Notaris Valkenswaard

Ben jij opzoek naar een top notaris in Valkenswaard die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Valkenswaard verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Valkenswaard – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Valkenswaard gezocht?

Nu notaris offertes vergelijken

Notaris Valkenswaard
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 121 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Valkenswaard, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Veldhoven, Riethoven en Westerhoven bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Valkenswaard

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Valkenswaard kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een notaris uit Valkenswaard. Wij vertellen je graag wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Een top notaris Valkenswaard vinden

Ben je op zoek naar een professionele notaris in Valkenswaard? Dan kunnen we je gerust stellen! Een geschikte notaris vind je namelijk gewoon bij notaris-kaart.nl. Wij hebben een fors portfolio en daarmee vind je binnen een paar ogenblikken een verstandige notaris in Valkenswaard voor je klus. Je bent niet voor alles verplicht om een notaris in Valkenswaard in te huren. Wij adviseren dan ook om dit van tevoren rustig na te gaan. Maar evenals als het optioneel is, is het inhuren of benaderen van een notaris in Valkenswaard vaak alsnog een geschikte keuze.

Als je één van de volgende zaken wilt regelen, ben je iedere keer verplicht om een notaris in Valkenswaard in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de opvolgende zaken raden wij ten strengste aan om een notaris in Valkenswaard te vinden, ook al is dit niet voorgeschreven:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afhandeling van een nalatenschap

Wanneer je onroerend goed wilt aan- of verkopen, zoals een huis of een bedrijfspand, krijg je ook te maken met een notaris. Echter ook als je een bedrijf wilt opzetten en van sommige rechtsvormen gebruik zult maken, komt een notaris in Valkenswaard om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Valkenswaard

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Valkenswaard?

Het is nog iedere keer zo dat men zich afvraagt voor welke aangelegenheden je precies een notariskantoor in Valkenswaard nodig hebt. Een notariskantoor in Valkenswaard zal je helpen met vrijwel alles wat relatie heeft op familierechtelijke zaken zoals bijvoorbeeld een nalatenschap of een testament. Daarnaast is het zo dat een notariskantoor in Valkenswaard er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opstellen. Denk hier aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Het helpt als je weet hoe je een deskundig notariskantoor in Valkenswaard kunt vinden, omdat haast iedereen wel eens een keer een situatie heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een algemene notaris kan je vaak verder helpen, maar een notariskantoor kan je veelal een speciaal specialisme brengen. Evengoed zijn er allerlei denkbare gevallen waar je een deskundige aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je daarna ook niet voor teleurstellende verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een vertrouwd notariskantoor in Valkenswaard je heel veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Valkenswaard?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Valkenswaard te vinden dat bij je past.

Valkenswaard notariskantoor samenlevingscontract en testament

Ben je een speurtocht begonnen naar die geschikte notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opstellen van documenten? Laat je dan zeker eens inspireren door in Valkenswaard een notariskantoor te raadplegen. Als je een notarieel wilsbeschikking wil laten opstellen kom je ook regelmatig terecht bij een zoektocht in Valkenswaard naar een notariskantoor.

Je weet dan hoe dan ook dat je een wettelijk document ontvangt, waarin alles begrijpelijk en juridisch juist is gedocumenteerd. De rechtmatigheid van het geschrift is wel erg noodzakelijk wanneer het benodigd is dat wat in het document staat ook uitgevoerd wordt. Meestal is dat pas bij het beëindigen van de afspraak in kwestie. Je wil daarbij dat alles helder is verwoord, fatsoenlijk is beschreven en dat het zonder enige twijfel helder is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de verdeling eruit komt te zien.

Niettemin is het opheffen van een verhouding niet de enige reden om een samenlevingscontract wat in Valkenswaard via notariskantoor is opgemaakt te laten ontbinden. In ieder geval een trouwerij of geregistreerd partnerschap kan de voorwaarden van een samenlevingscontract laten ontbinden. Je kunt het slimste in Valkenswaard je notariskantoor om raad vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Valkenswaard?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Valkenswaard.

Notaris kosten Valkenswaard

De kosten zijn een gewichtige component als je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Valkenswaard. Je wil niet denken dat je betaalbaar uit bent, maar tegelijkertijd geld kwijt raken aan iemand die zijn ambacht niet verstaat, maar je wilt ook niet te veel betalen.

Echter hoe vind je dan wel dat praktische notaris kantoor in Valkenswaard? Via notaris-kaart.nl vraag je gemakkelijk sommige offertes op, waarna je je keuze kunt maken. Je weet direct wat je kwijt bent aan een notaris kantoor in Valkenswaard met een nauwkeurig gespecificeerde prijsopgave.

