Notaris Sint Anthonis

Ben jij opzoek naar een professionele notaris uit Sint Anthonis die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Sint Anthonis verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Sint Anthonis – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Sint Anthonis gezocht?

Een notaris in Sint Anthonis vinden

Notaris Sint Anthonis
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 123 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Sint Anthonis, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Wanroij, Rijkevoort en Rijkevoort Walsert bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Sint Anthonis

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Sint Anthonis kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Sint Anthonis vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris uit Sint Anthonis kan vinden!

Spring direct naar:

Een kundige notaris Sint Anthonis vinden

Ben je misschien op zoek naar een notaris in Sint Anthonis? Het kan moeilijk zijn om uit te komen bij de goede persoon die jouw juridische zaken en documenten onder handen kan nemen. Wij begrijpen dit maar al te goed. Zo nu en dan zie je door de bomen het bos niet meer. Maar gedurende deze expeditie zullen wij er echt voor je zijn. We laten dan ook alles aan bod komen wat jij nodig hebt, als je op zoek bent naar een notaris in Sint Anthonis. Wegens deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo zwaar als eerder.

Je bent in elk geval verplicht om een notaris in Sint Anthonis te vinden voor:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de eerstvolgende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Sint Anthonis te vinden, ook al is dit niet verplicht:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en behandeling van een nalatenschap

Alle notarissen uit Sint Anthonis

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Sint Anthonis?

Een competent notariskantoor in Sint Anthonis kan je nauwkeurig helpen met de omstandigheid waar jij een notaris voor wilt inhuren. Het voordeel van een notariskantoor in Sint Anthonis is dat er gewerkt wordt met een aantal notarissen. Je zult bij een notariskantoor in Sint Anthonis dan ook notarissen voor diverse soorten vakgebieden zien rondlopen. Je kunt derhalve voor een zeer breed scala aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Sint Anthonis.

Een kantoor is daarom niet uitsluitend in staat om je überhaupt verder te helpen, maar heeft regelmatig ook nog eens een notaris voor je die precies de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Natuurlijk kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Een expert kan je vaak net even iets extra’s brengen, indien de omstandigheid daarom vraagt. Hier haal je ook het maximale uit je situatie. Vaak kan een vakkundig notariskantoor in Sint Anthonis je daardoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Sint Anthonis?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Sint Anthonis te vinden dat bij je past.

Sint Anthonis notariskantoor testament & samenlevingscontract

Ben je een expeditie begonnen naar die competente notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opstellen van documenten? Overweeg dan zeker in Sint Anthonis een notariskantoor te vinden voor deze taak. Evenals het opmaken van een notarieel testament is iets wat men in Sint Anthonis via notariskantoor willen laten doen.

Je weet dan hoe dan ook dat je een rechtsgeldig document krijgt, waarin alles helder en juridisch juist is vastgelegd. Dit komt buitengewoon goed van pas wanneer een samenlevingscontract belangrijk wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat veelal bij het stoppen van een relatie. Je wil op dat moment dat alles begrijpelijk is verwoord, degelijk is gedocumenteerd en dat het zonder enige twijfel duidelijk is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de verdeling eruit komt te zien.

Desalniettemin is het beëindigen van een relatie niet de enige reden om een samenlevingscontract wat in Sint Anthonis via notariskantoor is opgemaakt te laten ontbinden. Ook een huwelijk of geregistreerd partnerschap kan de condities van een samenlevingscontract laten verbreken. Vraag in Sint Anthonis je notariskantoor naar de condities!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Sint Anthonis?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Sint Anthonis.

Kosten notaris Sint Anthonis

Het is van belang dat je weet wat het onderscheid is tussen een normale jurist en een notaris. Dit helpt je om tot de passende keuze te komen. Een jurist is de persoon die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Denk dan met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris daartegenover is de partij die in het bijzonder gericht is op de notariële zaken. Daardoor is het een professional met een hoge mate van specifieke kennis en specialisatie.

Het notaris kantoor in Sint Anthonis stelt bijvoorbeeld de stukken op die komen kijken bij het verstrekken van een lening of bij het opmaken van een wilsbeschikking. De taken van een jurist en de taken van een notaris zijn over en weer niet uitwisselbaar.

