Notaris Waalwijk

Ben jij opzoek naar een top notaris in Waalwijk die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Waalwijk verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Waalwijk – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Waalwijk gezocht?

Laat je snel helpen

Notaris Waalwijk
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 132 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Waalwijk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Genderen, Eethen en Drongelen bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Waalwijk

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Waalwijk kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een notaris uit Waalwijk. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris van Waalwijk kan vinden!

Spring direct naar:

Een bekwame notaris Waalwijk vinden

Wil je een competente notaris in Waalwijk vinden? Dan kunnen we je gerust stellen! Een vakkundige notaris vind je immers makkelijk dankzij notaris-kaart.nl. We hebben een ruim portefeuille en hiermee vind je binnen een paar momenten een handige notaris in Waalwijk voor jouw project. Je bent niet altijd verplicht om een notaris in Waalwijk in te huren. Wij adviseren dan ook om dit eerst rustig na te gaan. Maar tevens als het optioneel is, is het aannemen of benaderen van een notaris in Waalwijk vaak alsnog een geschikte keuze.

Als je één van onderstaande zaken wilt organiseren, ben je iedere keer verplicht om een notaris in Waalwijk in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren verder om voor de opvolgende gevallen een notaris in Waalwijk te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afwikkeling van een erfenis

Indien je onroerend goed wilt aan- of verkopen, zoals een huis of een bedrijfspand, krijg je ook te maken met een notaris. Maar tevens wanneer je een onderneming wilt beginnen en van sommige rechtsvormen gebruik zult maken, komt een notaris in Waalwijk om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Waalwijk

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Waalwijk?

Een aantal mensen zijn zoekende naar waar ze exact een notariskantoor in Waalwijk voor nodig hebben. Een notariskantoor in Waalwijk kan je onder meerdere ondersteunen met het opstellen van een wilsbeschikking of het verwerken van een nalatenschap. Tevens is het zo dat een notariskantoor in Waalwijk er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opmaken. Denk hier aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Het helpt als je weet hoe je een bekwaam notariskantoor in Waalwijk kunt vinden, omdat praktisch iedereen wel eens een keer een toestand heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een kantoor is daarom niet alleen in staat om je sowieso verder te helpen, maar heeft veelal ook nog eens een notaris voor je die exact de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Natuurlijk kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Echter zijn er verschillende denkbare scenario`s waar je een professional aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je straks ook niet voor nare verrassingen te staan. Vaak kan een professioneel notariskantoor in Waalwijk je daardoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Waalwijk?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Waalwijk te vinden dat bij je past.

Waalwijk notariskantoor testament & samenlevingscontract

Ben je op zoek naar een competente notaris die een samenlevingscontract voor jou en je vriendin of huisgenoot kan opstellen? Laat je dan vooral eens inspireren door in Waalwijk een notariskantoor te raadplegen. Tevens het opstellen van een notarieel wilsbeschikking is iets wat mensen in Waalwijk via notariskantoor willen laten doen.

Je bent dan natuurlijk verzekerd van een geldig document, waarin alle afspraken nadrukkelijk zijn gedocumenteerd. De rechtmatigheid van het geschrift is namelijk zeer belangrijk wanneer het noodzakelijk is dat wat in het geschrift staat ook uitgevoerd wordt. Dikwijls is dat pas bij het beëindigen van de regeling in kwestie. In dit soort tijden is het van waarde dat het document duidelijk is, wettelijk is en dat er zonder enige twijfel is gedocumenteerd hoe de verdeling van spullen eruit moet komen te zien.

Niettemin is het verbreken van een verbinding niet de enige reden om een samenlevingscontract wat in Waalwijk via notariskantoor is opgesteld te laten verbreken. In ieder geval een huwelijk of geregistreerd partnerschap kan de voorwaarden van een samenlevingscontract laten verbreken. Vraag in Waalwijk je notariskantoor naar de condities!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Waalwijk?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Waalwijk.

Notaris kosten Waalwijk

De kosten zijn een belangrijke component wanneer je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Waalwijk. Je wil niet denken dat je goedkoop uit bent, maar tegelijkertijd geld kwijt raken aan iemand die zijn arbeid niet verstaat, maar je wilt ook niet te veel betalen.

Echter hoe vind je dan echt dat goede notaris kantoor in Waalwijk? Via notaris-kaart.nl vraag je makkelijk meerdere offertes op, waarna je je keuze kunt maken. Je weet direct wat je kwijt bent aan een notaris kantoor in Waalwijk door een secuur gespecificeerde offerte.

