Notaris Winterswijk

Ben jij opzoek naar een top notaris uit Winterswijk die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar notaris Winterswijk verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Winterswijk – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Winterswijk gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Notaris Winterswijk
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 133 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Winterswijk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Winterswijk Meddo, Winterswijk Huppel en Winterswijk Kotten bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Winterswijk

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Winterswijk is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een notariskantoor binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor in Winterswijk vindt die het beste met je voor heeft. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris uit Winterswijk kan vinden!

Spring direct naar:

Een bekwame notaris Winterswijk vinden

Ben je op zoek naar een competente notaris in Winterswijk? Dan kunnen we je gerust stellen! Een kundige notaris vind je immers makkelijk dankzij notaris-kaart.nl. Door ons veelzijdige aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een praktische notaris in Winterswijk die aansluit op jouw behoefte. In bepaalde gevallen is het noodzaak om een notaris in Winterswijk in te huren, in overige gevallen is het inschakelen van een notaris in Winterswijk niet vereist, maar raden wij het wel ten zeerste aan.

Je bent in ieder geval verplicht om een notaris in Winterswijk te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de volgende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Winterswijk te vinden, ook al is dit niet vereist:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en behandeling van een nalatenschap

Indien je onroerend goed wilt aan- of verkopen, bijvoorbeeld een woning of een kantoorpand, krijg je tevens te maken met een notaris. Maar tevens wanneer je een onderneming wilt beginnen en van bepaalde rechtsvormen gebruik zult maken, komt een notaris in Winterswijk om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Winterswijk

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Winterswijk?

Een verstandig notariskantoor in Winterswijk kan je nauwkeurig helpen met de toestand waar jij een notaris voor wilt inhuren. Een van de vele voordelen van een notariskantoor in Winterswijk is dat er verschillende notarissen werken die je op weg kunnen helpen. Dikwijls heeft een notariskantoor in Winterswijk voor verschillende specialismen notarissen in dienst. Je kunt dus voor enorm veel verscheidene projecten terecht bij een notariskantoor in Winterswijk.

Een kantoor is derhalve niet uitsluitend in staat om je hoe dan ook verder te helpen, maar heeft veelal ook nog eens een notaris voor je die exact de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Overigens kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Een deskundige kan je vaak net even iets extra’s brengen, wanneer de toestand daarom vraagt. Hier haal je ook het meeste uit je situatie. Wat dat betreft kan een goed notariskantoor in Winterswijk je enorm veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Winterswijk?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Winterswijk te vinden dat bij je past.

Winterswijk notariskantoor samenlevingscontract & testament

Er zijn talrijke voordelen aan het zoeken in Winterswijk naar een notariskantoor. Allereerst kan deze je flink geld besparen bij de aanschaf van een woning of bedrijfspand. Met het advies wat een notaris je geeft, kun je onder andere goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. De notaris in Winterswijk weet alles over de authentieke akten en andere soorten akten, je weet dus absoluut dat jij altijd weer aan de eisen zult voldoen voor bijvoorbeeld een overeenkomst.

Tevens bespaart een notariskantoor je ook flink wat tijd. Het opmaken van bijvoorbeeld een hypotheek akte kost flink wat tijd, al helemaal voor mensen die een aantal woonhuizen in bezit hebben. Je wil hier zelf simpelweg zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn. Door in Winterswijk een notariskantoor te vinden, bespaar je jezelf behoorlijk overlast.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Winterswijk?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Winterswijk.

Wat zijn de kosten van een notaris kantoor Winterswijk

Voor je te verdiepen in de kosten is het belangrijk om het verschil tussen een jurist en een notaris te kennen. Dit helpt je om tot de juiste keuze te komen. Een jurist is de persoon die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Denk hier met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris richt zich hoofdzakelijk op notariële zaken en aktes. Het is een specialist met een hoge mate van vakkennis en specialisme.

Een notaris kantoor in Winterswijk is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De taken die een notaris op zich neemt, zoals het opstellen van documenten, kunnen niet door een gewone jurist worden gedaan.