De kosten van een notaris kantoor in Sint Anthonis kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Sint Anthonis

Nu notarissen uit Sint Anthonis vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Sint Anthonis vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notaris Sint Anthonis

Het is uiteraard niet zo dat je het eerste kantoor maar moet binnenlopen wat er maar bij jou in de regio zit. Als je een paar makkelijke stappen doorloopt, kom je uit bij een uitkomst die wel bij je aansluit. Met deze stappen weet je zeker dat je een betrouwbare partij zal vinden. Door helder te zijn in wat je wilt, zul je altijd in verbinding komen met een notarispraktijk in Sint Anthonis die exact past bij je wensen. Als de taak inzichtelijk is, is het veel eenvoudiger om een gericht uurtarief af te spreken.

Is het uitsluitend maar nodig om begeleiding te krijgen voor bijvoorbeeld het aankopen van een huis of wil je daarnaast een hypotheekakte op laten maken? Afhankelijk van je behoefte kan het tarief ook variëren. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Sint Anthonis een gebruikelijk tarief van €150. Ga je voor een professional met wat mindere ervaring, ben je over het algemeen wat minder duur uit. Ga je voor een prof met wat meer ervaring, betaal je ook wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Sint Anthonis op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Sint Anthonis vergelijken

Het is natuurlijk een zeer goed idee om eerst een aanvraag voor een prijsopgave de deur uit te doen. Het loont als je voor jezelf helder hebt wat je precies wilt. Hierdoor kun je zeker weten dat je te maken hebt met een deskundige, een mate van deskundigheid is voor juridische zaken echt een ware noodzakelijkheid. Je komt er zo ook bijtijds achter indien de notarispraktijk in Sint Anthonis een specifieke taak niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt jou weer tijd.

De opvolgende stap is het voeren van een kennismaking. Tijdens dit gesprek is het een optie om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Sint Anthonis die je voor je hebt. Je kunt dan ogenblikkelijk kijken of het fijn klikt met deze notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Sint Anthonis

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Sint Anthonis en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Sint Anthonis

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Sint Anthonis terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Sint Anthonis

Offerte was betaalbaar

16 juni 2024

We dachten dat de notariskosten super hoog zouden stijgen maar gelukkig viel dit allemaal mee.

- Leonie van der Laan

Goed werk ontvangen

15 juni 2024

We hadden een zorg dat het lastig zou zijn en ook veel zou kosten. Gelukkig was het tegenovergestelde waar. Gelukkig was het tegendeel aan de orde.
Naast het werk wat gewoon kritisch gedaan lijkt te zijn, weet ik nu door de uiteenzetting ook precies waar ik voor betaal (herroeping testament). Heel prettig.

- Ruben van de Velde

De notaris was zeer bereikbaar

6 juni 2024

Wij konden de notaris zo goed als altijd bereiken voor overleg, erg aangenaam.

- Jasper de Jonge

Door lastige tijd heen geholpen

26 mei 2024

Door de notaris zijn we door een vervelende paar maanden heengeloodst. Erfenis is mooi verdeeld.

- Daniël van Dijk

Onderzoek was noodzakelijk en is goed gedaan

22 mei 2024

De procedure is ondersteund door vergaand onderzoek zoals gewenst. Bedankt.

- Melanie van de Velde

Snel geregeld

15 mei 2024

Verzoek ging snel en de benodigde stukken waren binnen no time opgesteld.Snel en zonder moeilijk gedoe dus blij met de wijze waarop dit gaat.

- Leonie Dijkstra

Afhandeling was persoonlijk

8 mei 2024

Iedere fase werd goed onderbouwd . Zeer content met het proces.

- Judith van der Laan

Merci

2 mei 2024

Dank jullie wel voor de begeleiding en steun!

- Antonius de Groot

Zoals bedacht

21 april 2024

Offerte was keurig.

- Michiel Dekker

Uitgelichte notarissen uit Sint Anthonis

ZwartOpWit Notariaat

Noorderhof 12
5804 BV Venray
Nederland

0478 226 000
http://www.zwartopwitnotariaat.nl/

Notariskantoor Vierlingsbeek

Grotestraat 89
5821 AC Vierlingsbeek
Nederland

0478 631 555
http://www.notariskantoorvierlingsbeek.nl/

Mathijsen & Weijs Notarissen

Dr
Doctor Poelsstraat 10
5802 AX Venray

0478 586 100
http://www.mathijsenenweijs.nl/