Notaris Balloo

Zoek jij een topper voor jouw notaris zaken in Balloo?

Lees dan vooral verder.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Balloo verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Balloo – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Notaris Balloo gezocht?

Laat je snel helpen

Notaris Balloo
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 115 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Balloo, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Balloerveld, Gasteren en Taarlo bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Balloo

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Balloo kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een notaris in Balloo. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste notaris van Balloo kan vinden!

Spring direct naar:

Een professionele notaris Balloo vinden

Ben je op zoek naar een competente notaris in Balloo? Dan hebben we goed bericht voor je! Vanuit notaris-kaart.nl kom je namelijk makkelijk in contact met een kundige notaris. Dankzij ons brede aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een verstandige notaris in Balloo die aansluit op je behoefte. In bepaalde gevallen is het noodzakelijk om een notaris in Balloo in te huren, in overige gevallen is het inschakelen van een notaris in Balloo niet verplicht, maar raden wij het wel ten strengste aan.

Indien je één van de volgende zaken wilt regelen, ben je iedere keer verplicht om een notaris in Balloo in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de eerstvolgende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Balloo te vinden, ook al is dit niet voorgeschreven:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afhandeling van een nalatenschap

Ook speelt een notaris in Balloo een gewichtige rol in zaken rondom het aan- en verkopen van onroerend goed, bijvoorbeeld een huis. Maar tevens indien je een concern wilt beginnen en van sommige rechtsvormen gebruik zult maken, komt een notaris in Balloo om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Balloo

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Balloo?

Het kundige notariskantoor in Balloo sluit haarfijn aan bij je wensen. Het voordeel van een notariskantoor in Balloo is dat er gewerkt wordt met een aantal notarissen. Je zult bij een notariskantoor in Balloo dan ook notarissen voor allemaal soorten specialismen zien rondlopen. Je kunt zodoende voor een heel breed spectrum aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Balloo.

Een algemene notaris kan je veelal verder helpen, maar een notariskantoor kun je meestal een expliciet specialisme brengen. Een expert kan je vaak net even iets extra’s brengen, wanneer de toestand daarom vraagt. Hier haal je ook het meeste uit je situatie. Wat dat betreft kan een competent notariskantoor in Balloo je enorm veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Balloo?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Balloo te vinden dat bij je past.

Balloo notariskantoor testament en samenlevingscontract

Ben je een expeditie gestart naar die geschikte notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opmaken van stukken? Overweeg dan zeker in Balloo een notariskantoor te zoeken voor deze klus. Tevens het opmaken van een notarieel testament is iets wat men in Balloo via notariskantoor willen laten doen.

Je bent dan natuurlijk verzekerd van een wettelijk document, waarin alle afspraken expliciet zijn gedocumenteerd. De rechtmatigheid van het geschrift is wel zeer noodzakelijk als het noodzakelijk is dat hetgeen in het document staat ook uitgevoerd wordt. Doorgaans is dat pas bij het beëindigen van de overeenkomst in kwestie. In dit soort tijden is het van waarde dat het geschrift overduidelijk is, rechtsgeldig is en dat er zonder enige twijfel is gedocumenteerd hoe de distributie van spullen eruit moet komen te zien.

Maar gelukkig komt – in tegenstelling tot bij een wilsbeschikking – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het document wat je in Balloo via notariskantoor hebt laten opmaken. Een samenlevingscontract komt daarnaast te vervallen als een verhouding wordt omgezet in een huwelijk of geregistreerd partnerschap. Je kunt het beste in Balloo je notariskantoor om hulp vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Balloo?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Balloo.

Kosten notaris Balloo

Alvorens je te verdiepen in de kosten is het noodzakelijk om het onderscheid tussen een jurist en een notaris te kennen. Het is toch de eerste stap die je moet maken. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische zaken en raadgeving. Denk hierbij met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris richt zich vooral op notariële zaken en aktes. Daardoor is het een professional met een hoge mate van specifieke kennis en specialisme.

Het notaris kantoor in Balloo stelt onder andere de documenten op die komen kijken bij het uitreiken van een hypotheek of bij het opmaken van een wilsbeschikking. De taken die een notaris op zich neemt, waaronder het opstellen van certificaten, kunnen niet door een reguliere jurist worden gedaan.

