Notaris Papendrecht

Ben jij opzoek naar een professionele notaris in Papendrecht die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Papendrecht verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Papendrecht – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Notaris Papendrecht gezocht?

Schakel direct hulp in

Notaris Papendrecht
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 92 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Papendrecht, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Zwijndrecht, Bergambacht en Hendrik Ido Ambacht bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Papendrecht

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Papendrecht is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Papendrecht vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste notaris van Papendrecht kunt vinden!

Spring direct naar:

Een kundige notaris Papendrecht vinden

Ben je zoekende naar een competente notaris in Papendrecht? Dan hebben we fijn bericht voor je! Een professionele notaris vind je immers gemakkelijk dankzij notaris-kaart.nl. Door ons veelzijdige aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een handige notaris in Papendrecht die aansluit op je behoefte. In sommige gevallen is het noodzaak om een notaris in Papendrecht in te huren, in andere gevallen is het inschakelen van een notaris in Papendrecht niet vereist, maar raden wij het wel ten strengste aan.

Indien je één van onderstaande zaken wilt regelen, ben je immer verplicht om een notaris in Papendrecht in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de opvolgende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Papendrecht te vinden, ook al is dit niet voorgeschreven:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afhandeling van een erfenis

Indien je onroerend goed wilt aan- of verkopen, zoals een huis of een bedrijfspand, krijg je zeker weten te maken met een notaris. Maar ook bij executie veilingen en het opzetten van een onderneming binnen allemaal rechtsvormen komt een notaris in Papendrecht om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Papendrecht

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Papendrecht?

Het is nog steeds zo dat men zich afvraagt voor welke kwesties je precies een notariskantoor in Papendrecht nodig hebt. Een notariskantoor in Papendrecht zal je assisteren met vrijwel alles wat relatie heeft op familiaire zaken zoals onder andere een nalatenschap of een wilsbeschikking. Tevens is een notariskantoor in Papendrecht de uitverkoren partij die je kan ondersteunen met het opmaken van talloze notariële aktes. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Het helpt als je weet hoe je een bekwaam notariskantoor in Papendrecht kunt vinden, omdat praktisch iedereen wel eens een keer een toestand heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een kantoor is derhalve niet alleen in staat om je überhaupt verder te helpen, maar heeft veelal ook nog eens een notaris voor je die uitgerekend de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Uiteraard kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Evengoed zijn er allemaal denkbare gevallen waar je een kenner aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Hiermee haal je ook het meeste uit je situatie. Vaak kan een vakkundig notariskantoor in Papendrecht je daarom juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Papendrecht?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Papendrecht te vinden dat bij je past.

Papendrecht notariskantoor testament & samenlevingscontract

Ben je op zoek naar een competente notaris die een samenlevingscontract voor jou en je liefste of huisgenoot kan opstellen? Laat je dan zeker eens inspireren door in Papendrecht een notariskantoor te raadplegen. Wanneer je een notarieel testament wil laten opstellen kom je ook veelal terecht bij een zoektocht in Papendrecht naar een notariskantoor.

Je weet dan hoe dan ook dat je een legaal document krijgt, waarin alles glashelder en juridisch juist is beschreven. De rechtmatigheid van het geschrift is wel erg belangrijk indien het noodzakelijk is dat wat in het document staat ook uitgevoerd wordt. Meestal is dat pas bij het verbreken van de afspraak in kwestie. Je wil daarbij dat alles duidelijk is verwoord, goed is gedocumenteerd en dat het zonder enige aarzeling helder is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de distributie eruit komt te zien.

Echter is het ontbinden van een verbinding niet de enige aanleiding om een samenlevingscontract wat in Papendrecht via notariskantoor is opgesteld te laten ontbinden. Ook een trouwerij of geregistreerd partnerschap kan de condities van een samenlevingscontract laten beëindigen. Je kunt het slimste in Papendrecht je notariskantoor om advies vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Papendrecht?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Papendrecht.

Wat zijn de kosten van een notaris kantoor Papendrecht

Alvoor je te verdiepen in de prijzen is het van belang om het verschil tussen een jurist en een notaris te kennen. Het is toch de eerste stap die je moet maken. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische aangelegenheden en raad. Je kunt onder andere denken aan een bezwaar. Een notaris anderzijds is de partij die in het speciaal gericht is op de notariële zaken. Het is een prof met een hoge mate van vakbekwaamheid en specialisatie.

