Notaris Vlieland

Behoefte aan een professionele notaris in Vlieland die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Vlieland verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Vlieland – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Vlieland gezocht?

Nu notaris offertes vergelijken

Notaris Vlieland
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 132 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Vlieland, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Kornwerderzand, Breezanddijk en Terschelling West bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Vlieland

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Vlieland kan best een moeilijke klus blijken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris in Vlieland. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een professionele notaris Vlieland vinden

Ben je wel op zoek naar een notaris in Vlieland? Het is niet altijd makkelijk om bij de juiste professional uit te komen, die jouw juridische zaken en officiële stukken onder zijn hoede kan nemen. Wij snappen dit als geen ander. Door het behoorlijke aanbod is het ingewikkeld om de handige partijen nog te herkennen. Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan in deze tocht. Op deze website zullen we je dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven wanneer je op zoek gaat naar een notaris in Vlieland. Door deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo zwaar als vroeger.

Als je één van de volgende zaken wilt organiseren, ben je steevast verplicht om een notaris in Vlieland in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarnaast om voor de volgende gevallen een notaris in Vlieland te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afhandeling van een erfenis

Alle notarissen uit Vlieland

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Vlieland?

Een degelijk notariskantoor in Vlieland kan je exact helpen met de omstandigheid waar jij een notaris voor wilt inhuren. Het voordeel van een notariskantoor in Vlieland is dat er gewerkt wordt met verschillende notarissen. Dikwijls heeft een notariskantoor in Vlieland voor verschillende vakgebieden notarissen in dienst. Je kunt derhalve voor een zeer breed spectrum aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Vlieland.

Een algemene notaris kan je veelal verder helpen, maar een notariskantoor kun je vaak een kenmerkend specialisme brengen. Een expert kan je vaak net even iets extra’s brengen, als de gebeurtenis erom vraagt. Daarmee haal je ook het maximale uit je situatie. Wat dat betreft kan een fijn notariskantoor in Vlieland je heel veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Vlieland?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Vlieland te vinden dat bij je past.

Vlieland notariskantoor testament & samenlevingscontract

Ben je een zoektocht gestart naar die geschikte notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opstellen van aktes? Overweeg dan zeker in Vlieland een notariskantoor te zoeken voor deze klus. Indien je een notarieel wilsbeschikking wil laten opstellen kom je ook veelal terecht bij een speurtocht in Vlieland naar een notariskantoor.

Je weet dan sowieso dat je een geldig document ontvangt, waarin alles glashelder en juridisch juist is vastgelegd. De wettigheid van het geschrift is wel erg van belang wanneer het nodig is dat hetgeen in het document staat ook uitgevoerd wordt. Meestal is dat pas bij het beëindigen van de overeenkomst in kwestie. Je wil daarbij dat alles duidelijk is beschreven, fatsoenlijk is beschreven en dat het zonder enige twijfel inzichtelijk is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de distributie eruit komt te zien.

Evengoed is het ontbinden van een relatie niet de enige aanleiding om een samenlevingscontract wat in Vlieland via notariskantoor is opgemaakt te laten beëindigen. In ieder geval een trouwerij of geregistreerd partnerschap kan de condities van een samenlevingscontract laten ontbinden. Je kunt het slimste in Vlieland je notariskantoor om begeleiding vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Vlieland?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Vlieland.

Wat zijn de kosten van een notaris kantoor Vlieland

Alvoor je te verdiepen in de onkosten is het raadzaam om het verschil tussen een jurist en een notaris te kennen. Dit helpt je om tot de goede keuze te komen. Een jurist is de persoon die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Denk hier met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris daarentegen is de partij die in het speciaal gericht is op de notariële zaken. Het is een prof met een hoge mate van vakkennis en specialisatie.

Het notaris kantoor in Vlieland stelt bijvoorbeeld de stukken op die komen kijken bij het verstrekken van een hypotheek of bij het opmaken van een testament. De werkzaamheden van een jurist en de taken van een notaris zijn onderling niet uitwisselbaar.

Er zijn verschillende manieren om de kosten van een notaris kantoor in Vlieland op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Vlieland

Nu notarissen uit Vlieland vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Vlieland vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notaris Vlieland

Er zijn allemaal oorzaken waarom de onkosten voor een notarispraktijk in Vlieland kunnen verschillen. De ene notarispraktijk in Vlieland is simpelweg de andere niet. Prijzen kunnen fiks variëren op basis van ervaring en kunde, echter ook op basis van populariteit.

