Notaris Sluis

Ben jij op zoek naar een topper voor jouw notaris zaken in Sluis?

Dan ben je op de goede plek.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Sluis verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Sluis – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Sluis gezocht?

Nu notaris offertes vergelijken

Notaris Sluis
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 115 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Sluis, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Oostburg, Groede en Nieuwvliet bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Sluis

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Sluis kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een notaris in Sluis. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste notaris uit Sluis kunt vinden!

Spring direct naar:

Een kundige notaris Sluis vinden

Tevens al voor een langere tijd aan het zoeken naar een notaris in Sluis? Het is niet steevast simpel om bij de juiste persoon uit te komen, die je juridische zaken en officiële documenten onder zijn hoede kan nemen. Wij begrijpen dit als geen ander. Door het flinke aanbod is het uitdagend om de goede partijen nog te vinden. Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan in deze expeditie. Op deze website zullen we je dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven voordat je op zoek gaat naar een notaris in Sluis. Vanwege deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo moeizaam als daarvoor.

Je bent in elk geval verplicht om een notaris in Sluis te vinden voor:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de volgende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Sluis te vinden, ook al is dit niet voorgeschreven:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afwikkeling van een erfenis

Alle notarissen uit Sluis

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Sluis?

Het is nog iedere keer zo dat men zich afvraagt voor welke kwesties je exact een notariskantoor in Sluis nodig hebt. Een notariskantoor in Sluis zal je begeleiden met vrijwel alles wat betrekking heeft op familiaire zaken zoals onder andere een nalatenschap of een wilsbeschikking. Verder is een notariskantoor in Sluis de uitverkoren partij die je kan helpen met het opstellen van verschillende notariële aktes. Denk hierbij aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Het helpt als je weet hoe je een capabel notariskantoor in Sluis kunt vinden, omdat haast iedereen wel eens een keer een situatie heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een kantoor is daarom niet alleen in staat om je sowieso verder te helpen, maar heeft vaak ook nog eens een notaris voor je die exact de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Allicht kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Echter zijn er talloze denkbare scenario`s waar je een specialist aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Hiermee haal je ook het meeste uit je situatie. Wat dat betreft kan een competent notariskantoor in Sluis je heel veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Sluis?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Sluis te vinden dat bij je past.

Sluis notariskantoor samenlevingscontract en testament

We zouden wel tien oorzaken kunnen opgeven waarom jij mede zou moeten kiezen voor een Sluis notarispraktijk, je zult nu simpelweg heel veel baat ondervinden bij deze partij. Allereerst kan deze je veel geld besparen bij de aankoop van een woning of kantoorpand. Hier kan men denken aan als voorbeeld gereduceerde kosten op de akte van hypotheek, de notaris zal je namelijk van begeleiding voorzien. In Sluis bij een notariskantoor ben je aan het goede adres voor een samenlevingscontract en een testament. Je weet dus immer dat deze documenten begrijpelijk en legitiem zijn.

Tevens zal je door de notaris flink tijd kunnen besparen. Het opstellen van bijvoorbeeld een hypotheek akte kost veel tijd, al helemaal voor mensen die verscheidene huizen in bezit hebben. Je wil hier zelf natuurlijk zo weinig mogelijk tijd aan kwijt zijn. De Sluis notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Sluis?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Sluis.

Wat zijn de kosten voor een notaris kantoor Sluis

Indien je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Sluis dan is het van belang om je te oriënteren op de prijzen. Je wil niet denken dat je goedkoop uit bent, maar tegelijkertijd geld kwijt raken aan iemand die zijn vak niet verstaat, echter je wilt ook niet te veel betalen.

Echter hoe vind je dan wel dat handige notaris kantoor in Sluis? Via notaris-kaart.nl vraag je natuurlijk meerdere offertes op, waarna je je keuze kunt maken. De tarieven van een notaris kantoor in Sluis worden dan in ieder geval uitstekend voor je gespecificeerd en je weet onmiddellijk waar je aan toe bent.