De prijzen van een notaris kantoor in Balloo kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Balloo

Nu notarissen uit Balloo vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Balloo vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Balloo

Als je een goedkope notarispraktijk in Balloo zoekt, kun je beter niet het eerste kantoor binnenlopen wat je tegenkomt. Wanneer je een paar simpele stappen doorloopt, kom je uit bij een oplossing die wel bij je past. Wanneer je deze stappen volgt, weet je zeker dat je een deskundige en goedkope partij zult vinden. Wanneer je voor jezelf begrijpelijk hebt wat je wilt, helpt het je om een fijn uurtarief te krijgen bij een notarispraktijk in Balloo. Als de taak begrijpelijk is, is het een stuk gemakkelijker om een passend uurtarief af te spreken.

Gaat je wens louter over het verwerven van hulp? Of wil je verder een hypotheekakte laten opmaken? Afhankelijk van je wens kan het uurtarief ook variëren. Voor een notarispraktijk in Balloo zien we gewoonlijk een tarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de omgeving met gemiddelde ervaring. Voor de startende notarissen zal dit bedrag simpelweg iets lager liggen, en andersom voor een ervaren partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Balloo op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Balloo vergelijken

Ben je er voor jezelf uit en sta je op het punt om in Balloo notarispraktijk aanbiedingen op te vragen? Top! Daar kunnen wij je namelijk uitstekend bij assisteren! Via ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Balloo aan een notarispraktijk verbinden die past bij jouw behoeften.

Je vraagt simpelweg via onze offerte-aanvraag drie offertes op en je aanvraag wordt gauw beantwoord door sommige partijen die voor jou interessant zijn. Vanzelfsprekend is dit gehele proces vrijblijvend en kosteloos, tot het moment dat jij je keuze permanent hebt gemaakt om in Balloo je notarispraktijk uit te zoeken. In een persoonlijk gesprek kun je dan je behoeften verder kenbaar maken.

Wacht niet langer en vraag direct nog je vrijblijvende en kosteloos offertes op indien je in Balloo een notarispraktijk zoekt. Later kun je altijd nog een overige weg bewandelen, maar wij garanderen dat je met onze aanbiedingen succes zult hebben en dat je nu al begint met besparen op je onkosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Balloo

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Balloo en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Balloo

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Balloo terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Balloo

Snel geregeld

27 november 2023

Vanaf het opvragen van de offertes tot de aktes opstellen, het ging prima en rap.Soepel en dus tevreden.

- Hendrikus Bos

Offertes vlug binnen

25 november 2023

De offertes waren gauw binnen en daarom konden we vlot met de notaris in zee.

- Irene Kuipers

Werkelijk een vakvrouw

15 november 2023

Mijn notaris had onmiskenbaar kennis van zaken. Buitengewoon!

- Anouk de Graaf

Notarieel gewoon goed

7 november 2023

De offertes waren snel in huis en later inhoudelijk aanzienlijk bijgestaan door de notaris.

- Robert van den Broek

Content met afgeleverd werk

31 oktober 2023

Gewoonweg gelukkig met de gang van zaken rondom onze samenlevingscontract.

- Ilona Maas

Tevreden met afhandeling

29 oktober 2023

Domweg verheugd met het opstellen van het samenlevingscontract.

- Peter Dekker

Transparant in alles

15 oktober 2023

Begrijpelijke offerte ontvangen en deze is ook nagekomen. Prima dus.

- Erwin Hofman

Gehele aangelegenheid vakkundig begeleid

8 oktober 2023

Vlotte en directe behandeling van de procedure. Ook snel reactie op aanvraag van de offertes.

- Anita Postma

We zijn persoonlijk begeleid

30 september 2023

Elke stap werd goed onderbouwd . Erg tevreden met het proces.

- Edwin de Ruiter

Uitgelichte notarissen uit Balloo

Notariaat Vries B.V.

Vriezerweg 8a
9482 TB Tynaarlo
Nederland

0592 541 219
http://www.notariaatvries.nl/

Notariaat Zuidlaren

Het Achterom 1 a
9471 GW Zuidlaren
Nederland

050 409 1281
http://www.notariaatzuidlaren.nl/

De Haan Advocaten & Notarissen Assen

Overcingellaan 17
9401 LA Assen
Nederland

0592 430 340
https://www.dehaanlaw.nl/vestigingen/assen