De tariefstellingen van een notaris kantoor in Valkenswaard kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Valkenswaard

Nu notarissen uit Valkenswaard vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Valkenswaard vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Valkenswaard

De tariefstelling voor een notarispraktijk in Valkenswaard kunnen sterk uiteen lopen om verschillende aanleidingen. De ene notarispraktijk in Valkenswaard is simpelweg de andere niet. Tarieven kunnen veel afwijken op basis van ervaring en kundigheid, en bovendien op basis van populariteit.

Een notarispraktijk in Valkenswaard die net gestart is, of uit alleen één of twee notarissen bestaat, kost normaliter iets minder als een notarispraktijk in Valkenswaard die veel steviger is neergezet en tientallen notarissen onder contract heeft.

Je kunt in feite de goedkoopste notarispraktijk vinden door offertes op te vragen en daar de minst dure van te kiezen. Het is daarbij wel van belang dat de gekozen notaris aansluit bij je wensen. Kijk in ieder geval of je kunt achterhalen wat het ene notariskantoor in prijs laat verschillen van het andere, zodat je hier een fatsoenlijk beeld bij krijgt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Valkenswaard op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Valkenswaard vergelijken

Ben je er voor jezelf uit en sta je op het punt om in Valkenswaard notarispraktijk aanbiedingen op te vragen? Prachtig! Hier ondersteunen we je graag bij! Ons netwerk is namelijk flink groot waardoor ook in Valkenswaard een notarispraktijk te vinden is die precies aansluit op jouw voorkeuren en behoeften.

Dankzij onze offerte-aanvraag kun je simpel in het bezit komen van drie offertes op maat en je kunt zo makkelijk vergelijken. Je kunt dit geheel kosteloos en vrijblijvend doen om zo tot je allerbeste keuze voor een in Valkenswaard gevestigde notarispraktijk te komen. In een persoonlijk onderhoud kun je dan je behoefte verder kenbaar maken.

Als je in Valkenswaard een notarispraktijk zoekt, is het slim om niet langer te wachten en meteen nog een gratis en vrijblijvende aanbieding aan te vragen. Later kun je over het algemeen nog een andere route bewandelen, maar wij verzekeren dat je met onze aanbiedingen succes zult hebben en dat je vandaag al start met besparen op je onkosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Valkenswaard

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Valkenswaard en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Valkenswaard

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Valkenswaard terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Valkenswaard

Beter geprijsd dan verwacht

23 mei 2024

Kosten vielen behoorlijk minder hoog uit dan ik dacht.

- Martine Boer

Verstand van wetgeving

13 mei 2024

Zoals vermoed, enorm kundig.

- Ruben de Jonge

Goed en snel geregeld

11 mei 2024

Opmaken van wilsbeschikking ging zonder teveel juridische spraak en hierdoor uitstekend.

- Sanne Hoekstra

Samenlevingscontract overeengekomen

2 mei 2024

Samenlevingscontract was snel geregeld. Top!

- Maurice van Loon

Inhoudelijk en vakkundig.

23 april 2024

De offertes waren snel in huis en nadien inhoudelijk sterk bijgestaan door de notaris.

- Ruud Brouwer

Lage tarieven

14 april 2024

In verband met de oprichting van onze vennootschap zochten wij een een betaalbare notaris.
Gelukt via notaris-kaart en tevreden met de gang van zaken daarna.

- Dennis de Haan

Offertes snel binnen

7 april 2024

Vlot de offertes gekregen en een passende notaris gevonden.

- Thomas Dekker

Echte expert in rechtsgebied

1 april 2024

Mijn notaris had onmiskenbaar veel ervaring in zijn kennisgebied. Dit zorgde voor erg veel rust.

- Bianca van Dijk

Deskundige notaris

28 maart 2024

In minder dan no-time een vakkundige notaris. Uitstekend!

- Petronella Brouwer

Uitgelichte notarissen uit Valkenswaard

Anboom Holding N.v.

Eindhovenseweg 126
5582 HW Waalre
Nederland

040 221 5015
http://www.vdb-law.nl/

W&S B.V.

Brouwerijplein 84
5551 AE Valkenswaard
Nederland

040 291 0969
http://www.willemsensmeets.nl/

Potters Notarissen

Leenderweg 1
5554 CK Valkenswaard
Nederland

040 201 2848
http://www.pottersnotarissen.nl/