Notaris Winschoten

Heb jij behoefte aan een professional voor jouw notaris zaken in Winschoten?

Lees dan vooral verder.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Winschoten verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Winschoten – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Winschoten gezocht?

Laat je snel helpen

Notaris Winschoten
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 132 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Winschoten, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Oude Pekela, Heiligerlee en Westerlee bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Winschoten

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Winschoten kan best een moeilijke klus blijken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Winschoten vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een professionele notaris Winschoten vinden

Ben je op zoek naar een professionele notaris in Winschoten? Dan hebben we aantrekkelijk bericht voor je! Dankzij notaris-kaart.nl kom je namelijk gemakkelijk in contact met een competente notaris. We hebben een breed portfolio en hiermee vind je binnen een paar momenten een goede notaris in Winschoten voor jouw opdracht. Je bent niet voor alles verplicht om een notaris in Winschoten in te roepen. Wij adviseren dan ook om dit eerst rustig na te gaan. Maar ook als het optioneel is, is het contracteren of raadplegen van een notaris in Winschoten meestal alsnog een verstandige keuze.

Je bent in elk geval gedwongen om een notaris in Winschoten te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarbuiten om voor de komende gevallen een notaris in Winschoten te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en behandeling van een nalatenschap

Ook speelt een notaris in Winschoten een importante rol in zaken bij het aan- en verkopen van onroerend goed, zoals een huis. Echter tevens als je een onderneming wilt opstarten en van sommige rechtsvormen gebruik zult maken, komt een notaris in Winschoten om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Winschoten

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Winschoten?

Een goed notariskantoor in Winschoten kan je correct helpen met de situatie waar jij een notaris voor wilt inhuren. Het voordeel van een notariskantoor in Winschoten is dat er gewerkt wordt met meerdere notarissen. Je zult bij een notariskantoor in Winschoten dan ook notarissen voor diverse soorten expertises zien rondlopen. Je kunt dus voor erg veel gevariëerde projecten terecht bij een notariskantoor in Winschoten.

Een algemene notaris kan je meestal verder helpen, maar een notariskantoor kun je meestal een speciaal specialisatie brengen. Een deskundige kan je vaak net even iets extra’s brengen, als de situatie daarom vraagt. Hier haal je ook het meeste uit je situatie. Vaak kan een vakkundig notariskantoor in Winschoten je daarom juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Winschoten?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Winschoten te vinden dat bij je past.

Winschoten notariskantoor samenlevingscontract en testament

Er zijn vele voordelen aan het zoeken in Winschoten naar een notariskantoor. Allereerst kan deze je flink wat geld besparen bij de aankoop van een woonhuis of kantoorpand. Hierbij kan men denken aan als voorbeeld gereduceerde kosten op de akte van hypotheek, de notaris zal je immers van begeleiding voorzien. In Winschoten bij een notariskantoor ben je aan het juiste adres voor een samenlevingscontract en een testament. Je weet dus iedere keer dat deze documenten duidelijk en legitiem zijn.

Ook bespaart een notariskantoor je ook flink wat tijd. Het opmaken van bijvoorbeeld een hypotheek akte kost veel tijd, al helemaal voor mensen die een aantal woningen in bezit hebben. Het is allicht zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen. Door in Winschoten een notariskantoor te zoeken, bespaar je jezelf behoorlijk overlast.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Winschoten?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Winschoten.

Notaris kosten Winschoten

Het is van belang dat je weet wat het onderscheid is tussen een gewone jurist en een notaris. Dit helpt je om tot de goede keuze te komen. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische kwesties en hulp. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een verweerschrift. Een notaris richt zich voornamelijk op notariële zaken en aktes. Hierdoor is het een persoon met een hoge mate van specifieke kennis en specialisme.

Een notaris kantoor in Winschoten is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De werkzaamheden die een notaris op zich neemt, bijvoorbeeld het opmaken van aktes, kunnen niet door een reguliere jurist worden gedaan.