De tariefstellingen van een notaris kantoor in Winterswijk kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Winterswijk

Nu notarissen uit Winterswijk vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Winterswijk vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notaris Winterswijk

Wanneer je een goedkope notarispraktijk in Winterswijk zoekt, kun je beter niet het allereerste kantoor ingaan wat je tegenkomt. Als je een paar makkelijke stappen doorloopt, kom je uit bij een oplossing die wel bij je aansluit. Met deze stappen weet je immers dat je een geschikte partij zal vinden. Als je voor jezelf helder hebt wat je wilt, helpt het je om een fijn tarief te krijgen bij een notarispraktijk in Winterswijk. Hij moet namelijk wel weten wat je nu precies van hem of haar verwacht.

Is het alleen maar nodig om raadgeving te krijgen voor als voorbeeld het overnemen van een huis of wil je echt een akte op laten stellen? Door daar rekening mee te houden zal jouw keuze in een keer een stuk gemakkelijker worden. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Winterswijk een gebruikelijk uurtarief van €150. Voor de beginnende notarissen zal dit bedrag natuurlijk iets minder hoog liggen, en tegenovergesteld voor een ervaren partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Winterswijk op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Winterswijk vergelijken

Het is uiteraard een erg goed plan om eerst een aanvraag voor een prijsopgave de deur uit te doen. In de offerteaanvraag zul je duidelijk moeten zijn in wat je wil en wat je zoekt. Daardoor zul je zeker weten dat je te maken hebt met een deskundige, een mate van bekwaamheid is voor juridische zaken echt een ware noodzaak. Je komt er zo ook tijdig achter wanneer de notarispraktijk in Winterswijk een specifieke taak niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt je weer tijd.

Aansluitend hoef je alleen nog maar een gesprek in te plannen. Bij dit contact krijg je meer begrip in wat de notarispraktijk in Winterswijk voor jou kan inhouden. Je kunt dan ogenblikkelijk kijken of het goed klikt met deze notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Winterswijk

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Winterswijk en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Winterswijk

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Winterswijk terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Winterswijk

Voordelig en top!

13 mei 2024

Verklaring van erfrecht was meteen geregeld! En wat geld kunnen besparen door de
vergelijking van te voren. Content dus!

- Marcel van Beek

Prima afgehandeld.

11 mei 2024

Duidelijk en vlot. Dank!

- Ronald de Lange

Kosten wel maar moeite niet bespaard

4 mei 2024

Verklaring van erfrecht opstellen was gauw gedaan! En wat kosten kunnen besparen door de
vergelijking van te voren. Met die aanleiding ben ik tevreden!

- Renate Koster

Samenlevingscontract opgesteld

27 april 2024

Samenlevingscontract was zo afgehandeld. Formidabel!

- Patricia de Jong

Samenlevingscontract geregeld

17 april 2024

Samenlevingscontract was snel overeengekomen. Prachtig!

- Melanie Prins

Door raad en daad bijgestaan

11 april 2024

Iemand gevonden die van aanpakken wist. Erg veel aan gehad. Uitstekend!

- Hendrikus van Wijk

Bekwame notaris in arm genomen

31 maart 2024

Ons samenlevingscontract is vakkundig en rap opgesteld.
Er zaten wat extra haken en ogen aan bij ons echter hij heeft dit duidelijk en professioneel afgehandeld.
Ook vielen de kosten ons erg mee.

- Anna Koning

Top begeleid van begin tot beëindiging traject

29 maart 2024

Snelle en directe afhandeling van de procedure. Tevens vlug reactie op aanvraag van de offertes.

- Rogier Meijer

Individueel bijgestaan

22 maart 2024

Persoonlijke afhandeling op menselijk niveau. Super.

- Eric Peters

Uitgelichte notarissen uit Winterswijk

Derkman Netwerk Notarissen

Lansinkstraat 61
7481 JN Haaksbergen
Nederland

053 572 2985
http://www.derkman.nl/?utm_source=google&utm_medium=google-places&utm_campaign=local-search

Achterhoek-Notaris

Winterswijkseweg 23
7141 DM Groenlo
Nederland

0544 461 925
http://www.rsnotarissen.nl/

Notariskantoor Roerdink & Stevelink

Winterswijkseweg 23
7141 DM Groenlo
Nederland

0544 461 925
http://www.rsnotarissen.nl/