Een notarispraktijk in Vlieland die net gestart is, of uit maar één of twee notarissen bestaat, kost normaliter iets minder als een notarispraktijk in Vlieland die veel massiever is neergezet en tientallen notarissen onder contract heeft.

Een manier om de goedkoopste notarispraktijk in Vlieland te zoeken is door diverse aanbiedingen te vergelijken en de goedkoopste te kiezen. Let er daarbij wel op dat de notaris van jouw keuze wel past bij je situatie. Probeer wel te achterhalen wat het ene notariskantoor nou minder duur maakt dan het andere notariskantoor, zodat je een bewust besluit neemt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Vlieland op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Vlieland vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Vlieland notarispraktijk offertes wilt aanvragen? Fijn! Daar kunnen wij je namelijk geweldig bij assisteren! Met ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Vlieland aan een notarispraktijk koppelen die past bij je behoeften.

Je vraagt simpelweg via onze offerte-aanvraag drie aanbiedingen op en je aanvraag wordt spoedig beantwoord door verschillende partijen die voor jou boeiend zijn. Je kunt dit geheel kosteloos en vrijblijvend doen om zo tot je beste keuze voor een in Vlieland gevestigde notarispraktijk te komen. In een persoonlijk kennismakingsgesprek kun je dan je voorkeuren verder kenbaar maken.

Als je in Vlieland een notarispraktijk zoekt, is het verstandig om niet langer te wachten en nu nog een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen. Je kunt altijd nog nog besluiten om een overige optie te proberen, maar via onze offertes heb je geheid succes en begint je besparing vandaag nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Vlieland

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Vlieland en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Vlieland

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Vlieland terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Vlieland

Geen zorgen gehad

24 mei 2024

Te maken krijgen met een nalatenschap is al vreugdeloos op zichzelf. De notaris die we hier gevonden hebben heeft ons hierin ontzorgd zover dat kon, erg fijn.

- Tom Postma

Samenlevingscontract afgehandeld

14 mei 2024

In een paar ontmoetingen werd het samenlevingscontract precies opgemaakt zoals ik het voor ogen had. Uitstekend!

- Patricia Smeets

Goedkoop is duurkoop

7 mei 2024

Na opgelicht te zijn door mijn eerdere notaris heb ik door notaris-kaart wel een betrouwbare notaris ontdekt. Had ik veel sneller moeten doen.

- Laura Kuijpers

Goede afwikkeling testament!

30 april 2024

We hadden een zorg dat het lastig zou zijn en ook veel zou kosten. Gelukkig was het omgekeerde waar. Gelukkig was het tegenovergestelde aan de orde.
Naast het werk wat gewoon top gedaan lijkt te zijn, weet ik nu door de uiteenzetting ook precies waar ik voor betaal (herroeping testament). Zeer prettig.

- Kelly Molenaar

Geen zorgen gehad

26 april 2024

Te doen krijgen met een erfdeel is al vreugdeloos op zichzelf. Gelukkig hebben we door
de gevonden notaris daarin een zorg minder gehad.

- Nienke Vink

Door raad en daad geholpen

20 april 2024

Geen woorden maar daden. Dankzij mijn notaris stond ik stevig in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een verademing!

- Leonie Vermeulen

Vlot en juiste notaris gevonden

7 april 2024

Vlot begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde zaak. Top!

- Linda Verhoeven

De notaris was zeer bereikbaar

31 maart 2024

We konden de notaris zo goed als altijd bereiken voor beraad, erg aangenaam.

- Bram van de Brink

Transparant in alles

25 maart 2024

Begrijpelijke aanbieding gehad en deze is ook nagekomen. Prima dus.

- Inge Maas

Uitgelichte notarissen uit Vlieland

Notariskantoor mr. W.M. Cupido-Smit – Terschelling & Vlieland

Longway 39
8881 CM West-Terschelling
Nederland

0562 442 500
https://notaristerschelling.nl/

Dogger & Hoogerheide Notarissen

Beatrixlaan 1
1791 GA Den Burg
Nederland

0222 315 241
http://www.notariskantoortexel.nl/

Notariskantoor Glas & Mulder

Middenweg 113
1782 BC Den Helder
Nederland

0223 525 252
http://www.glas-mulder.nl/