Notaris Avenhorn

Wil jij een professionele notaris in Avenhorn die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Avenhorn verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Avenhorn – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Notaris Avenhorn gezocht?

Nu notaris offertes vergelijken

Notaris Avenhorn
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 103 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Avenhorn, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Oosthuizen, Beets en Oudendijk bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Avenhorn

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Avenhorn is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Avenhorn vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste notaris uit Avenhorn kan vinden!

Spring direct naar:

Een top notaris Avenhorn vinden

Ben je echt op zoek naar een notaris in Avenhorn? Het kan uitdagend zijn om uit te komen bij de goede professional die jouw juridische zaken en documenten onder handen kan nemen. Wij snappen dit als geen ander. Af en toe zie je door de bomen het bos niet meer. Maar bij deze zoektocht zullen wij er zeker weten voor je zijn. We laten dan ook alles aan bod komen wat jij nodig hebt, voordat je op zoek bent naar een notaris in Avenhorn. Door deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo moeilijk als vroeger.

Als je één van onderstaande zaken wilt regelen, ben je iedere keer verplicht om een notaris in Avenhorn in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren verder om voor de opvolgende gevallen een notaris in Avenhorn te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afwikkeling van een erfenis

Alle notarissen uit Avenhorn

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Avenhorn?

Het is nog iedere keer zo dat men zich afvraagt voor welke kwesties je precies een notariskantoor in Avenhorn nodig hebt. Een notariskantoor in Avenhorn kan je onder andere helpen met het opmaken van een testament of het verwerken van een nalatenschap. Ook is een notariskantoor in Avenhorn de uitverkoren partij die je kan helpen met het opmaken van talloze notariële aktes. Denk hier aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Zo goed als iedereen zal ooit wel eens een keer een notaris nodig hebben, het is dus van belang om wel te weten hoe je een notariskantoor in Avenhorn moet zoeken.

Een kantoor is dus niet uitsluitend in staat om je sowieso verder te helpen, maar heeft vaak ook nog eens een notaris voor je die precies de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Natuurlijk kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Een specialist kan je vaak net even iets extra’s brengen, indien de situatie daarom vraagt. Zo kom je later ook niet voor complexe verrassingen te staan. Vaak kan een kundig notariskantoor in Avenhorn je daarom juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Avenhorn?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Avenhorn te vinden dat bij je past.

Avenhorn notariskantoor samenlevingscontract & testament

We zouden wel tien argumenten kunnen opnoemen waarom jij mede zou moeten kiezen voor een Avenhorn notarispraktijk, je zult nu eenmaal flink veel baat ondervinden bij deze partij. Ten eerste kan deze je flink wat geld besparen bij de aanschaf van een woonhuis of kantoorpand. Hier kan men denken aan onder andere minder kosten op de akte van hypotheek, de notaris zal je immers van begeleiding voorzien. De notaris in Avenhorn weet alles over de authentieke akten en andere soorten akten, je weet dus absoluut dat jij altijd weer aan de eisen zal voldoen voor onder andere een contract.

Daarbuiten bespaart een notariskantoor je ook flink wat tijd. Het opmaken van onder andere een hypotheek akte kost flink wat tijd, al helemaal voor personen die meerdere woonhuizen in bezit hebben. Je wil hier zelf simpelweg zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn. De Avenhorn notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Avenhorn?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Avenhorn.

Wat zijn de kosten van een notaris kantoor Avenhorn

Indien je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Avenhorn dan is het slim om je te oriënteren op de prijzen. Je wilt namelijk niet te veel geld kwijt zijn voor een notaris, maar gelijktijdig wil je ook voorkomen dat je voordelig uit lijkt te zijn, maar tegen een teleurstellende notaris aanloopt.

Echter hoe vind je dan wel dat juiste notaris kantoor in Avenhorn? Via notaris-kaart.nl vraag je eenvoudig sommige offertes op, waarna je je keuze kunt maken. Je weet snel wat je kwijt bent aan een notaris kantoor in Avenhorn dankzij een zorgvuldig gespecificeerde aanbieding.

