Notaris Ommen

Behoefte aan een professionele notaris uit Ommen die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Ommen verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Ommen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Ommen gezocht?

Schakel direct hulp in

Notaris Ommen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 130 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Ommen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Beerze, Stegeren en Witharen bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Ommen

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Ommen kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een notaris in Ommen. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een professionele notaris Ommen vinden

Ben je misschien op zoek naar een notaris in Ommen? Het is niet immer eenvoudig om bij de juiste professional uit te komen, die jouw juridische zaken en officiële papieren onder zijn hoede kan nemen. Wij begrijpen dit maar al te goed. Door het forse aanbod is het ingewikkeld om de kundige partijen nog te vinden. Maar gedurende deze expeditie zullen wij er echt voor je zijn. We laten dan ook alles aan bod komen wat jij nodig hebt, voordat je op zoek bent naar een notaris in Ommen. En middels deze tips wordt je zoektocht eenvoudiger dan ooit.

Je bent in elk geval verplicht om een notaris in Ommen te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de komende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Ommen te vinden, ook al is dit niet voorgeschreven:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afhandeling van een erfenis

Alle notarissen uit Ommen

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Ommen?

Het is nog steeds zo dat men zich afvraagt voor welke aangelegenheden je precies een notariskantoor in Ommen nodig hebt. Een notariskantoor in Ommen zal je begeleiden met vrijwel alles wat relatie heeft op familierechtelijke zaken zoals bijvoorbeeld een nalatenschap of een testament. Bovendien is het zo dat een notariskantoor in Ommen er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opmaken. Denk hier aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Nagenoeg iedereen zal ooit wel eens een keer een notaris nodig hebben, het is dus noodzakelijk om wel te weten hoe je een notariskantoor in Ommen moet zoeken.

Een algemene notaris kan je doorgaans ook helpen, maar een notariskantoor kan je vaak een kenmerkend specialisme brengen. Niettemin zijn er allerlei denkbare situaties waar je een specialist aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Hier haal je ook het maximale uit je situatie. Vaak kan een kundig notariskantoor in Ommen je daarom juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Ommen?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Ommen te vinden dat bij je past.

Ommen notariskantoor samenlevingscontract en testament

Ben je op zoek naar een competente notaris die een samenlevingscontract voor jou en je geliefde of huisgenoot kan opmaken? Overweeg dan zeker in Ommen een notariskantoor te zoeken voor deze klus. Evenals het opmaken van een notarieel testament is iets wat personen in Ommen via notariskantoor willen laten doen.

Je weet dan hoe dan ook dat je een geldig document ontvangt, waarin alles duidelijk en juridisch juist is gedocumenteerd. Dit komt uiterst goed van pas indien een samenlevingscontract relevant wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat gewoonlijk bij het afbreken van een verbinding. In dit soort tijden is het van nut dat het geschrift overduidelijk is, rechtsgeldig is en dat er zonder enige twijfel is gedocumenteerd hoe de verdeling van goederen eruit moet komen te zien.

Desondanks is het opheffen van een verbinding niet de enige beweegreden om een samenlevingscontract wat in Ommen via notariskantoor is opgemaakt te laten verbreken. In ieder geval een trouwerij of geregistreerd partnerschap kan de voorwaarden van een samenlevingscontract laten opheffen. Vraag in Ommen je notariskantoor naar de condities!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Ommen?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Ommen.

Wat zijn de kosten van een notaris kantoor Ommen

Alvoor je te verdiepen in de tarieven is het slim om het verschil tussen een jurist en een notaris te kennen. Dit helpt je om tot de geschikte keuze te komen. Een jurist is de professional die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een bezwaar. Een notaris richt zich hoofdzakelijk op notariële zaken en aktes. Het is een prof met een hoge mate van vakkennis en specialisme.

Een notaris kantoor in Ommen is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De werkzaamheden die een notaris op zich neemt, bijvoorbeeld het opstellen van documenten, kunnen niet door een reguliere jurist worden gedaan.

