

- Hanneke Molenaar

Vertrouwelijke notaris ingeschakeld

20 juli 2023

Zeer vertrouwelijke kwestie goed afgehandeld door de notaris.

- Jeroen van Wijk

Door raad en daad bijgestaan

11 juli 2023

Een persoon gevonden die van aanpakken wist. Enorm veel aan gehad. Top!

- Marieke van Beek

Helemaal goed in orde

4 juli 2023

Opstellen van wilsbeschikking ging zonder teveel juridische spraak en hierdoor uitstekend.

- Dirk van Leeuwen

Uitgelichte notarissen uit Berlikum

Willem Jansma

Hoyte Roucomastrjitte 40
9035 CD Dronryp
Nederland

0517 231 752
http://www.willemjansma.nl/hoofd/Lllkkkcckk0999.php

Notaris IJdema

Voorstraat 41
8801 LA Franeker
Nederland

0517 395 325
http://www.notarisijdema.nl/

Detmar Notaris Mr L A

Eekwerdlaan 2
8701 LS Bolsward
Nederland

0515 572 455
http://www.detmartroost.nl/