Er zijn allerlei manieren om de kosten van een notaris kantoor in Sluis op te bouwen. Dit zijn de meest voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Sluis

Nu notarissen uit Sluis vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Sluis vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Sluis

Indien je een goedkope notarispraktijk in Sluis zoekt, kun je beter niet het allereerste kantoor binnentreden wat je tegenkomt. Indien je een paar eenvoudige stappen doorloopt, kom je uit bij een uitkomst die wel bij je aansluit. Wanneer je deze stappen volgt, weet je zeker dat je een passende en goedkope partij zult vinden. Door helder te zijn in wat je wilt, zal je natuurlijk in contact komen met een notarispraktijk in Sluis die precies past bij je behoeften. Hij moet tenslotte wel weten wat je nu exact van hem of haar verwacht.

Is het alleen maar nodig om hulp te krijgen voor als voorbeeld het aankopen van een woonhuis of wil je bovendien een overeenkomst op laten maken? Door daar rekening mee te houden zal je keuze in een keer een stuk eenvoudiger worden. Voor een notarispraktijk in Sluis zien we gemiddeld een uurtarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de regio met gemiddelde ervaring. Voor de startende notarissen zal dit bedrag uiteraard iets minder hoog liggen, en andersom voor een geroutineerde partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Sluis op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Sluis vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Sluis notarispraktijk aanbiedingen wilt aanvragen? Gelukkig! Hier kunnen wij je namelijk uitstekend bij bijstaan! Ons netwerk is immers heel erg groot waardoor ook in Sluis een notarispraktijk te traceren is die nauwlettend aansluit op jouw voorkeuren en behoeften.

Met onze offerte-aanvraag kun je simpel in het bezit komen van drie aanbiedingen op maat en je kunt zo simpel vergelijken. Je kunt dit volkomen kosteloos en vrijblijvend doen om zo tot jouw beste keuze voor een in Sluis gevestigde notarispraktijk te komen. Hierna kun je in een gesprek of bij een afspraak je wensen verder uiteen zetten.

Wacht niet langer en vraag vandaag nog je vrijblijvende en kosteloos aanbiedingen op indien je in Sluis een notarispraktijk zoekt. Later kun je iedere keer nog een alternatieve weg bewandelen, maar wij garanderen dat je met onze offertes succes zult hebben en dat je direct al begint met besparen op je onkosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Sluis

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Sluis en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Sluis

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Sluis terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Sluis

Werkelijke deskundige binnen rechtsgebied

23 mei 2024

Mijn notaris had overduidelijk veel ervaring in zijn kennisgebied. Dit zorgde voor enorm veel kalmte.

- Iris Maas

Duidelijk overzicht van de kosten ontvangen en deze is netjes opgevolgd. Content dus!

18 mei 2024

- Marijke Postma

Super!

10 mei 2024

Na het uitzoeken van een notaris via notaris-kaart konden we vlot antwoorden krijgen wat betreft
het erfrecht. De antwoorden waren helder zonder teveel juridische taal.

- Leonie Boer

Ze had kennis van zaken

28 april 2024

Ze was enorm professioneel en vakkundig. Fantastisch!

- Rutger van Veen

Goed werk ontvangen

22 april 2024

Ik was bang dat het erg complex zou worden en voornamelijk: duur. Gelukkig was het tegendeel aan de orde.
Ongeacht het werk wat gewoon goed gedaan lijkt te zijn, weet ik nu door de uiteenzetting ook precies waar ik voor betaal (herroeping testament). Heel aangenaam.

- Dirk van de Pol

Echt een vakvrouw

15 april 2024

Ze was enorm professioneel en vakkundig. Enorm fijn!

- Janneke Verhoeven

Ze had kennis van zaken

13 april 2024

Ze was enorm professioneel en kundig. Enorm fijn!

- Sabine Willems

Inderdaad zoals verwacht

5 april 2024

Offerte was goed.

- Charlotte Scholten

Snel en juiste notaris gevonden

24 maart 2024

Ondanks de haast kwestie een notaris gevonden die uitmuntend bij onze kwestie pastte. Super!

- Wilhelmina Bakker

Uitgelichte notarissen uit Sluis

Wylleman-Van de Keere-Van Maelzaeke

Sleidinge-Dorp 102
9940 Evergem
België

+32 9 357 73 57
http://www.wylleman-vandekeere-vanmaelzaeke.be/

Notaris Annchijs BVBA

Maldegemseweg 5
9910 Aalter
België

+32 9 374 13 03
http://www.notarischijs.be/

Vanlatum & Verdin

Bruggestraat 49
8730 Beernem
België

+32 50 78 81 85
http://www.notaris-vanlatum.be/