De prijzen van een notaris kantoor in Ommen kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Ommen

Nu notarissen uit Ommen vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Ommen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notaris Ommen

De onkosten voor een notarispraktijk in Ommen kunnen veel uiteen lopen om aparte oorzaken. De ene notarispraktijk in Ommen is biologisch de andere niet. Tarieven kunnen veel verschillen op basis van ervaring en kundigheid, maar ook op basis van populariteit.

Als je een notarispraktijk in Ommen vindt die nog niet zo lang bestaat of heel klein is, ben je veelal wat minder geld kwijt dan aan een notarispraktijk in Ommen die heel erg veel expertise heeft of heel veel notarissen huisvest.

Je kunt in feite de goedkoopste notarispraktijk vinden door offertes op te vragen en daar de minst dure van te kiezen. Het is daarbij wel van belang dat de gekozen notaris aansluit bij je behoefte. Kijk tevens of je kunt achterhalen wat het ene notariskantoor in prijs laat verschillen van het andere, zodat je hier een degelijk beeld bij krijgt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Ommen op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Ommen vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Ommen notarispraktijk offertes wilt aanvragen? Gelukkig! Daar assisteren we je graag bij! Ons netwerk is immers heel erg groot waardoor ook in Ommen een notarispraktijk te vinden is die precies aansluit op je wensen en behoeften.

Vanuit onze offerte-aanvraag kun je simpel in het bezit komen van drie offertes op maat en je kunt zo makkelijk vergelijken. Je kunt dit volkomen gratis en vrijblijvend doen om zo tot je beste keuze voor een in Ommen gevestigde notarispraktijk te komen. In een persoonlijk contact kun je dan je voorkeuren verder kenbaar maken.

Wacht niet langer en vraag vandaag nog je vrijblijvende en gratis offertes op wanneer je in Ommen een notarispraktijk zoekt. Later kun je altijd nog een andere route bewandelen, maar wij verzekeren dat je met onze offertes succes zult hebben en dat je meteen al begint met besparen op je onkosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Ommen

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Ommen en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Ommen

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Ommen terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Ommen

Content met afgeleverd werk

21 juni 2024

Simpelweg tevreden met het opmaken van het samenlevingscontract.

- Nicole Bosch

Samenlevingscontract overeengekomen

12 juni 2024

Samenlevingscontract was snel geregeld. Grandioos!

- Michiel Verhoeven

De stap naar een samenlevingscontract gezet

7 juni 2024

Na jaren bijeen wonen alles toch maar officieel gemaakt. Geeft een stuk rust.

- Adriana de Koning

Gauw de goede professional ontdekt

1 juni 2024

Na de offertes snel de geschikte keuze kunnen maken. Gesprek volgde vlug.

- Joost van de Velden

Razendsnel een deskundige professional

20 mei 2024

Na de offertes snel de geschikte keuze kunnen maken. Gesprek volgde snel.

- Robertus van Wijk

De notaris was zeer bereikbaar

13 mei 2024

Prima bereikbare notaris gekregen, erg tevreden.

- Niels Molenaar

Goedkoper uit dan ik dacht

9 mei 2024

Was achteraf een stuk goedkoper uit dan dat ik had gedacht.

- Roy Veenstra

Echt een vakvrouw

29 april 2024

Mijn notaris had duidelijk kennis van zaken. Grandioos!

- Brenda de Haan

Ervaren notaris gevonden

26 april 2024

Ons samenlevingscontract is deskundig en snel opgesteld.
Er zaten wat extra haken en ogen aan bij ons maar hij heeft dit helder en bekwaam aangepakt.
De tarieven waren goed.

- René Scholten

Uitgelichte notarissen uit Ommen

Linde Notaries

Egelantier 61
7701 NP Dedemsvaart
Nederland

0523 613 342
https://www.lindenotarissen.nl/

Notarispost Ommen

Vrijthof 8 /A
7731 CN Ommen
Nederland

0529 712 523
http://www.notarispostommen.nl/

Notaris Endendijk

Brinkstraat 1
7683 BM Den Ham
Nederland

0546 200 025
https://notaris-endendijk.nl/