Notaris Alphen

Wil jij een betaalbare notaris uit Alphen die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Alphen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Alphen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Alphen gezocht?

Een notaris in Alphen vinden

Notaris Alphen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 129 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Alphen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Zoelen, Kerk Avezaath en Ochten bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Alphen

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Alphen is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een notaris in Alphen. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris uit Alphen kunt vinden!

Spring direct naar:

Een professionele notaris Alphen vinden

Echt al voor een lange tijd aan het zoeken naar een notaris in Alphen? Het is niet steevast simpel om bij de juiste professional uit te komen, die je juridische zaken en officiële aktes onder zijn hoede kan nemen. Wij begrijpen dit maar al te goed. Door het grote aanbod is het moeilijk om de goede partijen nog te zien. Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan in deze expeditie. We laten dan ook alles aan bod komen wat jij nodig hebt, wanneer je op zoek bent naar een notaris in Alphen. En dankzij deze tips wordt je zoektocht simpeler dan ooit.

Je bent in ieder geval verplicht om een notaris in Alphen te vinden voor:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren verder om voor de opvolgende gevallen een notaris in Alphen te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afhandeling van een erfenis

Alle notarissen uit Alphen

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Alphen?

Het is nog steeds zo dat men zich afvraagt voor welke dingen je precies een notariskantoor in Alphen nodig hebt. Een notariskantoor in Alphen kan je onder meerdere helpen met het opstellen van een testament of het verwerken van een nalatenschap. Verder is een notariskantoor in Alphen de uitverkoren partij die je kan assisteren met het opmaken van meerdere notariële aktes. Denk hier aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Het helpt als je weet hoe je een vakkundig notariskantoor in Alphen kunt vinden, omdat bijna iedereen wel eens een keer een omstandigheid heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een algemene notaris kan je meestal ook helpen, maar een notariskantoor kan je vaak een expliciet specialisatie brengen. Evengoed zijn er allemaal denkbare scenario`s waar je een professional aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je daarna ook niet voor nare verrassingen te staan. Vaak kan een vakkundig notariskantoor in Alphen je hierdoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Alphen?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Alphen te vinden dat bij je past.

Alphen notariskantoor samenlevingscontract & testament

Er zijn talrijke voordelen aan het zoeken in Alphen naar een notariskantoor. Op de eerste plaats is het mogelijk om geld te besparen bij de verwerving van een perceel. Vanwege het advies wat een notaris je geeft, kun je onder andere goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. De notaris in Alphen weet alles over de authentieke akten en verschillende soorten akten, je weet dus absoluut dat jij altijd weer aan de eisen zal voldoen voor als voorbeeld een contract.

Daarbuiten zal je dankzij de notaris veel tijd over kunnen houden. Het opstellen van bijvoorbeeld een hypotheek akte kost flink wat tijd, al helemaal voor personen die meerdere woningen in bezit hebben. Het is natuurlijk zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen. Middels in Alphen een notariskantoor te vinden, bespaar je jezelf flink wat moeite.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Alphen?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Alphen.

Kosten notaris Alphen

Voor je te verdiepen in de kosten is het belangrijk om het verschil tussen een jurist en een notaris te kennen. Dit is toch de allereerste stap die je moet zetten. Een jurist is de professional die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Denk hierbij met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris daartegenover is de partij die in het bijzonder gestructureerd is op de notariële zaken. Het is een professional met een hoge mate van vakkennis en specialisatie.

Een notaris kantoor in Alphen is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De taken van een jurist en de taken van een notaris zijn onderling niet uitwisselbaar.

De onkosten van een notaris kantoor in Alphen kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Alphen

Nu notarissen uit Alphen vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Alphen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Alphen

Het is natuurlijk niet zo dat je het eerste kantoor maar moet binnentreden wat er maar bij jou in de nabijheid zit. Door een paar stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Via deze stappen weet je immers dat je een juiste partij zal vinden. Als je voor jezelf helder hebt wat je wilt, helpt het je om een goed tarief te krijgen bij een notarispraktijk in Alphen. Hij moet tenslotte wel weten wat je nu exact van hem of haar verwacht.

Is het uitsluitend maar nodig om begeleiding te krijgen voor onder andere het overnemen van een huis of wil je daarnaast een akte op laten stellen? Afhankelijk van je wens kan het tarief ook verschillen. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Alphen een gebruikelijk tarief van €150. Ga je voor een persoon met wat minder ervaring, ben je over het algemeen wat minder duur uit. Ga je voor iemand met wat meer ervaring, betaal je vaak wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Alphen op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Alphen vergelijken

Het is goed om diverse offertes aan te vragen en deze te vergelijken. Het loont als je voor jezelf duidelijk hebt wat je precies verwacht. Je weet dan ook zeker dat je met een professional te maken krijgt, wat heel noodzakelijk is in het geval van juridische kwesties. Je komt er zo ook tijdig achter wanneer de notarispraktijk in Alphen een bepaalde klus niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt jou weer tijd.

De opvolgende stap is het voeren van een gesprek. Via dit contact krijg je meer begrip in wat de notarispraktijk in Alphen voor jou kan inhouden. Bovendien zal je direct kunnen zien of de persoon wel degene is die je zoekt voor je juridische zaken.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Alphen

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Alphen en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Alphen

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Alphen terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Alphen

Individueel bijgestaan

17 juli 2024

Zeer klantgericht en oplossing gericht advies gekregen. Prettig.

- Ramona de Jonge

Minder duur dan verwacht

8 juli 2024

Was achteraf een stuk voordeliger uit dan dat ik had bedacht.

- Claudia Willems

Razendsnel de juiste specialist getroffen

4 juli 2024

Na de offertes direct de juiste keuze kunnen maken. Contact volgde gauw.

- Melanie de Wit

Exact zoals vermoed

23 juni 2024

Goed aanbod ontvangen.

- Kelly Scholten

Vlug afgehandeld

20 juni 2024

Van het aanvragen van de offertes tot de aktes opstellen, het ging super en snel.Snel en zonder moeilijk gedoe dus gelukkig met de wijze waarop dit gaat.

- Robert Koning

Prima afhandeling testament!

11 juni 2024

We hadden een zorg dat het lastig zou zijn en ook veel zou kosten. Gelukkig was het tegendeel waar. Niks is minder waar.
Begrijpelijk betaal je vanwege het werk van de notaris maar ik begreep ook nog eens waarvoor wat betreft
de herroeping van mijn testament. Heel aangenaam.

- Sharon Peeters

Goedkope notaris

7 juni 2024

We waren op zoek naar een notaris die lage prijzen rekende, wegens onze opstartfase.
Gelukt via notaris-kaart en content met de gang van zaken aansluitend.

- Laura Gerritsen

Vakkundige notaris

1 juni 2024

Binnen no-time een deskundige notaris. Bedankt!

- Sanne Verbeek

Erfenis keurig verdeeld

24 mei 2024

Door de notaris zijn we door een vervelende periode heengeloodst. Erfenis is zorgvuldig verdeeld.

- Karin de Leeuw

Uitgelichte notarissen uit Alphen

De Vree Van Drongelen Notarissen – Adviseurs

Burgemeester van Erpstraat 16
5351 AW Berghem
Nederland

0412 487 111
http://www.dv-vd.nl/

Notariskantoor Groeneweg

Kerkstraat 2A
5384 KB Heesch
Nederland

0412 454 938
https://notarisgroeneweg.nl/

Notaris Barbara van Kampen

Monseigneur van Den Boerpark 2
2A
5342 CD Oss

0412 626 333
http://www.notarisoss.nl/