Het notaris kantoor in Papendrecht stelt onder andere de aktes op die komen kijken bij het uitreiken van een lening of bij het opmaken van een wilsbeschikking. De taken die een notaris op zich neemt, bijvoorbeeld het opmaken van documenten, kunnen niet door een normale jurist worden gedaan.

Er zijn allemaal manieren om de kosten van een notaris kantoor in Papendrecht op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Papendrecht

Nu notarissen uit Papendrecht vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Papendrecht vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Papendrecht

Het is uiteraard niet zo dat je het eerste kantoor maar moet ingaan wat er maar bij jou in de regio zit. Als je een paar makkelijke stappen doorloopt, kom je uit bij een uitkomst die wel bij je aansluit. Door deze stappen weet je zeker dat je een betrouwbare partij zal vinden. Door helder te zijn in wat je wilt, zal je doorgaans in aanraking komen met een notarispraktijk in Papendrecht die nauwkeurig past bij je wensen. Hij moet immers wel weten wat je nu precies van hem of haar wil.

Is het alleen maar nodig om raadgeving te krijgen voor onder andere het kopen van een woonhuis of wil je bovendien een hypotheekakte op laten stellen? Afhankelijk van je behoefte kan het tarief ook verschillen. Voor een notarispraktijk in Papendrecht zien we meestal een tarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de regio met gemiddelde ervaring. Ga je voor een professional met wat minder ervaring, ben je over het algemeen wat goedkoper uit. Ga je voor iemand met wat meer ervaring, betaal je vaak wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Papendrecht op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Papendrecht vergelijken

Het is verstandig om verscheidene offertes aan te vragen en die te vergelijken. Het loont als je voor jezelf duidelijk hebt wat je precies verwacht. Hierdoor zul je zeker weten dat je te maken hebt met een vakkundige, een mate van professionaliteit is voor juridische zaken echt een ware noodzaak. Je komt er zo ook tijdig achter als de notarispraktijk in Papendrecht een specifieke project niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt jou weer tijd.

De opvolgende stap is het voeren van een kennismaking. Bij dit onderhoud krijg je meer inzicht in wat de notarispraktijk in Papendrecht voor jou kan inhouden. Je kunt dan direct kijken of het fijn klikt met die notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Papendrecht

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Papendrecht en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Papendrecht

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Papendrecht terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Papendrecht

Door lastige periode heen geholpen

15 februari 2023

Heftige periode achter de rug, maar notaris heeft zorgvuldig de erfenis verdeeld en alles in goede banen geleid.

- Hanneke Willems

Betrouwbare notaris gevonden

10 februari 2023

Erg degelijk en correct advies gekregen door de notaris.

- Martinus Willems

Geen zorgen gehad

31 januari 2023

De erfenis geregeld krijgen is al ongemakkelijk en langdradig genoeg. De notaris die we daar gevonden hebben heeft ons hierin ontzorgd zover dit kon, zeer prettig.

- Maria Kuiper

Duidelijkheid voor later

27 januari 2023

Een tijd lang nagedacht of ik toch niet een testament zou moeten laten opmaken. Blij met deze keuze!

- Thijs Vos

Verstand van zaken

20 januari 2023

Naar verwachting, flink wat kennis van zaken.

- Annemarie Vink

Snel de goede prof ontdekt

12 januari 2023

Na aanvraag van de offertes kwam ik gauw in gesprek met een partij die nauwkeurig wist wat mijn zaak benodigd had.

- Patrick van Beek

Prijsopgave was betaalbaar

4 januari 2023

De kosten waren laag, tegen onze verwachting in.

- Daniël van de Berg

Deskundige notaris

28 december 2022

Razendsnel de juiste man gevonden. Dankjewel!

- Hendrikus de Haan

Notariskantoor was top

21 december 2022

Het kantoor waar we mee hebben samengewerkt was super! Afspraken werden mooi op tijd nagekomen!

- Ilse de Lange

Uitgelichte notarissen uit Papendrecht

Notariskantoor Van der Veen

Johan de Wittstraat 33
3311 KG Dordrecht
Nederland

078 613 8100
http://www.notarvanderveen.nl/

Bierenga

Burgemeester de Bruïnelaan 134
3331 AJ Zwijndrecht
Nederland

078 619 4105
http://www.notarisbierenga.nl/

De Scheepsnotaris

Burgemeester de Bruïnelaan 5
3331 AB Zwijndrecht
Nederland

078 612 1355
http://scheepsnotaris.nl/