Er zijn talloze manieren om de onkosten van een notaris kantoor in Waalwijk op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Waalwijk

Nu notarissen uit Waalwijk vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Waalwijk vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notaris Waalwijk

Het is simpelweg niet zo dat je het allereerste kantoor maar moet binnenlopen wat er maar bij jou in de nabijheid zit. Wanneer je een paar makkelijke stappen doorloopt, kom je uit bij een uitkomst die wel bij je aansluit. Wanneer je deze stappen volgt, weet je zeker dat je een betrouwbare en goedkope partij zult vinden. Door duidelijk te zijn in wat je wilt, kun je over het algemeen in aanraking komen met een notarispraktijk in Waalwijk die nauwgezet past bij je voorkeuren. Hij moet namelijk wel weten wat je nu exact van hem of haar verwacht.

Gaat je behoefte enkel over het verkrijgen van raad? Of wil je bovendien een akte laten opmaken? Met hier rekening mee te houden zal je keuze in een keer een stuk makkelijker worden. Voor een notarispraktijk in Waalwijk zien we over het algemeen een uurtarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de buurt met gemiddelde ervaring. Ga je voor iemand met wat minder ervaring, ben je over het algemeen wat minder duur uit. Ga je voor een persoon met wat extra ervaring, betaal je wel wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Waalwijk op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Waalwijk vergelijken

Het is natuurlijk een erg goed concept om eerst een aanvraag voor een prijsopgave de deur uit te doen. In de offerteaanvraag zul je duidelijk moeten zijn in wat je wil en wat je zoekt. Je weet dan echt zeker dat je met een professional te maken krijgt, wat zeer belangrijk is in het geval van juridische zaken. Mocht de notarispraktijk in Waalwijk iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle wijze achter, dit bespaart een hoop tijd die onnodig besteed wordt.

De opvolgende stap is het voeren van een kennismaking. Dankzij dit gesprek krijg je meer begrip in wat de notarispraktijk in Waalwijk voor jou kan betekenen. Verder zul je direct kunnen zien of de professional wel degene is die je zoekt voor jouw juridische zaken.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Waalwijk

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Waalwijk en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Waalwijk

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Waalwijk terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Waalwijk

Domweg uitstekend

22 mei 2024

Hoopte al dat mijn notaris zo degelijk zou zijn.

- Klaas Smits

Moment voor actie

18 mei 2024

Geen woorden maar daden. Dankzij mijn notaris stond ik stevig in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een opluchting!

- Sandra Kramer

Toch een testament

5 mei 2024

Een tijd lang nagedacht of ik toch niet een testament zou moeten laten opmaken. Had ik flink wat eerder moeten doen!

- Nicole van den Bosch

Afhandeling was fantastisch

2 mei 2024

Een eerlijke afhandeling in de procedure is alles wat we wilden en gekregen hebben. Super begeleiding gekregen.

- Simone Hermans

Begeleiding was persoonlijk

21 april 2024

Juridische woordgebruik helder vertaald in het traject. Zeer tevreden met het proces.

- Mariska Kok

Goed werk ontvangen

14 april 2024

We hadden een zorg dat het ongemakkelijk zou zijn en ook veel zou kosten. Gelukkig was het omgekeerde waar. Gelukkig was het omgekeerde aan de orde.
Naast het werk wat gewoon grondig gedaan lijkt te zijn, weet ik nu door de uiteenzetting ook precies waar ik voor betaal (herroeping testament). Erg prettig.

- Maarten Hofman

Notarieel gewoon goed

7 april 2024

De offertes waren snel in huis en daarna inhoudelijk aanzienlijk bijgestaan door de notaris.

- Gerrit de Bruijn

Echt een vakvrouw

6 april 2024

Ze was enorm bekwaam en kundig. Heel fijn!

- Marjolein Mol

Aanrader

28 maart 2024

Uit persoonlijke ondervinding bevelen wij notaris-kaart en zodoende de offerte aanvraag aan.

- Angela van den Broek

Uitgelichte notarissen uit Waalwijk

Easy Langstraat Notarissen

Meester van Coothstraat 34A
5141 ES Waalwijk
Nederland

0416 712 151
http://easylangstraatnotarissen.nl/

Dierckxsens Van Grinsven Franken Notaries

Brugske 19
5171 VR Kaatsheuvel
Nederland

0416 274 962
http://www.dgfnotarissen.nl/

Smart Start Notary

Brugske 19
5171 VR Kaatsheuvel
Nederland

0416 745 250
http://smartstartnotary.nl/