De tarieven van een notaris kantoor in Avenhorn kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Avenhorn

Nu notarissen uit Avenhorn vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Avenhorn vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Avenhorn

Indien je een goedkope notarispraktijk in Avenhorn zoekt, kun je beter niet het eerste kantoor binnenlopen wat je tegenkomt. Wanneer je een paar eenvoudige stappen doorloopt, kom je uit bij een oplossing die wel bij je aansluit. Wanneer je deze stappen volgt, weet je zeker dat je een deskundige en goedkope partij zult vinden. Door duidelijk te zijn in wat je wilt, zal je meestal in verbinding komen met een notarispraktijk in Avenhorn die precies past bij je behoefte. Hij moet namelijk wel weten wat je nu precies van hem of haar wilt.

Gaat je wens louter over het verwerven van advies? Of wil je daarnaast een akte laten opmaken? Afhankelijk van je wens kan het tarief ook variëren. Voor een notarispraktijk in Avenhorn zien we doorgaans een tarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de regio met gemiddelde ervaring. Ga je voor iemand met wat mindere ervaring, ben je over het algemeen wat minder duur uit. Ga je voor iemand met wat meer ervaring, betaal je misschien wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Avenhorn op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Avenhorn vergelijken

Het is natuurlijk een erg goed idee om eerst een aanvraag voor een prijsopgave de deur uit te doen. In de aanvraag zal je duidelijk moeten zijn in wat je verwacht en wat je zoekt. Je weet dan echt zeker dat je met een professional te maken krijgt, wat erg noodzakelijk is in het geval van juridische affaires. Je komt er zo ook tijdig achter als de notarispraktijk in Avenhorn een bepaalde klus niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt jou weer tijd.

Daarna hoef je uitsluitend nog maar een consult in te plannen. Dankzij dit kennismakingsgesprek krijg je meer begrip in wat de notarispraktijk in Avenhorn voor jou kan betekenen. Je kunt dan meteen kijken of het goed klikt met deze notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Avenhorn

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Avenhorn en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Avenhorn

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Avenhorn terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Avenhorn

Super!

21 september 2023

We hadden snel een notaris via notaris-kaart voor zaken rondom ons erfrecht ontdekt. De vragen die we hadden werden snel en verhelderend beantwoord.

- Saskia van de Berg

Offerte was betaalbaar

12 september 2023

De tarieven waren laag, tegen onze verwachting in.

- Kim Vos

Betrouwbare partij

7 september 2023

Betrouwbare partij gevonden die me ondersteunt. Prettig!

- Sanne de Bruin

Direct een kundige prof

3 september 2023

Na de offertes vlug de goede keuze kunnen maken. Gesprek volgde gauw.

- Antonius van Loon

Uiteindelijk een testament

25 augustus 2023

Na urenlang twijfelen toch maar een testament op laten maken. Content met deze keuze!

- Pascal van de Wal

Voelt vertrouwd

20 augustus 2023

Betrouwbare partij ontdekt die me ondersteunt. Prettig!

- Leonie Verbeek

Duidelijkheid voor straks

13 augustus 2023

Na lang weifelen toch maar een testament op laten stellen. Had ik veel eerder moeten doen!

- Eric Hoekstra

Goedkoper uit dan ik dacht

28 juli 2023

Prijzen vielen een stuk minder hoog uit dan ik dacht.

- Angelique Vermeulen

Goed en snel geregeld

23 juli 2023

Opstellen van testament ging zonder teveel juridische taal en hierdoor goed.

- Cindy Smit

Uitgelichte notarissen uit Avenhorn

Mantel & Overtoom Notarissen

Dr. de Vriesstraat 33
1654 JT Benningbroek
Nederland

0229 591 264
http://www.mantelovertoom.nl/

Maelson B.V.

Houtzaagmolen 161
1622 HM Hoorn
Nederland

0229 242 073
http://www.maelsonapotheek.nl/

Abma Schreurs Lawyers Notaries

Maelsonstraat 18
1624 NP Hoorn
Nederland

088 433 4333
http://www.abmaschreurs.nl/