De tariefstellingen van een notaris kantoor in Winschoten kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Winschoten

Nu notarissen uit Winschoten vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Winschoten vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Winschoten

Het is uiteraard niet zo dat je het allereerste kantoor maar moet binnenstappen wat er maar bij jou in de buurt zit. Door een aantal stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Indien je deze stappen volgt, weet je zeker dat je een competente en goedkope partij zult vinden. Wanneer je voor jezelf helder hebt wat je wilt, helpt het je om een fijn tarief te krijgen bij een notarispraktijk in Winschoten. Hij moet namelijk wel weten wat je nu precies van hem of haar wilt.

Is het uitsluitend maar nodig om raad te krijgen voor bijvoorbeeld het kopen van een woning of wil je ook een hypotheekakte op laten maken? Afhankelijk van je behoefte kan het uurtarief ook variëren. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Winschoten een normaal tarief van €150. Voor de beginnende notarissen zal dit bedrag uiteraard iets minder hoog liggen, en andersom voor een ervaren partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Winschoten op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Winschoten vergelijken

Ben je er voor jezelf uit en sta je op het punt om in Winschoten notarispraktijk aanbiedingen aan te vragen? Prachtig! Daar kunnen wij je immers uitstekend bij helpen! Ons netwerk is immers heel erg groot waardoor ook in Winschoten een notarispraktijk te traceren is die nauwkeurig aansluit op je voorkeuren en behoeften.

Je vraagt simpel via onze offerte-aanvraag drie offertes op en je offerteaanvraag wordt snel beantwoord door sommige partijen die voor jou aantrekkelijk zijn. Je kunt dit volkomen gratis en vrijblijvend doen om zo tot jouw beste keuze voor een in Winschoten gevestigde notarispraktijk te komen. Hierna kun je in een kennismakingsgesprek of bij een afspraak je voorkeuren verder uiteen zetten.

Wacht niet langer en vraag vandaag nog je vrijblijvende en gratis aanbiedingen op indien je in Winschoten een notarispraktijk zoekt. Je kunt altijd nog besluiten om een alternatieve optie te proberen, maar via onze offertes heb je geheid succes en begint je besparing vandaag nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Winschoten

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Winschoten en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Winschoten

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Winschoten terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Winschoten

Geen zorgen gehad

24 mei 2024

Te maken krijgen met een nalatenschap is al bedroefd op zichzelf. Gelukkig hebben we door
de gevonden notaris daarin een zorg minder gehad.

- Brenda de Vos

Na opvragen offertes meteen ontvangen

15 mei 2024

De offertes waren snel binnen en daarom konden we vlot met de notaris in zee.

- Arie van de Brink

Vlug afgehandeld

11 mei 2024

Aanvraag ging snel en de benodigde stukken waren binnen no time opgesteld.Rap en zonder lastig gedoe dus gelukkig met de wijze waarop dit gaat.

- Richard van Veen

Bekwame notaris ingeschakeld

3 mei 2024

Deskundige notaris gevonden die ons geholpen heeft met ons samenlevingscontract.
Ondanks de soort van uitzondering scenario`s, was het snel gedaan.
De prijzen waren goed.

- Karin Wolters

Geen zorgen gehad

22 april 2024

Te doen krijgen met een erfdeel is al vreugdeloos op zich. Gelukkig hebben we door
de gevonden notaris daarin een zorg minder gehad.

- Anita van Dijk

Erfenis zorgvuldig verdeeld

18 april 2024

Door de notaris zijn we door een onrustige paar maanden heengeloodst. Erfenis is keurig verdeeld.

- Bianca Scholten

Eenvoudig prima

10 april 2024

Hoopte al dat mijn notaris zo competent zou zijn.

- Caroline Maas

Offertes vlug binnen

4 april 2024

De offertes waren vlug ontvangen en daarom konden we vlug met de notaris in zee.

- Hendrika Prins

Geen nummer, humane afhandeling

30 maart 2024

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Geweldig.

- Johan Hermans

Uitgelichte notarissen uit Winschoten

Professionals
/notaris

Notariaat Winschoten, Siekman Kruize Rolfers

Emmastraat 10
9671 AP Winschoten
Nederland

0597 451 199
http://www.notariaatwinschoten.nl/?utm_source=google&utm_medium=google-places&utm_campaign=local-search

Notariskantoor mr. H.G.H. Kauffeld

Abraham Westersstraat A 85
9663 PB Nieuwe Pekela
9663 PJ Nieuwe Pekela

0597 618 000
http://www.notariskauffeld.nl/